2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
pehhhhhhhhhhh
çok şaşırttın beni
polyannamm beniiimm yirim seniii

evet kırılmıştır mutlaka. inşallah kendimizi dilimizi tutabiliriz

sabır sabır sabıırr işte en önemlisi buu.
birde biz iyi olursak herkes iyi olur (polyannaaaa )

bundan kaynanamda yapmış fermuarı var kapanınca yastık gibi oluyor açınca ince minder demi baya güzel olmuş seninkinin renkleri falan da güle güke kullanın

valla bende 37.haftada yaptırıcam çatı muayenemi ona göre eğer darsa boşu boşuna sancı çekipte sonra sezeryana girmeyeyim

Benin doktorumun da beni cati muaynesi icin cagirdigi tarihte 36. Haftam bitmis oluyo. 37 ye baslamis oluyorum. Simdi burda okuyunca erken doguma yol aciyo falan diye bi ufak tirstim ya cok mu erken cagirdi ne ?

Evasudecimm güneslenirken hangı koruyucuyu kullanıorsun. Ben doktoruma sordum bı marka soylemedı sadece yçuksek faktor olsun yeterlı dedı. Havuza cıkmaya korkuorum gercı sıcaktan bısey olur dıe doktorumda ya sabah yada oğlenden sonra cık dedı ...ınsallah korkumu yenıp oğlenden sonra yuzucem

slm kızçelerim
bu hafta içi kontrolum var ben sezeryan bile olsam bebişin bir sinyal vermesini beklemeyi düşünüyorum bakalım dr ne dicek bu fikrime kapı süsü yapıcam bebeme süper beceriksiz sakar biri olarak eşim şablon getiricek bana diyor ki bekle birlikte yaparız kendimi keserim olmadı kendime dikerim diye adam öyle korkmuş ki benden el işlerine giriyor tarzı hiç değil normalde

benim doktorum la roche posay 50+ önermişti...

canım ben de öle düşünüyorum şöle 10 gün önce değil daha kontrollü gidip durabildiği kadar dursa ya bebek

Benim doktorum istersen sancıların başladığında bile sezaryene alabilirim dedi rahatlattı beni,umarım sende böle güsel bi haberle dönersin:)

ben 24 kılo alsam heralde doktorum beni keser.o kadar takık ki kiloya ben 8 kılo aldım ama burnumdan getıryor.dıkkat edelım,yuruyelım 7 kıloyla dogum yapılırmıs aslında falan fılan.bende 10 kılo alırım sanırım doguma kadar yandım yanı :/ doktorum kılo takıklıgı dısında ıyıdır hatta cok ıyı bır doktor.kızımda ratasızlk var dıe gezmedgm doktor kalmadı ama en yernde teshısı bu doktor koydu cok rahatlattı benı Allah razı olsun yınede

37+2 de yız bana ınmısgıbı geldı ama sizce????????

Eki Görüntüle 737333 Eki Görüntüle 737327

evet inmiş gibi benimki seninkinden daha yukarıda.
hem bebek son haftada bile iniyormuş.önemli olan çatının dar olmaması ve yeterli açıklığın olmasıymış.iyi görünüyorsun maşallah.

benim basenler hamileliğimde genişledi. normalde baya inceydim 36beden pantolonlar olmazdı. şimdi hiç anlatmıyım
benimde belimde biraz problem var acaba o normal doğum için bir risk olabilir mi hiç bilmiyorum.:18:

nasıl problem var canım.bence etkilemez diye düşünüyorum geçmiş olsun.bel ağrıları gebelikte normal durum.drna sormakta yarar var
en çokta korktuğum bu işte o kadar sancı çekip sonrada yok olmuyo sezerayn yapıcaz denmesi
benimde öyle kilolar fazlasıyla artık bu halimize şimdilik alışacağız doğumdan sonra temmuz anneleri zayıflama topiği yapalım bence.
benimde korkum bu.ne olacak böyle ya.inş suni sancıyı çektirmezler.ben drmla konuşacağım eger normal doğum açıklığı olmayacaksa suni sancı verip son anda sezeryana almayın benii diyecegim.son anda senin çatın dar açılman az normal doğum olmuyacak derse ço büyük hayal kırıklığı olur.Rabbim kolay doğum versin hepimize.

