ben aylardır alışverişe hiç çıkmıyorum otobüse falan tek başıma binemiyorum en son 3 aylık hamileyken eminöne gittim pek gezemedim rahatsız oldum.altı aylık hamileyken bir kere daha otobüse bindim arkadaşıma ziyarete felaket sancım ve agrım olmuştu bazen eşim beni arabayla dışarı çıkarır en fazla 1 saat içinde eve döneriz.çoğu ihtiyacımı internetten yaptım.bu aralar temizlik dahi yapamıyorum gece gündüz hep uykum var of bel agrılarından hep yataktayım ne olacak bu halim.evimi dağınıklık ve pislik götürüyor ama kendime gelemiyorum.hep uykuluyum sosyal hayatım zaten pek yoktu şimdi hiç yok.bu sıcakta eminönü çekilmez.evime çok uzak.kargo parasıyla bazen aynı oluyor ben gitti gidiyor ve hepsi burada ve hızlı aldan keseme uygun hep alışveriş yapmaya çalıştım.sadece kargo parasına acıdım.çünkü toplu degil ayrı ayrı parça parça aldım.
ben aylardır alışverişe hiç çıkmıyorum otobüse falan tek başıma binemiyorum en son 3 aylık hamileyken eminöne gittim pek gezemedim rahatsız oldum.altı aylık hamileyken bir kere daha otobüse bindim arkadaşıma ziyarete felaket sancım ve agrım olmuştu bazen eşim beni arabayla dışarı çıkarır en fazla 1 saat içinde eve döneriz.çoğu ihtiyacımı internetten yaptım.bu aralar temizlik dahi yapamıyorum gece gündüz hep uykum var of bel agrılarından hep yataktayım ne olacak bu halim.evimi dağınıklık ve pislik götürüyor ama kendime gelemiyorum.hep uykuluyum sosyal hayatım zaten pek yoktu şimdi hiç yok.bu sıcakta eminönü çekilmez.evime çok uzak.kargo parasıyla bazen aynı oluyor ben gitti gidiyor ve hepsi burada ve hızlı aldan keseme uygun hep alışveriş yapmaya çalıştım.sadece kargo parasına acıdım.çünkü toplu degil ayrı ayrı parça parça aldım.
philips çok kaliteli ürünleri pahalı ama hakkını veriyor.wewell de çok iyi diyorlar zaten bebekle aynı odada olmayacakmısın ben şuan park yatagı kurulmuş yatak odamda bekliyor bebegimizi.ayrı olsa bile bebegin aglama sesini duyarsın çünkü zaten anne panik halde uyuyor ben en ufak seste uyanırım diye düşünüyorum.gece eşim lavoya kalkınca hep tıkırtı duyarım.bence bebegin önce doğsun gör ondan sonra yine duruma göre alırsın.
amanin pek şekerlerrkapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
tmm tmm sustum
ya e bebekten 125 tl alışverişe indirim yapıyorlarmış.bu hiç iyi degil offf
40 tl indirim kazandım isteyen olursa verebilirim
ben 125 tl ne alacagım ki zaten ebebek pahalı offff.
Slm kızlaaaarrr
Ben Kv.deyim size bi slm vereyim dedim
Henüz doğurmadım
Asayiş berkemal yani, sakiniz
Yarın sabah kontrol var biliosunuz duruma göre sezeryanada alabilirler dönmediyse hala,39 hafta oluyorum malum ECEmizde irice biraziki hafta önce 3,5kg idi şimdi nasıl oldu acaba?? meraktayız
heran herşey olabilir die ben evden hazırlıklı çıktım doğum çantam arabanın arkasında:18:
Bende haberler şimdilik böle
Burcundan sonra doğuran oldumu kızlaaaaarrrr
aa senin daha kötüymüş ishal olunca helede grip kısmet artık ücretsiz izin düşünmüyoorum 3 saat süt izni olunca 6 ay rahat olur yinede diye avutuyorum kendimievet canım aynı gundeyızbende masa bası ıs yapıyorum grıp+ishal suyum azalmıs hemencık bana persembe calısma artık dedı ,ben ucretsız alacam ınsallh sıkılmazsam
e dr lar avukatlar hep para hep paraaa bu bıle cok benceeeeİstanbulda kendi ayarındaki bir doktor 7-8 alıyormuş öyle dedi :)
Benim doktorumun da kızı Robert Koleji'nden mezun oluyormuş (darısı bizim çocuklarımızın başına:) istanbula gidecek iki günlüğüne. İnşallah poposuyla normal doğum başlatmaz bizimki:))
Biz de öyle. Özel muayenehanesine gidiyoruz hastanede çalışmıyor. Üniversitede profesör. Doğum için istediğimiz hastaneyi seçtik Hastaneye ayrı doktora ayrı vericezhastane de 1700müş galiba
Doğumlar gittikçe yaklaşıyor heyecan dorukta hakkımızda hayırlısı olsun
300 tl çok iyiymiş bizim muayenemiz bile 250. Sonuçta yaptıkları iş aynı. Fiyat farkına bak. Neyse sağ salim kavuşalım bebeklerimize gerisi önemli değil:)
Gözünüz aydın inşallah hemencecik toparlanır bebiş Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin
amın ınslllCanım Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inş.
