ortalıkda karışık ya biraz ondan kaynaklı sanırım neyse ne zaman nerde olduğun belli nasılsa istediklerini yapsınlar
bizimde 11 işgünümüz kaldı ohh yaa birde bişi soracağım şimdi 32+0 30 hazirana geliyordu benim perşembe günü yani 37+0 4 temmuz 4 temmuzdada mı işe geleceğim yoksa o gündemi başlıyor. 1 gün 1 gündür
Kızlar yeni geldik hastaneden daha
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Cerrahpaşada bunların hiçbirini söylemediler bize biliyorsunuz
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum
Dün üç saat kadar karnım,belim ve sağ bacağım ağrıdı,karnımda sertti.Böle bişi yaşayan varmı?? kasılma mı ki bu acaba?bi taraftan da bi sıcak basması hafif halsizlik.Karnımdaki sertliğin gittiği aralarda da bebişim çok hareketliydi,noluo yaf dedimm,bilmemek ne kadar kötü bişee..
T.d.t 25 ine dusmustu de ben guncellemedim canim.bi de sez olacak evet.o yuzden 29 kaldi.zaman gecmiyor yaaa
iyiz canım bizimde yarın kontrol var
Haziran Anneleri -> 2013 Haziran Anneleri Doğum Hikayeleri.. adlı topiği okumanızı tavsiye ederim kızlar.
Doğum hikayeleri paylaşılmaya başlanmış ve etkileyici gerçekten her biri ayrı bir tecrübe ve ayrı bir eğiticilikte. Kendinizi doğuma daha hazır hissetmenizi sağlıyor.Bilginize
Happy milkin tişörtünü almıştım unnadodan.Size de göstereyim dedim.
Eki Görüntüle 737978 Eki Görüntüle 737979
slm kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla..28 hazirana epidural sezaryen olcam çok heyecanlandım ya.allahtan korkum yok.38+1 oluyo.sizce erken değilmi sezryen için.hem biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime hemde beklesin kilo alsın diorum 3 kilo 3.100 anca olur dio doktor.napsam bilemedim.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
kızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim
ay canım sende olasan..kavanoz deyince akla sen geliyonteşekkür ederim.ben veriyorum şimdi siparişleri..kavanozlarım yarın gelicek inşallah..
tül olarak senin ki de buydu sanırım..
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
böcükleri kv beğendi:)
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
krudela da bunu beğendim. 1 tanesi 10 metre 4 tane de ben alıyım o zaman..
PEMBE PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
nasıl beğendinizmi
bıcı bıcı yaptım geldim,o bile yorarmı adamı yaffAz sonra balkonu yıkıycam güç topluyorum oturdumda
birmaksı aradım tüllerinizin kenarı çok kötü çıktı dedim hemen bir paket daha yolluyoruz dediler çok şaşırdım
KIZLAR BİRDE BİRMAX FACEBOOK SAYFASINI BEGENDIGINDE INDIRIM KODU GONDERIYOR.
"Facebook üyelerimize Kupon kodu ile indirim uygulaması vardır.Kupon kodunuzu Facebook sayfamızdan alabilirsiniz
Totosunu yediğim ..o elin mi ayağınmı olduğunu kestiremediğim uzantının taaa oralarda ne işi var acaba,,,az kaldı sırtıma kadar uzancan heeeeTutucam bırakmıycam onu yerimmmmmmm
Dr çokta yer yok diyorlar hep, annemde dediki ya benim kızımın sancısı tutsa acil bi durumu olsa o zaman ne yapacak ne dieceksiniz oradan oraya sürüklenicekmiyiz biz.altı ay oyuncak gibi bakıpbakıp gönderdiniz doğum haftasında hadi gidin diyorsunuz hemde yerimizi ayarlamıyorsunuz bi telf açmaya bile tenezzül etmiyorsunuz . Ama görseniz var ya yüzleri falloş olmuş istediğin kadar konuş umurlarında değil yaaa. Bu benim hastam yerini ayarlarım demiyorlarda bizim yapabileceğimiz bişi yok diyorlar . Üstelik ben 6. Ayımda konuştum dedim ki eğer bebeğim burda operasyona alınmıcaksa öle bi ihtimal bile varsa ben burda kontrollerime devam etmem şimdiden gider hastane araştırırım dedim aaa olur mu öle şey sen bizim hastamızın nası yer olmaz bilmem ne dediler bana bide yaaa
Yaa işte böle kötü şeyler yaşadım bugün kızlar hamileliğim ne kadar güzel stressiz geçiyor derken son anımda böyle dumur olduk
Kanuni şuan yeni Doğan'ı ve çocuk cerrahisi bakımından en kapasitesi yüksek hastaneymiş bakalım hakkımızda hayırlısı ben zaten biliosunuz Rabb'inden hep hayırlısı neyse onu diledim böylesi daha iyi demekki diyorum
Şuan beyin olarak o kadar bitkinimki ki tarif edemem size
Kızımda kıpır kıpır maşallah Rabbim benim yavrumada herkesinkinede sağlık sıhhat dayanma gücü versin inşllah