Valla inmis gibi duruyo cnm az kalmis ne guzel cok kiloda almamissin ne guzel ben daha 35 hafta icindeyim ve 84 kiloyum gobegimde dimdik duruyo oglum daha durucak ve ben 90 olmaktan cok korkuyorum nasil dogurucaz yaaa
bende 84 kğye çıktım.off aman 90 olmasın şurdaa 1 ay kaldı.yemek yiyesim gelmiyor bazen zorluyorum kendimi.
Yemekleri geçiştircem de bebişi düşünmem gerektiği için normaldeki gibi geçiştiremiyorum ,bana her gün ne yemek yaptığını söyleyen biri olsa ben de onu yapsam o gün ne güsel olurdu
ben her hafta taze fasulye ,bezelye,menemen,kabak yemeği falan yapmak için pazar alışverişi yapıyorum.genelde sebze ağırlıklı besleniyorum.doğumdan sonra bu yiyeceklerin bazılarını yiyemicegizmiş bebekte gaz problemi olucakmış.ben bebeğe neler gaz yapar diye internete yazdım çoğu yiyecekten 3 ay sakınmamız gerekiyormuş.sabah kahvaltımı yapıyorum ama öğle atıştırıyorum yemek hazırlamıyorum.akşam yemeğimi düzenli yemeye çalışıyorum.bu arada dolaba kıyma köfte yapıp attım yemek olmayınca fırında yada tostumun ızgarasında pişirip yiyorum.bu sıcaklarda ağır yemeklerde zor oluyor.eğer dolma yapmayı biliyorsan biber,patates,patlıcan ,domates iç doldurup dolma yapabilirsin.çok pratik oluyor.onu da yapıyorum akşam için.

gider canım kilolar düşünme.benim arkadaşımda sezeryan yapmıştı 20kğ almıştı çocuğu yaşına basmadan hepsini verdi.doğumdan sonra yediklerine bağlı ve bol su içmelisin.su içmek ve emzirmek zayıflatıyormuş.birde abur cubur tatlı yememelisin.belki bebeğe faydalı gıdalar tüketmiyorsundur.internete yaz hangi besinler bebeğe kilo aldırır diye öyle beslen.çok kilo alan insanlarda normal doğum yapabiliyorlar sadece doğumda zorlanıyorlarmış.benim bebişte 1,5 hafta önde.en son geçen hafta başı 2500 kg idi.şimdi nekadar oldu bilmiyorum.gerçi ultrasonda yanılmada oluyor diyenler var eksikte fazlada olabiliyormuş ama sağlıklı olsunda çok kilo bende istemiyorum.haftasıyla uyumluymuş bence iyi.

bende lohusalık dönemimde kendimi düşünemiyorum benimde yanıma aplam gelicek aslında pek anlaşamıyoruz hele evde siğara içicem demesi beni daraltır.düzenime karışır.yemek damak tadlarımız bile farklıdır.benim istediğim gibi yemek yapmaz bana kızar sen yemek seçiyorsun diye.ben şuan çok sinirliyim herşeye parlıyorum bazen.bakalım o zaman ne olucak.
bu kayınvalideler yaş ilerledikçe fena oluyorlar bazısı.çocuk gibiler.bence rahatsız olduğun şeyleri söyle ona.içine atma.düzelmiyorsada aldırma üzülme.çünkü doğumdan sonra üzüntü stres sütünü keser.bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben olsam söylerim ama kırmadan sonuçta senin yaşantına bu kadar karışmaya hakkı yok.birtane doğum yapan arkadaşım var kaynanası yanında kadın birde kaynanaya bakıyor.kadının ayağa kalkacak hali yok yaşlı.eve misafir gittim misafire karışıyormuş kızıyormuş seslerini duydum sordum ne diyor diye.ben bile rahatsız oldum kvden.evine kimseyi davet edemiyor rahat davranamıyor.

Son düzenleme:
ya kızlar çatı muayenesinde su patlaması felan bana çok saçma geldi ya :S sonuçta suyun patlaması için o tıkaç gibi akıntının gelmesi lazım yani o da vajinadan çoook ilerde bir yerde.. doktor çatı muayenesini parmağının 2 boğumuyla felan yapıyor o suyun patlaması mümkün değil, ilişkiye bile girdiğinde canın acımıyoken çatı muayenesinde canın nası acıyacak ki anlayamıyorum :S

Kızlar geceden beri oğlum sağ böbreğime çalışıyo;bütün gün aynı şekilde sağıma sağıma vurdu,inanın ağrıyo şuan :S
ahh oğluşum ahhh bende senin popona popona vurucam..

ben biraz hurafe olduğunu düşünüyorum su kesesini patlatmak için 15-20 cm lik bir aparat var gözümle gördüm onunla patlatılıyor
ben alttan muayne oldum 2 sefer hamileliğimin başında 2 dr da bi sorun olmucağını söyledi ki olmadı da
belki problemli hamilelikte yaratıyodur..

kızlar bebek için güneş kremi aldınız mı :26:

merhaba kızlarrrr

çok fena nezle oldum hapşırıp duruyourm bi öneriniz varmı geçmesi için acaba ya :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…