bıze 37 de yapıcak normal dgum yapablırmıyım catım darmı dıe bakıcak
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
inşallah ben de anestezistle görüşebilirim.o da güven verir gerçekten.
Bugün erkenden kalktık ve doktor randevumuza gittik aç karnına ve yine dönmemiş benim yaramazım dr daha dönmez zor dedi baya da üzüldü ama benm içimde nedense bi sevinç oldu erken kavuşcam diye veee büyük gün 28 haziran 38+0 da alıncak aslında 1 temmuz mu olsa diyorum 28i de cumaya denk geliyo mübarek gün :)) Neyse tahlil fln verdim işte ameliyat için buarada oğlum 3.300 olmuş şaka gibi içimde bi tosuncuk taşıyomuşum meğer :)Boyu da 48 cm 50 olur dedi dr bakalım hayırlısı..Yalnız eşimi almıyo ameliyata yaa gıcık oldum mikrop kaparmışım şaka gibi adam nerdeyse ben bile giremiyorum dedi yuhh dedim kim yapcak ameliyatı yani biraz şapşal bi dr um var kızlar napcam ben bilemedim cok unutkan yaa 4 tür gidiyoruz müjde oğlan geliyo dedi :)) tühh dönmemiş fln dedi biz eşimle bakışıp gülüştük ama tırsmadım gıcıkolmadım değil eski drumu aradım şahsen..Neyse ben heyecandan hiç okumadığım bi kağıdı kabul ediyorum dyp imzaladım şimdi dank etti,bir de epidural fln demedi ya genel mi olcakki ekg fln cekildi anestezi uzmanı görcek işte 25inde tekrar gitcem hiç haftaya fln çağırmadı hep bunlar kafama takıldı son dk dr da değiştrmek istemyrm..
iyi geceler bayanlar nasılsınız.
dün sabahişe geldiğimde sölemiştim sağ kasığım ağrıyor diye damar şeklinde gece 3 de başlamıştı
10 oldu hala geçmedi duramadım doktora gitttim nstye bağlandı kan idrar tahlili
nstde sancım 40 çıkmış idrar yollarımdada enfeksiyon varmış
doktorum yatıracağız tedavi uygulayacağız ve bebeiş için ciğer geliştirici iğne yapacağız dedi
enfeksiyon erken doğıumu tetikleyebiliyormuş
geçenlerde aramızdan birkaç kişinin daha enfeksiyon vardı sanırım hastaneye yattılarmı acaba merak ettim yoksa benim doktorummu çok pimpirikli
sabah 10 daçıktık hastaneden antibiyotik falan verdi. çalışma dedi hattaama daha 2.5 hafta daha çalışmak istiyordum. 2 gün dinlen bakalm pazartesi gel tekrar nstye bakıp kontrol edelim dedi ondan sonra rapor verecek galiba
bu arada kızım 2.490 yani 2.500 kilo olmuş daha küçük ama az daha duralım başıda doğum kanalına doğruymuş popuş gelişli değilmiş çok sevindim inşallah dönmez son:18::18:
bu arada dün kaynanam duyar duymaz memleketten geldiler 2 saat aramız gece başımda kaldı sabah görümce ve kayınbaba giti o kaldı şimdide mutfağı topluyor pişide yaptırdım o kervana bende katıldımbakalım pazartesi gideceğiz dinleneceksin derse gitmez kaynana herhalde pöff bi yöne iide bi yönde de ii hissediyorum kendimi kendimde dinlenebilirim
suzan yarim ve diğer doktora giden arkadaşlar ii haberlerinize çok sevindim hayırlısı ile kucuklarınıza alırsınız inşallah
odasını paylaşan arkadaşım çok tatlı olmuş güle güle büyüsün egeciğin
ay hersey tamam bıtek gununde begnı kucgna almak kalmıs cok hycan verıcı
bıde sormusdm ama unttum hangı hastaneydı cnm sennkı ben de antalydım antalya anadolu hastanesne gdyorum
cnm yerı tam nerde bende antalyadym bı bakym dıyrum. bıde nkdra mal oldu toplam ortalam fıyat ne
güle güle dgıtın ınsallah aldıklrınızı
güle güle kullanın cnm
:
sen epidural mi istiyordun canım.neyse görüşünce ona karar verilir de kağıt neyle ilgiliydi acaba.okusaydın keşke.bu arada gözünaydın senin doğum da belli oldu.bebeğinin kilosu boyu da iyiymiş.inşallah kolayca atlatırsın.
