2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Gunaydiin herkese:)
Ben de ayni senin gibi hissediyorum. Esim de sıkıstirıyor hadi hazırlayalım diye ama elim varmıyor bir turlu
selam tatlımm..

burdan bütüünn temmuz annelerine sesleniyorum.
artık çantalarınızı hazırlaayıınn. haziran annelerinin çoğu mayısta doğum yaptı unutmayın.
tedbirli olmakta fayda var.
hadi bakalım hazırlıklar başlasıınnnn

yaa sen daha ağırlaştın tabi benden öndesin bana öle bişide demiyo yanında mutfakta bişilerle uğraşıyorum bende o olmasa yatarım zaten geçen hafta kardeşimle bitirdik temizliğimizi yemeğimide yapabilirim aslında öffff akşama gider inşallah yaaa
hoş geldin canim ,
bence calıs bosver , evde durunca daha cok yoruluyo insan , hersey gözüne batıyo sürekli eksik görüyosun
kesinlikleee birde evde kaygana olunca hiçç rahat olmuyo valla yalnız olsam yatıp yuvarlansam neyssee
birde durmadan gelip ben bakacağım çocuğa gibi imalarda bulunuyor eşimde bende ses çıkarmıyoruz ama deli oluyorum hafta içi duracakmış haftasonu eve gidecekmiş 2 saat memleketle benim olduğum yer. bakıcı istiyorum bende aynı şehirde yaşasak neyse zaten dağınık ben titizimm oyyy oyyyyy ne yapacam ben

hiç sancı çekmeden 8-9 cm açıklık olucaksa ben evde doğurmaya razıyım yahuu
konuyla alakası yok ama aklıma geldi.
geçen akşam rüyamda oğluşumu gördüm. kumral maviş gözlü pembe pembe tombiş yanaklı oğlum. 3 yaşlarındaydı. popomun dibinden ayrılmıyordu kimselere sevdirmedi kendini. birde oğlumu kucağıma aldığımda ben hamileydim daha 1.yi doğurmadan 2.ye hamileliğimi gördüm ehehehehe

hırka alsam mı diye bende bi kararsızlık yaşamıştım bir tane koyayım üşürsem bulunsun yanımda. alt iç çamaşırı alıcam zaten canım. bugün dışarı çıkarsam alırım büyük ihtimalle.
kolonya kağıt mendil eksiklerini az önce m_s_c nin listesinden bendde farkettim. onlarıda bugün ilave ederim heralde.
göğüs pedinide koydum ama kullanırmıyım bilmiyorum bulunsun diye koydum onuda.
ben özel hastanede doğum yapıcam canım. orda hasta bezi veriyorlar mı hiç bilmiyorum onu kuzenime sorucam.ona göre alıcam onuda.

merhabalar hanımlar nasılsnız yahuu sonunda gecmısı bıtırdım 1 st lık ara ıleeee
nasılsnız bakalım cok sukur bıs ıyıyızzzzzz gene ıstahsızlık problemımız var kahvaltıyı zor yaptım
oda paşam ıcerden acıktımm dıye vurdugu ııcn dayanamadımm
benım kanrım asagıındı gıbı yaa asalarda goruyorum sankımmm paşam tolanıyor ıbr tarafa orda kanaklıyor artıkınn
anneısnın paşazade sıı kurban olurum yaradan aaaaaaaaaaa

suzancım

kac gunlkken yaptırcaksn sen sunnetı
evet canım gobıgı dusunce yaptıralımdıyorum bızım saglıkcı ark.var eve gelıp yapıyor ıgne ıle uyusturuyor gorumcemınkını de 9 gunlukkne yapmı scısını ıı yapsın dıye ıc bebe fark etmemeıs bıleee cüücük olduu ıcnn
kii cok da saglıklı erkek ler ıcın cunkuu cısını yapamayıp da mayasır denılen hats.yakalanma rıskı varmıss esımde hem fıkırr hemen yaptırmak ıcınn ısl sorun olmas ıse gobısı dusuncee yaptırırızzz hayırlısı ıleeeeeeeee

ayyyy o börülceler yokmu zaten kv ye kök söktürüyoruz ama onlar bi fena oluıyo..benim börülcede 3 tane küçük çocuğuyla gelip bi 10 gün kalacakmış allahımmmm nasıl dayanıcam ben....bende börülceyim ama gelin bi yengeme sorun kardeş arkadaş gibiyiz maşallah....bugün bana beşik almaya gidicez beraber illede ben alıcam diye tutturdu da saolsun
anladım canım sen anneni kırmaktan korkuyorsun...inan annelerimiz biz ne yaparsak yapalım anlayışlı karşılarlar yani benim annem öle bende sinirliyimdir kafam attımı önüme kim gelirse bağırırım annecimlede çoook tartışmışızdır..aman yanımda olsunda varsın tartışalım...

