2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bana hiç doğum tarihiyle ilgili bişey söylemiyo dr yaaa.
bari yarın bişeyler söylese

neden ki ??:44:

Canım benim gözün aydın bebişine kavuşmuşssun ALLAH'ım en kısa zamanda
sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bize de(amin)

Evi süpürdük yorulduk yahuuuu dinleniyoruz azıcık.Güneşte tam tepede
biraz daha geçsin vakitte ineriz güneşlenmeye

Selam kızlarrr.. biraz önce sürpriz bir kargo geldi yaw. Alelacele bir açtım bir arkadaşım cimcimeme bir sürü hediye göndermiş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. en önemlisi çok amaçlı oyun minderi diktirmiş paylaşayım dedim sizlerle..

Son düzenleme:

ayyy , dusunemiyorum :)))) Allah yardimciniz olsun canim ya

cokk tatalı bunlar ya ark.elıne saglık keske benımde böle bır arkadasım olsaydıııı süprizlere bayılırım ama yapan yokkkk
güle güle eskıtın ınslll
Bence gayet güsel inmiş bebiş:):)oyyy :):)
bır kac gundur cunku hem alt rtrafım acıyorhemde paşam asagılarada gezıyor heppp demek ınsmı benım paşazademmmmmmmannesi kurban olsun yaradanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne güzel bir rüya o öyleeeee inşallah cnm

totodan anladın yani hıı dur bakayım benim totomda öle aman aman büyük değil çok küçükte değil..bakalım doktor ne diycek eğer sanada çatın dar derse bu tezin tutmuş olacak canım hayırdır sen neden sezeryan olacaktın kuzum???
bana hiç doğum tarihiyle ilgili bişey söylemiyo dr yaaa.
bari yarın bişeyler söylese

benim doktorda sölemiyo...zaten ağzından cımbızla laf alıyorum...bakalım hayırlısı artık bekliyip görcez canım

ahh bu dısardakıler yokmu adamın aklıa sureklı brıseyler takıyorlar kuuzucuklarımıza yorumları yokmuu bılmem tecrubelıler bılırler kıss az cok anlasılırrr:44:

Geçenlerde kayınvalidem dediki annen ne zaman gelcek?Bende daha konuşmadık dedim ama içimden de beklentim bir iki hafta önce gelmesi,neyse geçen gün aradım annemin ağzını da dedi bir iki gün önce gelcem,biraz zoruma gitti nedense,kayınvalide tarafı biraz telaşlı,ama annem çok sakindir böle konularda.Kendimi kötü hissetmem gereken bişe varmıki yaf?yani hani böle annem ilgilenmiomuş gibi bi tablo çıkmasın ortaya.O da daha erken gelirdi belkide ama yeni evlendiği kişiyi tek bırakmak istemio haklı olarak,onunla da gelmek çok istemio adam sıkılıo burda tabi.Biraz erken gel desem gelir ama onu da zor durumda bırakmak istemiorum bi taraftan da yaz sıcağı eşiyle gelirse de rahat ta edemem çok.Böle karışık bi durum biraz,yanımda da birini istiyorum çok artık yemek falan yapasım yok ,bi sürü iş var beni bekleyen,ev işimiz de kesinleşmediği için elim kolum kalkmıyo işe

inmiş inmiş canım ...hayırlısıyla gelcek bu oğlan annesi

Canım benim gözün aydın bebişine kavuşmuşssun ALLAH'ım en kısa zamanda
sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bize de(amin)
aminn inşallah canımm

evet canım zaten 37de gittiğimde çatıya bakcam ama bebişin kilosu az normal doğum olur zaten dedi
inşalla canım
bende normal doğum istiyorum bakalım nolcak
37+2 de yız bana ınmısgıbı geldı ama sizce????????

Eki Görüntüle 737333 Eki Görüntüle 737327
ben anlayamadım pek canım yaa
benimkide böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…