hayırlısı inş canim,
anestezi doktorun ile epudirali konusman gerekiyor , sartlarini ekstra ucrt vs vs vsss
hadi hayırlısı cnm
maşallah tosunuma
Maşallah bebişin gelişimi gayet iyiymişzaten 38den sonra yalnızca kilo alıyorlarmış. Gelişimi tamamlanmış olur o zamana inşallah canım. Sağlıkla kavuşursun inşallah. Dün benim de kontrolüm vardı benimki de hala ters:)
ay cnm masallah senın tosunun ırı:) aklnı asla karısırmak ıstemem ama ben boyşe bı durumda olsaydm sezryan terch ederdm :)
bıde sormusdm ama unttum hangı hastaneydı cnm sennkı ben de antalydım antalya anadolu hastanesne gdyorum
cnm yerı tam nerde bende antalyadym bı bakym dıyrum. bıde nkdra mal oldu toplam ortalam fıyat ne
güle güle dgıtın ınsallah aldıklrınızı
hehe doktor her kontolde mujdeyı verıyor ne guzel ısde
ay hayırlısıyıla olsn ınsallah hersey. ıcınde gercekden bı tosun var masallah
benmde cantam hazır deigl kıyafetler yıkancak utulencek onu beklyoruz. ay sonunda 3 5 eksk daha var tammlcaz ınsallah koycam artık cantaya
Hiç sorma ya cok tatlı ama unutkan bi dr hoş gebeliğin başından beri takip yapmadığından kaynaklıdır kimbilir kaç kişi gidiyo o da haklı ama müjde olayı bombaydı yani5 dr tarafından onaylandı oğlumun pipisi kız olma ihtimali 0 :)) Tam tosuncuk canım sorma nasıl taşıycam ben onu bilemedim sağol canım hepimzn hakkında hayırlısı :)
Günaydın Güzel anneler ve onların tosbaaları..Hepinize keyifli pazarlar diliyorum. Her zamanki gibi biz erkenciyiz alıştık artıkım
Canım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın bebeğini inş. imzaladığın kağıt sezeryan olacağına dair bir kağıt, anestezi uzmanıyla karar veriyorsun epidural mi genel mi olacağını.
Amin canım benim,dimi ya kötü bişi değildir bi katekulle olmaz inşallah en korktuğum seydir benm gibi pimpirikli biri nasıl böyle bişi yaptı hayret doğrusu ama neyse gecti artık :) Anestezi uzmanımı merak etmeye başladım şimdiden :))
Benden de bir pazar günaydını kızlar :))
Gününüz güzel geçsin inşallah; bizde oğluşumla bugün erken kalktık, istersen kalkma tabii sabah kaçdefa wc için uyandırdı benii kasıkalrıma doğru vura vura :)) kalktık bizde evimizi topladık, ve babamıza fırından hamur aldırdık ,haftaiçi canımızı çektiren arkadaş bizde yapıcaz bu sabah oğluşumla pişi hıhhh :)))
Buarada kızlar bebişlerimizin babalar günü kutlu olsun,allah onları analı babalı büyütmemizi sağlasın inşallah :))
Aminnnnnnn...
günyadın kızlaaarr. Kızımla yine erkenden kalktık...Canım hiç de kahvaltı filan hazırlamak istemiyor yaaaaaaa
kızlar gözünüz aydın allah yavrularınızı size bağışlasın...darısıda bizim başımıza artık hayırlısıyla
günaydın güzel anneler ve minnoşları...3 günlük izin dönüşü işe gelmek baya bi zor oldu hele günlerden pazarsa ve kocişiniz evdeyse ve hatta bugün babalar günüyse işe gelmek işgenceye dönüştü benim içinyani bugün çalışmamak için çokkk nedenim varmış dimi?
