2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım ben de almak istiyorum Antalya'da yaşıyorum bana tam adres ve adet fiyat bilgisi verir misin

Canım sana site adresini vereyim. ANTALYA NİKAH ŞEKERLERİ - ANTALYA DEKOR fiyatları da var orada. Ama siteden yapma alışverişi orada görerek ve pazarlık yaparak satın al malzemeleri. Birim fiyat veremiyorum çünkü hepsini toplayıp indirim yaptırdık canımcım.

Son düzenleme:

masallah bebsnı cnm :) artk daha fazla kılo alıcaklar bu zmna kadar bız bu zmndan sonrada bebslermız

bn ılk 33 de grdm nst ye 35 37 bole gdcem bakalım 35 de kasılmalarım cıktı bnm hayırlısı artkn

bende cok heycanlıyım bı an once gelsede koklasam sarılsam

çok güzeller canım güle güle dağıtın inş

bizimki karnıma baktı ezdi falan,gerginlik yok rahat gözüküyor nstye gerek yok dedi;bi bildiği vardır elbet,bende ısrar etmedim açıkçası; 2hafta daha beklesin bakalım :)

oyy oyyy koklamak istiyorum mis kokulumu bende,böylee kocaman içime çekmek istiyorummmm :)))))

inş bızlerde alıcaz kucagmıza :))))) az kaldı

inş bızlerde alıcaz kucagmıza :))))) az kaldı

buarada kızlar nst için ekstra bir ücret ödeniyor benim gittiğim hastanede; sizdede durum böylemi
birbuçuk ay önce benm çok az bi kanamam olmuştu,akşam üzeri korkup gitmiştik,nöbetçi kadındoğumcu muayne edip birde nst ile bakalım demişti,o gün hem muayne ücreti ödedik hemde ekstra nst için ücret ödedik,yalan olmasın 20-30 lira gibi bişeydi ama ,bugünde kendi doktorum nst istemeyince aklıma takıldı bundan sonrasında ne olacak acaba diye ??

yok tatlım bız odemıoruz bnde ole bıkere acıl olarak gttm nst ye fln gırdm yne odemedm ozel hastane yanı bızmkıde bılemedım sımdık senn hastanenı

yok tatlım bız odemıoruz bnde ole bıkere acıl olarak gttm nst ye fln gırdm yne odemedm ozel hastane yanı bızmkıde bılemedım sımdık senn hastanenı

evet genelde ödenmemesi lazım,zaten muayne için katılım payı 50lira veriliyo onun içinde olmalı ama,du bakalım ikihafta sonra gittimizde alcaklarmı bekliycez ve göricez diyelim :))

inşallah ben de anestezistle görüşebilirim.o da güven verir gerçekten.
gözünaydın güzel haberler almışsın bebişinden

güle güle dağıtın ben en çok ortadakini beğendim,diğerlerini de koy da bakalım canım

cnm gözünüz aydın bol bol sağlık afiyet diliyorum
hayırlı evlat olsun

Teşekkür ederiz teyzesi iyiymiş çok şükür yok istanbulda değilim ama burda da fiyatlar yüksek nedense.

Çok güzeller en alttakine bayıldım

güle güle kullanın cnm

artık bizimde sıramız geliyoorrrr

:18:

cnm bizim doğum tarihlerimiz aynı :18: karnın indimi aşağı ne gibi sıkıntıların oluyo :26:

aminnnnnnnnnnnnnn

maşallah cnm

çok güzel bunlar 2. ile 3. çok beğendim

evet genelde ödenmemesi lazım,zaten muayne için katılım payı 50lira veriliyo onun içinde olmalı ama,du bakalım ikihafta sonra gittimizde alcaklarmı bekliycez ve göricez diyelim :))

