günaydıınn kızlarr.
günler iyice azalıyor.
bebişlerimizi kucağımıza alıcaz çook yakında.
doğum çantalarımı hazırladım ama hala eksik bişeyler varmış gibi hissediyorum
sürekli kafamda koymam gereken şeyler dönüp duruyor. herşeyi koydum heralde
yarın bebişi kontrol günü. bakalım oğlum büyümüş mü gelmeye hazır mı
kaynar suda beklettim canım.emzik biberon falan nasıl sterilize ettin canım ?
Hoşgeldin tatlım yokluğun belli oluyor:)günaydinnn herkeseee...
biz geldikkkk:13::13::13::13:
bugun keyifliyiz sankii , 2 gundur yoktuk temizlik , alısveris babalar gunu vs aslinda cok yorulduk , kahvaltimizi yaptikkk , kontrol gunumuze az kaldi bu hafta cabucak bitsin inşş..
sizlerde ne var ne yok ?? geçmiş okumak çok uzun sürecek sanki bugun
Ben de senin gibiyim canım. Kontrole giderken artık daha çok heyecanlıyım zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımKızlar doğuran arkadaşlar olmuş çok sevindim
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
Benim içinde dua edin yarın sabah onda cerrahpaşada randevum bakalım ne diecek Dr.lar.
İçimde acayip bi korku var bugüne kadar çok rahattım ama iş şimdi ciddiye binince öle çantalar Fln arabada iyice heyecan yaptım yavf :18:
Kızımda maşallah fıngır fıngırokuduğum pirinçlerim,hurma zemzemde aldım yanıma, o kadar hazırım yani
Bide psikolojiyi hazırlasak tam super olacak
Sizi seviyorum göbişlileeerrrrr
Duâlarınızdan unutmayın beni çok ihtiyacım var hepiniz yumuş yumuş yanaklarınızdan öpuldunuzzzzz
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
SLMMM kızlarr nasılsınız ??biz iiz işe geldik yine son sabahımız inşallah bugünüde kolaylıkla atlatalım
ağrılarım artık çok sıklaştı dün biraz gezeyim dedik ama burnumdan geldi...neden bi anda böle ağırlaştım oysaki herşeyi kendim yapıyordum ve en az günde 1 saat yürüyordum...bu bel ve kalça kemiği ağrısı beni mahvediyor
hayırlısıyla bi izne çıksamda bol bol dinlensem...
çok güzeller canım güle güle kullan
çok güzel canım..maşallah bizim topiğin kızları baya bi marifetliymişte haberimiz yokmuş valla ellerine sağlık
aaaa nts ücretlimiymiş ?????ama son zamanlarda sürekli nts ye bağlı olucaz bu ne saçmalık yaaa ben hemen sorucam hastaneme
yaaa bu kodlar bana okadar lazımdıki anlatamam..ben süt pompasını almadım ve bu aybaşında alıcam umarım program bitmezde ozamana kadar bende bi 50 tl lik indirimle alırım....resmen indirimler havada uçuyo ve ben bundan yararlanamıyorum((
canım güle güle git gel iyi haberlerle inşallah...
kaynar suda beklettim canım.
Hoşgeldin tatlım yokluğun belli oluyor:)
Ben de senin gibiyim canım. Kontrole giderken artık daha çok heyecanlıyım zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Ben de bayağı ağırlaştım canım yürürken sanki her adımda rahim aşağı baskı yapıyor gibi. Doktor ters bebeklerin daha çok baskı yaptığını söyledi ondandır belki. Bu arada benim doğumuma on gün falan kaldı inanamıyorum!!!!!!
E bebek indirimi artık 125 lira üzerinden olmuş canım. Bir de şunda geçerli değil bunda geçerli değil flan diye şart koşmuşlar artık
heheeh bende hep öyle düşündüm hazırlamadan önce. şimdide heran doğurcakmışım gibi hissediyorum nedense.canım eğer zor olmazsa senin için doğum çantana neler koydun yazabilirmisin güncel bir liste olur hazırlamayanlara...mesela ben
herbişeyi yaptım ama o çantaya elim gitmiyor...sanki hazır olunca hemen doğum yapıcakmışım gibi geliyor bana
ben fenalardayım...
deli gibi terliyorum nasıl olucak bu iş bilmiyorum yaa... duşta yatsam süper olucak sanırım...
hafta sonu biliyosunuz annemle ablam gelmişti... Allah razı olsun dip köşe temizlğimizi yaptılar... camlarımızı sildiler... ama ben çok strese girdim... nedense evimde elimin altında birileri olunca çok rahatsız oluyorum... doğumdan sonra da annem en az 1 hafta 10 gün kalırım diyo... ben nasıl dayanıcam... su buharından nem kapar durumdayım... kendime kızıyorum ama elimde değil napıyım yaa
Kızlar günaydın, benim bu hafta 37. haftam doluyor. Pazartesi günü artık 38. haftam ve işe gelmeyeceğim. Bunun için gidip raporu kapatma ya da çalışamaz raporu alma gibi bir durum mu olacak? Yani ben herhangi bir işlem yapacak mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
kaynattım zaten canım tam belirtememişimben internette baktim canim , suda kaynatmak gerekli diye yaziyor ?? ilk kullanim için özellikle , sonrasi için kaynar suda bekletilabilir 6 aydan itibarende bulaşık mak min 80 Derecede yikanabilir yaziyordu.
