2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

şu an yapabileceğin tek şey sağlık bakanlığını arayıp, şikayette bulunup, sana hastane ayarlamalarını talep etmek... emin ol geri çeviremezler çünkü her görüşme kayıt altında... başları ciddi belaya girer... sözkonusu insan hayatı ne şuursuz tipler bunlar ya... gerizekalı insanlar neyin yeminini etmiş bunlar doktor olmuşlar... zaman kaybetmeyin bence... sizler araştırırken devlet de boş durmasın bi işe yarasın...

Canım ne diyeceğimi bilemedim ve çok üzüldüm yaşadıklarınıza. İnş. doğum zamanına kadar kafanıza yatan biyer bulursunuz. o hastaneyide dr'uda şikayet edin doğumdan sonra bu zmana kadar oyaladıkları ve hiçbir durumunu söylemedikleri için.

Sen zor olsada kendini üzmemeye çalış çarşambaya kadar doğmasın meleğin. Allah yardımcınız olsun..

canim 184 olmasi lazim saglk bakanligi . ara şikayet et , gerekirse bizde edelim ?? hepimiz arayalim???

Haydi Allah kurtarsın sag salim. Darısı başımıza

Graf hayırlı olsun..
Kızlar sizce filiz nasıl bi isim .. Tek başına güzrl mi yanına bi şey konsa ne konur..
Ben yeni uydurma isimleri sevmiyorum .. Ona göre bana bi öneride bulunur musunuz

cnm eksik edermıyız hıc o mınık melek ıcın ne dua etsek az. Allah ım guc kuvvet sgalık versın ınsallah. ama uzmekı kendını bebsın dursun bıraz daha. bu hastanelerın yaptgnada ınan bısı dyemyrm artık okdr cok duyyomkı bole syler bunun bı son bulması lazım artık.
el kadar bebege koycak bı yer bulamamıslar yazıklr olsun onların ınsanlıgınada yemınınede. ama hersey Allah dan bunu sende bılıyosun lutfen ıcını ferah tut cok cabuk toplcak bebegın emın ol

bende havuza cıkmaya korkuyorm.

gunesden fılan degil ama enfeksıyon kaprm dıye. herkez havuza grme aam denıze bol bol gıt dyor. bnmde ıcım gdyor bole balkondan gordkce havuzda yuzenlerı serın serın

ay ne 3 gunmu ay cok hycanlandm nekdr guzel bısı ya hesey cok guzle olcak hosgeldın ruzgar:)

ay cnm sızınde bısı kalmamıs. hadı hayırlısyla gel bebıscık

masallah gobusunede kızınada:)

ısı ıyce tıcarete dokmusler sen ıcınde bı can tasınıyosun ya bunu hıc dusunen yokmu. yazıklar olsun.

Hayret yaa iyice lacka olmus saglik sektoru. Benim de hamileligimin basindan beri 3 kez tahlil sonuclarim yanlis cikti. Strese girdim ilac kullandim sonra aaa yokmus dediler. Allah bu insanlari islah etsin. Size de Rabbim kolaylik versin, hayirli haberler olsun insallah

Bence de yapılacak en güzel şey arayıp şikayet etmek, inşallah Allah şifa verir. Dualarımız sizinle, inş. çarşambaya kadar hastaneyi hayırlısıyla ayarlarsınız, sonrada Allah'ın izniyle sıkıntılarınızın hepsi biter inş. Sonra da kızınızla beraber o günleri hatırlamazsınız bile..

kızlar sanırım bu dugun fılan benı yordu..
ve ben 3 gundur kendıme gelemıyorum fırsat bulkdca koltukda uykuya dalıverıyrm. sersem bı haldeyım..
bıde ıyıce sıkldım artık. gunle hızlıca gecsede ogluma kavssam koklasam..

sen daha 34 de sıkıldın yoruldun.. bide beni düşün

ne guzel atlattın ısde bııs kalmadı buda bı tesellı ben hala 43 gunlerı gordkce ıyıce trbe gryom:)

tabi bunun vaktnde gelmeyip bekletenleri de var... sonra kendini normal doğuma adapte etmişken... gününü fazlasıyla geçirip sezeryana girmek zorunda olmak da var... kısa zaman hiç geçmiyo emin ol :18:

Graf hayırlı olsun..
Kızlar sizce filiz nasıl bi isim .. Tek başına güzrl mi yanına bi şey konsa ne konur..
Ben yeni uydurma isimleri sevmiyorum .. Ona göre bana bi öneride bulunur musunuz

Filiz güzel ama daha manalı bi isim tercih edebilirsiniz bence..

Elif, Merve, Hüsna, Beyza, Betül, Feyza, Şeyma, Nisa, Büşra gibi..

tabi bunun vaktnde gelmeyip bekletenleri de var... sonra kendini normal doğuma adapte etmişken... gününü fazlasıyla geçirip sezeryana girmek zorunda olmak da var... kısa zaman hiç geçmiyo emin ol :18:

kuzum sen tetıkdesın smdı. her an acabamı dıye:)
ama sen normal yapcaksın ınsallah cok ınanclı ve hazırlıklısın bu konuda:)

arkadaşların dediği gibi mutlaka şikayet et burunlarından getir yaptıklarını.terbiyesizler.mutlaka sağlık bakanlığından falan da durumunu açıklayarak yardım iste.gerçi gördük sağlık bakanının kanserli kıza yaptığını da.yine de belki bir insanlık yaparlar.lütfen canını sıkma mutlaka yoluna girer.

Allahtan bızımm kayınvalidelerin mustakıl (evlerimizde cok yakın :))))kendilerinden baska kimse girmiyor sureklı de temizleniyor ondan ıcım rahat girdim oteki turlu olsa bende girmem hiç gerek yok Allah korusun mikrop kaparız yuzduk yuzduk kuyruguna geldik zaten

ağzından bal damlıyo valla
bakıciiizzz son dk korkudan dönmezsem

korkmazsın korkmazsın.
bende normale alıstrdım smdı kendmı yogun arastrmalara gore helekı sezeryan vıdeosu ızleyınce.. hıc bahsetmym korkutmymde kımseyı bosveryorm onu:)

ama sezeryana donersem herhald etek sebebım sabırsızlık olur haha:)

dualarımız sizinle tatlım tez zamanda güze haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…