Hanımlar bu arada dün Antalya'da "Antalya dekor" diye bir dükkana girdik kızımızın şeker siparişini verdik. Her birinden 20 şer tane yaptıracağız kim ne beğenirse onu alacak. yanında da takı yastığını, kapı süsünü, sepetini de aldık bu işimiz de bitti artık çok şükür.diğerlerinin fotosunu çekip öyle yükleyeceğim canlar...
Canım ben de almak istiyorum Antalya'da yaşıyorum bana tam adres ve adet fiyat bilgisi verir misin
Canım ben de almak istiyorum Antalya'da yaşıyorum bana tam adres ve adet fiyat bilgisi verir misin
Merhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
Artık çok heyecanlıyım walla gelsin istiyorum biranönce :)))
Hanımlar bu arada dün Antalya'da "Antalya dekor" diye bir dükkana girdik kızımızın şeker siparişini verdik. Her birinden 20 şer tane yaptıracağız kim ne beğenirse onu alacak. yanında da takı yastığını, kapı süsünü, sepetini de aldık bu işimiz de bitti artık çok şükür.diğerlerinin fotosunu çekip öyle yükleyeceğim canlar...
masallah bebsnı cnm :)artk daha fazla kılo alıcaklar bu zmna kadar bız bu zmndan sonrada bebslermız
bn ılk 33 de grdm nst ye 35 37 bole gdcem bakalım35 de kasılmalarım cıktı bnm hayırlısı artkn
bende cok heycanlıyım bı an once gelsede koklasam sarılsam
bizimki karnıma baktı ezdi falan,gerginlik yok rahat gözüküyor nstye gerek yok dedi;bi bildiği vardır elbet,bende ısrar etmedim açıkçası; 2hafta daha beklesin bakalım :)
oyy oyyy koklamak istiyorum mis kokulumu bende,böylee kocaman içime çekmek istiyorummmm :)))))
inş bızlerde alıcaz kucagmıza :))))) az kaldı
buarada kızlar nst için ekstra bir ücret ödeniyor benim gittiğim hastanede; sizdede durum böylemi
birbuçuk ay önce benm çok az bi kanamam olmuştu,akşam üzeri korkup gitmiştik,nöbetçi kadındoğumcu muayne edip birde nst ile bakalım demişti,o gün hem muayne ücreti ödedik hemde ekstra nst için ücret ödedik,yalan olmasın 20-30 lira gibi bişeydi ama ,bugünde kendi doktorum nst istemeyince aklıma takıldı bundan sonrasında ne olacak acaba diye ??
yok tatlım bız odemıoruz bnde ole bıkere acıl olarak gttm nst ye fln gırdm yne odemedm ozel hastane yanı bızmkıde bılemedım sımdık senn hastanenı
evet genelde ödenmemesi lazım,zaten muayne için katılım payı 50lira veriliyo onun içinde olmalı ama,du bakalım ikihafta sonra gittimizde alcaklarmı bekliycez ve göricez diyelim :))
inşallah ben de anestezistle görüşebilirim.o da güven verir gerçekten.Canım sezeryan olacaksan eğer son tahliller yapılıyor kan, idrar, nst falan. ben dün son kez hastaneme gittim. 6 tüp kan verdim, idrar tahlilimi yaptırdım, nst ye bağlandım. doktorum sonuçlara baktı anestezi uzmanına yönlendirdi. anestezi uzmanıyla ayrıntılı görüşme yaptık anlattı en ince ayrıntısıyla epidurali ve spinali. bana senin için en uygun spinal dedi ve ona karar verdik. sonra doktorumla konuştum sonucu. spinal uygulaması yapılacak. ben artık sadece doğuma gideceğim artık hastaneye, tabi daha erken kalkınmazsa cimcime.ben doktoruma güveniyorum en başından beri. Sağ salim kucaklarımıza alırız inş meleklerimizi.
gözünaydın güzel haberler almışsın bebişindenMerhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
güle güle dağıtın ben en çok ortadakini beğendim,diğerlerini de koy da bakalım canımHanımlar bu arada dün Antalya'da "Antalya dekor" diye bir dükkana girdik kızımızın şeker siparişini verdik. Her birinden 20 şer tane yaptıracağız kim ne beğenirse onu alacak. yanında da takı yastığını, kapı süsünü, sepetini de aldık bu işimiz de bitti artık çok şükür.diğerlerinin fotosunu çekip öyle yükleyeceğim canlar...
