2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Gunaydin kizlar safak 29 cok heycanliyimmm hafta sonu kizimi gormeye gidecemm

ohh ne güzelmiş canım:) bak dun ıznım basladı toplum sağlığına veremedim aksam taburcu ettıler,bugunde halk sağlığına benım bırımı denetlemey gelmışler olay cıkartmıslr ben veremıyorsam esım gıdıp verecekmıs asmdekı dığer doktor arkadasım rısklı gebelıgı var basından berı dun kadın travayda kalmıs nıye tutanak tuıtuyorsunuz demıs anlamamıslar halk sağlığına savunma verecekmısım doğum iznımın basladıgı ıkıncı gun yerınde yok vede ızın kagıdını dun tsmye vermedı dıye bunlarla ugrasmamak en ıyısı can sıkıyorlar sadece

günaydınn annişler ve minisler on gün aradan sonra bugün ise geldik isin yolunu unutmusuz insallah bugün son is günü biz iyiyiz herkesler de iyi olsun

ortalıkda karışık ya biraz ondan kaynaklı sanırım neyse ne zaman nerde olduğun belli nasılsa istediklerini yapsınlar
bizimde 11 işgünümüz kaldı ohh yaa birde bişi soracağım şimdi 32+0 30 hazirana geliyordu benim perşembe günü yani 37+0 4 temmuz 4 temmuzdada mı işe geleceğim yoksa o gündemi başlıyor. 1 gün 1 gündür

canim bende 32+0 da rapor aldim 30 haz persembe idi , raporumda 3 temmuza kadar calısabilir yaziyor , ( 3 temmuzda 37 haftalık yasal dogum iznine ayrilabilir yaziyor )

3 temmuzda calısıcam 4 temmuz gelmiycem yani :)

dualarımız senınle hayırla sağlıkla kucagına alırsın ıns canım

dualarımız senınle canım... allah a guvenelım sıgınalım ıns herşey yolunda gıder sağlıkla kucagına alırsın bebegını...

Merhaba güzel anneler kahvaltımızı yaptık ve biz geldik. Cuma akşam kontrole gittik oğlum 2.700 olmuş boyu da 49 cm olmuş. İyi gidiyor maşallah yalnız nst ye girdiğimizde sancım olduğu çıktı o gün çok fazla yürümüştüm gerçi ama yat dinlen Pazartesi tekrar görüşelim dedi Dün tekrar nst ye girdim yine sancı çıktı bunun üzerine doktor nidilat verdi günde 3 tane kullan 3 4 günde yatak istirahati verdi cuma bi daha giricez nst ye. Bu nidilatı erken doğuma karşı veriyormuş doktorlar panikledim biraz ama dinlenince geçer inşaallah. Oğlum gelmek için acele ediyor biraz. Daha ütüsü yapılacak ev temizlenecek anneannemiz gelecek bugün artık ona kaldı. :))

akciğerınde kıst vardı canım dogumdan sonra cerrahı mudahele falan gerekır dıolardı rısklı dıolardı ama cok sukur ıyılesıyo kuculuyo gerek yok cerrahı mudaheleye dedıler sevınıyoruz bızde Rabbım erkesı sevındırır ıns

günaydın kızlar...
inanılmaz sıcak yahu...
kalktık kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık çamaşırlarımızı katladık... çok afedersiniz totomuzdan su çıktı... öğleden sonra doktor teyzemize gidicez... bi bakalım bakalım nst de sancımız çıkıcakmı? açılma varmı? evden çıkmadan buzzz gibi bi duş aldık mı missss babamız ayak tırnaklarımızı kesicek onu bekliyoruz...
bu sabah ellerimde ayaklarımdaki şişlikler çok fazla göründü gözüme bakalım doktorumuz ne diycek bu duruma?

allah sana ve bebegne guc versn cnm bnm yha ınş cerrahpaşadan daha ıyı bı hastane bulursnz tatlım en kısa zamnda cnm kalbndekı delık butun bebeklerde var o snra duzelıo duzelmesede kafaya takılıcak bse yok cnku bnmde kalbım delık hala kapanmams bebekken allaha cok sukur bı sorun yaratmıo bnde
ıns senn bebegnde en kısa zamnda saglıgna kavusur
dualarımız sennle cnm

günaydinnn kızlarrr ve bebisleriii

işimize geldikkk , oturuyoruz , hopluyoruz zıplıyoruzzz

p.tesi kontrolumuz var şafak sayıyoruz hergün :))

sizler nasilsiniz , cücükleriniz nasilll

bnmdeeeee p.tesı cok m.edıorum bde bnm karnmı herkes dustu dıo ama bnm tosbam hala yan yatıo keyıfcı heralde bırazcık

canim bende 32+0 da rapor aldim 30 haz persembe idi , raporumda 3 temmuza kadar calısabilir yaziyor , ( 3 temmuzda 37 haftalık yasal dogum iznine ayrilabilir yaziyor )

3 temmuzda calısıcam 4 temmuz gelmiycem yani :)
Bendede 4 temmuza yazıyor. ama 4 temmmuza kadar deince sanki 4 ünde gelmeyeceğim gibi algılıyorum onu en azından işime öle gelio
maşallah bebişine. bendede çıkmıştı ama idrar yolu enfeksiyonundan nidilat dediğin dışı turuncu şeker gibimi banada verdi adı aklıma gelmedi 2 kere içicen dedineden verdiini sölemedi ama. sancıları kontrol altına almazlarsa kötü olurmuş sonrasında öle dedi

kesınlıkle yha cok bunaltıcı bı hava var bızmde babamız haırladı bgn kahvaltımızı bıraz evı topla maknaya camısr at drken aynn bnmde totomdan su cıktı vallahı zaten yanık ayse gıbı gezınıorum ortalıkta ahhh o soğuk suya bı grebılsem haytta soğk dus alaammmammm cok sıcakta alıodum hep sımdı erken dgm olur korkusuna ılık yaptım suyumu şişlikler bnde hıc gecmıo yha ayaklarım daul gıbı oldu vallahı sızım sızım sızlıo yha basamıorum bazen (((

Allahım bu günleri sana unutturur inşallah ,hayatındaki herşey yoluna girer.Benim direk gözümün önüne geldi tipler inan,gıcık ,ilgisiz, duyarsız, dövülesi tipler.. Şikayet hakkın olmazmı acaba?? Bebeğinle ilgili de dur bakalım bekle bence bi doktor dedi die üzme kendini,acenunun söylediği doktora da bi git başkasına da git,emin olursanız çözümüne odaklanırsınız canım benim..Biraz talihsizlikler oluo evet ama belkide sonunda hayrlı bişe olcak ,dualarım seninle..

al benden de o kadar... acıyo bastıkça... sanki bi iğne batırsam pooooffff diye sönücek gibi

günaydin canim ,

çok hamaratiz bugun :))) ,

hadi hayirli haberlerle gelin aylizimiz'le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…