Yok tatlım dönmemiştir zaten artık kocamanlar maşallahtşk canim :))
benim bebiş düz dönmüştü ama yururken baski yapiyor banada , acaba gerimi ters döndükii , sürekli tuvalet iht varmış gibi oluyorum
anlamadim bennn bu işi geri ters döndüyseee :18::18::18::18::18::18:
günaydın kızlar benim annem doğuma bi kaç gün kala gelecek biz de her akşam eşimle odanın birini temizlemeye başladık artık cam perde vs vs. bu arada benim karnım bi basket topu kadar beş aylık gibi ya üzülmüyo değilim herhalde bebiş küçük ya ondan
totodan anladın yani hııdur bakayım benim totomda öle aman aman büyük değil çok küçükte değil..bakalım doktor ne diycek eğer sanada çatın dar derse bu tezin tutmuş olacak canım hayırdır sen neden sezeryan olacaktın kuzum???
benim doktorda sölemiyo...zaten ağzından cımbızla laf alıyorum...bakalım hayırlısı artık bekliyip görcez canım
çookk güzellermiişşş.Selam kızlarrr.. biraz önce sürpriz bir kargo geldi yaw. Alelacele bir açtım bir arkadaşım cimcimeme bir sürü hediye göndermiş.Nasıl mutlu oldum anlatamam. en önemlisi çok amaçlı oyun minderi diktirmiş paylaşayım dedim sizlerle..
Eki Görüntüle 737328 Eki Görüntüle 737329 Eki Görüntüle 737330 Eki Görüntüle 737331 Eki Görüntüle 737332
cokk tatalı bunlar ya ark.elıne saglık keske benımde böle bır arkadasım olsaydıııı süprizlere bayılırım ama yapan yokkkk
güle güle eskıtın ınslll
Selam kızlarrr.. biraz önce sürpriz bir kargo geldi yaw. Alelacele bir açtım bir arkadaşım cimcimeme bir sürü hediye göndermiş.Nasıl mutlu oldum anlatamam. en önemlisi çok amaçlı oyun minderi diktirmiş paylaşayım dedim sizlerle..
Eki Görüntüle 737328 Eki Görüntüle 737329 Eki Görüntüle 737330 Eki Görüntüle 737331 Eki Görüntüle 737332
Selam kızlarrr.. biraz önce sürpriz bir kargo geldi yaw. Alelacele bir açtım bir arkadaşım cimcimeme bir sürü hediye göndermiş.Nasıl mutlu oldum anlatamam. en önemlisi çok amaçlı oyun minderi diktirmiş paylaşayım dedim sizlerle..
Geçenlerde kayınvalidem dediki annen ne zaman gelcek?Bende daha konuşmadık dedim ama içimden de beklentim bir iki hafta önce gelmesi,neyse geçen gün aradım annemin ağzını da dedi bir iki gün önce gelcem,biraz zoruma gitti nedense,kayınvalide tarafı biraz telaşlı,ama annem çok sakindir böle konularda.Kendimi kötü hissetmem gereken bişe varmıki yaf?yani hani böle annem ilgilenmiomuş gibi bi tablo çıkmasın ortaya.O da daha erken gelirdi belkide ama yeni evlendiği kişiyi tek bırakmak istemio haklı olarak,onunla da gelmek çok istemio adam sıkılıo burda tabi.Biraz erken gel desem gelir ama onu da zor durumda bırakmak istemiorum bi taraftan da yaz sıcağı eşiyle gelirse de rahat ta edemem çok.Böle karışık bi durum biraz,yanımda da birini istiyorum çok artık yemek falan yapasım yok ,bi sürü iş var beni bekleyen,ev işimiz de kesinleşmediği için elim kolum kalkmıyo işe
günaydınnnnnnnnnnn
kızlar babamız yolda dua edin hamile arkadaşlarım sağ salim kavuşalım birbirimize
dün o kadar fenaydım ki kızım dur baban geliyor iyileştir anneyi hadi dedim artık
bir hareketler bir hareketler dakika durmadısanırım aşağı iniyor rahimde çatı kemiklerimde inanılmaz bir baskı hissettim.
sola yatmaktan solum çürüdü zatenn
ama bugüne şükür.bu zamana kadar iyi geldik,son haftalarda olacak bunlar... birde sağ salim kavuşsak birbirimize
dolsa buralar doğurdum,emdi emmedi,uyudu uyumadı,gazı var,uykusuzummmm nağralarıylaaa
ben fenalardayım...
deli gibi terliyorum nasıl olucak bu iş bilmiyorum yaa... duşta yatsam süper olucak sanırım...
