al benden de o kadar... acıyo bastıkça... sanki bi iğne batırsam pooooffff diye sönücek gibi
günaydin canim ,
çok hamaratiz bugun :))) ,
hadi hayirli haberlerle gelin aylizimiz'le
ortalıkda karışık ya biraz ondan kaynaklı sanırım neyse ne zaman nerde olduğun belli nasılsa istediklerini yapsınlar
bizimde 11 işgünümüz kaldı ohh yaa birde bişi soracağım şimdi 32+0 30 hazirana geliyordu benim perşembe günü yani 37+0 4 temmuz 4 temmuzdada mı işe geleceğim yoksa o gündemi başlıyor. 1 gün 1 gündür
Yarimm güzel haberlerle gelirsin inşallah haber ver gelince ..
Merhaba güzel anneler kahvaltımızı yaptık ve biz geldik. Cuma akşam kontrole gittik oğlum 2.700 olmuş boyu da 49 cm olmuş. İyi gidiyor maşallah yalnız nst ye girdiğimizde sancım olduğu çıktı o gün çok fazla yürümüştüm gerçi ama yat dinlen Pazartesi tekrar görüşelim dedi Dün tekrar nst ye girdim yine sancı çıktı bunun üzerine doktor nidilat verdi günde 3 tane kullan 3 4 günde yatak istirahati verdi cuma bi daha giricez nst ye. Bu nidilatı erken doğuma karşı veriyormuş doktorlar panikledim biraz ama dinlenince geçer inşaallah. Oğlum gelmek için acele ediyor biraz. Daha ütüsü yapılacak ev temizlenecek anneannemiz gelecek bugün artık ona kaldı. :))
Dün üç saat kadar karnım,belim ve sağ bacağım ağrıdı,karnımda sertti.Böle bişi yaşayan varmı?? kasılma mı ki bu acaba?bi taraftan da bi sıcak basması hafif halsizlik.Karnımdaki sertliğin gittiği aralarda da bebişim çok hareketliydi,noluo yaf dedimm,bilmemek ne kadar kötü bişee..
aynen öyle bilmemek çok kötü... ben bu gibi durumlarda hemen hastaneye gidiyorum korkudan... doğurup kalmıyım bi yerlerde diye
aynen öyle bilmemek çok kötü... ben bu gibi durumlarda hemen hastaneye gidiyorum korkudan... doğurup kalmıyım bi yerlerde diye
günaydın. şafak 41 gözüküyor. sezaryanmı olacaksın
Hastane için hazırladığınız bavulunuzun içine kendiniz ve bebeğiniz için kişisel ihtiyaç olarak, olmazsa olmaz diye düşünerek neler koydunuz güzel annişler?
Mesela doğum sonrası hemen duş alabiliyor muyuz bu konuda benim hiç bir fikrim yok. kendimize havlu, şampuan vs. almamız gerekli mi acaba?
Kendiniz için nevresim ve pike takımı filan aldınız mı, ilk fotoğraflarda görünecek malum ya hani ben o yüzden koymalı mı diye düşündüm.
Mesela benim normalde de atlet giyme alışkanlığım olmadığı için bavula da koymadım ama gerekli olur mu bilemiyorum da tecrübesizlikten
Pijama ,gecelik,iç çamaşırı, ped, makyaj bakım mlz.,terlik, vb. bunlar dışında neler koymamız gerekli?
Bebek için de havlu koymamıza gerek var mı yoksa hastane hallediyor mu bir şekilde silme temizleme işini?
Bavul içi eşyaları konusunda benim gibi endişelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aklıma gelmedi değil ama çok erindim hazırlan doktora git bi de geç bi saatti,içimden bi ses te öle o kadar önemli bişe olmadığını söyledi,ne olduğunu da anlamadım valla..Hemen işlerimi halletmem lazım ne olur ne olmaz:):) Dedim böle aniden bişe olsa evde bisürü iş duruo,sadece halıları gönderdim,anlatmiim tek tek hiçbişey yapmadım daha.
günaydinnn kızlarrr ve bebisleriii
işimize geldikkk , oturuyoruz , hopluyoruz zıplıyoruzzz
p.tesi kontrolumuz var şafak sayıyoruz hergün :))
sizler nasilsiniz , cücükleriniz nasilll
Happy milkin tişörtünü almıştım unnadodan.Size de göstereyim dedim.
Eki Görüntüle 737978 Eki Görüntüle 737979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?