2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Cnmm Allah yardımcınız olsun..denicelecek söz kelime bulamıyorum artıkk dualarımız seninle olsun arkadasım

Canım çok üzüldüm neden insan hayatı kimsenin umrunda değil bu memlekette anlamıyorum. Allahım acil şifalar versin

oo maşalllaahh bir tosuncuk olmuşsun sen hayırlısıyla gel dünyaya annenide hiç üzme bolbol uyuu emii
allahım yardımcısı olsun anneninde
elbiselerde göbüşler dahada büyük gözüküyo sanki.. maşallah üçünüzede

Amanınnnnnn geçmişi okuyacam derken yemeğimi yakmışım Napacam ben(( Şimdi bana yemek gönderin bakiiiiim:)))
kaynanam 3 çeşit yapmış az öncede memlekete gönderdim hemen gelin bana
canım gerçekten çok üzüldüm. allahım hayırlısından bir hastane bulursunuz inşallah. herşeyde var bir hayır derler ya belki daha ii bir hastane daha bilinçli bir ekiple doüğum yapacaksın inşallaahhh. allahım gönlünüze göre versin. dualarımız seninlee..
Graf hayırlı olsun..
Kızlar sizce filiz nasıl bi isim .. Tek başına güzrl mi yanına bi şey konsa ne konur..
Ben yeni uydurma isimleri sevmiyorum .. Ona göre bana bi öneride bulunur musunuz
elif zehra zeynep. filizde güzel sade olarak

Ya varya sabahınsekiznden o saate kadar hastane hastane dolandık benim yüküm bana yetiyor zaten ya arabamız olmasaydı bu sıcakta bu perişanlığa nasıl dayanacaktım?
O kadar umursamazlarki beni oyaladıklarınamı üzüleyim bebeğimin durumuyla ilgili net birşey söylemediklerinemi üzüleyim
Kendimi resmen çöp gibi hissettirdiler yaa
Dua ediyorumki sancım Fln çıkmadı nst de. Ama bu stresle üzüntüyle o an herşey olabilirdi
Ben şikayetimizde Yapıcam içimdekileride söyledim suratlarına ama benim kafama takılan koskoca Cerrahpaşa yenidoğanda beş yatak varmış yaa bizde en iyi yere gidiyoruz die seviniyoduk. Benim Dr umun umursamazlığı işte. İnsan uyarır önceden tamam gel yine ben senin takibini yapayım. Ama sen yer olmama ihtimaline karşı hazırlıklı ol der ne bileyim böle son gün son dk. Golü attılar resmen yaa.
Bizde önceden araştırmamızı yapar ona göre önlemimizi alırdık.
Bebeğimin karaciğerinizde kesede çıkması zaten beni çok üzdü hiç bişey düşünemedimki o anda yaa soğukkanlı olamadım işte.

Son düzenleme:

184 ü aramak için bekleme... bekledikçe sinirin azalıcak... bu birim 7/24 çalışıyor ve ağzına ne geliyosa söyle... gerekirse sağlık bakanına mail atacağını... zor değil bu adamlara ulaşmak... oraya giden her çağrı değerlendiriliyor... göstersinler adamlıklarını...

cnm lutfen uzme kendınuı. duusnme bunları smdı onmze bakmamız lazım. sıkayet edcez ve baska hastane arastrcaz Allah ın yarıdmıyla hepsı gecıcek. hem sen nıye cop hıssdyosn kendnı kutsal bı anensın suanda. onlarn ıcı les olmus. hadı topla kendnı

geçmiş olsun canım.bebeğin ve senin sağlık durumun nasıl.zor bir gün yaşamışsınız bebeğinle.çok üzüldüm.hastanelerin sağlıkla değil işi sanki parayı önemser olmuşlar yani.adı özel hastane ama özel ilgi gösteren hastane pek yok.sağlığımız önce Allah a sonra hastanedeki drlara emanet.Allah korusun.bebeğinin kritik bir durumu mu var canım.inşallah kötü birşey çıkmamıştır.

seni o kadar iyi anlıyorumki... buna benzer sorunu ben de 2 haftadır yaşıyorum.. eminim çok yıpranmışsındır bugün hem bedenen hem ruhen.... bebeğinle alakalı durumu son anda öğrenmen de cabası üstelik...

öncelikle yapman gereken şey sakin ol... sakın ağlama .... ben haftalardır ağlıyorum mağdur olduğumdan dolayı inan hiçbir faydası olmuyor ağlamakla sadece bebeğimi üzdüm.. soğukkanlı bir şekilde çözüm bulmaya çalışın... hangi ildesin? Cerrahpaşa istanbulda mı? bulunduğun ilde tam teşekküllü bir devlet hastanesi yok mu?

benim tosuncukta bazen oyle bi yatıyoki nefes alamyorum yuruyemiyorum , vuruyorum karnıma hafif hafif kalk die :) yer degiştiriyo o zaman rahatsız oluyooo

bende bugün resmen sağ tarafıma ufak ufak vurdum yer değiştirsin diye,gerilir gibi oluyo sonra yine uzanıyo küçük beyfendi :))

canım çok geçmiş olsun yaa,kendini üzmemeye çalış dua et bizde sana dua edelim,inşallah biranönce olumlu şekilde gelişmeler olur.. bu nedir yaa hiç sevmiyorum doktorların bu tavırlarını,nekadar kolay onlar için bazı şeyler töbe töbeee :S
buarada canım karaciğer kesede çıkmış ne demek,ben anlayamadım onu ??

bencede devlet hastanesı suanda dhaa ıyı bı cozum olcak yada unıversıte hastanesı ozel hastaneler boyle seyler yapıyor ne yazıkkı

cerrahpaşa istanbulun en teşekküllü devlet hastanelerinden bri aslında...
hatta türkiyenin en bilindik tıp fakültelerinden biridir ama... böyle amatörlük yaşanması kötü tabiki...

