2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.

evet ya hemen değiştirmişer 100 lirayaydı indirim :26: ben de akşam babamızla bakalım bir şey bulamazsak 50 liralık kodumu isteyene verebilirim

Slm kızlaaaarrr
Ben Kv.deyim size bi slm vereyim dedim
Henüz doğurmadım
Asayiş berkemal yani, sakiniz
Yarın sabah kontrol var biliosunuz duruma göre sezeryanada alabilirler dönmediyse hala,39 hafta oluyorum malum ECEmizde irice biraziki hafta önce 3,5kg idi şimdi nasıl oldu acaba??meraktayız
heran herşey olabilir die ben evden hazırlıklı çıktım doğum çantam arabanın arkasında:18:
Bende haberler şimdilik böle
Burcundan sonra doğuran oldumu kızlaaaaarrrr

Canım yarın haberlerini bekliyoz haa unutma nevai kullanıcı adlı arkadaşımız da doğurdu bu arada

benim kod şifrem PKDF9682100 İSTEYEN OLURSA 40 TL İNDİRİMİ GÜLE GÜLE KULLANSIN.BENİM BAZI İHTİYAÇLARIM VAR AMA 125 TLYİ BULMUYOR. O YÜZDEN BANA UYGUN GELMEDİ.İYİ ALIŞVERİŞLER.

Son düzenleme:
tşkler kızlar yardımlarınız için

paradoks hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Ben geçen hafta internetten e bebekten 2 parça birşey aldım pazar günüydü.indirim kuponum vardı 100 tl alıverişe 30 tl indirim olacak diye beklerken 100tl lik toplam 120 tl oldu bende anlamadım kargosu kdv falan çok tutmuştu.bende 100 tllik alışverişten vazgeçtim. Indirim kuponu yandı.sadece 2 acil ihtiyacımı alayım bari dedim herhalde fazla tutmaz derken 1 emzik+1 emzirme silikon meme ucu 25 tl tutuyor sanıyordum kdv ,karğo ücreti 35 tl ödedim kredi karttan of bayagı kazıkmış...ürünlerin fiyatı kdv hariç dikkat edin...

evet canım aynı gundeyız bende masa bası ıs yapıyorum grıp+ishal suyum azalmıs hemencık bana persembe calısma artık dedı ,ben ucretsız alacam ınsallh sıkılmazsam

ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.

bende sut popasını almasaydım dedım banyo urunlerını vede alacak bısı bulamıyorum bende herseyımı tamamaladım cok sukur bı bebek telsızım eksık onuda arastırmadan almak ıstemıyorum onerbılecegınız model varmı

istanbulda olanlar için en güzel yer eminönu

istanbulda olanlar için en güzel yer eminönu

ben aylardır alışverişe hiç çıkmıyorum otobüse falan tek başıma binemiyorum en son 3 aylık hamileyken eminöne gittim pek gezemedim rahatsız oldum.altı aylık hamileyken bir kere daha otobüse bindim arkadaşıma ziyarete felaket sancım ve agrım olmuştu bazen eşim beni arabayla dışarı çıkarır en fazla 1 saat içinde eve döneriz.çoğu ihtiyacımı internetten yaptım.bu aralar temizlik dahi yapamıyorum gece gündüz hep uykum var of bel agrılarından hep yataktayım ne olacak bu halim.evimi dağınıklık ve pislik götürüyor ama kendime gelemiyorum.hep uykuluyum sosyal hayatım zaten pek yoktu şimdi hiç yok.bu sıcakta eminönü çekilmez.evime çok uzak.kargo parasıyla bazen aynı oluyor ben gitti gidiyor ve hepsi burada ve hızlı aldan keseme uygun hep alışveriş yapmaya çalıştım.sadece kargo parasına acıdım.çünkü toplu degil ayrı ayrı parça parça aldım.

philips çok kaliteli ürünleri pahalı ama hakkını veriyor.wewell de çok iyi diyorlar zaten bebekle aynı odada olmayacakmısın ben şuan park yatagı kurulmuş yatak odamda bekliyor bebegimizi.ayrı olsa bile bebegin aglama sesini duyarsın çünkü zaten anne panik halde uyuyor ben en ufak seste uyanırım diye düşünüyorum.gece eşim lavoya kalkınca hep tıkırtı duyarım.bence bebegin önce doğsun gör ondan sonra yine duruma göre alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…