2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım eğer zor olmazsa senin için doğum çantana neler koydun yazabilirmisin güncel bir liste olur hazırlamayanlara...mesela ben
herbişeyi yaptım ama o çantaya elim gitmiyor...sanki hazır olunca hemen doğum yapıcakmışım gibi geliyor bana

Hoşgeldin tatlım yokluğun belli oluyor:)
Ben de senin gibiyim canım. Kontrole giderken artık daha çok heyecanlıyım zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Ben de bayağı ağırlaştım canım yürürken sanki her adımda rahim aşağı baskı yapıyor gibi. Doktor ters bebeklerin daha çok baskı yaptığını söyledi ondandır belki. Bu arada benim doğumuma on gün falan kaldı inanamıyorum!!!!!!
E bebek indirimi artık 125 lira üzerinden olmuş canım. Bir de şunda geçerli değil bunda geçerli değil flan diye şart koşmuşlar artık

ben fenalardayım...
deli gibi terliyorum nasıl olucak bu iş bilmiyorum yaa... duşta yatsam süper olucak sanırım...
hafta sonu biliyosunuz annemle ablam gelmişti... Allah razı olsun dip köşe temizlğimizi yaptılar... camlarımızı sildiler... ama ben çok strese girdim... nedense evimde elimin altında birileri olunca çok rahatsız oluyorum... doğumdan sonra da annem en az 1 hafta 10 gün kalırım diyo... ben nasıl dayanıcam... su buharından nem kapar durumdayım... kendime kızıyorum ama elimde değil napıyım yaa

tşk canim :))
benim bebiş düz dönmüştü ama yururken baski yapiyor banada , acaba gerimi ters döndükii , sürekli tuvalet iht varmış gibi oluyorum
anlamadim bennn bu işi geri ters döndüyseee :18::18::18::18::18::18:

Kızlar günaydın, benim bu hafta 37. haftam doluyor. Pazartesi günü artık 38. haftam ve işe gelmeyeceğim. Bunun için gidip raporu kapatma ya da çalışamaz raporu alma gibi bir durum mu olacak? Yani ben herhangi bir işlem yapacak mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Günaydın güzellikler
Nasılasınız
Benım tek sıkayetım uyku
Her gece 4de falan yatıyorum çalışırken uyku gozlerımden akıyordueve gelınce yemekten sonra hemen uyuyordum şimdi ise tık yok
Vücudum dinlendik olduğundan herhalde
Benimde yıllık ızın bugün bıttı Dr dan çalışamaz raporu alıp işyerine vereceğim
Hemde oğlumu göreceğim.ve doğum tarihimiz netleşecek.gittiğim hastane nts ücreti 10tl
Hepinizi öpüyorum
Blgn dogum hıkayenııııııbeklıyorum sabırsızlıkla
Ikızlerı olan arkadasımı tebrık edıyorum
Bırde Nevai doğum yapmış
Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar ınsallah
Inanamıyorum ya 1hafta10gun sonra bızımde meleklerımız gelecek
Rabbım onları korusun
Sevgiler

heheeh bende hep öyle düşündüm hazırlamadan önce. şimdide heran doğurcakmışım gibi hissediyorum nedense.
yazarım tabiki tatlım
iki tane çanta hazırladım ben.
bebişin çantası :
3 tane hastane çıkış seti ( zıbın,pantolon,eldiven,şapka, önlük 1 tane)
bol miktarda ağız mendili.
pamuk
2 tane penye battaniye.
1 tanede hastaneden çıkarken örtmek için cici bir battaneyim var anakucağına koyduktan sonra örtmek için.
2 tane iç zıbın
emzik
biberon
suda alıcam yanıma giderken inşallah unutmam
annemde sarı tülbent hazırlıycak.
bebek bezi almadım markette kampanya takibindeyim şuan
birde hurma alıcam yanıma. o işlere annem bakıcak.
kendi çantam :
1 pijama takımı
2 gecelik
1 sabahlık
3 çamaşır (yeni alıcam bunları)
emzirme atleti
emzirme sütyeni
hasta bezi( bunu kuzenime sorup öyle alıcam aynı hastanede doğum yapmıştı)
terlik
2 çorap
lohusa tacım
makyaj malzemelerimi de alıcam.
şuan yok ama bulabilirsem fotoğraf makinesi.
göğüs pedi (lazım olur mu bilmiyorum ama bulunsun )
hastaneye spor ayakkabılarımla gitmeyi düşünüyorum.
çıkarken giymek için babet koyucam.

