Dr çokta yer yok diyorlar hep, annemde dediki ya benim kızımın sancısı tutsa acil bi durumu olsa o zaman ne yapacak ne dieceksiniz oradan oraya sürüklenicekmiyiz biz.altı ay oyuncak gibi bakıpbakıp gönderdiniz doğum haftasında hadi gidin diyorsunuz hemde yerimizi ayarlamıyorsunuz bi telf açmaya bile tenezzül etmiyorsunuz . Ama görseniz var ya yüzleri falloş olmuş istediğin kadar konuş umurlarında değil yaaa. Bu benim hastam yerini ayarlarım demiyorlarda bizim yapabileceğimiz bişi yok diyorlar . Üstelik ben 6. Ayımda konuştum dedim ki eğer bebeğim burda operasyona alınmıcaksa öle bi ihtimal bile varsa ben burda kontrollerime devam etmem şimdiden gider hastane araştırırım dedim aaa olur mu öle şey sen bizim hastamızın nası yer olmaz bilmem ne dediler bana bide yaaa
Kızlar yeni geldik hastaneden daha
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Cerrahpaşada bunların hiçbirini söylemediler bize biliyorsunuz
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum
Dr çokta yer yok diyorlar hep, annemde dediki ya benim kızımın sancısı tutsa acil bi durumu olsa o zaman ne yapacak ne dieceksiniz oradan oraya sürüklenicekmiyiz biz.altı ay oyuncak gibi bakıpbakıp gönderdiniz doğum haftasında hadi gidin diyorsunuz hemde yerimizi ayarlamıyorsunuz bi telf açmaya bile tenezzül etmiyorsunuz . Ama görseniz var ya yüzleri falloş olmuş istediğin kadar konuş umurlarında değil yaaa. Bu benim hastam yerini ayarlarım demiyorlarda bizim yapabileceğimiz bişi yok diyorlar . Üstelik ben 6. Ayımda konuştum dedim ki eğer bebeğim burda operasyona alınmıcaksa öle bi ihtimal bile varsa ben burda kontrollerime devam etmem şimdiden gider hastane araştırırım dedim aaa olur mu öle şey sen bizim hastamızın nası yer olmaz bilmem ne dediler bana bide yaaa
canım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)
ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum
Evasudecimm güneslenirken hangı koruyucuyu kullanıorsun. Ben doktoruma sordum bı marka soylemedı sadece yçuksek faktor olsun yeterlı dedı. Havuza cıkmaya korkuorum gercı sıcaktan bısey olur dıe doktorumda ya sabah yada oğlenden sonra cık dedı ...ınsallah korkumu yenıp oğlenden sonra yuzucem
canım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)
ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana
aa bu perşembe miiiii... Bende heyecanlandım şimdi grafcım. hadi hayırlı doğumlar olsun sağlıkla sıhhatle geldin rüzgarcık. kilosuda gayet iyi şimdiden biz geçen perşembe gittiğimizde 3013gr dık.
senle bdtlerimiz aynı bizimde son kontrolümüz bu perşembe yapılacak. öbür hafta pazartesi perşembe arası birgüne gün verilecek artık. belkide kordon kiraçlenmesi ilerlemiş diyip hemen ogün veya diğer gün alacak oğluşu. eğer diğer haftaya gün verirsede uygunsa çarşamba istiyoruz dicez. eşim ogün izine ayrılırsa haftasonuyla birleştirsin diye.. yani bizede en fazlaaa 8 gün var
Eki Görüntüle 737599 Eki Görüntüle 737600
dün sünnet düğünü vardı.oraya gittik. herkes dalga geçiyor benleburda dogurma sonra diye resimleri kesmek zorunda kaldım çok büyük dedi yüklemedi
şu an yapabileceğin tek şey sağlık bakanlığını arayıp, şikayette bulunup, sana hastane ayarlamalarını talep etmek... emin ol geri çeviremezler çünkü her görüşme kayıt altında... başları ciddi belaya girer... sözkonusu insan hayatı ne şuursuz tipler bunlar ya... gerizekalı insanlar neyin yeminini etmiş bunlar doktor olmuşlar... zaman kaybetmeyin bence... sizler araştırırken devlet de boş durmasın bi işe yarasın...
kızlar sanırım bu dugun fılan benı yordu..
ve ben 3 gundur kendıme gelemıyorum fırsat bulkdca koltukda uykuya dalıverıyrm. sersem bı haldeyım..
bıde ıyıce sıkldım artık. gunle hızlıca gecsede ogluma kavssam koklasam..
sen daha 34 de sıkıldın yoruldun.. bide beni düşün
ne guzel atlattın ısde bııs kalmadı buda bı tesellı ben hala 43 gunlerı gordkce ıyıce trbe gryom:)
Graf hayırlı olsun..
Kızlar sizce filiz nasıl bi isim .. Tek başına güzrl mi yanına bi şey konsa ne konur..
Ben yeni uydurma isimleri sevmiyorum .. Ona göre bana bi öneride bulunur musunuz
tabi bunun vaktnde gelmeyip bekletenleri de var... sonra kendini normal doğuma adapte etmişken... gününü fazlasıyla geçirip sezeryana girmek zorunda olmak da var...kısa zaman hiç geçmiyo emin ol :18:
kuzum sen tetıkdesın smdı. her an acabamı dıye:)
ama sen normal yapcaksın ınsallah cok ınanclı ve hazırlıklısın bu konuda:)
cnm eksik edermıyız hıc o mınık melek ıcın ne dua etsek az. Allah ım guc kuvvet sgalık versın ınsallah. ama uzmekı kendını bebsın dursun bıraz daha. bu hastanelerın yaptgnada ınan bısı dyemyrm artık okdr cok duyyomkı bole syler bunun bı son bulması lazım artık.
el kadar bebege koycak bı yer bulamamıslar yazıklr olsun onların ınsanlıgınada yemınınede. ama hersey Allah dan bunu sende bılıyosun lutfen ıcını ferah tut cok cabuk toplcak bebegın emın ol
bende havuza cıkmaya korkuyorm.
gunesden fılan degil ama enfeksıyon kaprm dıye. herkez havuza grme aam denıze bol bol gıt dyor. bnmde ıcım gdyor bole balkondan gordkce havuzda yuzenlerı serın serın
ay ne 3 gunmuay cok hycanlandm nekdr guzel bısı ya hesey cok guzle olcak hosgeldın ruzgar:)
ay cnm sızınde bısı kalmamıs. hadı hayırlısyla gel bebıscık
masallah gobusunede kızınada:)
ısı ıyce tıcarete dokmusler sen ıcınde bı can tasınıyosun ya bunu hıc dusunen yokmu. yazıklar olsun.
ağzından bal damlıyo valla
bakıciiizzz son dk korkudan dönmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?