kızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb
kızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb
Arkadaşların tavsiyelerinin yanında bir de baklagilleri tüketmeye çalış,protein deposu,ve bir de yumurta her sabahkızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb
hmm o zaman bende 4 ünde gelmeyeceğim ohh sevdim bunucanım ben sabah gittim 37 artı 0da aldım raporu verdim okula eve geldim eşim müsait olsa onla da yollar hiç gitmezdim
her kavanoza 1 er metre düşüyor canım nerdeyse çok değilmi yaffben yapicam , tülleri almadim henüz ama 22 lik alıcam kurdelede ince olanlardan alıcam kalınlar çirkin durur sanirim nminicik kavanozlar zaten :)) ben 60 tane için 50 mt alicam nolur nolmaz.
yaaa bişi dicem ben birmaksdan sipariş vermiştim cumratrsi geldi karlı simli pembe 22 cm tül iğrenççççç çıktı heryeri kesilmiş teli kaçmış gibi kenarlarının kesimleri hiç düzgün değil mail atayım diyordum unutuyorum hep aklınızda olsun diğer siparişler çok ii geldi ama tüllerin kenarları resmen yamukay canım sende olasan..kavanoz deyince akla sen geliyonteşekkür ederim.ben veriyorum şimdi siparişleri..kavanozlarım yarın gelicek inşallah..
tül olarak senin ki de buydu sanırım..
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
böcükleri kv beğendi:)
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
krudela da bunu beğendim. 1 tanesi 10 metre 4 tane de ben alıyım o zaman..
PEMBE PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
nasıl beğendinizmi
Canım ben 38i bile doldurmadan doğum yapıcam mecburen. Sezaryende zaten 38+0 da alıyorlar genelde. Doktorunagüven bence. Riskli görse almaz bebişi o tarihte.slm kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla..28 hazirana epidural sezaryen olcam çok heyecanlandım ya.allahtan korkum yok.38+1 oluyo.sizce erken değilmi sezryen için.hem biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime hemde beklesin kilo alsın diorum 3 kilo 3.100 anca olur dio doktor.napsam bilemedim.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
herkeslere merhabalar..3 gündür giremedim. evle uğraştuk. buzluğa bişeyler yaptık..geçmişi okuyamadım henüz..doğum yapan varmı merak ediyorum aklım hep burda:) hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah..
kızlar kavanoz bebek şekeri yapanlara bi sorum olacak sipariş vericem de tül 18 mi yksa 22 cm mi olacak, bide kurdela var onun eni kaç cm olmalı. bide 50 kavanoz için kaç metre gidiyo cevap için şimdiden teşekkürler..
hmm o zaman bende 4 ünde gelmeyeceğim ohh sevdim bunu
her kavanoza 1 er metre düşüyor canım nerdeyse çok değilmi yaff
yaaa bişi dicem ben birmaksdan sipariş vermiştim cumratrsi geldi karlı simli pembe 22 cm tül iğrenççççç çıktı heryeri kesilmiş teli kaçmış gibi kenarlarının kesimleri hiç düzgün değil mail atayım diyordum unutuyorum hep aklınızda olsun diğer siparişler çok ii geldi ama tüllerin kenarları resmen yamuk
aradım canımcım hemen yenisini gönderiyoruz dedi perşembe ve cuma günki siparişlerde böle sorunlar olmuş dedi kargoda almayacauk dedi aferin dedim bendene bilim fazla fazla olsun dedim ben ucuz zaten :) baska bişey yaparim yanlıs keseriz kısa olur vs vs .
karlı simli tülmü iğrenç ayyyyyyyyyyy eee napicaz ?????????????
iade et bence
ay canım sende olasan..kavanoz deyince akla sen geliyonteşekkür ederim.ben veriyorum şimdi siparişleri..kavanozlarım yarın gelicek inşallah..
Tül olarak senin ki de buydu sanırım..
karlı simli hazır kesilmiş organze tül - birmax
böcükleri kv beğendi:)
nıkah ve bebek sekerı ıcın mınık ugur bocegı - birmax
krudela da bunu beğendim. 1 tanesi 10 metre 4 tane de ben alıyım o zaman..
pembe puanlı kurdele 10 metre ( 1 adet ) - birmax
nasıl beğendinizmi
hmm o zaman bende 4 ünde gelmeyeceğim ohh sevdim bunu
her kavanoza 1 er metre düşüyor canım nerdeyse çok değilmi yaff
Yaaa bişi dicem ben birmaksdan sipariş vermiştim cumratrsi geldi karlı simli pembe 22 cm tül iğrenççççç çıktı heryeri kesilmiş teli kaçmış gibi kenarlarının kesimleri hiç düzgün değil mail atayım diyordum unutuyorum hep aklınızda olsun diğer siparişler çok ii geldi ama tüllerin kenarları resmen yamuk
evet öleymiş test ettim onayladım bakalım gelen nasıl çıkacakhoşgeldin bebek yazan kurdeleden alsaydın ben onları çok seviyorum.sonucta her zaman dıger kurdeleyi kullananbılırsın ama hosgeldın mesajı olan sadece ılk dogdugunda.benım fıkrım
evet canım sorun oldugunda yenısını hemen gonderıyorlar.iyi bir calısma dısıplınlerı var.
aradım canımcım hemen yenisini gönderiyoruz dedi perşembe ve cuma günki siparişlerde böle sorunlar olmuş dedi kargoda almayacauk dedi aferin dedim bende
karşı çıksa diyecektim bak koskoca kk ye rezil ederim sizi dicektim neysse akıllılık ettiaferim onlara deseydin kk da söylerim saç baş yolarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?