cuma 2 de yattık cumartesi 10 gibi çıktık iiyiz şükür kasıklarımızda ağrımız falan yok şimdi. izinlere az kaldı 2.5 hafta ama bakalım doktorum izin verecekmi pazartesi günki kontrolümüzde:18::18:günaydın canım...benimde izne çıkmama az kaldı inşallah biraz rahatlıcam ozman...yaaa muhabbeti hep dönüyo ne bu pişi ben bilmiyorum...yada bildiğim bişeyde adımı farklı söleyin bi hele
günaydın canım..biz iizde sen rahatsızmışsın çok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın çıktın mı hastaneden??
bak yaa birde sac böreği çıkarma şimdiiyi olmuş canım bende saç böreği istedim mi kayınvalideme gider yaptırtırım:)
bak yaa birde sac böreği çıkarma şimdi
evde olmak çok güzel canım yaa bacaklarımın kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum doğru düzgün çalışmaya devam etsem ne yapacaktım bilmem bebeğimin kafası aşağı indiğinden beri kasıklarımda ki ağırlık ve ağrı çok fena
pişi mayalı hamur kızartması canım aratsan googledan çıkar bak muhtemelen biliyorsundur da adı farklıdır
Günaydın Güzel anneler ve onların tosbaaları..Hepinize keyifli pazarlar diliyorum. Her zamanki gibi biz erkenciyiz alıştık artıkım
Evet canım ya benim anestezistin sanki sinirleri alınmış gibiydi. sakin, güler yüzlü ve sıcakkanlı biri.İnş. seninki de öyle biridir.
Canım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın bebeğini inş. imzaladığın kağıt sezeryan olacağına dair bir kağıt, anestezi uzmanıyla karar veriyorsun epidural mi genel mi olacağını.
Geçmiş olsun canım..
nasıl bir heyecandır anlatamıyorum zati canım yaa..Antalya andeva yıldız hastanesine gidiyorum ben canıncım.
Canımcım ben pek antalyayı bilmediğimden sana adres olarak verebilirim. Tahılpazarı Mah. 404 Sok. Emel Sevgi İşhanı he bir de tolunaylar döviz var orda onun arkasında hemen. toplam fiyatı 140 tl. içinde o bebek şekerlerinden 20 şer tane, sepeti, kapı süsü, takı yastığı, bir lohusa tacı var içinde.
gözün aydın sağlıklı kolay doğumlar az zaman kalmış. darısı bize artık....
nasılsınız kızlar?...
ufff ya bu geçmiş nasıl okunur ki...
son zamanlarda uykulu halim giderek artıyor...
gözümü açmak istemiyorum resmen..
yatınca da adamakıllı uyuyamıyorum...
Allah'tan annem yanımda da hiç bi işe elimi sürmüyorum...
yarın da 39.haftaya başlıyoruz... hayırlısı :)))
teşekkür ederim canım :)
nisayy cım geçmiş olsun canım dinlen bak doktorun çalışma dediyse uy sözüne bana da 3 hafta her gittiğimde çalışma dedi dinlemedim en sonun da suyu iyice azaldı dedi bıraktı m faydasını da gördük doktorum da sana demiştim dedi :)
Teşekkürleeer,Evet canım ya epidural olsun bebeğimi ilk ben görmek istiyorum bi de uyumak beni tedirgin ediyo niyeyse bakalım 25inde gtce son kez bakılcak hersey konuşulcak işte,ya kağıt sezeryanla ilgliydi ama hiç okumadım cahil gibi cok heyecan vardı ve doğum tarihi ne olsa diye düşünüyodum o sırada asistanıda 2 nokta gösterdi işte birine kabul ediyorum yazdım diğerine imza biraz gec oldu ama pazartesi eşim oda için görüşmeye gitcek sor diyorum olmazsa gözünle gör gerçi iş işten gecti ama içime dert oldu yani orda hersey yazablr kabul etmiyceğim oğlumun sevdasına şapşallaştım ya hiç böyle değilimdr normalde neyse hayırlısı artık..
canım o yazılar amelıyat rısklerı ıle ılgılı herhangı bı komplıkasyon gelışirse sorumluluğu kabul ediyorum tarzı bı yazı yanı kendı ıstegınle kabul ettığını olusabılmesı muhtemelen seylerden haberdar oldugunu gosteren belge,kendılerını korumak ıcın rutın yapılan bısı yanı,en ufak ıgne vurdurulurken bıle ımzalanılıyor o tarz seyler
kesınlıkle katılıyorum canım çalışma dedıyse ıznını baslt bence benım gecen hafta suyun azalmıs dedı ıstırahat et dınlen dedı kadın ben ıse gıttım temızlık yaptım bu hafta gıttıgımde 3 gun sonraya tekrar cağırdı ve calışamazsın artık dedı suyum artmamıs azalmıs daha35.haftadayım bende baslatacam yarın doğum ıznımı ınsallh,zaten 16 hafta olacakmıs 17 hafta pehh
iyi olmuş canım bende saç böreği istedim mi kayınvalideme gider yaptırtırım:)
evde olmak çok güzel canım yaa bacaklarımın kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum doğru düzgün çalışmaya devam etsem ne yapacaktım bilmem bebeğimin kafası aşağı indiğinden beri kasıklarımda ki ağırlık ve ağrı çok fena
pişi mayalı hamur kızartması canım aratsan googledan çıkar bak muhtemelen biliyorsundur da adı farklıdır
cuma 2 de yattık cumartesi 10 gibi çıktık iiyiz şükür kasıklarımızda ağrımız falan yok şimdi. izinlere az kaldı 2.5 hafta ama bakalım doktorum izin verecekmi pazartesi günki kontrolümüzde:18::18:
bak yaa birde sac böreği çıkarma şimdi
kapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
çok güzeller
kapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?