2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim

Bu cuma değil haftaya cumaaKavuşman açısından güsel bebişine ama dediğin gibi bende en çok onu kafama takardım erkenden alınmasını,doktora söyledim istersen sancın geldiğinde de alırıs deyip rahatlattı beni sende bi sorsaydın canım için rahat etmiycekse

herkeslere merhabalar..3 gündür giremedim. evle uğraştuk. buzluğa bişeyler yaptık..geçmişi okuyamadım henüz..doğum yapan varmı merak ediyorum aklım hep burda:) hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah..

kızlar kavanoz bebek şekeri yapanlara bi sorum olacak sipariş vericem de tül 18 mi yksa 22 cm mi olacak, bide kurdela var onun eni kaç cm olmalı. bide 50 kavanoz için kaç metre gidiyo cevap için şimdiden teşekkürler..

Canim benim de sezaryen olcagim kesinlesirse ayni tarih 28 haziran.ama bnm 38+5 oluyo doktoruma kalsa 39 haftayi gecsin istiyor ama malesef sanirim 30 haziranda sehir disina cikicakmis bnde o yokken ani bisey olmasin diye 28 ine karar verdim.bence sen sakinca yoksa 1 hafta daha bekle derim.kg cok onemli degil.ama ne kadar kalirsa bebis icin ve sut icin o kadar iyi bence.

ay canım çok sevindim erkenden kavuşacaksın sağlıkla kucağına alırsın inş

allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inş.

canım alacağını 38e kadar alıyo son iki hafta pek almıyo diye biliyorum ben

hayirlisi ile kocagina alirsin inş canim ,,
epudiral tecrubeni bizlede paylaşirsan cok sevinirim

ben yapicam , tülleri almadim henüz ama 22 lik alıcam kurdelede ince olanlardan alıcam kalınlar çirkin durur sanirim nminicik kavanozlar zaten :)) ben 60 tane için 50 mt alicam nolur nolmaz.

böyle tarihin belli olması ne kadar heyecanlı ya..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bence kilosu güzel maşallah

meraba kızlar ramazandan önce doğrmak istiom doktorm 12 snden sonra alalım dedi. şeker şüphesi var biraz bende de... normalde 5 tmmzda alıncaktı. 38+6 ii değilmi szcee... ya bn çok daraldım yabancı dilöğrenmeye gidiom evde duramıom çıksam bi türlü. nefes darlığıda arttı. ayrıca iştahım hiç yok . keçiboynuzu içiodum braktım . bebeğin kilo alması için napmalıyım? gece yemek daha mı iyi? ne de olsa sezeryan olcam şöyle 4 yada 5 kg olsn istiom ama daha 2 kg flandı

ben yapicam , tülleri almadim henüz ama 22 lik alıcam kurdelede ince olanlardan alıcam kalınlar çirkin durur sanirim nminicik kavanozlar zaten :)) ben 60 tane için 50 mt alicam nolur nolmaz.

ay canım sende olasan..kavanoz deyince akla sen geliyonteşekkür ederim.ben veriyorum şimdi siparişleri..kavanozlarım yarın gelicek inşallah..
tül olarak senin ki de buydu sanırım..
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
böcükleri kv beğendi:)
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
krudela da bunu beğendim. 1 tanesi 10 metre 4 tane de ben alıyım o zaman..
PEMBE PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax

nasıl beğendinizmi

canim 5 tanemi alsan nolur nolmaz yaa :)))
tül kurdele aynı benimkide kurdelem mavi puanli olandan , tüllerim beyaz olcak benim :))
ben begendim , sen yapte bi numune koy bakalim nasil olcak böcüklerinde çok sevimli ugur getirsin inşş

kızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb

çok sağol canım ya çok yardımcı oldun..hemen veriyorum siparişleri emen koycam resmini inşallah..siparişler gelince de haber veririrm..çok öpüyoruz teyzeleri

meyve yemek kilo aldırır diyorlardı canım meyve kuruyemiş yiyebilirsin

canım siyah et ye. kavurma haşlama olarak bol bol ye. ev yogurdu yemeye calış imkanın varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…