2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar burdan bıraz uzanmak belkıde uyumak ıcın cıktık ama uzandımkomsum geldı gercı uykuda kactı cunku benım mazarat paşazademmm kıpır kıpır topukları ıle sag tarafımda claısma baslatımısdaa don durr sonra komsum geldı ona yaprak sardık bu st.cee sımdı eve gectım evımı topalrdımm utulencekler var onları ayarladımm sıze slm verdıkden sorn autu yapıcamm
yarın benım kocısım ve tum aıle ben haricccunku dr olmass dedı cuma gunuankaraya nısana gıdecekler esımın amca oglusunun ve yarıngece gelecekler ben kayserıde yanlısımmmmmmmmmmm
esım dr suzan da gelsın dedı oda yooo sen gıt o kalsın dedıı olsun kısmet dedık bısdee
aksamada yemek derdım yok bıse gecen gelen ark..aramıs kocısımı aksma bıse gelın dıye olurr dedımhıc yemek yapma modunda dılım cunkummmmmmmmm:26::26:

nasıl yani anlamadım ki ben yine üstten bakınca mı görcez göbüş deliğimizi??
evettalım öle eskısı gıbı gobıs dleıgını goruyor olurmususn

wuu ben son zanlarda tam dusenlı beslnemıyorm ne et tarzı ne yumurta dusenlı yemyrmm su zmnlar bol smeız otu tuketıyorum omea 3 ıcerdıgı ıcn kv tazecık gonderıyor memelketten her haftaaaaaaaaa
baskada yokkk ve bayagı kg aldımmm 14 kg cık kdrrrrrr
kv ıle mıklayorsun sende benmı yanlıs naladım kadertas oabılrız snenlı cnm
bende evlendıgım den berı kv lerle kalıyorum daaaaaaa
Benin doktorumun da beni cati muaynesi icin cagirdigi tarihte 36. Haftam bitmis oluyo. 37 ye baslamis oluyorum. Simdi burda okuyunca erken doguma yol aciyo falan diye bi ufak tirstim ya cok mu erken cagirdi ne ?
benım dr 38 bıtmeye yapalım dedııı
wuu herkes degısık dıyor bekleyıp gorecegım cuma gunu kanla gırmıs derse dr evet kı ınmıs olucak gobegım yoksam bippppp yanlıs cvp ınmemıs olucakkk
ne bılımm yasayıp gorecegızzz:26::26:

Temmuz anneleri.. bebişleri süpriz yapıp haziranda annelik duygusnu tadan arkadaşlarr Bebeklerinin ismi ne koymayı düşünüyorsunuz doğan bebişlerin isimleri neoldu ??? biz ARAS SENCER'e kararverdik hala alışamadım ama karizmatik gibi nedersiniz soyadımızla birlikte okuyunca Engin Altan Düzyatan gibi bişey oluyor :))

Engin Altan Düzyatan Şarkıları - Beyaz Show - YouTube bayılıyorum bu videoya :))

Soyadınız nekii

canım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)

ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana

Hadi canım heyecan doruktaaaa Rüzgaaarr dört gözle beklio annen de babanda seniiVe de biiizzz
Allah kolaylıklar versin canım ,sağlıkla kavuştursun sizi

Rüzgarcım annecine babacına uğurla gel inşAllah Canım doğum zamanımız aynı gözüküyor ama nedense benim doktorum bana hala 2haftasonra gorusuruz kontrolde dio ya bende kavuşmak istiyorum biran önce sen sezeryanla doğurcaksın sanırsam doktoruma kalsa beni doğurtmaya niyetsiz gibi :)) şimdiden gözünüzaydın olsun Rabbim hayırlı ömürversin hiç aksilik çıkmadan o eşsiz anı yaşaman dileğiyle..

aa bu perşembe miiiii... Bende heyecanlandım şimdi grafcım. hadi hayırlı doğumlar olsun sağlıkla sıhhatle geldin rüzgarcık. kilosuda gayet iyi şimdiden biz geçen perşembe gittiğimizde 3013gr dık.
senle bdtlerimiz aynı bizimde son kontrolümüz bu perşembe yapılacak. öbür hafta pazartesi perşembe arası birgüne gün verilecek artık. belkide kordon kiraçlenmesi ilerlemiş diyip hemen ogün veya diğer gün alacak oğluşu. eğer diğer haftaya gün verirsede uygunsa çarşamba istiyoruz dicez. eşim ogün izine ayrılırsa haftasonuyla birleştirsin diye.. yani bizede en fazlaaa 8 gün var

Son düzenleme:
Hadi canım heyecan doruktaaaa Rüzgaaarr dört gözle beklio annen de babanda seniiVe de biiizzz
Allah kolaylıklar versin canım ,sağlıkla kavuştursun sizi

amın arkadaslarımm evet sezeryan olacak kıstım var o alınacak o yuzden

inşallah herşey düzene girer canım gerçekten çok karıştı ortalık.

bebeğe çok az bez koymuşsun canım.bence biraz daha koy.
canım eşin ne kadar yardımcı olsa da insan bir bayanın yardımına ihtiyaç duyuyor ilk zamanlar.ama bir yandan dediğin gibi iç içe yaşamak zor oluyor.o günleri atlatsak herşey düzene girer işte.
37+2 de yız bana ınmısgıbı geldı ama sizce????????

Eki Görüntüle 737333 Eki Görüntüle 737327
sanırım inmiş bence de.
güle güle kullanın çok şeker
fazla kalamıyacaksa doğum sonrası daha çok ihtiyacın olur canım.
ben 23 kilo almıştım ve sezaryen olmuştum.1-2 hafta içinde 13 kilo gitmişti.10 kilo da 2-3 ayda gitti zaten.

servisle gidip geliyorum canim ,

40 km civari evle iş :) mecburrrr bekliyorum.
40 km gidip gelmek ne zor olur canım allah kolaylık versin.

benim çok hoşuma gitti ismi bebişinin.gerçekten çok beğendim.sencer in anlamı ne

evettt bu persembe 20 hazıran
amın sağlıkla gelsın
ormalde haftaya persembeydı ama ınmıs cok asagı dr durmaz ruzgar dedı gelısımını tamamlamıs dedı o yuzden alıcak

uy maşallah canım kilosu da iyi maşallah subhanalah kolayca kurtul inşallah

dün sünnet düğünü vardı.oraya gittik. herkes dalga geçiyor benle burda dogurma sonra diye resimleri kesmek zorunda kaldım çok büyük dedi yüklemedi

Son düzenleme:

kilosu da maşallah iyiymiş,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

teşekkürler teyzemiz yıkılmaz kale güçlü manasında birde Sultan Sencer var (Büyük Selçuklu Hükümdarı) siz ne vermeye kararverdiniz

32.haftamda çalışabilir raporumu almıştım.perşembe 37+0 olucam.ben iznimi ogün mü başlatmalıyım?bugün başlatayım diye gittim.ordaki sekreter gün dolmadan vermeyelim sorun çıkabilir dei.ben de o güne kadar rapor aldım. yalnız benim çarşamba başlatmam daha uygun olacak benim için,o gün alınamıyor mu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…