2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cuma 2 de yattık cumartesi 10 gibi çıktık iiyiz şükür kasıklarımızda ağrımız falan yok şimdi. izinlere az kaldı 2.5 hafta ama bakalım doktorum izin verecekmi pazartesi günki kontrolümüzde:18::18:
bak yaa birde sac böreği çıkarma şimdi

canım cok uyguna almıssınız gule gule kullan dağıt ınsallh ben sırf 60 tane sekere 85 verdim

gözün aydın sağlıklı kolay doğumlar az zaman kalmış. darısı bize artık....

amanin gününü beklerse 2 hafta kalmış:18::18:sanki ben hiç doğurmayacam gibi gelio bana

kesınlıkle katılıyorum canım çalışma dedıyse ıznını baslt bence benım gecen hafta suyun azalmıs dedı ıstırahat et dınlen dedı kadın ben ıse gıttım temızlık yaptım bu hafta gıttıgımde 3 gun sonraya tekrar cağırdı ve calışamazsın artık dedı suyum artmamıs azalmıs daha35.haftadayım bende baslatacam yarın doğum ıznımı ınsallh,zaten 16 hafta olacakmıs 17 hafta pehh

günlerimiz aynıymışş.. bakalım artık pazartesi karar verecek doktorum. suda falan problem yokda enfeksiyondan benimki ialç falan verdi faydası olur inşallah yorucu bi işim olmadığından çalışmak iistiyorum aslında 1 gün bile artırsam bebeişime kar die düşünüyorum.

hıııı biz ona bildiğin hamur kızartması diyoruz ve kahvaltılarda genelde annecim yapar...ama ben yiyemiyorum bu aralar sevgili doktorumun isteği üzerine yediklerime dikkat ediyorum

gnd kızlar
bu bebek prog.mınıizleyen olucaksa şifreyi paylaşabilir mi :26:

tmm tmm sustum

ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…