biz dn gece saat 1de hastaneye gittik... şikayetlerimiz; hareket azalması-karın gerilmesi-rahim kemiklerinde ciddi bbaskı ve ağrı-sırt bel kasık ağrısı-sık idrara çıkma isteğime rağmen her wc gidişimde birkaç damla idrar yapmam-büyük abdestime çıkamamam:26:
neyse gittik acilde kıl bi doktor var... daha önce de o adama denk gelmiştik pek hoşlanmadık kendisinden... gider gitmez nst ye bağlandık... nst nin son zamanlarına doğru kızım hareketlenmeye başladı... doktor efendi geldi kontrol etti... sancı görünmüş bi kez hissettinizmi dedi... yooo dedim bende... hareketler iyi bi de ultrasonla bakalım dedi... ultrasona girdik... adam dili tutulmuş gibi tek kelime konuşmadı, belki 20 dk geçti herifte hala ses yok bakıyo ama gık yok... eşim de dediki; hocam şimdi normalinde baktığımızdan farklı olarak neye bakıyoruz (sert bi tonda) paşam teşrif etti de açıklama yaptı... biyografik incelemesini yapıyorum bu da yaklaşık yarım saat kadar sürücek dedi... yarım saat içindeki solunum hareketleri-kalp atışları-el ayak hareketleri vs... bunları inceliycekmiş... tabi ultrasona başladığında ilk önce kasıklarımdan kafasına baktı bebeğin... ve ilk defa ultrason cihazı vajinama o kadar yakına indirildi :26:kızımın kafası ordaydı... yani benim anladığım prensesim biraz daha aşağıya inmiş durumda... tabi doktora sorduk kanala inmişmi diye... kıl herif muayene etmedim sizi bunu bilemem dedi... neyse ultrasonla genel incelemeye devam... bekliyoruz bizde mal gibi... sonra hemşireyi çağırdı... muayene edicez hastayı hazırlayın dedi... bende alttan muayene edilmek istemiyorum dedim... adam ısrarla diyo ki açılma varmı bakmam lazım... bende diyorum ki benim erkek doktor takıntım var size muayene olamam adam bakmadan anlayamam diyo... dedim suyu normalmi normal... kalp atışları normalmi normal... solunumunda sorun varmı yok... çok şükür dedim teşekkür ettim çıktık... kısmet olursa yarın doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum... çünkü rahim kemiklerimde inanılmaz bi baskı hissediyorum ve büyük tuvalete çıkamıyorum bu beni inanılmaz rahatsız ediyo... en azından aşağıdan muayene olucaksam da gider doktoruma açarım... herif boyu posuyla ilgili de bişi söylemedi uyuz olduk eve döndük gecenin 3ünde...
biz dn gece saat 1de hastaneye gittik... şikayetlerimiz; hareket azalması-karın gerilmesi-rahim kemiklerinde ciddi bbaskı ve ağrı-sırt bel kasık ağrısı-sık idrara çıkma isteğime rağmen her wc gidişimde birkaç damla idrar yapmam-büyük abdestime çıkamamam:26:
neyse gittik acilde kıl bi doktor var... daha önce de o adama denk gelmiştik pek hoşlanmadık kendisinden... gider gitmez nst ye bağlandık... nst nin son zamanlarına doğru kızım hareketlenmeye başladı... doktor efendi geldi kontrol etti... sancı görünmüş bi kez hissettinizmi dedi... yooo dedim bende... hareketler iyi bi de ultrasonla bakalım dedi... ultrasona girdik... adam dili tutulmuş gibi tek kelime konuşmadı, belki 20 dk geçti herifte hala ses yok bakıyo ama gık yok... eşim de dediki; hocam şimdi normalinde baktığımızdan farklı olarak neye bakıyoruz (sert bi tonda) paşam teşrif etti de açıklama yaptı... biyografik incelemesini yapıyorum bu da yaklaşık yarım saat kadar sürücek dedi... yarım saat içindeki solunum hareketleri-kalp atışları-el ayak hareketleri vs... bunları inceliycekmiş... tabi ultrasona başladığında ilk önce kasıklarımdan kafasına baktı bebeğin... ve ilk defa ultrason cihazı vajinama o kadar yakına indirildi :26:kızımın kafası ordaydı... yani benim anladığım prensesim biraz daha aşağıya inmiş durumda... tabi doktora sorduk kanala inmişmi diye... kıl herif muayene etmedim sizi bunu bilemem dedi... neyse ultrasonla genel incelemeye devam... bekliyoruz bizde mal gibi... sonra hemşireyi çağırdı... muayene edicez hastayı hazırlayın dedi... bende alttan muayene edilmek istemiyorum dedim... adam ısrarla diyo ki açılma varmı bakmam lazım... bende diyorum ki benim erkek doktor takıntım var size muayene olamam adam bakmadan anlayamam diyo... dedim suyu normalmi normal... kalp atışları normalmi normal... solunumunda sorun varmı yok... çok şükür dedim teşekkür ettim çıktık... kısmet olursa yarın doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum... çünkü rahim kemiklerimde inanılmaz bi baskı hissediyorum ve büyük tuvalete çıkamıyorum bu beni inanılmaz rahatsız ediyo... en azından aşağıdan muayene olucaksam da gider doktoruma açarım... herif boyu posuyla ilgili de bişi söylemedi uyuz olduk eve döndük gecenin 3ünde...
