2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hadi hayırlısı cnm
maşallah tosunuma

canım çok çok geçmiş olsunnn ,

hayırlısı inş canim,
anestezi doktorun ile epudirali konusman gerekiyor , sartlarini ekstra ucrt vs vs vsss

Maşallah bebişin gelişimi gayet iyiymiş zaten 38den sonra yalnızca kilo alıyorlarmış. Gelişimi tamamlanmış olur o zamana inşallah canım. Sağlıkla kavuşursun inşallah. Dün benim de kontrolüm vardı benimki de hala ters:)

geçmiş olsun canım.doktorun tedbirliymiş demekki.boşver seni zorluyorsa çalışmak bırak gitsin.dinlenirsin evde.

geçmiş olsun canım

kızlar merhabalar nasılsınız.benim bugün misafirlerim vardı.daha çantam hazır değil.annemi bekliyorum.bebişimin çamaşırları daha yıkanmadı.sizler ne koydunuz.

bir 10 lu bir 5li hastane çıkışı,3 alt 3 badi.bir zıbın daha.hastane çıkışındakiyle birlikte 2 battaniye.bir de biraz kalın battaniye koydum.bezini falan daha koymadım

Çok geçmiş olsun canım iyice dinlen kv baksın sana güzelce:)

benimde karnım top gibi ortada bi mahsuru yok benim içim doğum yakın demek değil oluyo önce doğurma konusunda :18: dikkat ettimde tuzdan ziyade sıcak havada daha çok şişiyor

hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli cnm dr un doğru olanı yapmış bence o pişi olayı bizi bizden aldı

kızlar merhabalar nasılsınız.benim bugün misafirlerim vardı.daha çantam hazır değil.annemi bekliyorum.bebişimin çamaşırları daha yıkanmadı.sizler ne koydunuz.

aynı durumdayım çanta hazır değil yıkanmadılar öyle geniş geniş takılıyoruz bakalım

Doğum yapan iki arkadaşı da canı gönülden tebrik ediyorumAllah sağlık sıhhat versin,bir an evvel kavuşmayı,koklaşmayı nasip etsin..
Bebeğine kavuşma tarihleri belli olanlar var onlar adına da sevindim,sayılı gün çabuk geçerr,,benim doktor sezeryanı 40. haftada bile yapabilceeni söyledi bana o yüzden tarih vermedi,vermiycekte herhalde,bakalım hayrlısı

Bütün gün ev baktık kafamıza göre bişeler bulduk gibi de bulamadık gibi de bakalım bir hafta falan daha bakıp karar verces..
Herkese iyi geceleerrrr...

ay cnm masallah senın tosunun ırı:) aklnı asla karısırmak ıstemem ama ben boyşe bı durumda olsaydm sezryan terch ederdm :)

ay hersey tamam bıtek gununde begnı kucgna almak kalmıs cok hycan verıcı
bıde sormusdm ama unttum hangı hastaneydı cnm sennkı ben de antalydım antalya anadolu hastanesne gdyorum

güle güle otur insallh yeni evinizde canım

cok guzller hepsi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…