Kızlar günaydın, benim bu hafta 37. haftam doluyor. Pazartesi günü artık 38. haftam ve işe gelmeyeceğim. Bunun için gidip raporu kapatma ya da çalışamaz raporu alma gibi bir durum mu olacak? Yani ben herhangi bir işlem yapacak mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
ayy bende sen gibiyim canım. işime başkası karışınca çok canım sıkılıyor.ben fenalardayım...
deli gibi terliyorum nasıl olucak bu iş bilmiyorum yaa... duşta yatsam süper olucak sanırım...
hafta sonu biliyosunuz annemle ablam gelmişti... Allah razı olsun dip köşe temizlğimizi yaptılar... camlarımızı sildiler... ama ben çok strese girdim... nedense evimde elimin altında birileri olunca çok rahatsız oluyorum... doğumdan sonra da annem en az 1 hafta 10 gün kalırım diyo... ben nasıl dayanıcam... su buharından nem kapar durumdayım... kendime kızıyorum ama elimde değil napıyım yaa
tabiki canım gidip raporunu başlatman gerekiyor. bence bi görüş doktorunla ben öyle biliyorum yaniKızlar günaydın, benim bu hafta 37. haftam doluyor. Pazartesi günü artık 38. haftam ve işe gelmeyeceğim. Bunun için gidip raporu kapatma ya da çalışamaz raporu alma gibi bir durum mu olacak? Yani ben herhangi bir işlem yapacak mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
selam canımm nerelerdesin sen yahuu.Günaydın güzellikler
Nasılasınız
Benım tek sıkayetım uyku
Her gece 4de falan yatıyorum çalışırken uyku gozlerımden akıyordueve gelınce yemekten sonra hemen uyuyordum şimdi ise tık yok
Vücudum dinlendik olduğundan herhalde
Benimde yıllık ızın bugün bıttı Dr dan çalışamaz raporu alıp işyerine vereceğim
Hemde oğlumu göreceğim.ve doğum tarihimiz netleşecek.gittiğim hastane nts ücreti 10tl
Hepinizi öpüyorum
Blgn dogum hıkayenııııııbeklıyorum sabırsızlıkla
Ikızlerı olan arkadasımı tebrık edıyorum
Bırde Nevai doğum yapmış
Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar ınsallah
Inanamıyorum ya 1hafta10gun sonra bızımde meleklerımız gelecek
Rabbım onları korusun
Sevgiler
günaydin canim,
bende yapiş yapişimm(( işteyim bideee
şimdi annenlerin varligindan bunaliyosun ( bende öyle oluyorum ) ama sanirim dogumda kalmiş olmalarina çok dua edicezz
benimde kv bakıcak bebişime işe başlayınca inşallah bende bböyle düşünürümduşa giricem yalnızım diye giremiyorum çıldırdım resmen...
valla 2 gün önce bi arkadaşımla konuştum... bebeği 5 aylık ve kız işe başlamış... kv bakıyomuş bebeğe ailesi karsta kendisi bursada yaşıyo... kv onlarda kalıyomuş haftasonu evine gidiyomuş kadın... ben dedim tahammül edemem iyi dayanıyosun ben kimseyi istemiyorum yanımda dedim... bende doğumdan önce öyle diyodum... sanki tutamazlar bi yerine bişey yaparlar diye korkuyodum (ki bende öyle düşünüyorum salakça belki ama) şimdi çok rahatım iyi ki de kalmışlar yanımda diyo... bide onun kv çok iyi bi hatun anne gibi..
duşa giricem yalnızım diye giremiyorum çıldırdım resmen...
valla 2 gün önce bi arkadaşımla konuştum... bebeği 5 aylık ve kız işe başlamış... kv bakıyomuş bebeğe ailesi karsta kendisi bursada yaşıyo... kv onlarda kalıyomuş haftasonu evine gidiyomuş kadın... ben dedim tahammül edemem iyi dayanıyosun ben kimseyi istemiyorum yanımda dedim... bende doğumdan önce öyle diyodum... sanki tutamazlar bi yerine bişey yaparlar diye korkuyodum (ki bende öyle düşünüyorum salakça belki ama) şimdi çok rahatım iyi ki de kalmışlar yanımda diyo... bide onun kv çok iyi bi hatun anne gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?