nddd cim yeni evinde ailenle huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol kahkahalı anlar geçirmeniz dileğiyle..Rahatlamışsındır artık. Oğluşun da geldi mi eksik tamamlanır artık hayırlısıyla
yok demek ıstedıgım pozıtfı dusun dıye cunku beynımızı bız yonetıyoruz halıyle sımıden nefatıf olunca negatıf oluyr ufacık sancıda pes ederız dıye yoksa bnm eltımde sezercık rahım ustunde 7 cm dıkıs ızı varrr o kaaa ama su gun olmus oglu 5 yasındaa ve usuttuugnde acıyor dıyo :26:kız dikiş dediğin belki 7-8 cm uzunluğunda incecik belli belirsiz kırmızı bir çizgi.o da göbekte falan değil,alta baya yakın.yani epilasyon yaptığımız bölgenin içinde kalıyor.yani sezaryen olacaklar moralini bozmasın diye söylüyorum.çünkü ben de hamileliğimde takardım sezaryen olursam da karnımda kötü bir dikiş kalırsa diye.bana da doğum yapan bir arkadaşım incecik bir çizgi kaldı sadece demişti ,doğruymuş.
neyse hallettin canım.bahçesi olması da çok güzel inşallah oğlun yürümeye başlayınca orda bol bol tur atarsınız.
canım sen genel anestezi i yoksa epidural mi düşünüyorsun.
aydı gouznu aydın olsun cnm benımmmm dogumpozızyonuna ıı gırmıs sukurrrMerhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
Artık çok heyecanlıyım walla gelsin istiyorum biranönce :)))
bıyıklı amcaaBugün erkenden kalktık ve doktor randevumuza gittik aç karnına ve yine dönmemiş benim yaramazım dr daha dönmez zor dedi baya da üzüldü ama benm içimde nedense bi sevinç oldu erken kavuşcam diye veee büyük gün 28 haziran 38+0 da alıncak aslında 1 temmuz mu olsa diyorum 28i de cumaya denk geliyo mübarek gün :)) Neyse tahlil fln verdim işte ameliyat için buarada oğlum 3.300 olmuş şaka gibi içimde bi tosuncuk taşıyomuşum meğer :)Boyu da 48 cm 50 olur dedi dr bakalım hayırlısı..Yalnız eşimi almıyo ameliyata yaa gıcık oldum mikrop kaparmışım şaka gibi adam nerdeyse ben bile giremiyorum dedi yuhh dedim kim yapcak ameliyatı yani biraz şapşal bi dr um var kızlar napcam ben bilemedim cok unutkan yaa 4 tür gidiyoruz müjde oğlan geliyo dedi :)) tühh dönmemiş fln dedi biz eşimle bakışıp gülüştük ama tırsmadım gıcıkolmadım değil eski drumu aradım şahsen..Neyse ben heyecandan hiç okumadığım bi kağıdı kabul ediyorum dyp imzaladım şimdi dank etti,bir de epidural fln demedi ya genel mi olcakki ekg fln cekildi anestezi uzmanı görcek işte 25inde tekrar gitcem hiç haftaya fln çağırmadı hep bunlar kafama takıldı son dk dr da değiştrmek istemyrm..
