2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yok tatlım dönmemiştir zaten artık kocamanlar maşallah dönme ihtimalleri çok çok düşük. Son haftalarımızdayız çok baskı yapması normal canım :)

Benim de öyle. Fazla büyük değil. Hatta basenler göbüşle yarışabilir durumda o kadar yani:)) üzülme yapısal bir durum bebişle çok alakası yokmuş. Ama benim de genelde biraz zayıf çıkıyor ben de sağlığı yerinde olsun kilo önemli değil diyorum Allah sağlık versin doğan büyüyor ne de olsa

Doğum esnasında bebeğime geçmesi ihtimal küçük bir mikrobumuz var o yüzden sezaryen olucak canım,kime sorduysam risk alma normal doğuma zorlama diyo Dua ediyorum ikimiz için hangisi hayrlıysa o şekilde olsun die

strese giricek bişey yok korkma lütfen... bilmemiz gereken tek şey herkesin kendine ait bi düzeni bi dünyası var... bizim de kendimize ait çekirdek ailemiz oluşucak ne güzel... Allah yokluklarını göstermesin anneler herşeye yetişir... ben doğuma giderken annemi arıycam kısmet olursa o zaman çıkıp gelicekler... hatta mümkünse 2 gün bile kalmadan dönebilirler... kv de anlayışlı biri sanırım, o da olumsuz şeyler düşünmez annenle ilgili... bişey hissedersen dersin ki, ne zaman doğum olucak belli değil boşuna kimsenin düzenini bozmaya gerek yok... haber verince zaten atlar gelirler dersin herkesin içi rahat eder...

Merhaba heyecanlı anneler bol kıpırtılı günler diliyorum...Geçmişe baktım oku oku bitmiyor yaff...Hafta sonu daha cabuk bitmişti Bu son zamanlar ne kadarda heyecanlı ve hiç geçmiyor gibi geliyor bana bir bilseniz...Benim kızım kıpırdadıkça alttan çıkacak zannediyorum:18:...çatım ağrımaya başladı yavaş yavaş son muayenede bir hafta önden gidiyor gözüktü...Bakalım hayırlısı hepinizi öpüyor minikleride kokluyorum..ohh misssss

Allah bir an önce kavuştursun canım...benim kızımda akşam baba gelince sesini duyunca çokk hareketleniyor

Canım sanırım bu hamilelikten daha sonra geçecek inş...çünkü bende kendimi tanımaz oldum herşeyden nem kapıyorum...ufacık şeyleri büyütüyorum...evimde elimin altında birileri olunca rahatsız oluyorum diyorsun...ben kv ile oturuyorum ben napammmhep sabır diliyorum Allahtan ve tahammül etmeye çalışıyorum

Sorma ya akşamları ortalık karışıyor gaz bombaları atlmaya başlıyor ben evde çok korkuyorum çünkü her bir yanımda gösteri oluyor...eve biber gazı gelecek diye ödüm kopuyor...geçen gece biraz algıladım boğazım yandıı oksürmeye başladım...Hep dua ediyorum Allahım hayırlısını ihsan eyle diyee

Canım annenin karışmasına şükret benim kv herşeye muhalefet defalarca eşimde bende uyardık ama değişmiyor...hastalık sanırım tutamıyor dilini

Valla inmis gibi duruyo cnm az kalmis ne guzel cok kiloda almamissin ne guzel ben daha 35 hafta icindeyim ve 84 kiloyum gobegimde dimdik duruyo oglum daha durucak ve ben 90 olmaktan cok korkuyorum nasil dogurucaz yaaa
kg muhım degıl bende 83,8 oldum 85 le dogururm heraldee 12 dogumdan sonra gıder 3 baana kalırr hhe hayırlısııle doguralımd akg dıet le vırırı z ınslll tatlımm takam akafanaaaaaaaaaa
canım ebnım ben annemı sasen dogumdan sonra gelsın ıstıyorum benı o halde gormesınn ben ayakata olayım oysden ne zaman geleyım dedı bende dogurayım dedım esımahber verırı zaten ondan sonrada evımıze cıkınca toparlanınca gelır ınsll gerke yok cunku yaa ne bılım anneler ben anne olcam dygu sellii pöfffffffffff hayırlıs evet senn anneınde esı gelemsı senn ı rahatsız ederr cunku ben dogumdan sonra eısmdısında erkek gomek ısteemkı raat rahata dolanıyım evde ama olmas kıııııııı
Valla inmiş gibi gözüküyo canım bilemedim bende
:44:ALAH seni emii

