2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yaklaşık değerler canım onlar. bi kesinliği yok. doktorun ne dediği daha önemli bence. benimde orda yazandan 100 gr daha az çıkıyor genelde. ama dr gayet iyi diyor bende çok takılmıyorum

arkadaşım merak ettim ya ben de 83 kilo hamile kaldım, şimdi 94 üm , şöyle ki seni şu 67 kilo ya düşüren diyetisyen kim? sanıyorum sen de Antalya daydın değil mi???

yaklaşık değerler canım onlar. bi kesinliği yok. doktorun ne dediği daha önemli bence. benimde orda yazandan 100 gr daha az çıkıyor genelde. ama dr gayet iyi diyor bende çok takılmıyorum

öyle aslında canım ama ben 4 hafta önce gittiğimde aşağıda ki değerle aynıyken bebeğimin kilosu doktorum canınımı çok sıkmştı hiç kilo almamıiş hep sen almışsın bebebğin kilo almamış demiişti benim doktorumda bi değişiklik var galiba

of sabahtan beri girmedim kaç sayfa olmuş böyle oku oku bitiremedim

alt açma da koy bence canım.mamayı da genelde hastanede veriyorlar sen bilirsin.

geldi canım şekerler burda paylaştım da olmazsa sana özelden mesaj atarım.
hasta bezi lazım bence ama hastaneden verirler büyük ihtaimal, koymasan da olur.koydukların iyi bence.dikişler hep estetik dikiş oluyor ama senin doktorun öyle yapcaksa bilemiyorum.dikiş yerine de pijama lastiğinin falan gelmesi imkansız çünkü dikişler baya altta canım.şuan göbek deliğimin nerdeyse 10 parmak altı.göbeksizken 5 parmak oluyordu
kızlar ben bebek bezi stokladım ıyı mı yaptım bılmıyorum. 2 tane 1 numara 3 paket 2 numara 3 pakettte 3 numara aldım.100 tane 1 numara oluyo 200 er tanede 2 ve 3 yanı sizce cok mu... sizler aldınız mı
iyi yapmışsın bence

sanki bebeğe koyulanlar biraz az geldi bana.2 penye battaniye al bence.bebeğe birkaç alt al mesela sonra 2-3 badisi olsun mutlaka.

öff ne zor iş bunlar yaa az derin çok derin bisürü iş teşekkürler canım bilgii için
bugün trendyolda şunlar satılıyor canım
ww.trendyol.com/Ana-Kucagi-Bel-Destegi--Krem-8692241006273-B/UrunDetay/15901/3041792
maşallah bebeğine iyi haberlerle gelmişsin canım.

inşallah sorun olmaz canım ya ben de bu konuda biraz huyluyum.bebişine bir zarar gelmez inşallah.
iyi yapmışsın
ev işini baya hallettin sanırım canım.
valla ben canavara dönüşmüştüm lohusalıkta da inşallah bu sefer böyle olmam diyorum.
çok beğenmiştim zaten ben herşeyinizi farklı olmuşlar gerçekten.

afiyet olsunnnnnnnnnn

gelmez gelmez cnm

oda tuhafmış :44:
sağlığıyla ilgili bi skıntı olmadıkça kilosuna çok takılma bence

kızlar siz lohusa şerbetini hastanede mi dağıtmayı düşünüyorsunuz?ben hastanede değil de evde ikram edeyim diyorum.hastanede olmazsa olur mu sizce?
benim de doktor işim bir garip oldu ya. en son 32. haftayı doldurduğumda gitmiştim.bana 1 ay sonraya gün verdi yani bu cumartesi randevum vardı.karamanda arkadaşlar var bizi çağırdılar birşey için.ben de gidelim dedim.zaten perşembe de izin için gidicez ozaman gideriz dedim.randevumu iptal ettim,perşembeye ertelettirdim.sonra o arkadaşlarla plan iptal oldu.randevumu geri alayım dedim dolmuş kabul etmediler.biz şimdi konyanın bir ilçesindeyiz annemler de konyada.eşim de izni alınca sizi oraya bırakayım bir daha buraya gelmeyin dedi.ben de eşim de perşembe geri dönmesin beraber hafta sonu kalalım diye cumaya aldım randevumu.çok ara oldu ya.artık bir dahaki randevuma da doğum yaparım.