hafta sonu biliyosunuz annemle ablam gelmişti... Allah razı olsun dip köşe temizlğimizi yaptılar... camlarımızı sildiler... ama ben çok strese girdim... nedense evimde elimin altında birileri olunca çok rahatsız oluyorum... doğumdan sonra da annem en az 1 hafta 10 gün kalırım diyo... ben nasıl dayanıcam... su buharından nem kapar durumdayım... kendime kızıyorum ama elimde değil napıyım yaa
Günaydınlar günaydınlarrrrr biz geldikkkk hıçkırığı bol,içimde deprem
etkisi yaratan kızçemle
Dün giremedik nete babamızla Bebek'e gidip kahvaltı yaptık sahilde
ordan istinye parka,sonra eve gelip yatıp yuvarlandık.Cumartesi günü de kızçemin halasına
gittik Bakırköy'e.ALLAH'ım kızçeme tütüler,elbiseler almış eve götürmek istedim ama
ben hepsini toparlayacağım dediHerkes bir anda getirecek ve nereye koycam
artık bilmiyorumMoralimiz oldukça bozuk bebişlerimizin tam dünyaya geldiği sırada
Türkiyemin durumu beni çok ama çok üzüyor eşim sürekli tv izlerken gözyaşlarımla yakalıyor beni
Ne olacak nasıl olacak yatsak kalksak yatsak kalksak herşey düzelse
olmaz mı???ALLAH'ım sen herkese akıl fikir verrrrr(amin)Geçmişi okuyayım hemen,sonra evi süpürüp,
şeker hamurlu kurabiye yapmaya başlayayım,eksiklerim var hala....Daha sonra da havuz kenarına iner
azıcık güneşlenirim
Teyzeleriiiiiiii sizi çok seviyoruzzzzzz
ayy bende sen gibiyim canım. işime başkası karışınca çok canım sıkılıyor.
dün babalar günü için annemi babamı yemeğe çağırdım yeni evime
doğalgaz daha açılmadığı için küçük tüpte bütün yemekleri pişirmeye uğraştım yetiştirmekte biraz zorlandım. annemler geldiğinde daha bitmemişti hazırlığım. neyse annem geldi mutfağa. biliyorum yardım ediyor ama herşeyime karıştı yemeği pişirme şeklime hazırlanmama vs. bişey demedim ama acayip sıkıldım. doğumdan sonrada annem yanımda olucak inşallah kimsenin kalbi kırılmaz
kg muhım degıl bende 83,8 oldum 85 le dogururm heraldee 12 dogumdan sonra gıder 3 baana kalırr hhe hayırlısııle doguralımd akg dıet le vırırı z ınslll tatlımm takam akafanaaaaaaaaaaValla inmis gibi duruyo cnm az kalmis ne guzel cok kiloda almamissin ne guzel ben daha 35 hafta icindeyim ve 84 kiloyum gobegimde dimdik duruyo oglum daha durucak ve ben 90 olmaktan cok korkuyorum nasil dogurucaz yaaa
canım ebnım ben annemı sasen dogumdan sonra gelsın ıstıyorum benı o halde gormesınn ben ayakata olayım oysden ne zaman geleyım dedı bende dogurayım dedım esımahber verırı zaten ondan sonrada evımıze cıkınca toparlanınca gelır ınsll gerke yok cunku yaa ne bılım anneler ben anne olcam dygu sellii pöfffffffffff hayırlıs evet senn anneınde esı gelemsı senn ı rahatsız ederr cunku ben dogumdan sonra eısmdısında erkek gomek ısteemkı raat rahata dolanıyım evde ama olmas kııııııııGeçenlerde kayınvalidem dediki annen ne zaman gelcek?Bende daha konuşmadık dedim ama içimden de beklentim bir iki hafta önce gelmesi,neyse geçen gün aradım annemin ağzını da dedi bir iki gün önce gelcem,biraz zoruma gitti nedense,kayınvalide tarafı biraz telaşlı,ama annem çok sakindir böle konularda.Kendimi kötü hissetmem gereken bişe varmıki yaf?yani hani böle annem ilgilenmiomuş gibi bi tablo çıkmasın ortaya.O da daha erken gelirdi belkide ama yeni evlendiği kişiyi tek bırakmak istemio haklı olarak,onunla da gelmek çok istemio adam sıkılıo burda tabi.Biraz erken gel desem gelir ama onu da zor durumda bırakmak istemiorum bi taraftan da yaz sıcağı eşiyle gelirse de rahat ta edemem çok.Böle karışık bi durum biraz,yanımda da birini istiyorum çok artık yemek falan yapasım yok ,bi sürü iş var beni bekleyen,ev işimiz de kesinleşmediği için elim kolum kalkmıyo işe