ayyyy deme öle yaaa ....dur biraz hele bi izne çıkayımda sonra ben kuzum...zaten en korktuğumda bu izne çıkmadan bebeğimin gelmesi

bsns da çarşamba yapcak canım ama ben minyonum baya çatım darsa boş yere sancı çekmeyim diye çatıma baktırmak istiyorum

haklısın canım zaten kilo alsın diye yediğim yumurtadan pekmez ve et ve muzdan midem bulandı işkence gibi yemek hamilelik bi bitse artıkın ya bu arada ben hala kusuyoruam hep bi mide rahatsızlığı oluyo bende o değil doğumda kusup konsarem bozulacak diye korkuyorum

bsns da çarşamba yapcak canım ama ben minyonum baya çatım darsa boş yere sancı çekmeyim diye çatıma baktırmak istiyorum

bu normal doğum olayı basenlerle de alakalıymış... benim kuzenim de minyon bi kız normal doğum yaptı... ama dr geniş basenli olduğundan kolay olduğunu söylemiş... benim muayenemde de doktorum aynı şeyi söylüyo... geniş basenli olduğumdan çok kolay doğum yapabiliceğimi savunuyo...

Yahu bu çatı adı çok komik gelio bana,neden sezeryan???Çatım darmış ,sanki çapsızım kapasitem yokmuş doğurmaya falan der gibiYanlış anlamayın ha ben de daha muayene olmadım büyük ihtimal sezaryen olcak,benim de çatım dar olabilir

valla bende 37.haftada yaptırıcam çatı muayenemi ona göre eğer darsa boşu boşuna sancı çekipte sonra sezeryana girmeyeyim

basenle alakalıysa o zaman olur minyonum falan ama ama oram büyüktür :) anne tarafından gelme armut tipliyim yani üst yok alt var :)

tek güvencem erkek bebişlerin tam gününü doldurup geldiğinin çevremde çok fazla söylenmesi. ama ilk aylarda da yaşadığım hamilelik belirtilerinden hep kız olucanı söylemişlerdi aynı kişiler bu konuda da yanılırlar diyede korkuyoruumm:18:
izne ne zaman çıkıosun artık canım sen??

ilahi yaa kolay doğur hemi(((artık yeni temenni şekli bizim için )))) sen çatının dar olabileceğini nerden sezdin bakalım???bi yöntemi varsa söle bizede ...

evet yaa bende hep duyuyorum erkek gününü bekler hatta geçirir diye...ama doktorda bana erken olabilir deyince panikledim birden.....:18: canım izin günlerimi saymazsak 10 gün daha işe gelcem sonra 1 temmuz itibariyle çıkıcam izne...az kaldı hayırlısıyla

benim basenler hamileliğimde genişledi. normalde baya inceydim 36beden pantolonlar olmazdı. şimdi hiç anlatmıyım
benimde belimde biraz problem var acaba o normal doğum için bir risk olabilir mi hiç bilmiyorum.
onuda söyliyim ben dr.a
valla bende 37.haftada yaptırıcam çatı muayenemi ona göre eğer darsa boşu boşuna sancı çekipte sonra sezeryana girmeyeyim
en çokta korktuğum bu işte o kadar sancı çekip sonrada yok olmuyo sezerayn yapıcaz denmesi:18:

ilahi yaa kolay doğur hemi(((artık yeni temenni şekli bizim için )))) sen çatının dar olabileceğini nerden sezdin bakalım???bi yöntemi varsa söle bizede ...

amiin teşekkür ederim hepimiz kolay kolay doğururus inşallah:):)
popo küçük olunca çatı dar oluomuşya ordan tahmin ettim benimde çatım dardır ,ama hiç bi zaman öğrenemeyebilirim çatımı çünkü zaten mecbur sezaryen olcak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…