selam canım maalesef bebek çantası yetmiyor... ben orta boy valiz hazırladım...Gerçi eşim onu görünce tatilemi gidiyoruz dedimerhaba tatlı bebekler ve onların tombik anneleri
Allahım hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsın .
benm hastanem 30 tl nst ücretı alıyor. muayenemiz de 12 lira.(okulumla anlaşmalı kurum oldugu için) ama doğum ucreti 2000 tl miş. hayret bişey hem ben ıkınıp zorlanıp doğurcam hem de üstüne para vercem. aa napalım önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun da para hep kazanılır.
bu arada hastane çantanıza neler koydunuz, valiz mi aldınız yoksa bebek çantasına mı koydunuz . ben bebeğimin çantasına koyayım dedim ama sığmadı. 2 takım hastane çıkışı, havlu,battaniye,bebek bezi,biberon,fırça derken doldu. benım geceliklere falan yer yok. napsam ki
Geçmiş olsun canım...Aciller böyle aslında artık çoğu doktor böyle ilgisiz ezbere yapıyor işini... bence muayene olmaman çok yerinde bir karar olmuş
geçmiş olun canım galiba benimki de inmeye başladı artık aşağı
bu doktor hastanenin doktoru değil aslında... nöbete geliyor sadece... yani gittiğim hastane özel üniversite hastanesi... ve akşamları nöbete hastane doktorları kalmıyo nedense... ama bu doktor dışında diğer doktorların tamamına muayene oldum nerdeyse ama bu biraz değişik bi herif... enerjisi çok negatif... diğer doktorlar hiç de öyle değildi...
aslında acile gidip de acilde kadın doğum uzmanı bulman güzel birşey.genelde hastanelerde geceleri kadın doğum uzmanı falan bulamıyorsun.biz dn gece saat 1de hastaneye gittik... şikayetlerimiz; hareket azalması-karın gerilmesi-rahim kemiklerinde ciddi bbaskı ve ağrı-sırt bel kasık ağrısı-sık idrara çıkma isteğime rağmen her wc gidişimde birkaç damla idrar yapmam-büyük abdestime çıkamamam:26:
canım valiz ya da küçük bir bavul falan anca yetiyor.merhaba tatlı bebekler ve onların tombik anneleri
benm hastanem 30 tl nst ücretı alıyor. muayenemiz de 12 lira.(okulumla anlaşmalı kurum oldugu için) ama doğum ucreti 2000 tl miş. hayret bişey hem ben ıkınıp zorlanıp doğurcam hem de üstüne para vercem. aa napalım önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun da para hep kazanılır.
bu arada hastane çantanıza neler koydunuz, valiz mi aldınız yoksa bebek çantasına mı koydunuz . ben bebeğimin çantasına koyayım dedim ama sığmadı. 2 takım hastane çıkışı, havlu,battaniye,bebek bezi,biberon,fırça derken doldu. benım geceliklere falan yer yok. napsam ki
amanin pek şekerlerr
bir tanede ikiz annemiz vardı ikiz kızları oldu adı aklıma gelmedi yaff
aa senin daha kötüymüş ishal olunca helede grip kısmet artık ücretsiz izin düşünmüyoorum 3 saat süt izni olunca 6 ay rahat olur yinede diye avutuyorum kendimi
canım seninki hangi hastaneydi benimki medikal almıyorlar ayrı nst için
merhaba tatlı bebekler ve onların tombik anneleri
kızlar selam;
bugün yine merhababebek.tv den indirim kodunu kaptım ve doğru ebebek'e gittik eşimle;almadığımız sadece uzaktan ateşölçerimiz kalmıştı, bu haftaki indirin 125 tl ye 50 tl idi;
normalde geçen hafta braunun bir modelini beğenmiştik onu alıcaktık,fakat bebeği olan bir anne yanımıza gelerek onu aldığını memnun kalmadığını belirtti,çünkü braunun modelinde 3-4 saniye kulağın içinde bekletmek gerektiğini,zaten bebek ateşliyken huysuz olduğunu durmadığını,eğer alıcaksanız mutlaka uzaktan ölçen kızılötesi olanlardan alın dedi;
bizde bu sefer diğer markalarada baktık,bende ilk defa duydum ama alman markası olan Medisana'yı aldık,kızlar süper bişey şimdi eve geldik test ediyoruz,örneğin oda sıcaklığını suyun sıcaklığını hatta mamasıcaklığını bile ölçebiliyosun,üzerindeki düğmeye basılı tutup ışığı nereye yansıtırsan o şeyin ısısını veriyo,malzemesi falanda gayet kalıteli,gözlük kabı gibi sakama kabıda süper çantada gezdirilebilir,hemen çektim resmini tavsiye ederim canlar...