Eki Görüntüle 736173
Eki Görüntüle 736174
Eki Görüntüle 736175
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
inan malzemem falan olsa şu an öyle şeylerle uğraşmak isterdim.
bebeğin maşallah iyiymiş.doğum ücretiniz biraz pahalı ama nerdesin bilmiyorum da istanbuldaysan orda genelde pahalı sanırım.
çekincek ne var canım soracaksınız tabi,bence bir dahaki gidişinizde sorun ayıp değilki.
yakınız canım.hafta sonları hep konyadayız zaten.burası da çok sıkıcı bir yer.
bir doğum daha ne güzel.yaşı uzun olsun canım tebrik ediyorum.
evet park yatağınız güzelmiş.belli bir süre sonra alırsın odasını,şimdilik doğru düzgün yatamıycak odasında zaten.
Eki Görüntüle 736173
Eki Görüntüle 736174
Eki Görüntüle 736175
ne çok yorulduk canlar ya babamızla gittik bebeğimiz için alışverişe oda takımından vazgeçirdi biraz daha büyüsün çocuk odası alırız dedi bizde park yatak aldık aslında görüntülerini çok sevmiyorum park yatakların ama bu model şirin geli içime sindi yani uyku seti ile güzel gözüktü içine yatağını da aldık sonra telsiz ana kucağıı alt açma şiltesi bezleri şampuanı losyonu emziği ayrıca bir sürü ıvır zıvır şey aldık şükür bitti artık yerleştirmesi kaldı
Baby 2 Go Baby2Go 8426 Padişah Park Yatak Mavi 2013 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
işte bu yatağımız
bi de hasır sepetimiz var onu süsleyeceğiz
artık bizimde sıramız geliyoorrrr
kızlar yine doğum haberleri gelmiş maşaallah :)
birkaç hafta sonra sıra bizlere gelecek inş. hala inanamıyorummmm
ayaklar şiş,yürümek yok,iş güç azar azar yapıyorum annem sağolsun herşeyi yapıyor...
ağrılar var ama bugüne şükür son haftalar daha fena olacağız sanırımm
bebişler için herşeye değerrr
geçtim canım çok şükür. biraz yorucu oldu ama sonuç çok güzel. benim eski ev minicikmiş buraya yerleşince daha bi anladım
oğlumun koşabileceği geniş bi alanı var evin
darısı ev arayan herkesin başına inşallah
Merhaba kızlar;
Eki Görüntüle 736173
Eki Görüntüle 736174
Eki Görüntüle 736175
evet genelde ödenmemesi lazım,zaten muayne için katılım payı 50lira veriliyo onun içinde olmalı ama,du bakalım ikihafta sonra gittimizde alcaklarmı bekliycez ve göricez diyelim :))
Bugün erkenden kalktık ve doktor randevumuza gittik aç karnına ve yine dönmemiş benim yaramazım dr daha dönmez zor dedi baya da üzüldü ama benm içimde nedense bi sevinç oldu erken kavuşcam diye veee büyük gün 28 haziran 38+0 da alıncak aslında 1 temmuz mu olsa diyorum 28i de cumaya denk geliyo mübarek gün :)) Neyse tahlil fln verdim işte ameliyat için buarada oğlum 3.300 olmuş şaka gibi içimde bi tosuncuk taşıyomuşum meğer :)Boyu da 48 cm 50 olur dedi dr bakalım hayırlısı..Yalnız eşimi almıyo ameliyata yaa gıcık oldum mikrop kaparmışım şaka gibi adam nerdeyse ben bile giremiyorum dedi yuhh dedim kim yapcak ameliyatı yani biraz şapşal bi dr um var kızlar napcam ben bilemedim cok unutkan yaa 4 tür gidiyoruz müjde oğlan geliyo dedi :)) tühh dönmemiş fln dedi biz eşimle bakışıp gülüştük ama tırsmadım gıcıkolmadım değil eski drumu aradım şahsen..Neyse ben heyecandan hiç okumadığım bi kağıdı kabul ediyorum dyp imzaladım şimdi dank etti,bir de epidural fln demedi ya genel mi olcakki ekg fln cekildi anestezi uzmanı görcek işte 25inde tekrar gitcem hiç haftaya fln çağırmadı hep bunlar kafama takıldı son dk dr da değiştrmek istemyrm..
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?