ben 24 kılo alsam heralde doktorum beni keser.o kadar takık ki kiloya ben 8 kılo aldım ama burnumdan getıryor.dıkkat edelım,yuruyelım 7 kıloyla dogum yapılırmıs aslında falan fılan.bende 10 kılo alırım sanırım doguma kadar yandım yanı :/ doktorum kılo takıklıgı dısında ıyıdır hatta cok ıyı bır doktor.kızımda ratasızlk var dıe gezmedgm doktor kalmadı ama en yernde teshısı bu doktor koydu cok rahatlattı benı Allah razı olsun yınede
benim hamilelikten öncede bel ağrılarım vardı canım. kramplar giriyordu belime. takılıp kalıyordum. ondan bi korkum var acaba rahatsız eder mi normal doğumda diyenasıl problem var canım.bence etkilemez diye düşünüyorum geçmiş olsun.bel ağrıları gebelikte normal durum.drna sormakta yarar var
en çokta korktuğum bu işte o kadar sancı çekip sonrada yok olmuyo sezerayn yapıcaz denmesi
benimde öyle kilolar fazlasıyla artık bu halimize şimdilik alışacağız doğumdan sonra temmuz anneleri zayıflama topiği yapalım bence.
benimde korkum bu.ne olacak böyle ya.inş suni sancıyı çektirmezler.ben drmla konuşacağım eger normal doğum açıklığı olmayacaksa suni sancı verip son anda sezeryana almayın benii diyecegim.son anda senin çatın dar açılman az normal doğum olmuyacak derse ço büyük hayal kırıklığı olur.Rabbim kolay doğum versin hepimize.
kıyamazsın kiKızlar geceden beri oğlum sağ böbreğime çalışıyo;bütün gün aynı şekilde sağıma sağıma vurdu,inanın ağrıyo şuan :S
ahh oğluşum ahhh bende senin popona popona vurucam..
henüz almadım ama bir tane almalıyım diye düşünüyorum. ihtiyaç durumuna göre karar vericem artık. doğumdan sonrada olsa alınırben biraz hurafe olduğunu düşünüyorum su kesesini patlatmak için 15-20 cm lik bir aparat var gözümle gördüm onunla patlatılıyor
ben alttan muayne oldum 2 sefer hamileliğimin başında 2 dr da bi sorun olmucağını söyledi ki olmadı da
belki problemli hamilelikte yaratıyodur..
kızlar bebek için güneş kremi aldınız mı :26:
geçmiş olsun canım. hiç bilmiyorum ki canım ne iyi gelir nezleyemerhaba kızlarrrr
çok fena nezle oldum hapşırıp duruyourm bi öneriniz varmı geçmesi için acaba ya :2:
Kızlar geceden beri oğlum sağ böbreğime çalışıyo;bütün gün aynı şekilde sağıma sağıma vurdu,inanın ağrıyo şuan :S
:82::82::82::82::82::82::84::84::84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83::83::106::106::106::106::106::106:
noldu kız sanaaaa:82::82::82::82::82::82::84::84::84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83::83::106::106::106::106::106::106:
ahanda başladı sıkılma seansı
hadi dayan son 1 saatt
eşimde diyor hep bi doğ bezinin üstünden popuşuna popuşuna vuracam senin dieKızlar geceden beri oğlum sağ böbreğime çalışıyo;bütün gün aynı şekilde sağıma sağıma vurdu,inanın ağrıyo şuan :S
ben almadım canım almakda hiç aklıma gelmemiştiben biraz hurafe olduğunu düşünüyorum su kesesini patlatmak için 15-20 cm lik bir aparat var gözümle gördüm onunla patlatılıyor
ben alttan muayne oldum 2 sefer hamileliğimin başında 2 dr da bi sorun olmucağını söyledi ki olmadı da
belki problemli hamilelikte yaratıyodur..
kızlar bebek için güneş kremi aldınız mı :26:
geçmiş olsun canım valla bende bilmiyorum ne ii gelirkimerhaba kızlarrrr
çok fena nezle oldum hapşırıp duruyourm bi öneriniz varmı geçmesi için acaba ya :2:
:82::82::82::82::82::82::84::84::84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83::83::106::106::106::106::106::106:
kıyamazsın ki
Ya benimde vurduğu içinmi sağıma yattığım içinmi bilmiorum sağ böbreğimde ağrı oluo,yada her ikisi birden,az kaldı bu ağrıların da tadını çıkartmaya çalışmak lasımm,doğumdan sonra kuş gibi hafifliomuşsun ohhhh
eşimde diyor hep bi doğ bezinin üstünden popuşuna popuşuna vuracam senin die
ben almadım canım almakda hiç aklıma gelmemişti
geçmiş olsun canım valla bende bilmiyorum ne ii gelirki
burdan acenunun işverenlerine sesleniyoruuuummmmmm iş getirin boş durunca kızcağızın devreleri karışıyorr
:))) haklısın kıyamam ona ben yaaa :) o zaman öperimm poposunuuu
o hafiflemiş günleri bi görsek :))) bizimki bugün inat yaptı solada yatsam sağ taraftan kıpırdanmıyo :)))
geçtim canım çok şükür. biraz yorucu oldu ama sonuç çok güzel. benim eski ev minicikmiş buraya yerleşince daha bi anladım
oğlumun koşabileceği geniş bi alanı var evin
darısı ev arayan herkesin başına inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi
onemli degil alabildiniz mi bir seyler
merhaba kızlarrrr
aslında işin bitince bıraksınlar seni hamiş hamiş ne tutuolaraynen canim yaaa,
yüklemeler bitti , tırlar gitti benim işim bitti sıkılmaya basladim
aslında işin bitince bıraksınlar seni hamiş hamiş ne tutuolar1 saat 1 saat
hmm o zaman azıcık daha sıkıl baalım. biz kaçtık kızımıla ii akşamlarrservisle gidip geliyorum canim ,
40 km civari evle iş :) mecburrrr bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?