2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bende resimler gıdıyorum canım Internet'ten secıp ordan topluca aldım her markayı bulabıldım ,ben eklemeden alamıyorum bı kere e bebekten 20lı hastane çıkışı aldım o kadarda para verdim bosa gıttı çok kötü çıktı(ama yoruluyorsan gıtmenın anlamı yok onemlı olansaglığımız:)

Mısafır geldıgınde uyursa yatağına yatırırım telsizler dınlerım diye düşünmüştüm ama acelesı yok dedığın gibi

amanin pek şekerlerr

ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.

bir tanede ikiz annemiz vardı ikiz kızları oldu adı aklıma gelmedi yaff
evet canım aynı gundeyız bende masa bası ıs yapıyorum grıp+ishal suyum azalmıs hemencık bana persembe calısma artık dedı ,ben ucretsız alacam ınsallh sıkılmazsam
aa senin daha kötüymüş ishal olunca helede grip kısmet artık ücretsiz izin düşünmüyoorum 3 saat süt izni olunca 6 ay rahat olur yinede diye avutuyorum kendimi

ayak tabanım çok ağrıyor kızlarr ve şiş,nasıl geçer ki?düz yatıp havaya da kaldıramıyoruz malum

hayırlı pazarlr hnm celer ve cucuklerııı
cok sukurersey yolunda paşam dogum kanalına gırmeye calısıyor su zamnaalrda sanırm cünkü sureklı wc hıssı oluyor ve alt tarafım cıkıcak gıbı oluyor e oturabılıyorum nede yatabılıyorumm sureklı kasılma hareketerı yapıyor(karnım sertlesıyo) oglum calısıyor sureklı yanııtel de arayan soruyor sen daha dogurmadınmııı dıye dedım durun daha 20 gun var paşam kg alsın az dahaaa yaaa ne ka aldı o ka ıyı ınslllllannesini paşazadesiii kurban olurum onun topuklarını YARADAN aaaaaaaaaa
bır kac gundur delıksız uyumka yanı wc dısında kalmamak cok mutlu edıyor benıııoh dınlemıs olarakn uyanıyorummm

e dr lar avukatlar hep para hep paraaa bu bıle cok benceeee

amın ınslll
senn safakk az kalmıs sezercık you olunca bellı tarıhh oluyor bız se belırsızlerdeyıssssssssssssssss:26:

yok demek ıstedıgım pozıtfı dusun dıye cunku beynımızı bız yonetıyoruz halıyle sımıden nefatıf olunca negatıf oluyr ufacık sancıda pes ederız dıye yoksa bnm eltımde sezercık rahım ustunde 7 cm dıkıs ızı varrr o kaaa ama su gun olmus oglu 5 yasındaa ve usuttuugnde acıyor dıyo :26:

aydı gouznu aydın olsun cnm benımmmm dogumpozızyonuna ıı gırmıs sukurrr

bıyıklı amcaa
kendınden haberı yokk hehe aan sızı amelıyttta unutmasındaasaka saka ınsl gusel gecer cnm benım ınsl son dk doner de dr amcanız duvar moduna d a kalır bu daa donmes dedıgı cın ama haylrısı ınsll

durr cnm ya ne sancısı daha ekrennn durusn senn bebe ıle knusta az daha sırada bıs varıs daha dımı amaaaaaaa
sagolasın cnm benım ınsl gusel gusle hberler alırız heppppppppp

kızlar merhabalar nasılsınız.benim bugün misafirlerim vardı.daha çantam hazır değil.annemi bekliyorum.bebişimin çamaşırları daha yıkanmadı.sizler ne koydunuz.
e hazırlasana artık cn mya yıka bır an once ne olur ne olmazzzzzzzzzzzzz gercı sen annneene guvenıyorsun zarrrrrrrrrr

yaptır bakalımm bu gıdısler epden topalaak k olucaz yaffffffff

yok anasının gözü... nasıl hastaneler bunlar yahu...
biz belki 5 kez girmişizdir nst ye bugüne kadar ve 4ü acile geldiğimizde... birincisi acil girişi yapıldığında hiçbir şekilde ücret talep edilemez... ikincisi zaten o hastanenin kontrollü hastasıysan opsiyonel bi indirim hakkı tanınmalı...
biz nerdeyse 4 aydr muayene ücreti bile ödemiyoruz gibi bişey...kısmet olursa sadece doğumda ödeme yapıcaz o da; normal olursa 1050 sezeryan olursa 1550... hemde tüm doğum öncesi sonrası anne-bebek tetkikleri... paket olarak yani... ne acayip bi hastaneymiş orası...

bencede daha zamanımız varr 1 aydan fazla var doktor 1 tane 40 görünce yatırdı heme hastaneye

çok sevimli olmuş güle güle takın

ben her muayenede 30 ödüyorum cuma ağrım olduğu için gitmiştim ilk kez nstye girdim ekstra 20 daha aldılar

Canım, benim hastane de alıyor nst için ayrı ücret. çoğu özel hastane alıyor. cuma günü tahlillerim vardı kan-idrar-nst falan, bunlardan tam 175 tl aldılar. tam ticarethane olmuş artık bazı özel hastaneler. sen çok şanslısın bence bu konuda.

çok sevimli olmuş güle güle takın

ben her muayenede 30 ödüyorum cuma ağrım olduğu için gitmiştim ilk kez nstye girdim ekstra 20 daha aldılar

oha bee... hakkatten tam ticarethane olmuş... allah yardımcımız olsun valla...