bankalar 1 özel hast.ler 2
parayı nerden koparıcaklarını şaşırıyorlar

Bugün erkenden kalktık ve doktor randevumuza gittik aç karnına ve yine dönmemiş benim yaramazım dr daha dönmez zor dedi baya da üzüldü ama benm içimde nedense bi sevinç oldu erken kavuşcam diye veee büyük gün 28 haziran 38+0 da alıncak aslında 1 temmuz mu olsa diyorum 28i de cumaya denk geliyo mübarek gün :)) Neyse tahlil fln verdim işte ameliyat için buarada oğlum 3.300 olmuş şaka gibi içimde bi tosuncuk taşıyomuşum meğer :)Boyu da 48 cm 50 olur dedi dr bakalım hayırlısı..Yalnız eşimi almıyo ameliyata yaa gıcık oldum mikrop kaparmışım şaka gibi adam nerdeyse ben bile giremiyorum dedi yuhh dedim kim yapcak ameliyatı yani biraz şapşal bi dr um var kızlar napcam ben bilemedim cok unutkan yaa 4 tür gidiyoruz müjde oğlan geliyo dedi :)) tühh dönmemiş fln dedi biz eşimle bakışıp gülüştük ama tırsmadım gıcıkolmadım değil eski drumu aradım şahsen..Neyse ben heyecandan hiç okumadığım bi kağıdı kabul ediyorum dyp imzaladım şimdi dank etti,bir de epidural fln demedi ya genel mi olcakki ekg fln cekildi anestezi uzmanı görcek işte 25inde tekrar gitcem hiç haftaya fln çağırmadı hep bunlar kafama takıldı son dk dr da değiştrmek istemyrm..

Son düzenleme:
lyre hiç dikkatimi çekmemiş cnm aynıymış tarihlerimiz bakalım kim önce doğuracak

cnm yazmıştım bacak aramda ağrılarım var,yürümeye gelmiyor maalesef.çok baskı yapıyor çatı kemiklerime doğru.
ayrıca ayaklarım şişti yanıyorlar bugün yeni başşladı bu da :) soğuk tuzlu su yaptım ferahlattı biraz.
anneme sordum bugün karnın yerinde diyor inmemiş ona göre

ama hamdolsun dayanılamayacak şeyler değil..şu şişme olayını tuzu tamamen kessem azaltabilir miyim bilmiyorum.
tuzu kesebilir miyim onu da bilmiyorum.:)
orta tuzlu yiyorum zaten

sen epidural mi istiyordun canım.neyse görüşünce ona karar verilir de kağıt neyle ilgiliydi acaba.okusaydın keşke.bu arada gözünaydın senin doğum da belli oldu.bebeğinin kilosu boyu da iyiymiş.inşallah kolayca atlatırsın.

iyi geceler bayanlar nasılsınız.
dün sabahişe geldiğimde sölemiştim sağ kasığım ağrıyor diye damar şeklinde gece 3 de başlamıştı
10 oldu hala geçmedi duramadım doktora gitttim nstye bağlandı kan idrar tahlili
nstde sancım 40 çıkmış idrar yollarımdada enfeksiyon varmış
doktorum yatıracağız tedavi uygulayacağız ve bebeiş için ciğer geliştirici iğne yapacağız dedi
enfeksiyon erken doğıumu tetikleyebiliyormuş
geçenlerde aramızdan birkaç kişinin daha enfeksiyon vardı sanırım hastaneye yattılarmı acaba merak ettim yoksa benim doktorummu çok pimpirikli
sabah 10 daçıktık hastaneden antibiyotik falan verdi. çalışma dedi hatta ama daha 2.5 hafta daha çalışmak istiyordum. 2 gün dinlen bakalm pazartesi gel tekrar nstye bakıp kontrol edelim dedi ondan sonra rapor verecek galiba
bu arada kızım 2.490 yani 2.500 kilo olmuş daha küçük ama az daha duralım başıda doğum kanalına doğruymuş popuş gelişli değilmiş çok sevindim inşallah dönmez son:18::18:
bu arada dün kaynanam duyar duymaz memleketten geldiler 2 saat aramız gece başımda kaldı sabah görümce ve kayınbaba giti o kaldı şimdide mutfağı topluyor pişide yaptırdım o kervana bende katıldımbakalım pazartesi gideceğiz dinleneceksin derse gitmez kaynana herhalde pöff bi yöne iide bi yönde de ii hissediyorum kendimi kendimde dinlenebilirim

suzan yarim ve diğer doktora giden arkadaşlar ii haberlerinize çok sevindim hayırlısı ile kucuklarınıza alırsınız inşallah

odasını paylaşan arkadaşım çok tatlı olmuş güle güle büyüsün egeciğin

allahım analı babalı büyümelerini nasip etsin hayırlı evlat olurlar inşallah.. darısı normalinden tüm hamişlerin başına

kızlar merhabalar nasılsınız.benim bugün misafirlerim vardı.daha çantam hazır değil.annemi bekliyorum.bebişimin çamaşırları daha yıkanmadı.sizler ne koydunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…