Valla inmiş gibi gözüküyo canım bilemedim bende
inmiş inmiş canım ...hayırlısıyla gelcek bu oğlan annesi
:44:ee sennde yakın canımm benımm ama tam olarak ındıgını dogu mun geldıgını eger ı gobsı delıgını goruyorsan o zmaan aanlamıssınz ben daa tam goremıyorummaminn inşallah canımm
inşalla canım
bende normal doğum istiyorum bakalım nolcak
ben anlayamadım pek canım yaa
benimkide böyle
hayırrısı evet cnm benımmmDoğum esnasında bebeğime geçmesi ihtimal küçük bir mikrobumuz var o yüzden sezaryen olucak canım,kime sorduysam risk alma normal doğuma zorlama diyoDua ediyorum ikimiz için hangisi hayrlıysa o şekilde olsun die
biraz karışık bir durum ama bence akışına bırak tatlım çok düşünme derim benGeçenlerde kayınvalidem dediki annen ne zaman gelcek?Bende daha konuşmadık dedim ama içimden de beklentim bir iki hafta önce gelmesi,neyse geçen gün aradım annemin ağzını da dedi bir iki gün önce gelcem,biraz zoruma gitti nedense,kayınvalide tarafı biraz telaşlı,ama annem çok sakindir böle konularda.Kendimi kötü hissetmem gereken bişe varmıki yaf?yani hani böle annem ilgilenmiomuş gibi bi tablo çıkmasın ortaya.O da daha erken gelirdi belkide ama yeni evlendiği kişiyi tek bırakmak istemio haklı olarak,onunla da gelmek çok istemio adam sıkılıo burda tabi.Biraz erken gel desem gelir ama onu da zor durumda bırakmak istemiorum bi taraftan da yaz sıcağı eşiyle gelirse de rahat ta edemem çok.Böle karışık bi durum biraz,yanımda da birini istiyorum çok artık yemek falan yapasım yok ,bi sürü iş var beni bekleyen,ev işimiz de kesinleşmediği için elim kolum kalkmıyo işe
strese giricek bişey yok korkma lütfen... bilmemiz gereken tek şey herkesin kendine ait bi düzeni bi dünyası var... bizim de kendimize ait çekirdek ailemiz oluşucak ne güzel... Allah yokluklarını göstermesin anneler herşeye yetişir... ben doğuma giderken annemi arıycam kısmet olursa o zaman çıkıp gelicekler... hatta mümkünse 2 gün bile kalmadan dönebilirler... kv de anlayışlı biri sanırım, o da olumsuz şeyler düşünmez annenle ilgili... bişey hissedersen dersin ki, ne zaman doğum olucak belli değil boşuna kimsenin düzenini bozmaya gerek yok... haber verince zaten atlar gelirler dersin herkesin içi rahat eder...
ikinizinde sağlığı önemli sonuçta risk almaya gerek yok bencedeDoğum esnasında bebeğime geçmesi ihtimal küçük bir mikrobumuz var o yüzden sezaryen olucak canım,kime sorduysam risk alma normal doğuma zorlama diyoDua ediyorum ikimiz için hangisi hayrlıysa o şekilde olsun die
evet evet göndereliimmteşekkür ederim canımcım. hemen arkadaşlık isteği gönderelim
öylesi daha fenaCanım annenin karışmasına şükret benim kv herşeye muhalefet defalarca eşimde bende uyardık ama değişmiyor...hastalık sanırım tutamıyor dilini
nasıl yani anlamadım ki ben yine üstten bakınca mı görcez göbüş deliğimizi??:44:ee sennde yakın canımm benımm ama tam olarak ındıgını dogu mun geldıgını eger ı gobsı delıgını goruyorsan o zmaan aanlamıssınz ben daa tam goremıyorumm
hayırrısı evet cnm benımmm
biraz karışık bir durum ama bence akışına bırak tatlım çok düşünme derim benev işlerinide az az yaparsın olur bi şekilde. yemeğide salatalarla basit yemeklerle geçiştirirsin. kovaman hamişsin artık çok yorma kendini
Ne kadar güsel anlamış ve analiz etmişsin durumu ya ,benden daha iyi anlamışsın içimdeki düşüncelerimi...Dediğin gibi çok şükür iyi kvler de dediğin gibi hani annemi ilgisiz sanmalarını istemiorum,çünkü ben istemiştim doğumda annem olsun yanımda die.Verdiğin tavsiyeleri uyguluycam evet teşekkür ederimmrahatladım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?