ayy çok sevindim iyi bir marka olduğuna;saol cnm yaa ...zaten belli malzemesi falanda gayet güzel ...
buarada kızlar kullanmak isterseniz ebebek te 50 tl lik bir promosyon kodu daha var bende ; kullanmadım isteyene verebilirim ???????
ben kızım için kullanıyorum 2 seneden beri.bir kere şaşmadı çok memnunum bu medisanadan.kulaktan ölçen de kullandım bu kadar iyi değil.kızlar selam;
bugün yine merhababebek.tv den indirim kodunu kaptım ve doğru ebebek'e gittik eşimle;almadığımız sadece uzaktan ateşölçerimiz kalmıştı, bu haftaki indirin 125 tl ye 50 tl idi;
normalde geçen hafta braunun bir modelini beğenmiştik onu alıcaktık,fakat bebeği olan bir anne yanımıza gelerek onu aldığını memnun kalmadığını belirtti,çünkü braunun modelinde 3-4 saniye kulağın içinde bekletmek gerektiğini,zaten bebek ateşliyken huysuz olduğunu durmadığını,eğer alıcaksanız mutlaka uzaktan ölçen kızılötesi olanlardan alın dedi;
bizde bu sefer diğer markalarada baktık,bende ilk defa duydum ama alman markası olan Medisana'yı aldık,kızlar süper bişey şimdi eve geldik test ediyoruz,örneğin oda sıcaklığını suyun sıcaklığını hatta mamasıcaklığını bile ölçebiliyosun,üzerindeki düğmeye basılı tutup ışığı nereye yansıtırsan o şeyin ısısını veriyo,malzemesi falanda gayet kalıteli,gözlük kabı gibi sakama kabıda süper çantada gezdirilebilir,hemen çektim resmini tavsiye ederim canlar...
birde mağaza ilk kitabımızı da hediye etti bize :)) babamızı neden çok seviyoruz ??? :))) artık oğluşum doğunca babası okur ona :)))
Eki Görüntüle 736799 Eki Görüntüle 736800 Eki Görüntüle 736801
Ben alabilirim:))) çoktan dua ederim
cnm bnm ondan gecmıs olsun aylız gelmesı yakın artık ALLAH KOLAYLIK VERISN hepımızeeebiz dn gece saat 1de hastaneye gittik... şikayetlerimiz; hareket azalması-karın gerilmesi-rahim kemiklerinde ciddi bbaskı ve ağrı-sırt bel kasık ağrısı-sık idrara çıkma isteğime rağmen her wc gidişimde birkaç damla idrar yapmam-büyük abdestime çıkamamam:26:
neyse gittik acilde kıl bi doktor var... daha önce de o adama denk gelmiştik pek hoşlanmadık kendisinden... gider gitmez nst ye bağlandık... nst nin son zamanlarına doğru kızım hareketlenmeye başladı... doktor efendi geldi kontrol etti... sancı görünmüş bi kez hissettinizmi dedi... yooo dedim bende... hareketler iyi bi de ultrasonla bakalım dedi... ultrasona girdik... adam dili tutulmuş gibi tek kelime konuşmadı, belki 20 dk geçti herifte hala ses yok bakıyo ama gık yok... eşim de dediki; hocam şimdi normalinde baktığımızdan farklı olarak neye bakıyoruz (sert bi tonda) paşam teşrif etti de açıklama yaptı... biyografik incelemesini yapıyorum bu da yaklaşık yarım saat kadar sürücek dedi... yarım saat içindeki solunum hareketleri-kalp atışları-el ayak hareketleri vs... bunları inceliycekmiş... tabi ultrasona başladığında ilk önce kasıklarımdan kafasına baktı bebeğin... ve ilk defa ultrason cihazı vajinama o kadar yakına indirildi :26:kızımın kafası ordaydı... yani benim anladığım prensesim biraz daha aşağıya inmiş durumda... tabi doktora sorduk kanala inmişmi diye... kıl herif muayene etmedim sizi bunu bilemem dedi... neyse ultrasonla genel incelemeye devam... bekliyoruz bizde mal gibi... sonra hemşireyi çağırdı... muayene edicez hastayı hazırlayın dedi... bende alttan muayene edilmek istemiyorum dedim... adam ısrarla diyo ki açılma varmı bakmam lazım... bende diyorum ki benim erkek doktor takıntım var size muayene olamam adam bakmadan anlayamam diyo... dedim suyu normalmi normal... kalp atışları normalmi normal... solunumunda sorun varmı yok... çok şükür dedim teşekkür ettim çıktık... kısmet olursa yarın doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum... çünkü rahim kemiklerimde inanılmaz bi baskı hissediyorum ve büyük tuvalete çıkamıyorum bu beni inanılmaz rahatsız ediyo... en azından aşağıdan muayene olucaksam da gider doktoruma açarım... herif boyu posuyla ilgili de bişi söylemedi uyuz olduk eve döndük gecenin 3ünde...
