2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ınsallah guzel sonuclar olur cnm. gercekden bebıslermız sabırsız:) hazırlıklı olmakda fayda var

Gözün aydın canım, İnşallah analı babalı buyütsün Allahım

Yaaa kızlar ya korku ve heyacan bastı bir andan :) artık bundan sonra doğum haberleri sıklaşacak...

bende de 40 tl indirim var verebilirim istiyorsanız kızlar.of yoruldum ya.akşam ütü yaptım biraz.perşembe artık annemlere geçicez.biraz bavul hazırladım.çabuk yoruluyoruz artık.

bende de 40 tl indirim var verebilirim istiyorsanız kızlar.of yoruldum ya.akşam ütü yaptım biraz.perşembe artık annemlere geçicez.biraz bavul hazırladım.çabuk yoruluyoruz artık.

Cabuk yorulma konusunda katiliyorum walla cnm, resmen ayaklarimin alti aciyo bugun biraz gezindim diye son haftalar harbiden zor,bnde aksam yemekten sonra bir uyumusum tam 3saate yakin ,biraz once kalktim bakalim bu gece uyuyabilcemmi :)))

selam kızlar. Allah dualarımı kabul etti. uğraşılarım sonuç verdi. çok su içtim ve yürüyüş yaptım. ve bebeğim çok şükür dönmüş. böyle giderse normal doğurucam. ve bebişim 3.075 gr. olmuş. yürürken alta basınç yapıyor ve sanki pıt diye suyum gelicek gibi hissediyorum. yürürken bacaklarım kapalı bazen eğik yürüyorum. herhalde bu bebeğimin doğum kanalına yaptığı baskı. hayırlısıyla doğsunda ben her zorluğa katlanırım......... haaa aklımdayken söyleyim ayrıca doğum yapıp meleklerine kavuşan anneleri tebrik ederim. Allah bebişlerine uzuuuun ömürler versin. adlarıyla yaşasın hayırlı evlat olsunlar. darısı bizlerin başına İnşallah...

Kızlar doğuran arkadaşlar olmuş çok sevindim
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
Benim içinde dua edin yarın sabah onda cerrahpaşada randevum bakalım ne diecek Dr.lar.
İçimde acayip bi korku var bugüne kadar çok rahattım ama iş şimdi ciddiye binince öle çantalar Fln arabada iyice heyecan yaptım yavf :18:
Kızımda maşallah fıngır fıngır okuduğum pirinçlerim,hurma zemzemde aldım yanıma, o kadar hazırım yani
Bide psikolojiyi hazırlasak tam super olacak
Sizi seviyorum göbişlileeerrrrr
Duâlarınızdan unutmayın beni çok ihtiyacım var hepiniz yumuş yumuş yanaklarınızdan öpuldunuzzzzz
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

promosyon indirimi düşmüyor niye anlamadım ?
geçen hafta benim de düşmemişti,aradım bebek bezi mama dahil değil demişlerdi,bir de sepetinize kampanyalı birşey attıysanız olmuyor demişlerdi öyle birşey olabilir mi?inşallah yapabilmişsindir.

Allah rahat doğum nasip eylesin canım...hersey istediğin gibi olur inşallah...

Heyecan yapma diyeceğim ama olmayacak dualarım seninle canım

SLMMM kızlarr nasılsınız ??biz iiz işe geldik yine son sabahımız inşallah bugünüde kolaylıkla atlatalım
ağrılarım artık çok sıklaştı dün biraz gezeyim dedik ama burnumdan geldi...neden bi anda böle ağırlaştım oysaki herşeyi kendim yapıyordum ve en az günde 1 saat yürüyordum...bu bel ve kalça kemiği ağrısı beni mahvediyor
hayırlısıyla bi izne çıksamda bol bol dinlensem...

çok güzeller canım güle güle kullan
çok güzel canım..maşallah bizim topiğin kızları baya bi marifetliymişte haberimiz yokmuş valla ellerine sağlık
çok sevimli olmuş güle güle takın

ben her muayenede 30 ödüyorum cuma ağrım olduğu için gitmiştim ilk kez nstye girdim ekstra 20 daha aldılar
aaaa nts ücretlimiymiş ?????ama son zamanlarda sürekli nts ye bağlı olucaz bu ne saçmalık yaaa ben hemen sorucam hastaneme
selam kızlar ebebek ındırım kodu bende de var kullanmak ısteyen gule gule kullansın 50 tl lık. kod PKA9452B100 . inşallah bı ıhtıyacınızı görür....

e bebek kodum var kızlar 50 tl lik inşallah birinizin işine yarar PK6AD84E100

yaaa bu kodlar bana okadar lazımdıki anlatamam..ben süt pompasını almadım ve bu aybaşında alıcam umarım program bitmezde ozamana kadar bende bi 50 tl lik indirimle alırım....resmen indirimler havada uçuyo ve ben bundan yararlanamıyorum ((

canım güle güle git gel iyi haberlerle inşallah...

günaydinnn herkeseee...

biz geldikkkk :13::13::13::13:

bugun keyifliyiz sankii , 2 gundur yoktuk temizlik , alısveris babalar gunu vs aslinda cok yorulduk , kahvaltimizi yaptikkk , kontrol gunumuze az kaldi bu hafta cabucak bitsin inşş..

sizlerde ne var ne yok ?? geçmiş okumak çok uzun sürecek sanki bugun

günaydin canim :)
nasilsin ?

canim oglusunun adi enes mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…