- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
kızlar burdan bıraz uzanmak belkıde uyumak ıcın cıktık ama uzandımkomsum geldı gercı uykuda kactı cunku benım mazarat paşazademmm kıpır kıpır topukları ıle sag tarafımda claısma baslatımısdaa don durr sonra komsum geldı ona yaprak sardık bu st.cee sımdı eve gectım evımı topalrdımm utulencekler var onları ayarladımm sıze slm verdıkden sorn autu yapıcamm
yarın benım kocısım ve tum aıle ben haricc cunku dr olmass dedı cuma gunu ankaraya nısana gıdecekler esımın amca oglusunun ve yarıngece gelecekler ben kayserıde yanlısımmmmmmmmmmm
esım dr suzan da gelsın dedı oda yooo sen gıt o kalsın dedıı olsun kısmet dedık bısdee
aksamada yemek derdım yok bıse gecen gelen ark..aramıs kocısımı aksma bıse gelın dıye olurr dedımhıc yemek yapma modunda dılım cunkummmmmmmmm:26::26:
baskada yokkk ve bayagı kg aldımmm 14 kg cık kdrrrrrr
bende evlendıgım den berı kv lerle kalıyorum daaaaaaa
yarın benım kocısım ve tum aıle ben haricc
esım dr suzan da gelsın dedı oda yooo sen gıt o kalsın dedıı
aksamada yemek derdım yok bıse gecen gelen ark..aramıs kocısımı aksma bıse gelın dıye olurr dedımhıc yemek yapma modunda dılım cunkummmmmmmmm:26::26:
evettalım öle eskısı gıbı gobıs dleıgını goruyor olurmususnnasıl yani anlamadım ki ben yine üstten bakınca mı görcez göbüş deliğimizi??
wuu ben son zanlarda tam dusenlı beslnemıyorm ne et tarzı ne yumurta dusenlı yemyrmm su zmnlar bol smeız otu tuketıyorum omea 3 ıcerdıgı ıcn kv tazecık gonderıyor memelketten her haftaaaaaaaaaKizlar hergun duzenli ne yiyosunuz ilk zamanlardaki gibi duzenli aliyomusunuz besinleri ben aliyorum ama evdeyim belkide ondan bu kadar cok aldim 25 kilo aldim herkes coook kilo aldin bu gidisle 30 olur kilo alimin diyolar sezeryandan sora kac kilo gidiyo bilen varmi??? Bebegimde bu kadar beslenmeye haftasiyla uyumlu ileri falanda degil.
baskada yokkk ve bayagı kg aldımmm 14 kg cık kdrrrrrr
kv ıle mıklayorsun sende benmı yanlıs naladım kadertas oabılrız snenlı cnmBeterin beteri var az önce dediğim gibi ben kv ile aynı evde kalıyorum...Birde beni düşünün kv kötü biri değil sevmiyorda değilim hatta annemden daha yakın davranıyor...Benim tek derdim herşeye karışıyor ne yaparsam illa bir öneride bulunuyor hiç bir şeyin yerini değiştiremiyorum...kendime göre düzen yapamıyorum daha neler neler... asla kırmadım kırmakta istemiyorum bende içime atıyorum...Şükürler olsun ki ne kv ler var şükredelimm sanırım yaş ilerledikçe böyle olunuyor...en iyi kv uzak olandırşükredin şükredin şükredin
bende evlendıgım den berı kv lerle kalıyorum daaaaaaa
benım dr 38 bıtmeye yapalım dedıııBenin doktorumun da beni cati muaynesi icin cagirdigi tarihte 36. Haftam bitmis oluyo. 37 ye baslamis oluyorum. Simdi burda okuyunca erken doguma yol aciyo falan diye bi ufak tirstim yacok mu erken cagirdi ne ?
wuu herkes degısık dıyor bekleyıp gorecegım cuma gunu kanla gırmıs derse dr evet kı ınmıs olucak gobegım yoksam bippppp yanlıs cvp ınmemıs olucakkkevet inmiş gibi benimki seninkinden daha yukarıda.
hem bebek son haftada bile iniyormuş.önemli olan çatının dar olmaması ve yeterli açıklığın olmasıymış.iyi görünüyorsun maşallah.
nasıl problem var canım.bence etkilemez diye düşünüyorum geçmiş olsun.bel ağrıları gebelikte normal durum.drna sormakta yarar var
en çokta korktuğum bu işte o kadar sancı çekip sonrada yok olmuyo sezerayn yapıcaz denmesi
benimde öyle kilolar fazlasıyla artık bu halimize şimdilik alışacağız doğumdan sonra temmuz anneleri zayıflama topiği yapalım bence.