karar verdm aslnda tam deıl ama kızlar sunnet ısını bebekken halledıcem ıns hastaneden cıkarken yaptrım dıorum kendı cısı bıle ılk gunlerde yararlıymıs en saglıklısı deılmı sızce ???
ben kızım için kullanıyorum 2 seneden beri.bir kere şaşmadı çok memnunum bu medisanadan.kulaktan ölçen de kullandım bu kadar iyi değil.
karar verdm aslnda tam deıl ama kızlar sunnet ısını bebekken halledıcem ıns hastaneden cıkarken yaptrım dıorum kendı cısı bıle ılk gunlerde yararlıymıs en saglıklısı deılmı sızce ???
Teşekkürleeer,Evet canım ya epidural olsun bebeğimi ilk ben görmek istiyorum bi de uyumak beni tedirgin ediyo niyeyse bakalım 25inde gtce son kez bakılcak hersey konuşulcak işte,ya kağıt sezeryanla ilgliydi ama hiç okumadım cahil gibi cok heyecan vardı ve doğum tarihi ne olsa diye düşünüyodum o sırada asistanıda 2 nokta gösterdi işte birine kabul ediyorum yazdım diğerine imza biraz gec oldu ama pazartesi eşim oda için görüşmeye gitcek sor diyorum olmazsa gözünle gör gerçi iş işten gecti ama içime dert oldu yani orda hersey yazablr kabul etmiyceğim oğlumun sevdasına şapşallaştım ya hiç böyle değilimdr normalde neyse hayırlısı artık..
canım o yazılar amelıyat rısklerı ıle ılgılı herhangı bı komplıkasyon gelışirse sorumluluğu kabul ediyorum tarzı bı yazı yanı kendı ıstegınle kabul ettığını olusabılmesı muhtemelen seylerden haberdar oldugunu gosteren belge,kendılerını korumak ıcın rutın yapılan bısı yanı,en ufak ıgne vurdurulurken bıle ımzalanılıyor o tarz seyler
İçimi rahatlattın tatlım ya cok sağol ben imkanım olursa yine de bi bakim ama öyledr yani :)
sss:26:
yok demek ıstedıgım pozıtfı dusun dıye cunku beynımızı bız yonetıyoruz halıyle sımıden nefatıf olunca negatıf oluyr ufacık sancıda pes ederız dıye yoksa bnm eltımde sezercık rahım ustunde 7 cm dıkıs ızı varrr o kaaa ama su gun olmus oglu 5 yasındaa ve usuttuugnde acıyor dıyo :26:
bıyıklı amcaa
kendınden haberı yokk hehe aan sızı amelıyttta unutmasındaasaka saka ınsl gusel gecer cnm benım ınsl son dk doner de dr amcanız duvar moduna d a kalır bu daa donmes dedıgı cın ama haylrısı ınsll
d
Hhaha bıyıklı amca evetBen de diyorum eşime içimde gazlı bez fln unutmaz inşallah diye :)İnş. döner tabi canım ama zor ya kocaman olmuş poposunu zor kaldırır daha :)
Eki Görüntüle 736776 ...........................
