2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kızlar bugun ilk yazan bız olalım. benımde bugun kontrollum var ıns herşey yolundadır . herkese bol tepıklı gunler

üzgünüm ikinci yazan sen oldun tatlım...bu topiği sabahçı olduğumda genelde ben açıyorum güzel haberlerle gel....bu arada doğum tarihlerimiz aynı görünüyo bakalım hayırlısı artık

günaydın tatlım hoş geldin...iim ben sen nasılsın???tabi iyisindir izinden geldin sonuçta dimi dün sabah yine burası bomboştu...doğumlar arttıkça hafta içi bile boş olacak ve bizim bebekler gününü beklerlerse buralarda tamamen yalnız kalıcaz ((

bende iyiyim canim :))
tatilden geldim amaaa c.tesi temizlik dünde babalar gunu ziyaretleri malum :))

ama iyiyiz yinedeee , bizim tosuncuklar gününde dogsunda yanlız kalalim burda aman diyorummm , erken dogmasinnn

günaydınnnnnnnnnnn

kızlar babamız yolda dua edin hamile arkadaşlarım sağ salim kavuşalım birbirimize

dün o kadar fenaydım ki kızım dur baban geliyor iyileştir anneyi hadi dedim artık

bir hareketler bir hareketler dakika durmadı sanırım aşağı iniyor rahimde çatı kemiklerimde inanılmaz bir baskı hissettim.

sola yatmaktan solum çürüdü zatenn

ama bugüne şükür.bu zamana kadar iyi geldik,son haftalarda olacak bunlar... birde sağ salim kavuşsak birbirimize

dolsa buralar doğurdum,emdi emmedi,uyudu uyumadı,gazı var,uykusuzummmm nağralarıylaaa

canım günaydın..hep yazıcam ama unutuyorum...yeni evine taşınmışsın gözün aydın canım...güle güle sağlıkla oturun inşallah...ali kaan'a oda yaptınmı???resimlerini bekliyoruz bak

günaydın canım...kazasız belasız kavuşun inşallah evet yaa artık zaman geçsin istiyorum hemencecik ve bebişlerimiz gelsin sağlıcakla...

günaydın canım bizde bugun doğum iznimizi baslatmaya gidecez doktor teyzemız artık dınlen dedı benı mutlu ettı

kızlar günaydın admin korkma bende genelde burda olurum merak etme eğer erken doğurmassak tabi aynı haftalarda gidiyoruz.bende cumartesi gittim doktora bebişim göztermedi yüzünü yine göremedim hiç göremedim zaten 2 hafta geri dedi şimdi yine kafayımı yedi bu doktorlar anlamadım yaaa zayıflık konusunda geri diyo aman aldırıım ben ona kilosunu doğsunda bi :) bi son adet tarihine göre bide sanırım eultrasondan yumurtlama ne zaman olmuş o tarihede bakılıyor ona bakınca 1 hafta geri çıkıyor doğurucam nerdeyse hala anlamadığım şeyler var benm

herkeslere günaydınn,

oğlumla buralarda olabiliriz bugün, bizim hazırlıklarımız artık tamamdır, bir oğlum eksik o da zamanında gelecek sağlıkla inşallah, hala çalışmaya devam tam gaz, artık izne çıkmak istiyorum bennnnn
bu arada kızlar kapı süsünü kapıya nasıl taktınız ? ben çivi çakmak istemiyorum kapıya, ama şöle de sağlma dursun istiyorum, fikri olan :) :) :)

günaydın herkese

3 gün tatil yaptım ama dinlenemedim.ayak tabanlarımın altı ağrıyor yürürken,sanki kemiklerim yer değiştirdi.şişlikten mi acaba:26:?

haziran sonunda doğumu olan bir arkadaşım 2 hafta erken normal doğum yaptı.cumartesi haberini alıp gittik yanına hemen .37 hafta bitmiş 38 in içinde doğdu bebiş.gece suyu gelmiş ama anlamamış idrar kaçırdığını sanmış.hemen doktora gitmiş ve 6 saat sancı çekerek doğurmuş.çok tatlı bir bebiş maşallah.Allah bağışlasın.sancı çekerken sütü de gelmiş .ooh mis.

doğum yapan arkadaşlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

kontrole gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle döner inşallah.

ben de artık nefes alamıyorum.son birkaç hafta daha artık gittikçe zorlanıyorum.kuzucuğum iyi olsun da katlanırım napalım

bugün hayırlısıyla son iş günüm.
artık dayanamıyorum,oturamıyorum.yıllık iznimi kullanacağım.

onu ben de merak ediyorum.sağlam bir bantla mı tuttursam diyorum.

gunaydin canim ,
anlamaya calisma bence ben oyle yapıyorum :))) bosverr gitsiz zayıf bebek sagliksiz degil sonucta

günaydin canimn ,

bende izne cikmak istiyorum az kaldi :))
kapı susunu raptiye ile takabilirsin ? yada bu mantar panolarda kullanilan yine raptiye gbi olan ucu biraz daha kalın tutacaklar var renkli renkli onlardanda kullanabilirsin .

haftasonu daha yeni hastane için orta boy bir valiz aldım nihayet.
artık izne çıkınca yavaş yavaş hazırlarım.bu ne rahatlık ama
terliğim yok daha bulamadım içime sinen bir terlik.alt tarafı hastane terliği ama bulamadım.
lohusa tacım yok .vs. ufak tefek eksiklikleri tamamlarsam şayet totomu kaldırıp benim de bir hastane çantam hazır olacak.

canım günaydın..hep yazıcam ama unutuyorum...yeni evine taşınmışsın gözün aydın canım...güle güle sağlıkla oturun inşallah...ali kaan'a oda yaptınmı???resimlerini bekliyoruz bak
günaydıın tatlımm.
evet geçtim şükür yeni evime.
Oğlumun odası daha tam bitmedi canım dolabını alamadık o yüzden eşyaları daha poşetlerde taşınırken topladığım haliyle duruyorlar.
dolabınıda alsak biticek bütün hazırlıklar inşallah

günaydıınn kızlarr.
günler iyice azalıyor.
bebişlerimizi kucağımıza alıcaz çook yakında.
doğum çantalarımı hazırladım ama hala eksik bişeyler varmış gibi hissediyorum
sürekli kafamda koymam gereken şeyler dönüp duruyor. herşeyi koydum heralde
yarın bebişi kontrol günü. bakalım oğlum büyümüş mü gelmeye hazır mı

canım çok akıllıca bak aklıma gelmemişti, teşekkür ediyorum :)

günaydin canimn ,

bende izne cikmak istiyorum az kaldi :))
kapı susunu raptiye ile takabilirsin ? yada bu mantar panolarda kullanilan yine raptiye gbi olan ucu biraz daha kalın tutacaklar var renkli renkli onlardanda kullanabilirsin .[/QUOTE]

emzik biberon falan nasıl sterilize ettin canım ?

günaydın canım bizde bugun doğum iznimizi baslatmaya gidecez doktor teyzemız artık dınlen dedı benı mutlu ettı
ne güzel bir doktormuş benimkinin azından böle bişey duymak mümkün değil
hadi hayırlısı canım bizim yerimized dinlenirsin artık
iyi canım yalnız kalmıcaz ozaman...sen doktora aldanma hele bi sağlıcakla doğsun annesinin sütü onu tombik yapacak gör bak

olsun canım alırsınız sen hiç canını sıkma en büyük sorunu hallettiniz dolap işi halledilir elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…