birde mağaza ilk kitabımızı da hediye etti bize :)) babamızı neden çok seviyoruz ??? :))) artık oğluşum doğunca babası okur ona
bizim minikler geliyo galiba...
yok anasının gözü... nasıl hastaneler bunlar yahu...
biz belki 5 kez girmişizdir nst ye bugüne kadar ve 4ü acile geldiğimizde... birincisi acil girişi yapıldığında hiçbir şekilde ücret talep edilemez... ikincisi zaten o hastanenin kontrollü hastasıysan opsiyonel bi indirim hakkı tanınmalı...
biz nerdeyse 4 aydr muayene ücreti bile ödemiyoruz gibi bişey...kısmet olursa sadece doğumda ödeme yapıcaz o da; normal olursa 1050 sezeryan olursa 1550... hemde tüm doğum öncesi sonrası anne-bebek tetkikleri... paket olarak yani... ne acayip bi hastaneymiş orası...
Eki Görüntüle 736776 ...........................
Canım mbebeğinin ateşi için değil de, su için mama için kullanmak nasip olur inş.medisana yı bende duymuştum fikrimiz oldu sayende.
ay canım içine mi doğdu yaaa. hamişlerin 6. hissi kuvvetli oluyormuş. valla seninde öyle olmuş. çiğdemin yazısının altında seninkini görünce şok olduumm
geçtim canım çok şükür. biraz yorucu oldu ama sonuç çok güzel. benim eski ev minicikmiş buraya yerleşince daha bi anladım
oğlumun koşabileceği geniş bi alanı var evin
darısı ev arayan herkesin başına inşallah
evet ya hemen değiştirmişer 100 lirayaydı indirim :26: ben de akşam babamızla bakalım bir şey bulamazsak 50 liralık kodumu isteyene verebilirim
canım seninki hangi hastaneydi benimki medikal almıyorlar ayrı nst için
canım walla aynen öle,bi güzelde alıyolar parayı
ben acaba nst ye para ödeyen bi benmiyim diye sordum,baya arkadaş varmışnapalım bizim şansımıza buda :S
buarada sanada geçmiş olsun hayatım,dikkat et yorma kendini,sen annenlerin geleceği gün çok yoruldun ondan olmuş olabilir,baya koşuşturmacalıydın o gün ,yat dinlen şimdi,bebeişeeee iyi bakkk..
ellerine sağlık canım ne güzel olmuş,güle güle takın kapınıza inşallah:))
güzel olmuş canım
Canım medisana çok kaliteli bir marka. Sağlıkla ilgili cihazları bir numara. Hayırlı olsun güle güle kullanın canımkızlar selam;
bugün yine merhababebek.tv den indirim kodunu kaptım ve doğru ebebek'e gittik eşimle;almadığımız sadece uzaktan ateşölçerimiz kalmıştı, bu haftaki indirin 125 tl ye 50 tl idi;
normalde geçen hafta braunun bir modelini beğenmiştik onu alıcaktık,fakat bebeği olan bir anne yanımıza gelerek onu aldığını memnun kalmadığını belirtti,çünkü braunun modelinde 3-4 saniye kulağın içinde bekletmek gerektiğini,zaten bebek ateşliyken huysuz olduğunu durmadığını,eğer alıcaksanız mutlaka uzaktan ölçen kızılötesi olanlardan alın dedi;
bizde bu sefer diğer markalarada baktık,bende ilk defa duydum ama alman markası olan Medisana'yı aldık,kızlar süper bişey şimdi eve geldik test ediyoruz,örneğin oda sıcaklığını suyun sıcaklığını hatta mamasıcaklığını bile ölçebiliyosun,üzerindeki düğmeye basılı tutup ışığı nereye yansıtırsan o şeyin ısısını veriyo,malzemesi falanda gayet kalıteli,gözlük kabı gibi sakama kabıda süper çantada gezdirilebilir,hemen çektim resmini tavsiye ederim canlar...
birde mağaza ilk kitabımızı da hediye etti bize :)) babamızı neden çok seviyoruz ??? :))) artık oğluşum doğunca babası okur ona :)))
Eki Görüntüle 736799 Eki Görüntüle 736800 Eki Görüntüle 736801
Canım medisana çok kaliteli bir marka. Sağlıkla ilgili cihazları bir numara. Hayırlı olsun güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?