Çok tatlı olmuş canım :)
Elbette öyle. Sonuçta Allah o kadar zaman biçtiyse vardır bir hikmeti. Ama zorunlu sezaryen gerektiren durumlarda beklenmiyor. Örneğin ters bebeğin normal doğumu başlatması büyük risk. Ayrıca suyu azalmışsa yine fazla kalması problem oluyormuş. Ama her şey yolunda giden bir gebelik varsa dediğine katılıyorum
İlerde psikolojisini nasıl etkiliyormuş onu bilmiyordum. Benim doktorum kordon dolanmasından korkuyo bir de suyu biraz azmış. 38 dolmadan alacak. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım
Oleeeeeeeey benden başka bi bilmeyen daha var:)))
Canım panik atak oluyomuş gününden önce alındığı için ama daha sonra bu halledilir sevgi ve ilgiyle gerekrse destek alırız ama dediğin gibi bizimkisi riskli hadi suyum gelse bi de benm hast. de uzak yani napalım bizimde kaderimz böyleymiş
bende dr konuşup hastanede yaptırıcam hem hemen geçyormuş
merhaba tatlı bebekler ve onların tombik anneleri
Allahım hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsın .
benm hastanem 30 tl nst ücretı alıyor. muayenemiz de 12 lira.(okulumla anlaşmalı kurum oldugu için) ama doğum ucreti 2000 tl miş. hayret bişey hem ben ıkınıp zorlanıp doğurcam hem de üstüne para vercem. aa napalım önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun da para hep kazanılır.
bu arada hastane çantanıza neler koydunuz, valiz mi aldınız yoksa bebek çantasına mı koydunuz . ben bebeğimin çantasına koyayım dedim ama sığmadı. 2 takım hastane çıkışı, havlu,battaniye,bebek bezi,biberon,fırça derken doldu. benım geceliklere falan yer yok. napsam ki
güzel bir seçim yapmışız çok sevindim; elektronik bu tarz şeylerde kaliteye çok önem veriyorum ben..sizin sayenizde emin oldum walla..
bende çok istiyorum sünnet olayını ama eşim karşı çıkıyo,zaten minicik şeyi olcak hayatta kestirmem diyip duruyo ve asla kandıramadım :S oysaki aradan çıksa ne rahat olurdu ilerisi için :))
ürolojı ıle konusucam tatlım sımdık arastrdmda bıraz bebek dogduktan 24 ıle 48 saatlerı arası yapıolarmıs ve cok saglıklıymıs enfeksıyon fılan da hıc olmazmıs sunnet derısı alındıktan snra ıylesme suresı 7 ıle 10 gun arasında degısıomus
hazıran annelerınde okudum bna hıc sıkıntı olmadı ddı kolaylıklada tedavısını yapıorum ddı valla bn yaptırcam yha eşmlede bı konısım saglıklı oldgnu solımde bırlıkte karar verelım artk az kaldı bebslermızı kucagmıza almamza :)))
ben eşimle istiyorum ama büyükler karışıyo onlara ne ki sanki yaa yaptıralım dedik bakalım dr konuşalım nasıl olucak oğluşum erkek tosun olucakk hihiii
buyukler bızdede ole cnm yok yapılmaz edılmez yok cok aglar cok bunalırsın hıcte ole bsı yokmus bızmkılerde hıc ıstemıolar ama anne baba karar verdıkten sonra gerısı onemlı dıılll acıkcası bakıcak olan bnm snucta
onlar konuşsunlar ben karar verdim bakalım dr konuşunca daha net olacak inşaallah canım sonradan daha zor olu şimdi zaten ağlıyacak onla karışmış olurr:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?