Filiz güzel ama daha manalı bi isim tercih edebilirsiniz bence..
Elif, Merve, Hüsna, Beyza, Betül, Feyza, Şeyma, Nisa, Büşra gibi..
canım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)
ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana
Eki Görüntüle 737599 Eki Görüntüle 737600
dün sünnet düğünü vardı.oraya gittik. herkes dalga geçiyor benleburda dogurma sonra diye resimleri kesmek zorunda kaldım çok büyük dedi yüklemedi
Kızlar yeni geldik hastaneden daha
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Cerrahpaşada bunların hiçbirini söylemediler bize biliyorsunuz
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum
Yaa işte böle kötü şeyler yaşadım bugün kızlar hamileliğim ne kadar güzel stressiz geçiyor derken son anımda böyle dumur olduk
Kanuni şuan yeni Doğan'ı ve çocuk cerrahisi bakımından en kapasitesi yüksek hastaneymiş bakalım hakkımızda hayırlısı ben zaten biliosunuz Rabb'inden hep hayırlısı neyse onu diledim böylesi daha iyi demekki diyorum
Şuan beyin olarak o kadar bitkinimki ki tarif edemem size
Kızımda kıpır kıpır maşallah Rabbim benim yavrumada herkesinkinede sağlık sıhhat dayanma gücü versin inşllah
Çok üzgünüm ama etrafımda ki insanlarda eşim annem Kv görümceler gözümün içine bakıyorlar yazık onlarıda üzmek istemiyorum
Neşeli görünmeye çalışıyorum. Olmuyor ama galiba bilmiyorumki ben en iyisi yatıp dinleneyim biraz sabah beşte uyandım sıcaktanda çok uyuyamamıştım gerçi. Sizede çok teşkkürler kızlar Rabbim sizden razı olsun iki laf edip şurada stresimize sevincimizde paylaşıyoruz. Şimdiden tüm dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşk. Fırsat buldukça girerim yine canlar
Sizi seviyoruz kızımın güzel teyzoşlarıııı
nasılsınız sevgili hamişler....
biz daha iyiyiz az önce nstye girdik hiç sancımız çıkmadı
doktor artık izne ayıralım seni evde dinlen dedi ama ben istemedim işyerinde çok rahatım iş yapmıyorum gibi bişi sonrasına aktarmak istiyorum dedim. çarşambaya kadar bari dinlen didi. ya sağlık ocağından rapor al yada izin al ben verirsem doğum iznini başlatmış oluruz dedi işyerime geldim ama bölge müdürümüzçıkmış izin alamadım bir ikide iş gelmiş onlara bakacağız öğleden sonra allah kerim.
alah kavuştursun sağsalim inşalahh...
banada dedi ama ben istemedim yaa
yaa cuma hastanede yattım kaynanam geldi hemen gitmedide. o evde olunca sanki daha çok yoruldum bişeyler yapıyo yemek tatlı hamur işi oyaparken yatamıyorum sen otur ben yapayım falanda demiyo yalnız olsam tek çeşit yapar yemeğimi toplarım evimi yatarım. birde çok toplu değil mutfak karştı girip çıktıkça sinir oluyorum pöff kötümüyüm ne. şimdide izin alsammı die düşünüyorum işyerinde sanki daha rahatım
yoğun ve stresli olsam zor eminim. insanlarla muhatap olmuyorum hiç bazen 1 hafta hiç iş gelmiyor bölge olarak rahatım şükür. sancu cuma bende de çıkmıştı 1 gün hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonundanmış. hayırlı doğumllar nasip etsin allahım hepimizeben cok sıkıldım bu halde çalışmaktan canım hem yoğun hem streslı işim insanlara laf anlatmaktan şikayetlerini dinlemekten cok sıkıldım tabıı terbıyesızlerde cok ıstedıklerını yapmayınca hemen kavga ... 3 gun ıse gıtmedım suyum artmıs stres bu kadar değiştirebiliyor etkıleyebılıyor hayatımızı,üç gün fazla bebeğimle kalayım dıye cocuk erken gelmesın stresten dedım,ayrıca dun doğum sancısı cıktı bende 3 saat travayda kaldım serum ve tekrar tekrar nst,ayrıca o doğum ağrısı berbat bışımış coook korktum:18::18::18::18::18: benım kasılmalar duzensızmıs cok sukur vucut kendını hazırlıyomuş Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ama o ağrılardan sonra ınsanların neden sezeryan ıstediğini anladım benımkı anlıktı oysakı:18::18::18::18:
ben 24 kılo alsam heralde doktorum beni keser.o kadar takık ki kiloya ben 8 kılo aldım ama burnumdan getıryor.dıkkat edelım,yuruyelım 7 kıloyla dogum yapılırmıs aslında falan fılan.bende 10 kılo alırım sanırım doguma kadar yandım yanı :/ doktorum kılo takıklıgı dısında ıyıdır hatta cok ıyı bır doktor.kızımda ratasızlk var dıe gezmedgm doktor kalmadı ama en yernde teshısı bu doktor koydu cok rahatlattı benı Allah razı olsun yınede
nasılsınız sevgili hamişler ve onların minicik kuzucukları
biz işimize geldik yin müdürümüzü göremediğimizden izinde alamadık işlerde var az daha dayanalım dedik.
