2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hastane için hazırladığınız bavulunuzun içine kendiniz ve bebeğiniz için kişisel ihtiyaç olarak, olmazsa olmaz diye düşünerek neler koydunuz güzel annişler?

Mesela doğum sonrası hemen duş alabiliyor muyuz bu konuda benim hiç bir fikrim yok. kendimize havlu, şampuan vs. almamız gerekli mi acaba?
Kendiniz için nevresim ve pike takımı filan aldınız mı, ilk fotoğraflarda görünecek malum ya hani ben o yüzden koymalı mı diye düşündüm.
Mesela benim normalde de atlet giyme alışkanlığım olmadığı için bavula da koymadım ama gerekli olur mu bilemiyorum da tecrübesizlikten
Pijama ,gecelik,iç çamaşırı, ped, makyaj bakım mlz.,terlik, vb. bunlar dışında neler koymamız gerekli?

Bebek için de havlu koymamıza gerek var mı yoksa hastane hallediyor mu bir şekilde silme temizleme işini?

Bavul içi eşyaları konusunda konusunda benim gibi endişelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım ben sabah gittim 37 artı 0da aldım raporu verdim okula eve geldim eşim müsait olsa onla da yollar hiç gitmezdim

geçmiş olsun canım o ilaç baya bi önlüyo erken gelmesini içini ferah tut

Dün üç saat kadar karnım,belim ve sağ bacağım ağrıdı,karnımda sertti.Böle bişi yaşayan varmı?? kasılma mı ki bu acaba?bi taraftan da bi sıcak basması hafif halsizlik.Karnımdaki sertliğin gittiği aralarda da bebişim çok hareketliydi,noluo yaf dedimm,bilmemek ne kadar kötü bişee..

aynen öyle bilmemek çok kötü... ben bu gibi durumlarda hemen hastaneye gidiyorum korkudan... doğurup kalmıyım bi yerlerde diye

aynen öyle bilmemek çok kötü... ben bu gibi durumlarda hemen hastaneye gidiyorum korkudan... doğurup kalmıyım bi yerlerde diye

evet canım sorma insan bilmeyince her şeye panik yapıyo geçen çok erken saatte telefon çaldı ben yataktan doğum başladı diye fırladım ne alakaysa :)

Aklıma gelmedi değil ama çok erindim hazırlan doktora git bi de geç bi saatti,içimden bi ses te öle o kadar önemli bişe olmadığını söyledi,ne olduğunu da anlamadım valla..Hemen işlerimi halletmem lazım ne olur ne olmaz:):) Dedim böle aniden bişe olsa evde bisürü iş duruo,sadece halıları gönderdim,anlatmiim tek tek hiçbişey yapmadım daha.

Canım kendin için havlu şampuan al.
Nevresim senin isteğine kalmış Hastanedekini kullanamam dersen alırsın.
doğumdan sonra bedenimiz hassas ve ozellikle gaz olmaması için atlet al yanına..Ben giyeceğim.Yoksa ter vücumuzda soğur.Birde gaz oluruz.Hem bebeğe geçer gaz hem kendimizi rahatsız eder.
bebek için hastaneden hastaneye fark var.ama ben ebeye vermek üzere bir adet iç dış zıbın alt pijama bez battaniye havlu eldiven hazırladım.Onu vereceğim.İhtiyacı olanı kullansın.
Emmeme ihtimaline karşı bir adet çay kaşığı ya da mama kaşığı al sütü onunla veriyorlarmış.emzik biberron al.
meme ucu hassas olacağı için gogus kalkanı al.gogus kremı al.gogus pedi daha da arttırıyormuş yarayı.
Genel ihtiyaçlar dışında aklıma gelenler bunlar.Genelini aldım demişsin zaten.

bende sık sık doktora diyorumm korkuyorum evde dogurcam vs diye , yada en ufak seyde hast tasiniyoruz , oda bana gülerek oyle hemen dogmuyo endise etme diye cevap veriyo :)) rahat olmaya calısıyorum

Tünaydın geç kaldım bugün iş yerine bir geldim kafamı yeni kaldırıyorum.ama kalım hep sizde sıcaklar evet ya çok zor napıcaz bilmiyorum.gece salonda yattık eşimle klimayı açtık napim dayanamıorum yoksa geceleri.sabaha kadar deliksiz uyumuşum ama saat 3 e geliyodu uyuduğumda aksam uyurum artıkın napim...

paradokss kullanıcısından alıntı

PARADOKS sakın üzme kendini herşeyin hayırlısı inanki hayırlı olduğu için böyle olmuştur.Benim herşeyimnormal giderken başka bi hastaneye gidim dedim doktor bana resmen demediğini bırakmadı bebeğimle ilgili.senin işin farklı tabi hastane bulamamak böyle ortada bırakması gittiğin doktorun sinir bozucu ama bozma sinirini.emin ol sitres herşeyin başı zamanında herşeyin olur daha var doktorda bulursun hastanede inan.hayırlı bir yer çıkacak karşına inşallah dualarımızda seninle.

Haziran Anneleri -> 2013 Haziran Anneleri Doğum Hikayeleri.. adlı topiği okumanızı tavsiye ederim kızlar.

Doğum hikayeleri paylaşılmaya başlanmış ve etkileyici gerçekten her biri ayrı bir tecrübe ve ayrı bir eğiticilikte. Kendinizi doğuma daha hazır hissetmenizi sağlıyor.Bilginize

slm kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla..28 hazirana epidural sezaryen olcam çok heyecanlandım ya.allahtan korkum yok.38+1 oluyo.sizce erken değilmi sezryen için.hem biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime hemde beklesin kilo alsın diorum 3 kilo 3.100 anca olur dio doktor.napsam bilemedim.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…