2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben de normalde özel hastaneye gidiyoruz ama doktorum nst için gelme boşuna ilçede oturuyoruz orada devlet hast.çektiriver demişti ,bugün gittim ilk defa bulunduğum yerdeki kadın doğumcuya ultrasonla bakmadı ya gerek yok dedi ben de merak ediyorum döndü mü dönmedi mi suyu yeterli mi nst de sancım da çıktı bir hafta sonra gitcez özeldeki doktorumuza ben şimdi 1 hafta daha nasıl durcam görcem diye seviniyordum kızımı

Canımgecmıs olsun oncelıkle
Hıc kolay değil suan yaşadıkların
Yardımcı olurmubılmemama
Benım gıttıgım hastane özel unıversıte hastanesı
Medıpol mega
Bağcılarda
Yenıdogan unıtesı var
Sgkl da gecıyor harıkaaa bır hastane özel üniversite hastanesı

canım Allah kolaylık versin inş kolay geçer dualarımız seninle canım

Allah yardımcın olsun canım Dualarımız seninle güzelim üzülme Allah bi yolunu koymuştur canımm Ecemiz sağlıklı gelsin inşAAllah

evet canım sen kanuniye git bence de orası kadın hastalıları ve dogum üzerine bir hastane sana gerekli tedavi yi yapacaklardır inş.belki bilen bilir orası eskiden bakırköy yeni mah. hastanesiydi.sonra oraya taşındı adıda değişti tabi ki. bende orda dogum yapmıştım.yeni dogan acil bölümü fln hepsi var..içini ferah tut...inş herşey yolunda gider.

kızlar bu sıteden alısverıs yapan var mı.ayakkabı begendım sıparıs edıcem ama guvenemedım

ben cok sıkıldım bu halde çalışmaktan canım hem yoğun hem streslı işim insanlara laf anlatmaktan şikayetlerini dinlemekten cok sıkıldım tabıı terbıyesızlerde cok ıstedıklerını yapmayınca hemen kavga ... 3 gun ıse gıtmedım suyum artmıs stres bu kadar değiştirebiliyor etkıleyebılıyor hayatımızı,üç gün fazla bebeğimle kalayım dıye cocuk erken gelmesın stresten dedım,ayrıca dun doğum sancısı cıktı bende 3 saat travayda kaldım serum ve tekrar tekrar nst,ayrıca o doğum ağrısı berbat bışımış coook korktum:18::18::18::18::18: benım kasılmalar duzensızmıs cok sukur vucut kendını hazırlıyomuş Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ama o ağrılardan sonra ınsanların neden sezeryan ıstediğini anladım benımkı anlıktı oysakı:18::18::18::18:

nasılsınız sevgili hamişler ve onların minicik kuzucukları
biz işimize geldik yin müdürümüzü göremediğimizden izinde alamadık işlerde var az daha dayanalım dedik.
akşam 8.30 da kayganayıda yolladık ohhhben birkaç hafta sonra gelirim dedi bekleriz her zaman dedik ama içimizden değil
yoğun ve stresli olsam zor eminim. insanlarla muhatap olmuyorum hiç bazen 1 hafta hiç iş gelmiyor bölge olarak rahatım şükür. sancu cuma bende de çıkmıştı 1 gün hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonundanmış. hayırlı doğumllar nasip etsin allahım hepimize

günaydinnn kızlarrr ve bebisleriii

işimize geldikkk , oturuyoruz , hopluyoruz zıplıyoruzzz

p.tesi kontrolumuz var şafak sayıyoruz hergün :))

sizler nasilsiniz , cücükleriniz nasilll

benım doktorumda takıktı ama benım onu sallamadıgımın farkında artık tartmıyor benı tostları hamurıslerını yıyorum canımın ıstedıgı kadar
kızında ne rahatsızlık vardı canım
ınsallh sağlıcakla dunyaya gelır yavrularımız

günaydin canimmmm

paradokss canım ne denir bilemedim ama allah yardımcın olsun gerçekten kolay şeyler değil anlattıkların hele ki hamilelik stresiyle birlikte bunlarla baş etmek çok zor dualarım seninle..
grafcım senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım 2 gün var ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum

günaydınnnnnn canımcım hoşgeldinizz bizde aynen ya şu 2 3 gündür daha bi kudurukuz sanki

ayy cnaım benımmm maasllah sıze kg nıs cokgusel cok sukur dogmanızda no problem ınsll saglıckala gel ruzgar cımm annene bakma sen anneler hep tedırgndır zatennnhayırla kurtul insl graf cımmmmm

gunaydınlar erkencıyız bgn sbh 07:45 de esımle kalktık bgn ankaraya nısana gıdecekler kahvaltı yaptıkk 9 gelıyordu st gıtıler bende evı toparladım ısleırmı yaptımm sıze bakımm dedım sonrad auykuya yatarız paşazadem leeeeeee
kocısımm benım sımıden ozledım ayrı sehırde olmak benı ne bılımm duygusal yapıyorr yaa bır st yol da olsa bılee
hayırlısı kazasız belasız gelırler ınsallahhhh
kızlar paşam dunden berı cok geergın ya kasm kasım kasılıyor bır an gelıyor acayıp cosuyorrr yoksa sem sert karnım yafffffffff
:44:

hayırlısı ıle ınsalahhh

maasllah sıze cnm benım gobsı harıka duruyor

canım benım rabbım kaldıramıcamız yuk yukems ınsl kımseye ve sızde yenı dogan unıtesı bulur ve saglıcala kıscene kavusursunn eps bır ruya gıbı ece geldgnde unutulur ınsll senı anlamaya calısyorum anneyıs enuz tam olmasada ama ne yapalm hersey rabb ımdenn ayılrısı ıle kavusmak dılegımleee ınsl gonlunun dıledıgı gıbı hayırlısı ıle olurrrrrrrr
katılıyorummm neten ve telden dırek ulasılabılırrrrrrrrrrrrrrr

gunaydınlar cnm kolay gelsın ınsll
bısımde uykumus gelmek uzeree gerı yatıcazzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…