şimdilik bunlar var canım. bi eksik kaldı mı emin olamıyorum.
ama sende biran önce hazırla ne olacağı hiiçç belli olmaz.
tedbirli olmakta fayda var

günaydin canim,

bende yapiş yapişimm (( işteyim bideee
şimdi annenlerin varligindan bunaliyosun ( bende öyle oluyorum ) ama sanirim dogumda kalmiş olmalarina çok dua edicezz

Günaydınlar günaydınlarrrrr biz geldikkkk hıçkırığı bol,içimde deprem
etkisi yaratan kızçemle
Dün giremedik nete babamızla Bebek'e gidip kahvaltı yaptık sahilde
ordan istinye parka,sonra eve gelip yatıp yuvarlandık.Cumartesi günü de kızçemin halasına
gittik Bakırköy'e.ALLAH'ım kızçeme tütüler,elbiseler almış eve götürmek istedim ama
ben hepsini toparlayacağım dediHerkes bir anda getirecek ve nereye koycam
artık bilmiyorumMoralimiz oldukça bozuk bebişlerimizin tam dünyaya geldiği sırada
Türkiyemin durumu beni çok ama çok üzüyor eşim sürekli tv izlerken gözyaşlarımla yakalıyor beni
Ne olacak nasıl olacak yatsak kalksak yatsak kalksak herşey düzelse
olmaz mı???ALLAH'ım sen herkese akıl fikir verrrrr(amin)Geçmişi okuyayım hemen,sonra evi süpürüp,
şeker hamurlu kurabiye yapmaya başlayayım,eksiklerim var hala....Daha sonra da havuz kenarına iner
azıcık güneşlenirim

Teyzeleriiiiiiii sizi çok seviyoruzzzzzz

Evet37.haftana girdiğinde Dr dan çalışamaz raporu alıp işyerine bildirmen. Gerekiyor

ben internette baktim canim , suda kaynatmak gerekli diye yaziyor ?? ilk kullanim için özellikle , sonrasi için kaynar suda bekletilabilir 6 aydan itibarende bulaşık mak min 80 Derecede yikanabilir yaziyordu.
kaynattım zaten canım tam belirtememişim

doktoruna gideceksin devlet memeuruysan çalışamaz raporu verecek sigortalıysan da başka bi şey yapacaklar galiba

ayy bende sen gibiyim canım. işime başkası karışınca çok canım sıkılıyor.
dün babalar günü için annemi babamı yemeğe çağırdım yeni evime
doğalgaz daha açılmadığı için küçük tüpte bütün yemekleri pişirmeye uğraştım yetiştirmekte biraz zorlandım. annemler geldiğinde daha bitmemişti hazırlığım. neyse annem geldi mutfağa. biliyorum yardım ediyor ama herşeyime karıştı yemeği pişirme şeklime hazırlanmama vs. bişey demedim ama acayip sıkıldım. doğumdan sonrada annem yanımda olucak inşallah kimsenin kalbi kırılmaz

tabiki canım gidip raporunu başlatman gerekiyor. bence bi görüş doktorunla ben öyle biliyorum yani

selam canımm nerelerdesin sen yahuu.
gerçi bu ara bende çok sık giremedim
artık gitme işe yaa dinlen evinde tabi.
bende ayın 3 ünden beri evdeyim çok iyi geldi evde vakit geçirmek.
artık heyecanla oğullarımızı bekleyebiliriiizzz.
uyku sorununa gelince bebişler hazırlıyor heralde bizi uykusuzluğa

günaydin canim,

bende yapiş yapişimm (( işteyim bideee
şimdi annenlerin varligindan bunaliyosun ( bende öyle oluyorum ) ama sanirim dogumda kalmiş olmalarina çok dua edicezz

duşa giricem yalnızım diye giremiyorum çıldırdım resmen...
valla 2 gün önce bi arkadaşımla konuştum... bebeği 5 aylık ve kız işe başlamış... kv bakıyomuş bebeğe ailesi karsta kendisi bursada yaşıyo... kv onlarda kalıyomuş haftasonu evine gidiyomuş kadın... ben dedim tahammül edemem iyi dayanıyosun ben kimseyi istemiyorum yanımda dedim... bende doğumdan önce öyle diyodum... sanki tutamazlar bi yerine bişey yaparlar diye korkuyodum (ki bende öyle düşünüyorum salakça belki ama) şimdi çok rahatım iyi ki de kalmışlar yanımda diyo... bide onun kv çok iyi bi hatun anne gibi..

benimde kv bakıcak bebişime işe başlayınca inşallah bende bböyle düşünürüm

o günler gelince görücez sanirim bunlarii :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…