2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
haftasonu olunca hemencecik bitiyor geçmiş eşimle film izledik
şimdi mutfaktaki bulaşıkları toplayıp makineyee koyacağım sonra yarın anneannemiz gelecekkk çokk mutluyum 1 hafta burda kalıcak inş canımın çektiklerini liste yaptım annem gelince teker teker yaptıracağımm hepinizi öptükk enesimle iyi geceler rüyalarınızda bebişlerinizi görmek dileğiyle

bıze 37 de yapıcak normal dgum yapablırmıyım catım darmı dıe bakıcak

ben ilk kızımda dogumda yapmışdı doktor çatı muayenesini ... zaten bu sefer çatı kontrolu fln yok :)

Gözünüz aydın ... Allah analı babalı büyütsün inş.en kısa zamanda toparlanır bebeğin inş.

Günaydın Güzel anneler ve onların tosbaaları.. Hepinize keyifli pazarlar diliyorum. Her zamanki gibi biz erkenciyiz alıştık artıkım

inşallah ben de anestezistle görüşebilirim.o da güven verir gerçekten.

Evet canım ya benim anestezistin sanki sinirleri alınmış gibiydi. sakin, güler yüzlü ve sıcakkanlı biri. İnş. seninki de öyle biridir.

Canım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın bebeğini inş. imzaladığın kağıt sezeryan olacağına dair bir kağıt, anestezi uzmanıyla karar veriyorsun epidural mi genel mi olacağını.

Geçmiş olsun canım..

ay hersey tamam bıtek gununde begnı kucgna almak kalmıs cok hycan verıcı
bıde sormusdm ama unttum hangı hastaneydı cnm sennkı ben de antalydım antalya anadolu hastanesne gdyorum

nasıl bir heyecandır anlatamıyorum zati canım yaa.. Antalya andeva yıldız hastanesine gidiyorum ben canıncım.

cnm yerı tam nerde bende antalyadym bı bakym dıyrum. bıde nkdra mal oldu toplam ortalam fıyat ne
güle güle dgıtın ınsallah aldıklrınızı

Canımcım ben pek antalyayı bilmediğimden sana adres olarak verebilirim. Tahılpazarı Mah. 404 Sok. Emel Sevgi İşhanı he bir de tolunaylar döviz var orda onun arkasında hemen. toplam fiyatı 140 tl. içinde o bebek şekerlerinden 20 şer tane, sepeti, kapı süsü, takı yastığı, bir lohusa tacı var içinde.

Son düzenleme:
güle güle kullanın cnm
:

teşekkür ederim canım :)

nisayy cım geçmiş olsun canım dinlen bak doktorun çalışma dediyse uy sözüne bana da 3 hafta her gittiğimde çalışma dedi dinlemedim en sonun da suyu iyice azaldı dedi bıraktı m faydasını da gördük doktorum da sana demiştim dedi :)

günyadın kızlaaarr. Kızımla yine erkenden kalktık... Canım hiç de kahvaltı filan hazırlamak istemiyor yaaaaaaa

Benden de bir pazar günaydını kızlar :))

Gününüz güzel geçsin inşallah; bizde oğluşumla bugün erken kalktık, istersen kalkma tabii sabah kaçdefa wc için uyandırdı benii kasıkalrıma doğru vura vura :)) kalktık bizde evimizi topladık, ve babamıza fırından hamur aldırdık ,haftaiçi canımızı çektiren arkadaş bizde yapıcaz bu sabah oğluşumla pişi hıhhh :)))

Buarada kızlar bebişlerimizin babalar günü kutlu olsun,allah onları analı babalı büyütmemizi sağlasın inşallah :))
Aminnnnnnn...

kızlar gözünüz aydın allah yavrularınızı size bağışlasın...darısıda bizim başımıza artık hayırlısıyla

günaydın güzel anneler ve minnoşları...3 günlük izin dönüşü işe gelmek baya bi zor oldu hele günlerden pazarsa ve kocişiniz evdeyse ve hatta bugün babalar günüyse işe gelmek işgenceye dönüştü benim için yani bugün çalışmamak için çokkk nedenim varmış dimi?
babalar gününde napcaksınız planı olan varmı???ben babamıza hediye aldım içinede oğlumun ve kendi duygularımı içeren bir yazı koymayı düşünüyorum...o yapmadı ama olsun benim içimden geldi utanır hiç olmazsa

Teşekkürleeer,Evet canım ya epidural olsun bebeğimi ilk ben görmek istiyorum bi de uyumak beni tedirgin ediyo niyeyse bakalım 25inde gtce son kez bakılcak hersey konuşulcak işte,ya kağıt sezeryanla ilgliydi ama hiç okumadım cahil gibi cok heyecan vardı ve doğum tarihi ne olsa diye düşünüyodum o sırada asistanıda 2 nokta gösterdi işte birine kabul ediyorum yazdım diğerine imza biraz gec oldu ama pazartesi eşim oda için görüşmeye gitcek sor diyorum olmazsa gözünle gör gerçi iş işten gecti ama içime dert oldu yani orda hersey yazablr kabul etmiyceğim oğlumun sevdasına şapşallaştım ya hiç böyle değilimdr normalde neyse hayırlısı artık..

