canım andeva benimki nst için de 20 tl ödüyoruz..
ben 2 tane çanta yaptım canım benimki ayrı kızımınkini ayrı çanta. daha rahat olur diye düşündüm.
benmkıde medıkal hastanesı bnde vermıorum hemde epıdurel normal dgm 1000 tl sadce herseyıde ıcınde sezeryn da 350 tl epıdurel yok sezerynda onn fıatını sormamasm
tesekkr ederız teyzesı
karar verdm aslnda tam deıl ama kızlar sunnet ısını bebekken halledıcem ıns hastaneden cıkarken yaptrım dıorum kendı cısı bıle ılk gunlerde yararlıymıs en saglıklısı deılmı sızce ???
bizde medikal ama sezaryan da normal de 1200 oluyo her şey içinde epüdüral normalde artı 500 alıyorlarmış muayane 52 lira
Eki Görüntüle 736776 ...........................
Merhaba anneler ve kuzucukları...Dun kontrolumuz vardı herşey çok guzel gidiyor bebişim 2500gr olmuş bıyıklı amcası çok iyi dedi....Tahmini olarak 3500gr dogum gerçekleşir dedi...Ayrıca bebeğin yüzünü göremeyeceğimi zannnetmiştim ya gördümbebişim gözlerini açtı kapattı çok tatlıydı...Sezeryan günü vermedi 15 gün sonra bir daha gidecekmişim...Ondan sonra bir 15 gün daha dedi gidişata göre konuşuruz dedi...Kontrolden sonra eşimle AVM'ye gittik bebiş için son eksiğimiz bebek havlumuz kalmıştı onu ve de bir kaç parça ek birşeyler aldık... dun o kadar çok yorulmuşum ki bacak ve ayaklarım çok kötü ağrıdı ve ağrıyor neyse bunları atlatacağız...Şimdi biraz geçmişi okuyalım
kızlar selam;
bugün yine merhababebek.tv den indirim kodunu kaptım ve doğru ebebek'e gittik eşimle;almadığımız sadece uzaktan ateşölçerimiz kalmıştı, bu haftaki indirin 125 tl ye 50 tl idi;
normalde geçen hafta braunun bir modelini beğenmiştik onu alıcaktık,fakat bebeği olan bir anne yanımıza gelerek onu aldığını memnun kalmadığını belirtti,çünkü braunun modelinde 3-4 saniye kulağın içinde bekletmek gerektiğini,zaten bebek ateşliyken huysuz olduğunu durmadığını,eğer alıcaksanız mutlaka uzaktan ölçen kızılötesi olanlardan alın dedi;
bizde bu sefer diğer markalarada baktık,bende ilk defa duydum ama alman markası olan Medisana'yı aldık,kızlar süper bişey şimdi eve geldik test ediyoruz,örneğin oda sıcaklığını suyun sıcaklığını hatta mamasıcaklığını bile ölçebiliyosun,üzerindeki düğmeye basılı tutup ışığı nereye yansıtırsan o şeyin ısısını veriyo,malzemesi falanda gayet kalıteli,gözlük kabı gibi sakama kabıda süper çantada gezdirilebilir,hemen çektim resmini tavsiye ederim canlar...
birde mağaza ilk kitabımızı da hediye etti bize :)) babamızı neden çok seviyoruz ??? :))) artık oğluşum doğunca babası okur ona :)))
Eki Görüntüle 736799 Eki Görüntüle 736800 Eki Görüntüle 736801
ürolojı ıle konusucam tatlım sımdık arastrdmda bıraz bebek dogduktan 24 ıle 48 saatlerı arası yapıolarmıs ve cok saglıklıymıs enfeksıyon fılan da hıc olmazmıs sunnet derısı alındıktan snra ıylesme suresı 7 ıle 10 gun arasında degısıomus
hazıran annelerınde okudum bna hıc sıkıntı olmadı ddı kolaylıklada tedavısını yapıorum ddı valla bn yaptırcam yha eşmlede bı konısım saglıklı oldgnu solımde bırlıkte karar verelım artk az kaldı bebslermızı kucagmıza almamza :)))
burda var cnm cokta guzel bı sekılde anlatmıs http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...J0ccgKoyaAefrljpuIetrWw&bvm=bv.47883778,d.ZWU
burda var cnm cokta guzel bı sekılde anlatmıs http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...J0ccgKoyaAefrljpuIetrWw&bvm=bv.47883778,d.ZWU
ben bır yasında dusunuyorum canım,yenıdoğan sunnetı onerılmıyor diye biliyorum
bende hamıle kalmadan önce dahi erkek bebeğim olusa hemen sunnet ettiririm diordum bencede en uygunu dogdugu zaman sonra o psikolojıyle buyuyecek halk arasında büyüdügünde erkeklıge ılk adım muhabbetlerı fılan sacma bunlara maruz kalmıcak düğünler filan bizdede kımse tepkı göstermedıde dayısı yok yegenımn sunneti olacak anlışanlı filan hevesli dayımız ama artık hevesini hediyesiyle gösteriri :)))
valla cnm ne fark var bn sımdı sunnetını yaptrıcam 3 4 yasındada guzel bı sunnet dugunu yapıcam oğlma kım nerden bılıcek kesılıp kesılmedgnı hea bılse ne olur hıc bse olmaz acı cekmedn ne guzel bı dgun u olur inşşş
e bebek kodum var kızlar 50 tl lik inşallah birinizin işine yarar PK6AD84E100
Ben alabilirim:))) çoktan dua ederim
kızlar annem çarşamba günü ameliyat oldu.rahim kanseri oldu annem.ne olur dua edin annem sağlığına kavuşsun,kanser vücuduna yayılmamış olsun diye.patalojiden sonuç bekliyoruz.ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
merhabalarrr... bisss geldik...
doktor amcamızdan geliyoruz... okumadan direk yazalım dedik sonra anca çıkarız geçmişten
oğluşum 2600 gr 47.5 cm olmuş.. burası güzell. ama yüzünü göremedik.. çünkü sabırsız oğlum kanal yoluna girmeye başlamış kafası kemiğin arkasına kaldığı için sadece totoşunu gördük.. doktorumuz yat dinlen yoksa erken alırız kucağımıza dedi.. gelişimi çok güzelmiş.. pazartesiye nst ye başlıyoruz.. kan tahlili verdi duruma göre kan alıcaz doğum öncesi... hazırlıklar başladı gibi bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?