2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Senin doktorun kilo konusunda kesinlikle patolojik bi durum Ebru şallı 7 kiloyla bebişini dünyaya getirdi die haber oldu yaf,senin normalin zaten şu haftalarda araştırdıysan 11 12 belkide daha fazla.Zaten bu kiloların 7si falan bebek plasenta amniyon sıvısı artan kan miktarın ıvır zıvır.E birazcıkta annenin yağ depolaması da gerek doğum sonrası harcıycaan efor için

benim hamilelikten öncede bel ağrılarım vardı canım. kramplar giriyordu belime. takılıp kalıyordum. ondan bi korkum var acaba rahatsız eder mi normal doğumda diye
Kızlar geceden beri oğlum sağ böbreğime çalışıyo;bütün gün aynı şekilde sağıma sağıma vurdu,inanın ağrıyo şuan :S
ahh oğluşum ahhh bende senin popona popona vurucam..
kıyamazsın ki
henüz almadım ama bir tane almalıyım diye düşünüyorum. ihtiyaç durumuna göre karar vericem artık. doğumdan sonrada olsa alınır

Kızlar geceden beri oğlum sağ böbreğime çalışıyo;bütün gün aynı şekilde sağıma sağıma vurdu,inanın ağrıyo şuan :S

Ya benimde vurduğu içinmi sağıma yattığım içinmi bilmiorum sağ böbreğimde ağrı oluo,yada her ikisi birden,az kaldı bu ağrıların da tadını çıkartmaya çalışmak lasımm,doğumdan sonra kuş gibi hafifliomuşsun ohhhh

:82::82::82::82::82::82::84::84::84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83::83::106::106::106::106::106::106:

eşimde diyor hep bi doğ bezinin üstünden popuşuna popuşuna vuracam senin die
ben almadım canım almakda hiç aklıma gelmemişti
merhaba kızlarrrr

çok fena nezle oldum hapşırıp duruyourm bi öneriniz varmı geçmesi için acaba ya :2:
geçmiş olsun canım valla bende bilmiyorum ne ii gelirki
:82::82::82::82::82::82::84::84::84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83::83::106::106::106::106::106::106:

burdan acenunun işverenlerine sesleniyoruuuummmmmm iş getirin boş durunca kızcağızın devreleri karışıyorr

:))) haklısın kıyamam ona ben yaaa :) o zaman öperimm poposunuuu

o hafiflemiş günleri bi görsek :))) bizimki bugün inat yaptı solada yatsam sağ taraftan kıpırdanmıyo :)))

aynen canim yaaa,
yüklemeler bitti , tırlar gitti benim işim bitti sıkılmaya basladim

:))) haklısın kıyamam ona ben yaaa :) o zaman öperimm poposunuuu

o hafiflemiş günleri bi görsek :))) bizimki bugün inat yaptı solada yatsam sağ taraftan kıpırdanmıyo :)))

benim tosuncukta bazen oyle bi yatıyoki nefes alamyorum yuruyemiyorum , vuruyorum karnıma hafif hafif kalk die :) yer degiştiriyo o zaman rahatsız oluyooo

Son düzenleme:

ndd cim tekrar eviniz hayırlı uğurlu olsun ve dediğin gibi inşaallah oğluşunu güle güle koştura koştura buyütmek nasip olsun bu evde ve tabii ki de inşallah komşularin iyi çıkar ve güzel kaynaşırsınız (bu çok önemli) boşuna demamışlar ev alma komşu al diye

merhabalar bis geldik... geçmişi oku oku anca bitti.. ilk nst deneyimimiz güzel geçti.. sorun yok sancımız cıkmadı.. haftaya perşembe kontrolümüz var. bundan sonra bi hafta muayne bi hafta nst çekilcek dedi.. kanım düşmemiş ne hikmettir ki aynı duruyo.. tabi kan alıcaz ama doğuma yakın daha iyi olur boşuna almamış oluruz düşme ihtimalini göze alaraktan dedi.. gece gündüz süpriz olursa da haberleşicez.. bizden haberler böyle... bu arada yat dinlen demişti bebek eski konumuna gelir mi dedim kanala girmeye basladıktan sonra gelmez sadece geciktiririz dinlenerek dedi 20 gün daha içeride kalırsa çok iyi olurmuş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…