inmiş inmiş canım ...hayırlısıyla gelcek bu oğlan annesi

aminn inşallah canımm

inşalla canım
bende normal doğum istiyorum bakalım nolcak

ben anlayamadım pek canım yaa
benimkide böyle
:44:ee sennde yakın canımm benımm ama tam olarak ındıgını dogu mun geldıgını eger ı gobsı delıgını goruyorsan o zmaan aanlamıssınz ben daa tam goremıyorumm
Doğum esnasında bebeğime geçmesi ihtimal küçük bir mikrobumuz var o yüzden sezaryen olucak canım,kime sorduysam risk alma normal doğuma zorlama diyo Dua ediyorum ikimiz için hangisi hayrlıysa o şekilde olsun die
hayırrısı evet cnm benımmm

kızlar bn m uyku geldı gene ytk odamdan gunes gıt serın ce bır kac st daha uyuyayım ben barıı yafffffffffffffff

biraz karışık bir durum ama bence akışına bırak tatlım çok düşünme derim ben ev işlerinide az az yaparsın olur bi şekilde. yemeğide salatalarla basit yemeklerle geçiştirirsin. kovaman hamişsin artık çok yorma kendini

Ne kadar güsel anlamış ve analiz etmişsin durumu ya ,benden daha iyi anlamışsın içimdeki düşüncelerimi...Dediğin gibi çok şükür iyi kvler de dediğin gibi hani annemi ilgisiz sanmalarını istemiorum,çünkü ben istemiştim doğumda annem olsun yanımda die.Verdiğin tavsiyeleri uyguluycam evet teşekkür ederimmrahatladım inan

ikinizinde sağlığı önemli sonuçta risk almaya gerek yok bencede

:44:ee sennde yakın canımm benımm ama tam olarak ındıgını dogu mun geldıgını eger ı gobsı delıgını goruyorsan o zmaan aanlamıssınz ben daa tam goremıyorumm

hayırrısı evet cnm benımmm
nasıl yani anlamadım ki ben yine üstten bakınca mı görcez göbüş deliğimizi??

Yemekleri geçiştircem de bebişi düşünmem gerektiği için normaldeki gibi geçiştiremiyorum ,bana her gün ne yemek yaptığını söyleyen biri olsa ben de onu yapsam o gün ne güsel olurdu

sana bişi söyliyimmi o lohusalık denilen ruh hali var ya emin ol annen yanında olsa da olmasa da yokmuş hissi yaratıcak sende (bende-hepimizde belki de) benim ablamla annemin evleri arasında 1 sokak var... ve ablam sezeryan doğum yaptı, annem hergün ordaydı sadece gece kalmadı yanında... eve babamın yanına gitti mecburen... ama bütün gün bebeğine baktı ablamın yemeğini temizliğini yaptı... ama ablam annem benim yanımda kalmadı bana bakmadı diye ağladı hergün... düşünsene ne kadar ağır bişey bu anne için... şimdilerde diyo ki; nankörlük etmişim allah razı olsun annemden... yani bende bundan korkuyorum... lohusayken bize zaten herşey batıcak... çevremizde sevdiklerimizi değer verdiklerimizi kırmayalım yeter... onlar bizim için herşeyin en iyisini yapmaya çalışırken bizim onlara söyliyceğimiz tek kelime kalplerini kırar... bunun için ne kadar az kalırlarsa yanımda o kadar iyi bence... çünkü kocam allah razı olsun 9 ay boyunca alıştı benim patavatsızlıklarıma-saçma sapan sözlerime-hareketlerime... o idare edebilir o dönemde ama anacığımın kalbini ya kırarsam ben kendimi nasıl affederim sonra... zaten adı üstünde ANNE... bizler için en iyisini düşünücek elbette... annen de seni yalnız bırakmak istemiycektir emin ol...

Son düzenleme:
Kizlar hergun duzenli ne yiyosunuz ilk zamanlardaki gibi duzenli aliyomusunuz besinleri ben aliyorum ama evdeyim belkide ondan bu kadar cok aldim 25 kilo aldim herkes coook kilo aldin bu gidisle 30 olur kilo alimin diyolar sezeryandan sora kac kilo gidiyo bilen varmi??? Bebegimde bu kadar beslenmeye haftasiyla uyumlu ileri falanda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…