Son düzenleme:
En teşekkülünü die gittik işte sonuç bu
Bağırsaklarının bir kısmı kese içinde dışardaydı şimdi karaciğerinde o kesenin içinde diyorlar işte

Biz şikayetimizi ettik sağlık bakanlığına isimlerinde verdik gördüğümüz muameleyide söyledik tamam ilgileniriz dediler işte bakalım.
Kanuni s.s. Hastanesi ne diecek Çarşamba günü. İnanın daha çok ilgilendiler onların hastası olmamama rağmen en azından gülümseyerek ve moral vererek konuştular bunlar size mesajlarım işte cerrahpaşanın perinatolojisinden bi cacık olmaz onlarla yola çıkılmaz bunu anladık geçti olsa

tamam şimdi annesi üzülmek yok artık... dua edicez hep birlikte inşallah ece için en güzel şeyler gelişicek sen kalbini ferah tut sıkıntıya girme... meleğini de üzme... Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin...

paradokss , canım istanbulda olman büyük şans, yenidoğan ünitesi olan birçok devlet hastanesi vardır eminim, hemen araştırmaya başlayın vakit kaybetmeyin şikayetle felan vakit kaybetmeyin önce doğum için hastane araştırın sezeryan için gün alın emin olun, sonra istediğin kadar şikayet edersin.. şuanda önemli olan sen ve bebeğin başka hiçbişey değil

hahah çok beğenmiştim bu klibi artık senin bebene uyarlarız

gözün aydın cnm

sanada bebişine de maşallah cnm

teşekkürler teyzemiz yıkılmaz kale güçlü manasında birde Sultan Sencer var (Büyük Selçuklu Hükümdarı) siz ne vermeye kararverdiniz

biz de aybars koyucaz büyük ihtimal

bizde bulaydık iyiydi

cnm her şer sandığımızda bir hayr vardır arkadaşların dediği gibi 184 ü ara bakalım ne dicekler

Graf hayırlı olsun..
Kızlar sizce filiz nasıl bi isim .. Tek başına güzrl mi yanına bi şey konsa ne konur..
Ben yeni uydurma isimleri sevmiyorum .. Ona göre bana bi öneride bulunur musunuz

ben kızım olsaydı asel koyucaktım(arapçada bal demek)

allah ikinizinde yardımcısı olsun canlarım haydarpaşa numune hast.ile bir görüş istersen :26: ya da kartal devlet hast. ile onlarda bayağı kapsamlı hast.ler

cerrahpaşa istanbulun en teşekküllü devlet hastanelerinden bri aslında...
hatta türkiyenin en bilindik tıp fakültelerinden biridir ama... böyle amatörlük yaşanması kötü tabiki...

Yani kötü bir tecrübe olmuş sizin için,bizlerede ders olsun;
cerrahpaşa ve çapa gibi hastanelerde doktorların duyguları artık okadar yok olmuş ki,inan bir anne bebek psikolojisinden asla anlamayacaklardır ve yer yok deyipte başından savacaktır,umrunada gelmeyecektir.. gerçekten bildiğimiz bişeye ,senin başına gelen olayla bir kez daha şahit olduk walla...

bence bundan sonra önüne bak,moralini topla , çaresine biranönce bakmaya çalış ,allah yardımcın olsun canım...

Yaa işte böle kötü şeyler yaşadım bugün kızlar hamileliğim ne kadar güzel stressiz geçiyor derken son anımda böyle dumur olduk
Kanuni şuan yeni Doğan'ı ve çocuk cerrahisi bakımından en kapasitesi yüksek hastaneymiş bakalım hakkımızda hayırlısı ben zaten biliosunuz Rabb'inden hep hayırlısı neyse onu diledim böylesi daha iyi demekki diyorum
Şuan beyin olarak o kadar bitkinimki ki tarif edemem size
Kızımda kıpır kıpır maşallah Rabbim benim yavrumada herkesinkinede sağlık sıhhat dayanma gücü versin inşllah
Çok üzgünüm ama etrafımda ki insanlarda eşim annem Kv görümceler gözümün içine bakıyorlar yazık onlarıda üzmek istemiyorum
Neşeli görünmeye çalışıyorum. Olmuyor ama galiba bilmiyorumki ben en iyisi yatıp dinleneyim biraz sabah beşte uyandım sıcaktanda çok uyuyamamıştım gerçi. Sizede çok teşkkürler kızlar Rabbim sizden razı olsun iki laf edip şurada stresimize sevincimizde paylaşıyoruz. Şimdiden tüm dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşk. Fırsat buldukça girerim yine canlar
Sizi seviyoruz kızımın güzel teyzoşlarıııı

Hayırlısıyla Rüzgarına kavuş inşallah kolaycacık geliversin oğluşun

Allah yardımcınız olsun canım

canım cok cok ıyı anlıyorum senı.benım bebegmnde sorunu vardı akcıgerlernde sukur kı ıyılesıyor ama astane doktor cok onemlı.ben fethıyede yasıyorum ama kontrollere ve dogum ıcnde ankaraya gıdıcem gıdıyorum.dogumum zekaı tahir burak astanesnde olcak.doktorum nuri danısman.ancak her hastaya bakmıyor ben durumumu uzuntulerımı anlatıım kabul ettı benı.sadace cumartesılerı muayneanesnde hasta bakıyor.hafta ıcı hastanede oranın rısklı gebelık klınk şefi.devlet hastanesı.ve yenı doganı cok ıyı.ıstersen doktorun nu verebılırım uzulme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…