2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Düşme ihtimali ne demek canım
Oyyy bir bebiş daha geliyor :) gelişimini tamamlamış demek çok şükür. Kilosu da maşallah çok iyi Allah sağlıkla kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin:)

Benimki de haftaya gelecek Temmuz bebeği derken Haziran'da gelecek kuzum. Yarın kontrolümüz var gün verecek doktorumuz suyunun miktarına göre. İnşallah artmıştır

Ayyy canımmm Sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah.. Nasıl heyecan vardır şimdi sende yaa Maşallah Rüzgar bebeğin kilosu da yerinde

Amanınnnnnn geçmişi okuyacam derken yemeğimi yakmışım Napacam ben(( Şimdi bana yemek gönderin bakiiiiim:)))

canım 32artı 0da çalışabiir raporu verince dayanamazsan gel başlatalım iznini demişerdi bence vermeleri gerekirdi

ayy okurken bi tuhaf oldum ,

çabucak geçer inş 3 gün hayirlisi ile saglikli bir şekilde kucagina alirsin canim , Allah yardimcin olsun .

Kızlar yeni geldik hastaneden daha
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Cerrahpaşada bunların hiçbirini söylemediler bize biliyorsunuz
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum

ne diyecegimi bilemedim canim ,

Herseyin hayirlisi , Allah yardimciniz olsun , dualarimiz sizinle canim , kendini uzme dogum erken olmasin (

benimde detayli ult icin gittigim bi prof var perinat. gitmek istersen bilgilerini vereyim çok iyi bir doktor oldugunu anne karnında bile ameliyat yaptigini bildigimiz dr.

Canımmmm üzmemeye çalış kendini erken doğum olmasın aman dikkat et. okurken nasıl sinir oldum anlatamam yaa. Hayırlısı olsun dualarım seninle.. inş sağlam bir hastane ve doktor bulabilirsiniz..

rüzgaaaarrr.....hayırlısıyla gel aramıza inşallah... annenle baban seni çoook özledi...
kolay bi doğum olsun inşallah... annesini fazla üzmeden canını yakmadan kolaylıkla kavuşsun inşallah minik prens...
çok heyecanlandım okuyunca... acaba biz yarın gittiğimizde neler duyucaz doktor teyzemizden...

canım 32artı 0da çalışabiir raporu verince dayanamazsan gel başlatalım iznini demişerdi bence vermeleri gerekirdi
değil mi sanki verilebilir ama niye böyle oldu bilmiyorum

nasıl yani,sen o kadar zamandır oraya gitmiyor musun.şimdi yer yok ne demek.nasıl sinir oldum ben de ya.diğerlerinde de yok dediler öyle mi.nasıl bir durum ki bu.hadi sen önceden yoğun bakıma ihtiyacı olduğunu biliyorsun.doğum anında sorun yaşayıp bebeği yoğun bakıma ihtiyacı olan birisi ne yapcak.canım kalbinde de sorun var demişler ama hemen moralini bozma dur bakalım var mı öyle birşey daha emin olamazsın bence.diğer doktor öyle birşey dememişti değil mi.inşallah hayırlısıyla doğumun olur ve sağlığı iyiye gider kızının dua edicem canım allah kolaylık versin

Son düzenleme:

canım inan ne diyeceğimi bilemedim... Rabbim yardımcın olsun... sağlıkla kolaylıkla kızını kucağına alabilesin inşallah... nolur strese girme... kızının senden alıcağı enerji hepsinden önemli... inşallah en kısa zamanda bi hastane ayarlayabilirsiniz...
bizim memleketimizin en iğrenç kısmı bu işte... sağlık hep 2. - 3. planda... ne zaman insan kıymetli olucak bu memlekette biz görücekmiyiz çok merak ediyorum
sen enerjini tüketme yeter... kızın biraz daha kalsın içerde...

Allah yardımcın olsun canım .. inş herşey yolunda giderde bi sorun çıkmaz dogumun da...Bebeğinede Allah şifa versin...saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim ...üzülme dicem ama ne kadar faydası olur bilmiyorumm...

senin adına çok sevidim ... maşşallah bebişinede... Hayırlısıyla kucağına alırsın inş...

Dr çokta yer yok diyorlar hep, annemde dediki ya benim kızımın sancısı tutsa acil bi durumu olsa o zaman ne yapacak ne dieceksiniz oradan oraya sürüklenicekmiyiz biz.altı ay oyuncak gibi bakıpbakıp gönderdiniz doğum haftasında hadi gidin diyorsunuz hemde yerimizi ayarlamıyorsunuz bi telf açmaya bile tenezzül etmiyorsunuz . Ama görseniz var ya yüzleri falloş olmuş istediğin kadar konuş umurlarında değil yaaa. Bu benim hastam yerini ayarlarım demiyorlarda bizim yapabileceğimiz bişi yok diyorlar . Üstelik ben 6. Ayımda konuştum dedim ki eğer bebeğim burda operasyona alınmıcaksa öle bi ihtimal bile varsa ben burda kontrollerime devam etmem şimdiden gider hastane araştırırım dedim aaa olur mu öle şey sen bizim hastamızın nası yer olmaz bilmem ne dediler bana bide yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…