2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geçmiş olun canım galiba benimki de inmeye başladı artık aşağı

Geçmiş olsun canım...Aciller böyle aslında artık çoğu doktor böyle ilgisiz ezbere yapıyor işini... bence muayene olmaman çok yerinde bir karar olmuş

selam canım maalesef bebek çantası yetmiyor... ben orta boy valiz hazırladım...Gerçi eşim onu görünce tatilemi gidiyoruz dedi...

Geçmiş olsun canım...Aciller böyle aslında artık çoğu doktor böyle ilgisiz ezbere yapıyor işini... bence muayene olmaman çok yerinde bir karar olmuş

bu doktor hastanenin doktoru değil aslında... nöbete geliyor sadece... yani gittiğim hastane özel üniversite hastanesi... ve akşamları nöbete hastane doktorları kalmıyo nedense... ama bu doktor dışında diğer doktorların tamamına muayene oldum nerdeyse ama bu biraz değişik bi herif... enerjisi çok negatif... diğer doktorlar hiç de öyle değildi...

Bebişlerimiz doğunca çocuk doktorlarıyla muhatap olmaya başlayacağız ve maalesef (Allah korusun)acillere gitmek zorunda kalacağız çeşit çeşit doktorlarımız olacak mecburrr

aslında acile gidip de acilde kadın doğum uzmanı bulman güzel birşey.genelde hastanelerde geceleri kadın doğum uzmanı falan bulamıyorsun.
canım valiz ya da küçük bir bavul falan anca yetiyor.

Oda doğru ama zaman ne gösterecek benım için :))))

canım seninki hangi hastaneydi benimki medikal almıyorlar ayrı nst için

canım andeva benimki nst için de 20 tl ödüyoruz..

ben 2 tane çanta yaptım canım benimki ayrı kızımınkini ayrı çanta. daha rahat olur diye düşündüm.

kızlar selam;
bugün yine merhababebek.tv den indirim kodunu kaptım ve doğru ebebek'e gittik eşimle;almadığımız sadece uzaktan ateşölçerimiz kalmıştı, bu haftaki indirin 125 tl ye 50 tl idi;
normalde geçen hafta braunun bir modelini beğenmiştik onu alıcaktık,fakat bebeği olan bir anne yanımıza gelerek onu aldığını memnun kalmadığını belirtti,çünkü braunun modelinde 3-4 saniye kulağın içinde bekletmek gerektiğini,zaten bebek ateşliyken huysuz olduğunu durmadığını,eğer alıcaksanız mutlaka uzaktan ölçen kızılötesi olanlardan alın dedi;

bizde bu sefer diğer markalarada baktık,bende ilk defa duydum ama alman markası olan Medisana'yı aldık,kızlar süper bişey şimdi eve geldik test ediyoruz,örneğin oda sıcaklığını suyun sıcaklığını hatta mamasıcaklığını bile ölçebiliyosun,üzerindeki düğmeye basılı tutup ışığı nereye yansıtırsan o şeyin ısısını veriyo,malzemesi falanda gayet kalıteli,gözlük kabı gibi sakama kabıda süper çantada gezdirilebilir,hemen çektim resmini tavsiye ederim canlar...

birde mağaza ilk kitabımızı da hediye etti bize :)) babamızı neden çok seviyoruz ??? :))) artık oğluşum doğunca babası okur ona :)))

Canım mbebeğinin ateşi için değil de, su için mama için kullanmak nasip olur inş. medisana yı bende duymuştum fikrimiz oldu sayende.

canım walla aynen öle,bi güzelde alıyolar parayı
ben acaba nst ye para ödeyen bi benmiyim diye sordum,baya arkadaş varmış napalım bizim şansımıza buda :S

buarada sanada geçmiş olsun hayatım,dikkat et yorma kendini,sen annenlerin geleceği gün çok yoruldun ondan olmuş olabilir,baya koşuşturmacalıydın o gün ,yat dinlen şimdi,bebeişeeee iyi bakkk..

ellerine sağlık canım ne güzel olmuş,güle güle takın kapınıza inşallah:))

Canım mbebeğinin ateşi için değil de, su için mama için kullanmak nasip olur inş. medisana yı bende duymuştum fikrimiz oldu sayende.

inşallah cnm; aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım hep...:)

Son düzenleme:
ay canım içine mi doğdu yaaa. hamişlerin 6. hissi kuvvetli oluyormuş. valla seninde öyle olmuş. çiğdemin yazısının altında seninkini görünce şok olduumm

Gece gece bende şok oldum o gün canım :)

Ali kaan hep böyle uğur getirmeye devam eder inşşşşallah :)
evet ya hemen değiştirmişer 100 lirayaydı indirim :26: ben de akşam babamızla bakalım bir şey bulamazsak 50 liralık kodumu isteyene verebilirim

Ben talîbim canım kullanmazsanız bize verebilir misin

canım seninki hangi hastaneydi benimki medikal almıyorlar ayrı nst için

benmkıde medıkal hastanesı bnde vermıorum hemde epıdurel normal dgm 1000 tl sadce herseyıde ıcınde sezeryn da 350 tl epıdurel yok sezerynda onn fıatını sormamasm

tesekkr ederız teyzesı

Canım medisana çok kaliteli bir marka. Sağlıkla ilgili cihazları bir numara. Hayırlı olsun güle güle kullanın canım

merhaba anneler ve bebişleri ben 34+2 haftalığım 3 gündür düzensiz bir şekilde hafif kasılmalar hissediyorum ve karnım taş gibi oluyor yaşayan varmı aranızda.minik kızım erkenmi gelcek yoksa...

Canım medisana çok kaliteli bir marka. Sağlıkla ilgili cihazları bir numara. Hayırlı olsun güle güle kullanın canım

ayy çok sevindim iyi bir marka olduğuna;saol cnm yaa ...zaten belli malzemesi falanda gayet güzel ...

buarada kızlar kullanmak isterseniz ebebek te 50 tl lik bir promosyon kodu daha var bende ; kullanmadım isteyene verebilirim ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…