hayırlısı inş canim,
anestezi doktorun ile epudirali konusman gerekiyor , sartlarini ekstra ucrt vs vs vsss

Evet canım haklısın tahlillere göre yönlendirirler muhtemelen hayırlısı olsun artık ayy son 12 ya şaka gibi tırsıyorum baya

hadi hayırlısı cnm
maşallah tosunuma

Sağol canım benim darısı size artık :)

İnşllh canım evet cok sasırdım okadar tombiş beklemiyodum hoş cok zorlanıyorum yani demekki ondanmış evet canım 38+ dan sonra alınabiliyo ama ben aslında cok üzülüyorum bi yandan da ters olduğu için riskli yani umarım en az hasarla atlatırız ikimizde psikolojisini fln etkileyeblymş ilerde ama dönmedi sıpam ya napim,senn de öyle dimi hala peki konuştunuz mu sezeryan olayını tatlım?

günaydın canım afiyet olsun bak ne güzel kahvaltı menüsü şenlenmiş

günyadın kızlaaarr. Kızımla yine erkenden kalktık... Canım hiç de kahvaltı filan hazırlamak istemiyor yaaaaaaa

günaydın canım bizde çok erkenciydik bugün eşimde sınav görev,ne gitti yalnız yalnız kahvaltı yaptık

Güzel annecikler günaydınnn,2 saate annemler gelcek Allahın izniyle artık yalnız değilim cok şükür,umarım bebişlerinzle iyisinzdr artık yavaş yavaş doğumlar başladı çok heyecan verici doğumdan sonra da kopmayalım temmuz anneleri bebek bakımı topiğinde buluşalım diyorum :) Neyse ben şimdi kaçim hazırlık fln öpüyorum hepinzi görüşmek üzeree

günaydın canım pazar pazar çalışmanın ne ddemek olduğunu ben bilirim hele de eşin evdeyse ...ayrıldım da şimdi rahatım

benim eşimde anneler gününe bi şey yapmamıştı ama bende ona bi süpriz yapmak istiyorum yaşpasta yapacağım üzerini de süsleyip oğlum adına kutlayacağım

nasılsınız bakalımmm.. biz kahvaltımızı yaptık sizlere bakalım dedikk
geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım iyice dinlen kv baksın sana güzelce:)

teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için cancağızlarımm
pervanecim pazartessi tekrar bakacak nstde sonra rapor verecek veya bakalım ne derse kısmet
oo kim yapmıştı bu pişiyi

teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için cancağızlarımm
pervanecim pazartessi tekrar bakacak nstde sonra rapor verecek veya bakalım ne derse kısmet

oo kim yapmıştı bu pişiyi

inş. iyi çıkar sonucun cnm ...
pişiyi iki gün önce ben yapmıştım düşünemedim burda paylaştım ee herkeste hamile olunca canları çekti tabi neyse iyi oldu ama herkes yaptı yedi yarasın bebişlere inş.:))

günaydın canım...benimde izne çıkmama az kaldı inşallah biraz rahatlıcam ozman...yaaa muhabbeti hep dönüyo ne bu pişi ben bilmiyorum...yada bildiğim bişeyde adımı farklı söleyin bi hele

günaydın canım..biz iizde sen rahatsızmışsın çok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın çıktın mı hastaneden??

inşallah evi bir an önce bulursunuz da taşınma hazırlıkları çabuk biter.

nasılsınız kızlar?...
ufff ya bu geçmiş nasıl okunur ki...
son zamanlarda uykulu halim giderek artıyor...
gözümü açmak istemiyorum resmen..
yatınca da adamakıllı uyuyamıyorum...
Allah'tan annem yanımda da hiç bi işe elimi sürmüyorum...
yarın da 39.haftaya başlıyoruz... hayırlısı :)))

gözün aydın sağlıklı kolay doğumlar az zaman kalmış. darısı bize artık....

ben kaynanaya yaptırdımmm

iyi olmuş canım bende saç böreği istedim mi kayınvalideme gider yaptırtırım:)

evde olmak çok güzel canım yaa bacaklarımın kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum doğru düzgün çalışmaya devam etsem ne yapacaktım bilmem bebeğimin kafası aşağı indiğinden beri kasıklarımda ki ağırlık ve ağrı çok fena

pişi mayalı hamur kızartması canım aratsan googledan çıkar bak muhtemelen biliyorsundur da adı farklıdır

afiyet olsun canım sizede bende yapacağım o bana anneler gününde yapmadı ama ben yapacağım belki utanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…