2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben kızım için kullanıyorum 2 seneden beri.bir kere şaşmadı çok memnunum bu medisanadan.kulaktan ölçen de kullandım bu kadar iyi değil.

cnm bnm ondan gecmıs olsun aylız gelmesı yakın artık ALLAH KOLAYLIK VERISN hepımızeee

ben komsuma gecıyroum balkonunda pofuss pofus esıyor otrumaya gorusmek uzereee

karar verdm aslnda tam deıl ama kızlar sunnet ısını bebekken halledıcem ıns hastaneden cıkarken yaptrım dıorum kendı cısı bıle ılk gunlerde yararlıymıs en saglıklısı deılmı sızce ???

Ben talîbim canım kullanmazsanız bize verebilir misin[/QUOTE]

canım kod PK023351100 güle güle kullanın inşallah

ben kızım için kullanıyorum 2 seneden beri.bir kere şaşmadı çok memnunum bu medisanadan.kulaktan ölçen de kullandım bu kadar iyi değil.

güzel bir seçim yapmışız çok sevindim; elektronik bu tarz şeylerde kaliteye çok önem veriyorum ben..sizin sayenizde emin oldum walla..

bende çok istiyorum sünnet olayını ama eşim karşı çıkıyo,zaten minicik şeyi olcak hayatta kestirmem diyip duruyo ve asla kandıramadım :S oysaki aradan çıksa ne rahat olurdu ilerisi için :))

bende dr konuşup hastanede yaptırıcam hem hemen geçyormuş

ürolojı ıle konusucam tatlım sımdık arastrdmda bıraz bebek dogduktan 24 ıle 48 saatlerı arası yapıolarmıs ve cok saglıklıymıs enfeksıyon fılan da hıc olmazmıs sunnet derısı alındıktan snra ıylesme suresı 7 ıle 10 gun arasında degısıomus

hazıran annelerınde okudum bna hıc sıkıntı olmadı ddı kolaylıklada tedavısını yapıorum ddı valla bn yaptırcam yha eşmlede bı konısım saglıklı oldgnu solımde bırlıkte karar verelım artk az kaldı bebslermızı kucagmıza almamza :)))

hepsi sığmaz zaten nerdeyse bebiş kadar daha fazla hatta eşyalar oluyor. ben bi valiz yaptım kendime bebişe de çantasını ayarladım.

canm bak arastr nettn hatta bı ürolojı uzmanına gdın konusun eşinle gt ama nekadar saglıklı oldgnu anlasın

bnm esimde ole dıodu neyı olucakta kesıcekler yha cok keserse oğlumun pıpsnı napıcak oglum faln fılan ama baya anlattım bn ona zararlarını soledım sımdı bda konusp karar verıcez cnm bn verdım gercı yaptırıcam

ben eşimle istiyorum ama büyükler karışıyo onlara ne ki sanki yaa yaptıralım dedik bakalım dr konuşalım nasıl olucak oğluşum erkek tosun olucakk hihiii

Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.

Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.

ben eşimle istiyorum ama büyükler karışıyo onlara ne ki sanki yaa yaptıralım dedik bakalım dr konuşalım nasıl olucak oğluşum erkek tosun olucakk hihiii

buyukler bızdede ole cnm yok yapılmaz edılmez yok cok aglar cok bunalırsın hıcte ole bsı yokmus bızmkılerde hıc ıstemıolar ama anne baba karar verdıkten sonra gerısı onemlı dıılll acıkcası bakıcak olan bnm snucta

onlar konuşsunlar ben karar verdim bakalım dr konuşunca daha net olacak inşaallah canım sonradan daha zor olu şimdi zaten ağlıyacak onla karışmış olurr :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…