durr cnm ya ne sancısı daha ekrennn durusn senn bebe ıle knusta az daha sırada bıs varıs daha dımı amaaaaaaaiyi geceler bayanlar nasılsınız.
dün sabahişe geldiğimde sölemiştim sağ kasığım ağrıyor diye damar şeklinde gece 3 de başlamıştı
10 oldu hala geçmedi duramadım doktora gitttim nstye bağlandı kan idrar tahlili
nstde sancım 40 çıkmış idrar yollarımdada enfeksiyon varmış
doktorum yatıracağız tedavi uygulayacağız ve bebeiş için ciğer geliştirici iğne yapacağız dedi
enfeksiyon erken doğıumu tetikleyebiliyormuş
geçenlerde aramızdan birkaç kişinin daha enfeksiyon vardı sanırım hastaneye yattılarmı acaba merak ettim yoksa benim doktorummu çok pimpirikli
sabah 10 daçıktık hastaneden antibiyotik falan verdi. çalışma dedi hattaama daha 2.5 hafta daha çalışmak istiyordum. 2 gün dinlen bakalm pazartesi gel tekrar nstye bakıp kontrol edelim dedi ondan sonra rapor verecek galiba
bu arada kızım 2.490 yani 2.500 kilo olmuş daha küçük ama az daha duralım başıda doğum kanalına doğruymuş popuş gelişli değilmiş çok sevindim inşallah dönmez son:18::18:
bu arada dün kaynanam duyar duymaz memleketten geldiler 2 saat aramız gece başımda kaldı sabah görümce ve kayınbaba giti o kaldı şimdide mutfağı topluyor pişide yaptırdım o kervana bende katıldımbakalım pazartesi gideceğiz dinleneceksin derse gitmez kaynana herhalde pöff bi yöne iide bi yönde de ii hissediyorum kendimi kendimde dinlenebilirim
suzan yarim ve diğer doktora giden arkadaşlar ii haberlerinize çok sevindim hayırlısı ile kucuklarınıza alırsınız inşallah
odasını paylaşan arkadaşım çok tatlı olmuş güle güle büyüsün egeciğin
allahım analı babalı büyümelerini nasip etsin hayırlı evlat olurlar inşallah.. darısı normalinden tüm hamişlerin başına
e hazırlasana artık cn mya yıka bır an once ne olur ne olmazzzzzzzzzzzzz gercı sen annneene guvenıyorsun zarrrrrrrrrrkızlar merhabalar nasılsınız.benim bugün misafirlerim vardı.daha çantam hazır değil.annemi bekliyorum.bebişimin çamaşırları daha yıkanmadı.sizler ne koydunuz.
haftasonu olunca hemencecik bitiyor geçmiş eşimle film izledik
şimdi mutfaktaki bulaşıkları toplayıp makineyee koyacağım sonra yarın anneannemiz gelecekkkçokk mutluyum 1 hafta burda kalıcak inş canımın çektiklerini liste yaptım annem gelince teker teker yaptıracağımm hepinizi öptükk enesimle iyi geceler rüyalarınızda bebişlerinizi görmek dileğiyle
buarada kızlar nst için ekstra bir ücret ödeniyor benim gittiğim hastanede; sizdede durum böylemi
birbuçuk ay önce benm çok az bi kanamam olmuştu,akşam üzeri korkup gitmiştik,nöbetçi kadındoğumcu muayne edip birde nst ile bakalım demişti,o gün hem muayne ücreti ödedik hemde ekstra nst için ücret ödedik,yalan olmasın 20-30 lira gibi bişeydi ama ,bugünde kendi doktorum nst istemeyince aklıma takıldı bundan sonrasında ne olacak acaba diye ??
hayırlı pazarlr hnm celer ve cucuklerııı
cok sukurersey yolunda paşam dogum kanalına gırmeye calısıyor su zamnaalrda sanırm cünkü sureklı wc hıssı oluyor ve alt tarafım cıkıcak gıbı oluyor e oturabılıyorum nede yatabılıyorumm sureklı kasılma hareketerı yapıyor(karnım sertlesıyo) oglum calısıyor sureklı yanııtel de arayan soruyor sen daha dogurmadınmııı dıye dedım durun daha 20 gun var paşam kg alsın az dahaaa yaaa ne ka aldı o ka ıyı ınslllll annesini paşazadesiii kurban olurum onun topuklarını YARADAN aaaaaaaaaa
bır kac gundur delıksız uyumka yanı wc dısında kalmamak cok mutlu edıyor benıııoh dınlemıs olarakn uyanıyorummm
[
durr cnm ya ne sancısı daha ekrennn durusn senn bebe ıle knusta az daha sırada bıs varıs daha dımı amaaaaaaa
sagolasın cnm benım ınsl gusel gusle hberler alırız heppppppppp
çok sevimli olmuş güle güle takınEki Görüntüle 736776 ...........................
