bebişler çok sabır maşallah süpriz yapan yapana.. benimki nasıl olcak bakalım bugün bnmde biraz kasıklarımda batmalar vardı 1 saat öncesindede kasıklarımda acayip bir ağırlık baskı vardı.. yarın sabah ilk nst sonucumuz ne olucak bakalım...:44:
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
bende de 40 tl indirim var verebilirim istiyorsanız kızlar.of yoruldum ya.akşam ütü yaptım biraz.perşembe artık annemlere geçicez.biraz bavul hazırladım.çabuk yoruluyoruz artık.
kullanmayacaksan ben alabilirim şifreyi cnm
bende de 40 tl indirim var verebilirim istiyorsanız kızlar.of yoruldum ya.akşam ütü yaptım biraz.perşembe artık annemlere geçicez.biraz bavul hazırladım.çabuk yoruluyoruz artık.
PKD74C6F100 İnşallah işine yarar
teşekkür ederim cnm
Pk0c47c6100 kızlar bu da benım kodum 40 tl lık kullanmka ısteyen varsa kullansın :)
geçen hafta benim de düşmemişti,aradım bebek bezi mama dahil değil demişlerdi,bir de sepetinize kampanyalı birşey attıysanız olmuyor demişlerdi öyle birşey olabilir mi?inşallah yapabilmişsindir.promosyon indirimi düşmüyor niye anlamadım ?
Allah rahat doğum nasip eylesin canım...hersey istediğin gibi olur inşallah...selam kızlar. Allah dualarımı kabul etti. uğraşılarım sonuç verdi. çok su içtim ve yürüyüş yaptım. ve bebeğim çok şükür dönmüş. böyle giderse normal doğurucam. ve bebişim 3.075 gr. olmuş. yürürken alta basınç yapıyor ve sanki pıt diye suyum gelicek gibi hissediyorum. yürürken bacaklarım kapalı bazen eğik yürüyorum. herhalde bu bebeğimin doğum kanalına yaptığı baskı. hayırlısıyla doğsunda ben her zorluğa katlanırım......... haaa aklımdayken söyleyim ayrıca doğum yapıp meleklerine kavuşan anneleri tebrik ederim. Allah bebişlerine uzuuuun ömürler versin. adlarıyla yaşasın hayırlı evlat olsunlar. darısı bizlerin başına İnşallah...
Kızlar doğuran arkadaşlar olmuş çok sevindim
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
Benim içinde dua edin yarın sabah onda cerrahpaşada randevum bakalım ne diecek Dr.lar.
İçimde acayip bi korku var bugüne kadar çok rahattım ama iş şimdi ciddiye binince öle çantalar Fln arabada iyice heyecan yaptım yavf :18:
Kızımda maşallah fıngır fıngırokuduğum pirinçlerim,hurma zemzemde aldım yanıma, o kadar hazırım yani
Bide psikolojiyi hazırlasak tam super olacak
Sizi seviyorum göbişlileeerrrrr
Duâlarınızdan unutmayın beni çok ihtiyacım var hepiniz yumuş yumuş yanaklarınızdan öpuldunuzzzzz
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
çok güzeller canım güle güle kullankapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
çok güzel canım..maşallah bizim topiğin kızları baya bi marifetliymişte haberimiz yokmuş valla ellerine sağlıkEki Görüntüle 736776 ...........................
aaaa nts ücretlimiymiş ?????ama son zamanlarda sürekli nts ye bağlı olucaz bu ne saçmalık yaaa ben hemen sorucam hastanemeçok sevimli olmuş güle güle takın
ben her muayenede 30 ödüyorum cuma ağrım olduğu için gitmiştim ilk kez nstye girdim ekstra 20 daha aldılar
selam kızlar ebebek ındırım kodu bende de var kullanmak ısteyen gule gule kullansın 50 tl lık. kod PKA9452B100 . inşallah bı ıhtıyacınızı görür....
e bebek kodum var kızlar 50 tl lik inşallah birinizin işine yarar PK6AD84E100
Kızlar doğuran arkadaşlar olmuş çok sevindim
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
Benim içinde dua edin yarın sabah onda cerrahpaşada randevum bakalım ne diecek Dr.lar.
İçimde acayip bi korku var bugüne kadar çok rahattım ama iş şimdi ciddiye binince öle çantalar Fln arabada iyice heyecan yaptım yavf :18:
Kızımda maşallah fıngır fıngırokuduğum pirinçlerim,hurma zemzemde aldım yanıma, o kadar hazırım yani
Bide psikolojiyi hazırlasak tam super olacak
Sizi seviyorum göbişlileeerrrrr
Duâlarınızdan unutmayın beni çok ihtiyacım var hepiniz yumuş yumuş yanaklarınızdan öpuldunuzzzzz
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
SLMMM kızlarr nasılsınız ??biz iiz işe geldik yine son sabahımız inşallah bugünüde kolaylıkla atlatalım
ağrılarım artık çok sıklaştı dün biraz gezeyim dedik ama burnumdan geldi...neden bi anda böle ağırlaştım oysaki herşeyi kendim yapıyordum ve en az günde 1 saat yürüyordum...bu bel ve kalça kemiği ağrısı beni mahvediyor
hayırlısıyla bi izne çıksamda bol bol dinlensem...
çok güzeller canım güle güle kullan
çok güzel canım..maşallah bizim topiğin kızları baya bi marifetliymişte haberimiz yokmuş valla ellerine sağlık
aaaa nts ücretlimiymiş ?????ama son zamanlarda sürekli nts ye bağlı olucaz bu ne saçmalık yaaa ben hemen sorucam hastaneme
yaaa bu kodlar bana okadar lazımdıki anlatamam..ben süt pompasını almadım ve bu aybaşında alıcam umarım program bitmezde ozamana kadar bende bi 50 tl lik indirimle alırım....resmen indirimler havada uçuyo ve ben bundan yararlanamıyorum((
canım güle güle git gel iyi haberlerle inşallah...
selam kızlar bugun ilk yazan bız olalım. benımde bugun kontrollum var ıns herşey yolundadır . herkese bol tepıklı gunler
haftasonu olunca hemencecik bitiyor geçmiş eşimle film izledik
şimdi mutfaktaki bulaşıkları toplayıp makineyee koyacağım sonra yarın anneannemiz gelecekkkçokk mutluyum 1 hafta burda kalıcak inş canımın çektiklerini liste yaptım annem gelince teker teker yaptıracağımm hepinizi öptükk enesimle iyi geceler rüyalarınızda bebişlerinizi görmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?