2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım nihayet evine geçmişsin içine sinmiştir inşallah yeni evin en güzel mutlulukları yaşamanızda ilk adım olur inşallah
geçtim canım çok şükür. biraz yorucu oldu ama sonuç çok güzel. benim eski ev minicikmiş buraya yerleşince daha bi anladım
oğlumun koşabileceği geniş bi alanı var evin
darısı ev arayan herkesin başına inşallah

gün geçtikçe bebeciklerimiz büyüyor onları karnımızda taşımak zorlaşıyor e haliyle onlarda çıkmak istiyooorr

Evet cnm bu sadece doktorun ücreti. Hastaneye ayrı vericez. İnşallah kontrolün iyi geçer canım bu arada yeni evinizde de güle güle huzurla sağlıkla oturun:))
bende hastane için bi bütçe ayırdım doğum anı için inşallah çok bi masrafımız olmaz umduğumuzdan.
çok sağol canım yerleştik evimize şükür. birtek gardolap yerleştirmesi kaldı. onuda yavaş yavaş yapıcam. 1 haftadır herşeyi yetirştircem diye çok yormuşum kendimi. dün karnımın ağrısı sancısından sonra anladım. korktum oğlum dayanamayıp gelcek diye.2 gündür bende yeni evimin tadını çıkarıyorum.

cancanlar bugün kv nin doğum günü. kardeşimle çıkıp ona hediye bakıcaz. birazcık gezicez. bi yandan da hastane çantasında kendim için olan eksikleri tamamlıycam. hepinizi öpüyorum.

canım yorma kendini.. bnde birkaç gündür ev işlerine daldırdım kendimi birazda o yüzden kanala yönelmesi doktorumuz öyle söyledi.. hele ki ev taşımak felan çok çok dikkat et..

Canım Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inş.

nddd cim yeni evinde ailenle huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol kahkahalı anlar geçirmeniz dileğiyle.. Rahatlamışsındır artık. Oğluşun da geldi mi eksik tamamlanır artık hayırlısıyla

şafak 10 derken.??? ben neyi kaçırdım.. sezeryan mı olucaktı..??

Aman çok yorma kendini son haftalarımız bunlar:)

gün geçtikçe bebeciklerimiz büyüyor onları karnımızda taşımak zorlaşıyor e haliyle onlarda çıkmak istiyooorr

evet teyzesi,günlerini beklesinler 38 hafta dursunlar mümkünse,40ıda geçmesinler.sakin sakin ağrısız sancısız geklsinle=)

böyle gün söylenincede geçmezki hayırlısı olsn bakalım. sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahım..

Canım valla öyle bir geçiyor ki düşün en son 17 diyordum şimdi de 10 olmuş bile. çünkü her gün yeni birşeylerle uğraşıyorum. odasının süsü, şekerleri, yastık ıvır zıvır.. son ana bıraktığım şeylerle uğraşınca zaman çabuk geçiyor

kız dikiş dediğin belki 7-8 cm uzunluğunda incecik belli belirsiz kırmızı bir çizgi.o da göbekte falan değil,alta baya yakın.yani epilasyon yaptığımız bölgenin içinde kalıyor.yani sezaryen olacaklar moralini bozmasın diye söylüyorum.çünkü ben de hamileliğimde takardım sezaryen olursam da karnımda kötü bir dikiş kalırsa diye.bana da doğum yapan bir arkadaşım incecik bir çizgi kaldı sadece demişti ,doğruymuş.

neyse hallettin canım.bahçesi olması da çok güzel inşallah oğlun yürümeye başlayınca orda bol bol tur atarsınız.

canım sen genel anestezi i yoksa epidural mi düşünüyorsun.

kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapıcak mısınız bebişlerinizin adına? ben henüz karar veremedim ne yapsam acaba?

Ben hamileyken ilk babalar gününde kızım karnımda henüz 2 aylık filandı :) o yüzden bişey yapmamıştım. Ama doğduktan sonra ilk babalar gününde çok güzel bi kart hazırlayıp kızım bebek arabasındayken yanına bırakmıştım. Benim eşim küçüklüğünden beri hep süperkahramanların hayranıymış, kendi kendine süpermen kıyafeti filan yapar giyermiş :) ben de o küçük süpermen artık büyüdü, bundan sonra kızının her zaman en büyük süperkahramanı olacak babasına sevgilerle gibi bişeyler yazıp bi de Süpermen resmine eşimin fotosunun kafasını yapıştırmıştım, görümcem kayınvalidem filan ağlamışlardı, çok hoşlarına gitmişti size de tüyo vermiş olayım

Harika olmuş canım ellerine sağlık.

Allah analı babalı, teyzeli dayılı, halalı amcalı, anneanneli babaanneli dedeli dedeli büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu arada kilo olayını çok kafaya takmayın, zaten bebeğinizin doğumuyla 6-7 kilo gidiyo, sonra 6 ay içinde de toplamda 9-10 kiloyu buluyo toplam kaybedilen kilo, sonra da bebeğiniz biraz uğraştırıcı olursa 1 sene içinde benim gibi eski kilonuzdan daha bile aza düşersiniz :) hiç merak etmeyin.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Son düzenleme:
canım sen genel anestezi i yoksa epidural mi düşünüyorsun.

Canım anestezi uzmanıyla görüştüm dün, hem de kendi doktorumla konuştum benim için en uygun spinal anestezi dediler. spinal, epidurale göre etkisi çabuk geçiyormuş ama baş ağrısı olabiliyormuş. ancak doktorum korkma seruma ağrı kesici ilaç verip onu kolaylıkla atlatırız dedi.

evet bir de spinal seçeneği var değil mi.ben de konuşurum bakalım ne diycekler

evet bir de spinal seçeneği var değil mi.ben de konuşurum bakalım ne diycekler

Canım sezeryan olacaksan eğer son tahliller yapılıyor kan, idrar, nst falan. ben dün son kez hastaneme gittim. 6 tüp kan verdim, idrar tahlilimi yaptırdım, nst ye bağlandım. doktorum sonuçlara baktı anestezi uzmanına yönlendirdi. anestezi uzmanıyla ayrıntılı görüşme yaptık anlattı en ince ayrıntısıyla epidurali ve spinali. bana senin için en uygun spinal dedi ve ona karar verdik. sonra doktorumla konuştum sonucu. spinal uygulaması yapılacak. ben artık sadece doğuma gideceğim artık hastaneye, tabi daha erken kalkınmazsa cimcime. ben doktoruma güveniyorum en başından beri. Sağ salim kucaklarımıza alırız inş meleklerimizi.

Merhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
Artık çok heyecanlıyım walla gelsin istiyorum biranönce :)))

Hanımlar bu arada dün Antalya'da "Antalya dekor" diye bir dükkana girdik kızımızın şeker siparişini verdik. Her birinden 20 şer tane yaptıracağız kim ne beğenirse onu alacak. yanında da takı yastığını, kapı süsünü, sepetini de aldık bu işimiz de bitti artık çok şükür. diğerlerinin fotosunu çekip öyle yükleyeceğim canlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…