selam kızlar bugun ilk yazan bız olalım. benımde bugun kontrollum var ıns herşey yolundadır . herkese bol tepıklı gunler
günaydinnn herkeseee...
biz geldikkkk:13::13::13::13:
bugun keyifliyiz sankii , 2 gundur yoktuk temizlik , alısveris babalar gunu vs aslinda cok yorulduk , kahvaltimizi yaptikkk , kontrol gunumuze az kaldi bu hafta cabucak bitsin inşş..
sizlerde ne var ne yok ?? geçmiş okumak çok uzun sürecek sanki bugun
kapı süsümüz, sepetimiz, yastığımız da hazır teyzeleri..
Eki Görüntüle 736678 Eki Görüntüle 736680 Eki Görüntüle 736681 Eki Görüntüle 736682
günaydın tatlım hoş geldin...iim ben sen nasılsın???tabi iyisindir izinden geldin sonuçta dimidün sabah yine burası bomboştu...doğumlar arttıkça hafta içi bile boş olacak ve bizim bebekler gününü beklerlerse buralarda tamamen yalnız kalıcaz ((
günaydınnnnnnnnnnn
kızlar babamız yolda dua edin hamile arkadaşlarım sağ salim kavuşalım birbirimize
dün o kadar fenaydım ki kızım dur baban geliyor iyileştir anneyi hadi dedim artık
bir hareketler bir hareketler dakika durmadısanırım aşağı iniyor rahimde çatı kemiklerimde inanılmaz bir baskı hissettim.
sola yatmaktan solum çürüdü zatenn
ama bugüne şükür.bu zamana kadar iyi geldik,son haftalarda olacak bunlar... birde sağ salim kavuşsak birbirimize
dolsa buralar doğurdum,emdi emmedi,uyudu uyumadı,gazı var,uykusuzummmm nağralarıylaaa
günaydinnn herkeseee...
biz geldikkkk:13::13::13::13:
bugun keyifliyiz sankii , 2 gundur yoktuk temizlik , alısveris babalar gunu vs aslinda cok yorulduk , kahvaltimizi yaptikkk , kontrol gunumuze az kaldi bu hafta cabucak bitsin inşş..
sizlerde ne var ne yok ?? geçmiş okumak çok uzun sürecek sanki bugun
günaydın canımbizde bugun doğum iznimizi baslatmaya gidecez doktor teyzemız artık dınlen dedı benı mutlu ettı
herkeslere günaydınn,
oğlumla buralarda olabiliriz bugün, bizim hazırlıklarımız artık tamamdır, bir oğlum eksik o da zamanında gelecek sağlıkla inşallah, hala çalışmaya devam tam gaz, artık izne çıkmak istiyorum bennnnn
bu arada kızlar kapı süsünü kapıya nasıl taktınız ? ben çivi çakmak istemiyorum kapıya, ama şöle de sağlma dursun istiyorum, fikri olan :) :) :)
kızlar günaydın admin korkma bende genelde burda olurum merak etme eğer erken doğurmassak tabiaynı haftalarda gidiyoruz.bende cumartesi gittim doktora bebişim göztermedi yüzünü yine göremedim hiç göremedim zaten 2 hafta geri dedi şimdi yine kafayımı yedi bu doktorlar anlamadım yaaa zayıflık konusunda geri diyo aman aldırıım ben ona kilosunu doğsunda bi :) bi son adet tarihine göre bide sanırım eultrasondan yumurtlama ne zaman olmuş o tarihede bakılıyor ona bakınca 1 hafta geri çıkıyor doğurucam nerdeyse hala anlamadığım şeyler var benm
herkeslere günaydınn,
oğlumla buralarda olabiliriz bugün, bizim hazırlıklarımız artık tamamdır, bir oğlum eksik o da zamanında gelecek sağlıkla inşallah, hala çalışmaya devam tam gaz, artık izne çıkmak istiyorum bennnnn
bu arada kızlar kapı süsünü kapıya nasıl taktınız ? ben çivi çakmak istemiyorum kapıya, ama şöle de sağlma dursun istiyorum, fikri olan :) :) :)
günaydıın tatlımm.canım günaydın..hep yazıcam ama unutuyorum...yeni evine taşınmışsın gözün aydın canım...güle güle sağlıkla oturun inşallah...ali kaan'a oda yaptınmı???resimlerini bekliyoruz bak
günaydıınn kızlarr.
günler iyice azalıyor.
bebişlerimizi kucağımıza alıcaz çook yakında.
doğum çantalarımı hazırladım ama hala eksik bişeyler varmış gibi hissediyorum
sürekli kafamda koymam gereken şeyler dönüp duruyor. herşeyi koydum heralde
yarın bebişi kontrol günü. bakalım oğlum büyümüş mü gelmeye hazır mı
ne güzel bir doktormuş benimkinin azından böle bişey duymak mümkün değilgünaydın canımbizde bugun doğum iznimizi baslatmaya gidecez doktor teyzemız artık dınlen dedı benı mutlu ettı
iyi canım yalnız kalmıcaz ozaman...sen doktora aldanma hele bi sağlıcakla doğsun annesinin sütü onu tombik yapacak gör bakkızlar günaydın admin korkma bende genelde burda olurum merak etme eğer erken doğurmassak tabiaynı haftalarda gidiyoruz.bende cumartesi gittim doktora bebişim göztermedi yüzünü yine göremedim hiç göremedim zaten 2 hafta geri dedi şimdi yine kafayımı yedi bu doktorlar anlamadım yaaa zayıflık konusunda geri diyo aman aldırıım ben ona kilosunu doğsunda bi :) bi son adet tarihine göre bide sanırım eultrasondan yumurtlama ne zaman olmuş o tarihede bakılıyor ona bakınca 1 hafta geri çıkıyor doğurucam nerdeyse hala anlamadığım şeyler var benm
günaydın herkese
3 gün tatil yaptım ama dinlenemedim.ayak tabanlarımın altı ağrıyor yürürken,sanki kemiklerim yer değiştirdi.şişlikten mi acaba:26:?
haziran sonunda doğumu olan bir arkadaşım 2 hafta erken normal doğum yaptı.cumartesi haberini alıp gittik yanına hemen .37 hafta bitmiş 38 in içinde doğdu bebiş.gece suyu gelmiş ama anlamamış idrar kaçırdığını sanmış.hemen doktora gitmiş ve 6 saat sancı çekerek doğurmuş.çok tatlı bir bebiş maşallah.Allah bağışlasın.sancı çekerken sütü de gelmiş .ooh mis.
doğum yapan arkadaşlar olmuş.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
kontrole gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle döner inşallah.
ben de artık nefes alamıyorum.son birkaç hafta daha artık gittikçe zorlanıyorum.kuzucuğum iyi olsun da katlanırım napalım
bugün hayırlısıyla son iş günüm.
artık dayanamıyorum,oturamıyorum.yıllık iznimi kullanacağım.
canım zor geliyorsa çık tabi bebeğinin sağlığı önemli ama seninkide önemli sen dinlenicenki doğumunda güzel geçsin...sen çık dinlen sonra bizde gelicez arkandan inşallah....benimde son 10 günüm kaldı ayyyyyyy geçmez şimdi bu günler:47.
onu ben de merak ediyorum.sağlam bir bantla mı tuttursam diyorum.
günaydıın tatlımm.
evet geçtim şükür yeni evime.
Oğlumun odası daha tam bitmedi canım dolabını alamadıko yüzden eşyaları daha poşetlerde taşınırken topladığım haliyle duruyorlar.
dolabınıda alsak biticek bütün hazırlıklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?