akşam 8.30 da kayganayıda yolladık ohhhben birkaç hafta sonra gelirim dedi bekleriz her zaman dedik ama içimizden değil
yoğun ve stresli olsam zor eminim. insanlarla muhatap olmuyorum hiç bazen 1 hafta hiç iş gelmiyor bölge olarak rahatım şükür. sancu cuma bende de çıkmıştı 1 gün hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonundanmış. hayırlı doğumllar nasip etsin allahım hepimize
günaydınnnnnn canımcım hoşgeldinizz bizde aynen ya şu 2 3 gündür daha bi kudurukuz sankigünaydinnn kızlarrr ve bebisleriii
işimize geldikkk , oturuyoruz , hopluyoruz zıplıyoruzzz
p.tesi kontrolumuz var şafak sayıyoruz hergün :))
sizler nasilsiniz , cücükleriniz nasilll
ayy cnaım benımmm maasllah sıze kg nıs cokgusel cok sukur dogmanızda no problem ınsll saglıckala gel ruzgar cımm annene bakma sen anneler hep tedırgndır zatennncanım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)
ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana
hayırlısı ıle ınsalahhhinşallah herşey düzene girer canım gerçekten çok karıştı ortalık.
bebeğe çok az bez koymuşsun canım.bence biraz daha koy.
canım eşin ne kadar yardımcı olsa da insan bir bayanın yardımına ihtiyaç duyuyor ilk zamanlar.ama bir yandan dediğin gibi iç içe yaşamak zor oluyor.o günleri atlatsak herşey düzene girer işte.
sanırım inmiş bence de.
güle güle kullanın çok şeker
fazla kalamıyacaksa doğum sonrası daha çok ihtiyacın olur canım.
ben 23 kilo almıştım ve sezaryen olmuştum.1-2 hafta içinde 13 kilo gitmişti.10 kilo da 2-3 ayda gitti zaten.
40 km gidip gelmek ne zor olur canım allah kolaylık versin.
benim çok hoşuma gitti ismi bebişinin.gerçekten çok beğendim.sencer in anlamı ne
Eki Görüntüle 737599 Eki Görüntüle 737600
dün sünnet düğünü vardı.oraya gittik. herkes dalga geçiyor benleburda dogurma sonra diye resimleri kesmek zorunda kaldım çok büyük dedi yüklemedi
Kızlar yeni geldik hastaneden daha
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Cerrahpaşada bunların hiçbirini söylemediler bize biliyorsunuz
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum
canım benım rabbım kaldıramıcamız yuk yukems ınsl kımseye ve sızde yenı dogan unıtesı bulur ve saglıcala kıscene kavusursunn eps bır ruya gıbı ece geldgnde unutulur ınsll senı anlamaya calısyorum anneyıs enuz tam olmasada ama ne yapalm hersey rabb ımdenn ayılrısı ıle kavusmak dılegımleee ınsl gonlunun dıledıgı gıbı hayırlısı ıle olurrrrrrrrDr çokta yer yok diyorlar hep, annemde dediki ya benim kızımın sancısı tutsa acil bi durumu olsa o zaman ne yapacak ne dieceksiniz oradan oraya sürüklenicekmiyiz biz.altı ay oyuncak gibi bakıpbakıp gönderdiniz doğum haftasında hadi gidin diyorsunuz hemde yerimizi ayarlamıyorsunuz bi telf açmaya bile tenezzül etmiyorsunuz . Ama görseniz var ya yüzleri falloş olmuş istediğin kadar konuş umurlarında değil yaaa. Bu benim hastam yerini ayarlarım demiyorlarda bizim yapabileceğimiz bişi yok diyorlar . Üstelik ben 6. Ayımda konuştum dedim ki eğer bebeğim burda operasyona alınmıcaksa öle bi ihtimal bile varsa ben burda kontrollerime devam etmem şimdiden gider hastane araştırırım dedim aaa olur mu öle şey sen bizim hastamızın nası yer olmaz bilmem ne dediler bana bide yaaa
katılıyorummm neten ve telden dırek ulasılabılırrrrrrrrrrrrrrrşu an yapabileceğin tek şey sağlık bakanlığını arayıp, şikayette bulunup, sana hastane ayarlamalarını talep etmek... emin ol geri çeviremezler çünkü her görüşme kayıt altında... başları ciddi belaya girer... sözkonusu insan hayatı ne şuursuz tipler bunlar ya... gerizekalı insanlar neyin yeminini etmiş bunlar doktor olmuşlar... zaman kaybetmeyin bence... sizler araştırırken devlet de boş durmasın bi işe yarasın...
gunaydınlar cnm kolay gelsın ınsllgünaydinnn kızlarrr ve bebisleriii
işimize geldikkk , oturuyoruz , hopluyoruz zıplıyoruzzz
p.tesi kontrolumuz var şafak sayıyoruz hergün :))
sizler nasilsiniz , cücükleriniz nasilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?