2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım andeva benimki nst için de 20 tl ödüyoruz..

ben 2 tane çanta yaptım canım benimki ayrı kızımınkini ayrı çanta. daha rahat olur diye düşündüm.

bende sizin gibi yapmayı dusunuyorum oğlumun esyalarını sırt cantama koyacam kendımede el bavullarına yapıcam bu hafta ıcınde

benmkıde medıkal hastanesı bnde vermıorum hemde epıdurel normal dgm 1000 tl sadce herseyıde ıcınde sezeryn da 350 tl epıdurel yok sezerynda onn fıatını sormamasm

tesekkr ederız teyzesı

bizde medikal ama sezaryan da normal de 1200 oluyo her şey içinde epüdüral normalde artı 500 alıyorlarmış muayane 52 lira

ben bır yasında dusunuyorum canım,yenıdoğan sunnetı onerılmıyor diye biliyorum

eline sağlık cnm

maşallah cnm

bende bu modeli alıcam cnm güle güle kullan

bende düşünüyorum

sağol cnm

Son düzenleme:

bende hamıle kalmadan önce dahi erkek bebeğim olusa hemen sunnet ettiririm diordum bencede en uygunu dogdugu zaman sonra o psikolojıyle buyuyecek halk arasında büyüdügünde erkeklıge ılk adım muhabbetlerı fılan sacma bunlara maruz kalmıcak düğünler filan bizdede kımse tepkı göstermedıde dayısı yok yegenımn sunneti olacak anlışanlı filan hevesli dayımız ama artık hevesini hediyesiyle gösteriri :)))

ben bır yasında dusunuyorum canım,yenıdoğan sunnetı onerılmıyor diye biliyorum

bnde saglıklı oldgnu bılıorum halada ararstırıorum hemde hıc bı sekılde anestezı flnda olmuyolar saedece krem suruoolarmıs ole kesıolarmıs tabıkı en ıyısı bı urolajı uzmnı ıle konusmak

valla cnm ne fark var bn sımdı sunnetını yaptrıcam 3 4 yasındada guzel bı sunnet dugunu yapıcam oğlma kım nerden bılıcek kesılıp kesılmedgnı hea bılse ne olur hıc bse olmaz acı cekmedn ne guzel bı dgun u olur inşşş

Kızlar babalar gunune ozel bugun chıcco da %20 idirim var gitme imkanınız varsa bakın mağazaya ben bebek arabası ve pusetını cok uyguna aldım. Indırım bugune ozelmıs bıraz gec oldu ama bende az once aldım :))))

selam kızlar ebebek ındırım kodu bende de var kullanmak ısteyen gule gule kullansın 50 tl lık. kod PKA9452B100 . inşallah bı ıhtıyacınızı görür....

Ben alabilirim:))) çoktan dua ederim

Canım kod için çok Sağol, teşekkür ederim. Fakat kocamla anlaşamadık bebek arabası alacaktım, o yüzden sinir oldum hiç birşey almadım. İhtiyacı olan başka biri varsa ona ver istersen kodu. Halbuki nasılda heyecanlanmıştım Allah senden razı olsun, bi solukta doğuruver inşallah:)

Ay canııım çok çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle canım inşaallah sonuç iyi çıkmıştır (biraz geç okudum ama) ve hepsi iyi olur.

Anaaaam kız gözün aydın çok sevindim Allahım uzun güzel omur versin ve analı babalı buyüsün inşallah kızların

Maşallah canım darısı bizim başımıza

bebişler çok sabır maşallah süpriz yapan yapana.. benimki nasıl olcak bakalım bugün bnmde biraz kasıklarımda batmalar vardı 1 saat öncesindede kasıklarımda acayip bir ağırlık baskı vardı.. yarın sabah ilk nst sonucumuz ne olucak bakalım...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…