benimde korkum bu.ne olacak böyle ya.inş suni sancıyı çektirmezler.ben drmla konuşacağım eger normal doğum açıklığı olmayacaksa suni sancı verip son anda sezeryana almayın benii diyecegim.son anda senin çatın dar açılman az normal doğum olmuyacak derse ço büyük hayal kırıklığı olur.Rabbim kolay doğum versin hepimize.
bende 84 kğye çıktım.off aman 90 olmasın şurdaa 1 ay kaldı.yemek yiyesim gelmiyor bazen zorluyorum kendimi.
ben her hafta taze fasulye ,bezelye,menemen,kabak yemeği falan yapmak için pazar alışverişi yapıyorum.genelde sebze ağırlıklı besleniyorum.doğumdan sonra bu yiyeceklerin bazılarını yiyemicegizmiş bebekte gaz problemi olucakmış.ben bebeğe neler gaz yapar diye internete yazdım çoğu yiyecekten 3 ay sakınmamız gerekiyormuş.sabah kahvaltımı yapıyorum ama öğle atıştırıyorum yemek hazırlamıyorum.akşam yemeğimi düzenli yemeye çalışıyorum.bu arada dolaba kıyma köfte yapıp attım yemek olmayınca fırında yada tostumun ızgarasında pişirip yiyorum.bu sıcaklarda ağır yemeklerde zor oluyor.eğer dolma yapmayı biliyorsan biber,patates,patlıcan ,domates iç doldurup dolma yapabilirsin.çok pratik oluyor.onu da yapıyorum akşam için.
gider canım kilolar düşünme.benim arkadaşımda sezeryan yapmıştı 20kğ almıştı çocuğu yaşına basmadan hepsini verdi.doğumdan sonra yediklerine bağlı ve bol su içmelisin.su içmek ve emzirmek zayıflatıyormuş.birde abur cubur tatlı yememelisin.belki bebeğe faydalı gıdalar tüketmiyorsundur.internete yaz hangi besinler bebeğe kilo aldırır diye öyle beslen.çok kilo alan insanlarda normal doğum yapabiliyorlar sadece doğumda zorlanıyorlarmış.benim bebişte 1,5 hafta önde.en son geçen hafta başı 2500 kg idi.şimdi nekadar oldu bilmiyorum.gerçi ultrasonda yanılmada oluyor diyenler var eksikte fazlada olabiliyormuş ama sağlıklı olsunda çok kilo bende istemiyorum.haftasıyla uyumluymuş bence iyi.
bende lohusalık dönemimde kendimi düşünemiyorum benimde yanıma aplam gelicek aslında pek anlaşamıyoruz hele evde siğara içicem demesi beni daraltır.düzenime karışır.yemek damak tadlarımız bile farklıdır.benim istediğim gibi yemek yapmaz bana kızar sen yemek seçiyorsun diye.ben şuan çok sinirliyim herşeye parlıyorum bazen.bakalım o zaman ne olucak.
bu kayınvalideler yaş ilerledikçe fena oluyorlar bazısı.çocuk gibiler.bence rahatsız olduğun şeyleri söyle ona.içine atma.düzelmiyorsada aldırma üzülme.çünkü doğumdan sonra üzüntü stres sütünü keser.bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben olsam söylerim ama kırmadan sonuçta senin yaşantına bu kadar karışmaya hakkı yok.birtane doğum yapan arkadaşım var kaynanası yanında kadın birde kaynanaya bakıyor.kadının ayağa kalkacak hali yok yaşlı.eve misafir gittim misafire karışıyormuş kızıyormuş seslerini duydum sordum ne diyor diye.ben bile rahatsız oldum kvden.evine kimseyi davet edemiyor rahat davranamıyor.
ne bılımm yasayıp gorecegızzz:26::26:ya kızlar çatı muayenesinde su patlaması felan bana çok saçma geldi ya :S sonuçta suyun patlaması için o tıkaç gibi akıntının gelmesi lazım yani o da vajinadan çoook ilerde bir yerde.. doktor çatı muayenesini parmağının 2 boğumuyla felan yapıyor o suyun patlaması mümkün değil, ilişkiye bile girdiğinde canın acımıyoken çatı muayenesinde canın nası acıyacak ki anlayamıyorum :S