yok anasının gözü... nasıl hastaneler bunlar yahu...
biz belki 5 kez girmişizdir nst ye bugüne kadar ve 4ü acile geldiğimizde... birincisi acil girişi yapıldığında hiçbir şekilde ücret talep edilemez... ikincisi zaten o hastanenin kontrollü hastasıysan opsiyonel bi indirim hakkı tanınmalı...
biz nerdeyse 4 aydr muayene ücreti bile ödemiyoruz gibi bişey...kısmet olursa sadece doğumda ödeme yapıcaz o da; normal olursa 1050 sezeryan olursa 1550... hemde tüm doğum öncesi sonrası anne-bebek tetkikleri... paket olarak yani... ne acayip bi hastaneymiş orası...
yok anasının gözü... nasıl hastaneler bunlar yahu...
biz belki 5 kez girmişizdir nst ye bugüne kadar ve 4ü acile geldiğimizde... birincisi acil girişi yapıldığında hiçbir şekilde ücret talep edilemez... ikincisi zaten o hastanenin kontrollü hastasıysan opsiyonel bi indirim hakkı tanınmalı...
biz nerdeyse 4 aydr muayene ücreti bile ödemiyoruz gibi bişey...kısmet olursa sadece doğumda ödeme yapıcaz o da; normal olursa 1050 sezeryan olursa 1550... hemde tüm doğum öncesi sonrası anne-bebek tetkikleri... paket olarak yani... ne acayip bi hastaneymiş orası...
çok sevimli olmuş güle güle takın
ben her muayenede 30 ödüyorum cuma ağrım olduğu için gitmiştim ilk kez nstye girdim ekstra 20 daha aldılar
Canım, benim hastane de alıyor nst için ayrı ücret. çoğu özel hastane alıyor. cuma günü tahlillerim vardı kan-idrar-nst falan, bunlardan tam 175 tl aldılar. tam ticarethane olmuş artık bazı özel hastaneler.sen çok şanslısın bence bu konuda.
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
selam kızlar nasılsınız benim karnım yavaş yavaş sarkmaya başladı annemde aşsğı iniyor dedi.
sizde durumlar nasıl...
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
Canım, benim hastane de alıyor nst için ayrı ücret. çoğu özel hastane alıyor. cuma günü tahlillerim vardı kan-idrar-nst falan, bunlardan tam 175 tl aldılar. tam ticarethane olmuş artık bazı özel hastaneler.sen çok şanslısın bence bu konuda.
Elbette öyle. Sonuçta Allah o kadar zaman biçtiyse vardır bir hikmeti. Ama zorunlu sezaryen gerektiren durumlarda beklenmiyor. Örneğin ters bebeğin normal doğumu başlatması büyük risk. Ayrıca suyu azalmışsa yine fazla kalması problem oluyormuş. Ama her şey yolunda giden bir gebelik varsa dediğine katılıyorumşu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Sezeryan dahi olsa 40. haftayı beklemeyi düşünüyorum ben inş.
Doğum Kendi Başlamalıdır.
İlerde psikolojisini nasıl etkiliyormuş onu bilmiyordum. Benim doktorum kordon dolanmasından korkuyo bir de suyu biraz azmış. 38 dolmadan alacak. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım
Oleeeeeeeey benden başka bi bilmeyen daha var:)))günaydın canım...benimde izne çıkmama az kaldı inşallah biraz rahatlıcam ozman...yaaa muhabbeti hep dönüyo ne bu pişi ben bilmiyorum...yada bildiğim bişeyde adımı farklı söleyin bi hele
günaydın canım..biz iizde sen rahatsızmışsın çok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın çıktın mı hastaneden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?