babalar gününde napcaksınız planı olan varmı???ben babamıza hediye aldım içinede oğlumun ve kendi duygularımı içeren bir yazı koymayı düşünüyorum...o yapmadı ama olsun benim içimden geldiutanır hiç olmazsa
geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım iyice dinlen kv baksın sana güzelce:)
benimde karnım top gibi ortada bi mahsuru yok benim içim doğum yakın demek değil oluyo önce doğurma konusunda :18: dikkat ettimde tuzdan ziyade sıcak havada daha çok şişiyor
hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli cnm dr un doğru olanı yapmış bence o pişi olayı bizi bizden aldı
aynı durumdayım çanta hazır değil yıkanmadılar öyle geniş geniş takılıyoruz bakalım
teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için cancağızlarımmteşekkür ederim canım :)
nisayy cım geçmiş olsun canım dinlen bak doktorun çalışma dediyse uy sözüne bana da 3 hafta her gittiğimde çalışma dedi dinlemedim en sonun da suyu iyice azaldı dedi bıraktı m faydasını da gördük doktorum da sana demiştim dedi :)
oo kim yapmıştı bu pişiyiBenden de bir pazar günaydını kızlar :))
Gününüz güzel geçsin inşallah; bizde oğluşumla bugün erken kalktık, istersen kalkma tabii sabah kaçdefa wc için uyandırdı benii kasıkalrıma doğru vura vura :)) kalktık bizde evimizi topladık, ve babamıza fırından hamur aldırdık ,haftaiçi canımızı çektiren arkadaş bizde yapıcaz bu sabah oğluşumla pişi hıhhh :)))
Buarada kızlar bebişlerimizin babalar günü kutlu olsun,allah onları analı babalı büyütmemizi sağlasın inşallah :))
Aminnnnnnn...
teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için cancağızlarımm
pervanecim pazartessi tekrar bakacak nstde sonra rapor verecek veya bakalım ne derse kısmet
oo kim yapmıştı bu pişiyi
inş. iyi çıkar sonucun cnm ...
pişiyi iki gün önce ben yapmıştım düşünemedim burda paylaştım ee herkeste hamile olunca canları çekti tabi neyse iyi oldu ama herkes yaptı yedi yarasın bebişlere inş.:))
günaydın canım...benimde izne çıkmama az kaldı inşallah biraz rahatlıcam ozman...yaaa muhabbeti hep dönüyo ne bu pişi ben bilmiyorum...yada bildiğim bişeyde adımı farklı söleyin bi helegünaydın canım pazar pazar çalışmanın ne ddemek olduğunu ben bilirim hele de eşin evdeyse ...ayrıldım da şimdi rahatım
benim eşimde anneler gününe bi şey yapmamıştı ama bende ona bi süpriz yapmak istiyorum yaşpasta yapacağım üzerini de süsleyip oğlum adına kutlayacağım
nasılsınız bakalımmm.. biz kahvaltımızı yaptık sizlere bakalım dedikk
teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için cancağızlarımm
pervanecim pazartessi tekrar bakacak nstde sonra rapor verecek veya bakalım ne derse kısmet
oo kim yapmıştı bu pişiyi
inşallah evi bir an önce bulursunuz da taşınma hazırlıkları çabuk biter.Doğum yapan iki arkadaşı da canı gönülden tebrik ediyorumAllah sağlık sıhhat versin,bir an evvel kavuşmayı,koklaşmayı nasip etsin..
Bebeğine kavuşma tarihleri belli olanlar var onlar adına da sevindim,sayılı gün çabuk geçerr,,benim doktor sezeryanı 40. haftada bile yapabilceeni söyledi bana o yüzden tarih vermedi,vermiycekte herhalde,bakalım hayrlısı
Bütün gün ev baktık kafamıza göre bişeler bulduk gibi de bulamadık gibi de bakalım bir hafta falan daha bakıp karar verces..
Herkese iyi geceleerrrr...
Teşekkürleeer,Evet canım ya epidural olsun bebeğimi ilk ben görmek istiyorum bi de uyumak beni tedirgin ediyo niyeyse bakalım 25inde gtce son kez bakılcak hersey konuşulcak işte,ya kağıt sezeryanla ilgliydi ama hiç okumadım cahil gibi cok heyecan vardı ve doğum tarihi ne olsa diye düşünüyodum o sırada asistanıda 2 nokta gösterdi işte birine kabul ediyorum yazdım diğerine imza biraz gec oldu ama pazartesi eşim oda için görüşmeye gitcek sor diyorum olmazsa gözünle gör gerçi iş işten gecti ama içime dert oldu yani orda hersey yazablr kabul etmiyceğim oğlumun sevdasına şapşallaştım ya hiç böyle değilimdr normalde neyse hayırlısı artık..
