ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.
Slm kızlaaaarrr
Ben Kv.deyim size bi slm vereyim dedim
Henüz doğurmadım
Asayiş berkemal yani, sakiniz
Yarın sabah kontrol var biliosunuz duruma göre sezeryanada alabilirler dönmediyse hala,39 hafta oluyorum malum ECEmizde irice biraziki hafta önce 3,5kg idi şimdi nasıl oldu acaba?? meraktayız
heran herşey olabilir die ben evden hazırlıklı çıktım doğum çantam arabanın arkasında:18:
Bende haberler şimdilik böle
Burcundan sonra doğuran oldumu kızlaaaaarrrr
125 tl ye 30 tl indirim verdi... ben ne yapacam bu kadar indirimi....
e-bebekte bir kerelik 125tl lik alışverişte 2 tane promosyon kodu kullanamıyor muyuz? bilen var mı?
harca harca bıtmez tatlım bnda 30 tl ındırım :))))
o indirimi zaten alışverişte acısını çıkarıyorlar.çok büyük indirim
kapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
günlerimiz aynıymışş.. bakalım artık pazartesi karar verecek doktorum. suda falan problem yokda enfeksiyondan benimki ialç falan verdi faydası olur inşallah yorucu bi işim olmadığından çalışmak iistiyorum aslında 1 gün bile artırsam bebeişime kar die düşünüyorum.
kapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.
Ben geçen hafta internetten e bebekten 2 parça birşey aldım pazar günüydü.indirim kuponum vardı 100 tl alıverişe 30 tl indirim olacak diye beklerken 100tl lik toplam 120 tl oldu bende anlamadım kargosu kdv falan çok tutmuştu.bende 100 tllik alışverişten vazgeçtim. Indirim kuponu yandı.sadece 2 acil ihtiyacımı alayım bari dedim herhalde fazla tutmaz derken 1 emzik+1 emzirme silikon meme ucu 25 tl tutuyor sanıyordum kdv ,karğo ücreti 35 tl ödedim kredi karttan of bayagı kazıkmış...ürünlerin fiyatı kdv hariç dikkat edin...
istanbulda olanlar için en güzel yer eminönu
bende sut popasını almasaydım dedım banyo urunlerını vede alacak bısı bulamıyorum bende herseyımı tamamaladım cok sukur bı bebek telsızım eksık onuda arastırmadan almak ıstemıyorum onerbılecegınız model varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?