geçtim canım çok şükür. biraz yorucu oldu ama sonuç çok güzel. benim eski ev minicikmiş buraya yerleşince daha bi anladımtatlım nihayet evine geçmişsin içine sinmiştir inşallah yeni evin en güzel mutlulukları yaşamanızda ilk adım olur inşallah
aynennnn bende bu şekildeyimmmsona yaklaşıyoruzzzzz:18:bu şekilim aynen..
gün geçtikçe bebeciklerimiz büyüyor onları karnımızda taşımak zorlaşıyor e haliyle onlarda çıkmak istiyooorrkızlar yine doğum haberleri gelmiş maşaallah :)
birkaç hafta sonra sıra bizlere gelecek inş. hala inanamıyorummmm
ayaklar şiş,yürümek yok,iş güç azar azar yapıyorum annem sağolsun herşeyi yapıyor...
ağrılar var ama bugüne şükür son haftalar daha fena olacağız sanırımm
bebişler için herşeye değerrr
bende hastane için bi bütçe ayırdım doğum anı için inşallah çok bi masrafımız olmaz umduğumuzdan.Evet cnm bu sadece doktorun ücreti. Hastaneye ayrı vericez. İnşallah kontrolün iyi geçer canım bu arada yeni evinizde de güle güle huzurla sağlıkla oturun:))
bende hastane için bi bütçe ayırdım doğum anı için inşallah çok bi masrafımız olmaz umduğumuzdan.
çok sağol canım yerleştik evimize şükür. birtek gardolap yerleştirmesi kaldı. onuda yavaş yavaş yapıcam. 1 haftadır herşeyi yetirştircem diye çok yormuşum kendimi. dün karnımın ağrısı sancısından sonra anladım. korktum oğlum dayanamayıp gelcek diye.2 gündür bende yeni evimin tadını çıkarıyorum.
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
Canım Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inş.
nddd cim yeni evinde ailenle huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol kahkahalı anlar geçirmeniz dileğiyle..Rahatlamışsındır artık. Oğluşun da geldi mi eksik tamamlanır artık hayırlısıyla
şafak 10 derken.??? ben neyi kaçırdım.. sezeryan mı olucaktı..??
Evet canım 10 günümüz kaldı. sezeryanla alınacak bebeğimiz.
bende hastane için bi bütçe ayırdım doğum anı için inşallah çok bi masrafımız olmaz umduğumuzdan.
çok sağol canım yerleştik evimize şükür. birtek gardolap yerleştirmesi kaldı. onuda yavaş yavaş yapıcam. 1 haftadır herşeyi yetirştircem diye çok yormuşum kendimi. dün karnımın ağrısı sancısından sonra anladım. korktum oğlum dayanamayıp gelcek diye.2 gündür bende yeni evimin tadını çıkarıyorum.
gün geçtikçe bebeciklerimiz büyüyor onları karnımızda taşımak zorlaşıyor e haliyle onlarda çıkmak istiyooorr
böyle gün söylenincede geçmezkihayırlısı olsn bakalım. sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahım..
kız dikiş dediğin belki 7-8 cm uzunluğunda incecik belli belirsiz kırmızı bir çizgi.o da göbekte falan değil,alta baya yakın.yani epilasyon yaptığımız bölgenin içinde kalıyor.yani sezaryen olacaklar moralini bozmasın diye söylüyorum.çünkü ben de hamileliğimde takardım sezaryen olursam da karnımda kötü bir dikiş kalırsa diye.bana da doğum yapan bir arkadaşım incecik bir çizgi kaldı sadece demişti ,doğruymuş.
ayy ınsallah ALLAH razı olsun cnm benım bend eo yusdne surkelı iş guc yapıyorum otur kalk hareketllerı fılan her gun yuruyoz kocıslee ınsl olurda yaaa evet herkes yurumenın cok kolay olucgaını soluyorr ama artık bend eyururken sag kalcama yada sol kalmaca br agrı gırıyor topallıyarak yuruyorum dun guldum durdum kendımee esım de ole gercı guldude penguenn gıbıydımm hehe arabayı kullanmayalı uzun zamn olduu esım de bu arada kg verıcek ınsl bır aydır her gun yurudumuz ıcınn
ınsl yurumeyı ve kolayından dogurmyı becerebılırız
wuu kendıne negatı fenerjı verme lutfen yaa doguran nasıl doguruyor hem sezercıkın omur boyu dıkıs ızı sı olucak ole dusun ama alt tara yırtıgı zamnla gececek le dusun tek dogurda yırtıgını dıkılır ve kısa zmnda ılsır ınsll am a sezercık omur boyuu yara ızı ben cunku 3 sene onc ekaporoskopı oldum tam topl.1*1*2=4 dıkısım var 3 ayrı noktoda 2 olan tam gobek delıgımde ve ızı acayıp cırkın estetık anlamında degıl su aralar pşam gobegımı gerdıgı ıcın ıcee kotu olduuu
neyse hallettin canım.bahçesi olması da çok güzel inşallah oğlun yürümeye başlayınca orda bol bol tur atarsınız.geçtim canım çok şükür. biraz yorucu oldu ama sonuç çok güzel. benim eski ev minicikmiş buraya yerleşince daha bi anladım
oğlumun koşabileceği geniş bi alanı var evin
darısı ev arayan herkesin başına inşallah
Canım Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inş.
nddd cim yeni evinde ailenle huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol kahkahalı anlar geçirmeniz dileğiyle..Rahatlamışsındır artık. Oğluşun da geldi mi eksik tamamlanır artık hayırlısıyla
kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapıcak mısınız bebişlerinizin adına? ben henüz karar veremedim ne yapsam acaba?
Hayırlı geceler hanımlar,
Bugün çarşıya çıktım, bi hevesle keçe aldım kapı süsü yapayım diye..
Ve ömrümde başlayıp da bitirebildiğim hiçbir elişi olmayan ben, kızım sayesinde bir ilki başardım:)
El emeğim, göz nurum..Zehram için hazırladığım kapı süsü..
Sadece 5 TL'ye maloldu :)
Eki Görüntüle 735508
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
canım sen genel anestezi i yoksa epidural mi düşünüyorsun.
Canım anestezi uzmanıyla görüştüm dün, hem de kendi doktorumla konuştum benim için en uygun spinal anestezi dediler. spinal, epidurale göre etkisi çabuk geçiyormuş ama baş ağrısı olabiliyormuş. ancak doktorum korkma seruma ağrı kesici ilaç verip onu kolaylıkla atlatırız dedi.
evet bir de spinal seçeneği var değil mi.ben de konuşurum bakalım ne diycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?