bana hiç doğum tarihiyle ilgili bişey söylemiyo dr yaaa.evet yaa bende hep duyuyorum erkek gününü bekler hatta geçirir diye...ama doktorda bana erken olabilir deyince panikledim birden.....:18: canım izin günlerimi saymazsak 10 gün daha işe gelcem sonra 1 temmuz itibariyle çıkıcam izne...az kaldı hayırlısıyla
neden ki ??amiin teşekkür ederim hepimiz kolay kolay doğururus inşallah:):)
popo küçük olunca çatı dar oluomuşya ordan tahmin ettim benimde çatım dardır ,ama hiç bi zaman öğrenemeyebilirim çatımı çünkü zaten mecbur sezaryen olcak benim
canım sen artık 38.hafta olmuşsun normal. benim dr da 38 de çatı muayenesi yapıcak
evet canım salih enes olacak seninkiyle adaş
yaa sen daha ağırlaştın tabi benden öndesin bana öle bişide demiyo yanında mutfakta bişilerle uğraşıyorum bende o olmasa yatarım zaten geçen hafta kardeşimle bitirdik temizliğimizi yemeğimide yapabilirim aslında öffff akşama gider inşallah yaaa
kesinlikleee birde evde kaygana olunca hiçç rahat olmuyo valla yalnız olsam yatıp yuvarlansam neyssee
birde durmadan gelip ben bakacağım çocuğa gibi imalarda bulunuyor eşimde bende ses çıkarmıyoruz ama deli oluyorum hafta içi duracakmış haftasonu eve gidecekmiş 2 saat memleketle benim olduğum yer. bakıcı istiyorum bende aynı şehirde yaşasak neyse zaten dağınık ben titizimm oyyy oyyyyy ne yapacam ben
cokk tatalı bunlar ya ark.elıne saglık keske benımde böle bır arkadasım olsaydıııı süprizlere bayılırım ama yapan yokkkkSelam kızlarrr.. biraz önce sürpriz bir kargo geldi yaw. Alelacele bir açtım bir arkadaşım cimcimeme bir sürü hediye göndermiş.Nasıl mutlu oldum anlatamam. en önemlisi çok amaçlı oyun minderi diktirmiş paylaşayım dedim sizlerle..
Eki Görüntüle 737328 Eki Görüntüle 737329 Eki Görüntüle 737330 Eki Görüntüle 737331 Eki Görüntüle 737332
bır kac gundur cunku hem alt rtrafım acıyorhemde paşam asagılarada gezıyor heppp demek ınsmı benım paşazademmmmmmmBence gayet güsel inmiş bebiş:):)oyyy :):)
hiç sancı çekmeden 8-9 cm açıklık olucaksa ben evde doğurmaya razıyım yahuu
konuyla alakası yok ama aklıma geldi.
geçen akşam rüyamda oğluşumu gördüm. kumral maviş gözlü pembe pembe tombiş yanaklı oğlum. 3 yaşlarındaydı. popomun dibinden ayrılmıyordu kimselere sevdirmedi kendini.birde oğlumu kucağıma aldığımda ben hamileydim daha 1.yi doğurmadan 2.ye hamileliğimi gördüm ehehehehe
totodan anladın yani hııamiin teşekkür ederim hepimiz kolay kolay doğururus inşallah:):)
popo küçük olunca çatı dar oluomuşya ordan tahmin ettim benimde çatım dardır ,ama hiç bi zaman öğrenemeyebilirim çatımı çünkü zaten mecbur sezaryen olcak benim
bana hiç doğum tarihiyle ilgili bişey söylemiyo dr yaaa.
bari yarın bişeyler söylese
ahh bu dısardakıler yokmu adamın aklıa sureklı brıseyler takıyorlar kuuzucuklarımıza yorumları yokmuu bılmem tecrubelıler bılırler kıssKızçem ne desem ki inmiş mi inmemiş mi?:44::44::44::44::26::26::26::26:
Aynı benimki de böyle,hatta dışarıya çıktığım da daha inmemiş dediler.Ama
bana göre sanki biraz inmiş gibi geliyordu...Ne bilem bennn kuzum yaaaaa
Selam kızlarrr.. biraz önce sürpriz bir kargo geldi yaw. Alelacele bir açtım bir arkadaşım cimcimeme bir sürü hediye göndermiş.Nasıl mutlu oldum anlatamam. en önemlisi çok amaçlı oyun minderi diktirmiş paylaşayım dedim sizlerle..
çok güzeller iyi günlerde kullanın canım
Eki Görüntüle 737328 Eki Görüntüle 737329 Eki Görüntüle 737330 Eki Görüntüle 737331 Eki Görüntüle 737332
aminn inşallah canımmCanım benim gözün aydın bebişine kavuşmuşssun ALLAH'ım en kısa zamanda
sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bize de(amin)
inşalla canımevet canım zaten 37de gittiğimde çatıya bakcam ama bebişin kilosu az normal doğum olur zaten dedi
ben anlayamadım pek canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?