Evet canım haklısın tahlillere göre yönlendirirler muhtemelen hayırlısı olsun artık ayy son 12 ya şaka gibi tırsıyorum baya
Sağol canım benim darısı size artık :)
İnşllh canım evet cok sasırdım okadar tombiş beklemiyodum hoş cok zorlanıyorum yani demekki ondanmış evet canım 38+ dan sonra alınabiliyo ama ben aslında cok üzülüyorum bi yandan da ters olduğu için riskli yani umarım en az hasarla atlatırız ikimizde psikolojisini fln etkileyeblymş ilerde ama dönmedi sıpam ya napim,senn de öyle dimi hala peki konuştunuz mu sezeryan olayını tatlım?
sonuçta sanmıyorum sana sorun yaratacak birşey yazacağını yine bakarsın gerekirse ne yazıyodu diyeay cnm masallah senın tosunun ırı:) aklnı asla karısırmak ıstemem ama ben boyşe bı durumda olsaydm sezryan terch ederdm :)
Hiç sorma ya cok tatlı ama unutkan bi dr hoş gebeliğin başından beri takip yapmadığından kaynaklıdır kimbilir kaç kişi gidiyo o da haklı ama müjde olayı bombaydı yani5 dr tarafından onaylandı oğlumun pipisi kız olma ihtimali 0 :)) Tam tosuncuk canım sorma nasıl taşıycam ben onu bilemedim sağol canım hepimzn hakkında hayırlısı :)
Amin canım benim,dimi ya kötü bişi değildir bi katekulle olmaz inşallah en korktuğum seydir benm gibi pimpirikli biri nasıl böyle bişi yaptı hayret doğrusu ama neyse gecti artık :) Anestezi uzmanımı merak etmeye başladım şimdiden :))
ben de biraz önce yaptım üzerine de birşeyler yazdım da kızım da gördü tabi.anne hadi yiyelim deyip duruyor.bakalım eşim kalkana kadar dayanırsa iyi.bir de geçen tanışma yıldönümümüzü unutmuştu sonradan birşeyler yaptı da hala onun siniri var içimde.o yüzden hediye falan almadım.gerçi o anneler gününde almıştı ama o günü unutması çok dokundu.günaydın canım pazar pazar çalışmanın ne ddemek olduğunu ben bilirim hele de eşin evdeyse ...ayrıldım da şimdi rahatım
benim eşimde anneler gününe bi şey yapmamıştı ama bende ona bi süpriz yapmak istiyorum yaşpasta yapacağım üzerini de süsleyip oğlum adına kutlayacağım
günaydın canım...benimde izne çıkmama az kaldı inşallah biraz rahatlıcam ozman...yaaa muhabbeti hep dönüyo ne bu pişi ben bilmiyorum...yada bildiğim bişeyde adımı farklı söleyin bi hele
günaydın canım..biz iizde sen rahatsızmışsın çok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın çıktın mı hastaneden??
burda pervane88 di sanırım.pişi canım çekti yapıcam dedi.herkesin canı çekti.yaptırdı herkese.hamur kızartması canım.mayalı hamuru yağda kızartıyorsun.aslında biz de ona pişi demeyiz de çoğunluk öyle diyor.
nasılsınız kızlar?...
ufff ya bu geçmiş nasıl okunur ki...
son zamanlarda uykulu halim giderek artıyor...
gözümü açmak istemiyorum resmen..
yatınca da adamakıllı uyuyamıyorum...
Allah'tan annem yanımda da hiç bi işe elimi sürmüyorum...
yarın da 39.haftaya başlıyoruz... hayırlısı :)))
ben kaynanaya yaptırdımmm
günaydın canım...benimde izne çıkmama az kaldı inşallah biraz rahatlıcam ozman...yaaa muhabbeti hep dönüyo ne bu pişi ben bilmiyorum...yada bildiğim bişeyde adımı farklı söleyin bi hele
günaydın canım..biz iizde sen rahatsızmışsın çok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın çıktın mı hastaneden??
ben de biraz önce yaptım üzerine de birşeyler yazdım da kızım da gördü tabi.anne hadi yiyelim deyip duruyor.bakalım eşim kalkana kadar dayanırsa iyi.bir de geçen tanışma yıldönümümüzü unutmuştu sonradan birşeyler yaptı da hala onun siniri var içimde.o yüzden hediye falan almadım.gerçi o anneler gününde almıştı ama o günü unutması çok dokundu.
burda pervane88 di sanırım.pişi canım çekti yapıcam dedi.herkesin canı çekti.yaptırdı herkese.hamur kızartması canım.mayalı hamuru yağda kızartıyorsun.aslında biz de ona pişi demeyiz de çoğunluk öyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?