Merhaba anneler ve kuzucukları...Dun kontrolumuz vardı herşey çok guzel gidiyor bebişim 2500gr olmuş bıyıklı amcası çok iyi dedi....Tahmini olarak 3500gr dogum gerçekleşir dedi...Ayrıca bebeğin yüzünü göremeyeceğimi zannnetmiştim ya gördümbebişim gözlerini açtı kapattı çok tatlıydı...Sezeryan günü vermedi 15 gün sonra bir daha gidecekmişim...Ondan sonra bir 15 gün daha dedi gidişata göre konuşuruz dedi...Kontrolden sonra eşimle AVM'ye gittik bebiş için son eksiğimiz bebek havlumuz kalmıştı onu ve de bir kaç parça ek birşeyler aldık... dun o kadar çok yorulmuşum ki bacak ve ayaklarım çok kötü ağrıdı ve ağrıyor neyse bunları atlatacağız...Şimdi biraz geçmişi okuyalım

Allah yavrularına ve sana sağlık sıhhat nasip eylesin mutluluğun daim olsun canım

biz dn gece saat 1de hastaneye gittik... şikayetlerimiz; hareket azalması-karın gerilmesi-rahim kemiklerinde ciddi bbaskı ve ağrı-sırt bel kasık ağrısı-sık idrara çıkma isteğime rağmen her wc gidişimde birkaç damla idrar yapmam-büyük abdestime çıkamamam:26:
neyse gittik acilde kıl bi doktor var... daha önce de o adama denk gelmiştik pek hoşlanmadık kendisinden... gider gitmez nst ye bağlandık... nst nin son zamanlarına doğru kızım hareketlenmeye başladı... doktor efendi geldi kontrol etti... sancı görünmüş bi kez hissettinizmi dedi... yooo dedim bende... hareketler iyi bi de ultrasonla bakalım dedi... ultrasona girdik... adam dili tutulmuş gibi tek kelime konuşmadı, belki 20 dk geçti herifte hala ses yok bakıyo ama gık yok... eşim de dediki; hocam şimdi normalinde baktığımızdan farklı olarak neye bakıyoruz (sert bi tonda) paşam teşrif etti de açıklama yaptı... biyografik incelemesini yapıyorum bu da yaklaşık yarım saat kadar sürücek dedi... yarım saat içindeki solunum hareketleri-kalp atışları-el ayak hareketleri vs... bunları inceliycekmiş... tabi ultrasona başladığında ilk önce kasıklarımdan kafasına baktı bebeğin... ve ilk defa ultrason cihazı vajinama o kadar yakına indirildi :26:kızımın kafası ordaydı... yani benim anladığım prensesim biraz daha aşağıya inmiş durumda... tabi doktora sorduk kanala inmişmi diye... kıl herif muayene etmedim sizi bunu bilemem dedi... neyse ultrasonla genel incelemeye devam... bekliyoruz bizde mal gibi... sonra hemşireyi çağırdı... muayene edicez hastayı hazırlayın dedi... bende alttan muayene edilmek istemiyorum dedim... adam ısrarla diyo ki açılma varmı bakmam lazım... bende diyorum ki benim erkek doktor takıntım var size muayene olamam adam bakmadan anlayamam diyo... dedim suyu normalmi normal... kalp atışları normalmi normal... solunumunda sorun varmı yok... çok şükür dedim teşekkür ettim çıktık... kısmet olursa yarın doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum... çünkü rahim kemiklerimde inanılmaz bi baskı hissediyorum ve büyük tuvalete çıkamıyorum bu beni inanılmaz rahatsız ediyo... en azından aşağıdan muayene olucaksam da gider doktoruma açarım... herif boyu posuyla ilgili de bişi söylemedi uyuz olduk eve döndük gecenin 3ünde...

Gözünüz aydın canım Allah sizlere bağışlasın

Selamm annişlerr

biz bugün eksiklerimizden bikaçını aldık biberon, 2tane rahat sütyen, bebek pudrası, göğüs pedi.. geriye terlik kalıyo onada baktık ama beğenemedim şöyle hem uygun hem güzel bi terlik ayaklarım zaten 1 numara büyümüş

Bu arada kızlar bizde nstye ücret vermiyoruz bizim hastanede de normal doğum da sezeryande (epidural spinal genel farketmiyo) hepsi 400 tl. Siz milyarlardan bahsediyorsunuz çok farkediyor maalesef.

canım seninki hangi hastaneydi benimki medikal almıyorlar ayrı nst için

şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Sezeryan dahi olsa 40. haftayı beklemeyi düşünüyorum ben inş.

Doğum Kendi Başlamalıdır.
Elbette öyle. Sonuçta Allah o kadar zaman biçtiyse vardır bir hikmeti. Ama zorunlu sezaryen gerektiren durumlarda beklenmiyor. Örneğin ters bebeğin normal doğumu başlatması büyük risk. Ayrıca suyu azalmışsa yine fazla kalması problem oluyormuş. Ama her şey yolunda giden bir gebelik varsa dediğine katılıyorum

merhaba tatlı bebekler ve onların tombik anneleri
Allahım hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsın .

benm hastanem 30 tl nst ücretı alıyor. muayenemiz de 12 lira.(okulumla anlaşmalı kurum oldugu için) ama doğum ucreti 2000 tl miş. hayret bişey hem ben ıkınıp zorlanıp doğurcam hem de üstüne para vercem. aa napalım önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun da para hep kazanılır.

bu arada hastane çantanıza neler koydunuz, valiz mi aldınız yoksa bebek çantasına mı koydunuz . ben bebeğimin çantasına koyayım dedim ama sığmadı. 2 takım hastane çıkışı, havlu,battaniye,bebek bezi,biberon,fırça derken doldu. benım geceliklere falan yer yok. napsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…