2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Protein den zengin beslenme bebeğinin kilo almasını kolaylaştırı canım.Kırmızı beyaz et,meyva sebze bol bol tüket

pekmez et muz benim bildiklerim bunar ben dikkat edince de kafasına göre alıyo aslında çok da aman aman fayda etti diyemem zira 2500 olsa bari diye uğraşıyoruz doktorumla

Arkadaşların tavsiyelerinin yanında bir de baklagilleri tüketmeye çalış,protein deposu,ve bir de yumurta her sabah

canım ben sabah gittim 37 artı 0da aldım raporu verdim okula eve geldim eşim müsait olsa onla da yollar hiç gitmezdim
hmm o zaman bende 4 ünde gelmeyeceğim ohh sevdim bunu
ben yapicam , tülleri almadim henüz ama 22 lik alıcam kurdelede ince olanlardan alıcam kalınlar çirkin durur sanirim nminicik kavanozlar zaten :)) ben 60 tane için 50 mt alicam nolur nolmaz.
her kavanoza 1 er metre düşüyor canım nerdeyse çok değilmi yaff
yaaa bişi dicem ben birmaksdan sipariş vermiştim cumratrsi geldi karlı simli pembe 22 cm tül iğrenççççç çıktı heryeri kesilmiş teli kaçmış gibi kenarlarının kesimleri hiç düzgün değil mail atayım diyordum unutuyorum hep aklınızda olsun diğer siparişler çok ii geldi ama tüllerin kenarları resmen yamuk

aynı dertten muzdaribim cnm insan çok üzülüo.

Canım ben 38i bile doldurmadan doğum yapıcam mecburen. Sezaryende zaten 38+0 da alıyorlar genelde. Doktorunagüven bence. Riskli görse almaz bebişi o tarihte.

Gerçi acenu cevap vermiş ama ben de yazaym 22 cm iyi. Kurdele de 0,6 yada 0,3 cm daha iyi. Ben 100 kavanoza 70 metre falan kurdele harcadım cnm

birmaksı aradım tüllerinizin kenarı çok kötü çıktı dedim hemen bir paket daha yolluyoruz dediler çok şaşırdım

Benim de 17 temmuz olursa 38+5 oluyor.bence iyi bi zaman 39 bitmek uzere oluyor.

benim doktorum bebek, plesenta yada anne de bi sorun olduğu için bebek kilo almıyo fazla bebeğe birşey diyemeyeceğimize göre biz anneye beslen diyoruz. ama illa annenin beslenmesiyle düzelecek birşey olmayabilir. sağlıklı olduğu sürece kilosunu çok dert etme dedi. bebeğim 10gün geriden geliyor da. yani arkadaşım sen yiyebildiğini ye ama olmazsada çok üzülme napalım doğunca kilo alacaklar...

ne bilim fazla fazla olsun dedim ben ucuz zaten :) baska bişey yaparim yanlıs keseriz kısa olur vs vs .

karlı simli tülmü iğrenç ayyyyyyyyyyy eee napicaz ?????????????
iade et bence

ne bilim fazla fazla olsun dedim ben ucuz zaten :) baska bişey yaparim yanlıs keseriz kısa olur vs vs .

karlı simli tülmü iğrenç ayyyyyyyyyyy eee napicaz ?????????????
iade et bence
aradım canımcım hemen yenisini gönderiyoruz dedi perşembe ve cuma günki siparişlerde böle sorunlar olmuş dedi kargoda almayacauk dedi aferin dedim bende

hoşgeldin bebek yazan kurdeleden alsaydın ben onları çok seviyorum.sonucta her zaman dıger kurdeleyi kullananbılırsın ama hosgeldın mesajı olan sadece ılk dogdugunda.benım fıkrım

evet canım sorun oldugunda yenısını hemen gonderıyorlar.iyi bir calısma dısıplınlerı var.

Raif çaylıya sezaryan istiyorum dedim kabul etmedi kesinlikle herhangi bir sorun olmadığı müddetçe yapmam dedi sende durumlar nasıl doğumla ilgili konuştun mu merak ettim yada çevrende raif çaylıda doğum yapmışlar var mıydı?

KIZLAR BİRDE BİRMAX FACEBOOK SAYFASINI BEGENDIGINDE INDIRIM KODU GONDERIYOR.
"Facebook üyelerimize Kupon kodu ile indirim uygulaması vardır.Kupon kodunuzu Facebook sayfamızdan alabilirsiniz

evet öleymiş test ettim onayladım bakalım gelen nasıl çıkacak

Merak ediyorum içinizde kendi isteğiyle sezaryanla doğum yapacak olan var mı? Özel hastane ama doktordan doktora değişiyor sanırım sezaryan olan hasta ile ilgili dosya hazırlanıyormuş bu hastaların hepsimi zorunlu sezaryana alınıyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…