iyi akşamlar kızlar
Azıcık temizliğe başladım.Belim kolum bacağım her yerim ağrıdı:):):):) Bu işler bizden geçmiş.Haftaya temizlikçi alıcam dedim o gelene kadar mutfağı derleyip toplayayım.Ama bittim.Eski kadınlar nasıl o kadar iş yaparmış ben anlamadım.Annemler kayınvalidemler gelecek.Onların kullanacakları nevresimleri ayarladım.Yastık kılıflarını yıkadım.Bu hızla yaparsam 10 günde ancak bitecek benim işler.Normalde olsa 1 günde bitecek işler halbuki:):):) Bazen kendimi hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum.Sanki hep böyle ağırdım :):):)

Bu arada kızlar bebeğin emziğini biberonunu göğüs ucu koruyucularını nasıl steril ettiniz.Kaynar suda mı beklettiniz?Direk kaynattınız mı? Birde şimdi steril etsek doğuma kadar yeterli mi?Yoksa ara ara tekrarlayacak mıyız?

Hastane çantası hazırlayanlar bence bebek için fazla kıyafet alın özellikle erkek bebeği olacaklar.Onlar her altı açıldığında çişini yaparmış.Yani 2 kez yakalansak o ana bir günde 3 kıyafet gider.Bol olsun.Getirirsiniz yine eve.Tabi evi yakın olanlar rahat olur.günde 10 kez altını değiştirirmişiz.Onun için bezide çok olsun.Özellikle sezeryan olacaklar daha uzun kalacak.

Bende hastane de ebeye vereceğim hastane çıkışını ucuz olanlardan aldım.Havluda öyle.Ablam orada kirlenir lekelenir iyi birsey verme odaya gelince biz tekrar temizler güzelce giydiririz dedi.Mantıklı geldi banada.

Canım ben şerbeti evde dağıtacağım.Hastanede o halde kim uğraşacak zaten normal doğum olursa 1 gün kalacağız.Eve gelenlere veririz.Tabi benimki tam zamanında gelirse ramazan olacak.

Bu arada bebeğin kilosunu hiç sorun etmeyin arkadaşlar.Sadece yediğimiz içtiğimiz şeyler değil etken.Anne babanın fiziksel durumu ailenin fiziksel durumu bunlarda önemli.Doktor iyi diyorsa sorun yok.Ölçüler hep aynı olmazki. Üstelik önemli olan sağlık.Gerisine takılmayın.

canım hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun konya da bende konyadayım

hepsi çokk güzeller canım güle güle kullanmaklar nasip etsin inş

cnm ben evde de hast.de dağıtıcam vallahi mikser gibi karışmış olaylar

cnm ben steril makinası aldım onunla yapıcam kesin çözüm bebemin altını her açtığımda pipisine havlu kağıt ya da kusmuk bezi olmadı tülbent koyup ortalığı sulamasına engel olmayı düşünüyorum en azından az bir bölgeyi kirletir

kızlar siz evi şöyle temizledim,şöyle hazırlandım diye anlatıyorsunuz ya ben bir garip oluyorum valla.doğumdan sonra annemlerde kayınvaldemlerde kalıcaz öyle geçecek evimde olmuycam yani.ne zaman döneriz bilmiyorum.ben haftaya geçeicem annemlere.eşim de 1 hafta burda kalıp öyle gelecek.ben evi az çok düzenlerim temiz bırakmaya çalışırım da eşim o bir haftada baya halleder yani.döndüğümde evi baya kötü bulabilirim.döndüğümde temizlikçi alırım artık da şimdilik yapacak birşey yok.bir yandan da ne kadar çok iş olacak bebekle döndüğümde.nasıl başederim ki.
bir de ben genelde annemlerde olurum da eşim ne yapacak koca yaz.bizimle de olur ama o sıkılır hep annemlerde.bazen kayınvaldemlerde kalır tabi bazen evimize de gelir o.of sıkıntısı basıyor beni.geçen doğumum da böyle birşey olmuştu.rahatça evinde doğum yapanlara özeniyorum

ayy canım yaa hepsi de çok güzellmişş ... güle güle kullanın inş.

canım kaynayan suya koyuyorsun 5dk. kaynatıyorsun o kadar.. ben de akşam hazırladım çantasına koydum

cnm niye o kadar uzun süre kalıyorsun ki biraz toparlayınca dön evine :26:

hakkaten çok uzun olmuş arası.
niye o kadar uzun zaman sonra çağırmış ki doktor :44:
lohusa şerbetini ben hiç düşünmedim canım. ama heralde eve gelince veririm hastanede vermem çünkü ramazanda doğum yapıcazbüyük ihtimalle. gelen oruçlu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…