Çok üzgünüm ama etrafımda ki insanlarda eşim annem Kv görümceler gözümün içine bakıyorlar yazık onlarıda üzmek istemiyorum
Neşeli görünmeye çalışıyorum. Olmuyor ama galiba bilmiyorumki ben en iyisi yatıp dinleneyim biraz sabah beşte uyandım sıcaktanda çok uyuyamamıştım gerçi. Sizede çok teşkkürler kızlar Rabbim sizden razı olsun iki laf edip şurada stresimize sevincimizde paylaşıyoruz. Şimdiden tüm dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşk. Fırsat buldukça girerim yine canlar
Sizi seviyoruz kızımın güzel teyzoşlarıııı
akciğerınde kıst vardı canım dogumdan sonra cerrahı mudahele falan gerekır dıolardı rısklı dıolardı ama cok sukur ıyılesıyo kuculuyo gerek yok cerrahı mudaheleye dedıler sevınıyoruz bızde Rabbım erkesı sevındırır ıns
dün bende böleydim cnm bşraz yürüdüm hop çöp oldum sol yanıma yattımda 2 saat falan kendime geldim
:18:
iyi haberlerini bekliyoruz cnm
tşkler cnm
çok güzelmişşşş bayıldımmmbenim olsun muu
cnm ben sancım başlayınca yani bebek bir işaret verince sezeryan olmayı düşünüyorum dr na bu şekilde olamazmıyım diye bir sor bakalım
cnm hast.ler pek bebek yıkamıyorlar artık bence dr na bir sor ve yıkanması 24 saat sonra falan öneriliyor ben öyle yapıcam bebek doğunca cildinde olan maddeler cok faydalıymış bebek için bebeği şöyle bir silip yanına getiriyorlar
ben beğendim cnm :13:
süpürme silme toz beni bekliyor
:13:
benim isimsiz bebem sağ göğsümü top gibi sektiriyor ne işi varsa orda artıkyerim onları ben yaaa
kızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb
canım bol proteinli ye bebek iyi kilo alıyor,senın nıye ıstahın kacmıs ole :44::44::44::44::44:
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olsun son ıs gunun musyaaaaaagünaydınn annişler ve minisleron gün aradan sonra bugün ise geldik isin yolunu unutmusuz insallah bugün son is günü biz iyiyiz herkesler de iyi olsun
gusel habelerlee gel sızlık bendede c.tesıden berı var snaırım bbek kanal ındıgınde oluyormus orda bır kemıge baskı yaparmıs ondan olurmussssssssss gene sen dr sorunc ayazz cnmgünaydın kızlar...
inanılmaz sıcak yahu...
kalktık kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık çamaşırlarımızı katladık... çok afedersiniz totomuzdan su çıktı... öğleden sonra doktor teyzemize gidicez... bi bakalım bakalım nst de sancımız çıkıcakmı? açılma varmı? evden çıkmadan buzzz gibi bi duş aldık mı missssbabamız ayak tırnaklarımızı kesicek onu bekliyoruz...
bu sabah ellerimde ayaklarımdaki şişlikler çok fazla göründü gözüme bakalım doktorumuz ne diycek bu duruma?
hayırlısı olsun cnm benımmm saglıcakla kavuc yavrunaaaaaaslm kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla..28 hazirana epidural sezaryen olcam çok heyecanlandım ya.allahtan korkum yok.38+1 oluyo.sizce erken değilmi sezryen için.hem biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime hemde beklesin kilo alsın diorum 3 kilo 3.100 anca olur dio doktor.napsam bilemedim.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
dgunca yıkanmıyor artık saglık bakalnlıgı amınıyo sıvısının faydalı oldugu kanısında olsudu ıcn hastç.yıkamyr bebegıı ama bıs ark..eve geldkk gobegını su gelemsın duye sardık ole yıkadıkk yoksa ast yıkamyr ozelde olsa artıkkkkızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim
bulgur pılavı cok gusel kg yapıyormus cnmkızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb
ayy sorma ya ele yatınca ayagının topsunu bazende omzunu getırıyor ama babası elını kyunca hıc ypmyr nazını bana yapıyorr annesı yeısn onun her yerınııııııııııııııTotosunu yediğim ..o elin mi ayağınmı olduğunu kestiremediğim uzantının taaa oralarda ne işi var acaba,,,az kaldı sırtıma kadar uzancan heeeeTutucam bırakmıycam onu yerimmmmmmm
Merak ediyorum içinizde kendi isteğiyle sezaryanla doğum yapacak olan var mı? Özel hastane ama doktordan doktora değişiyor sanırım sezaryan olan hasta ile ilgili dosya hazırlanıyormuş bu hastaların hepsimi zorunlu sezaryana alınıyor yani..
hmm ama 37 den sonrasını aktaramıyorsun ki. istersen 38 de al 1 haftan boşa gitmiş olur o zamano kadar detaylı bilmiyorum canım ama37+5 gunde alanlarıda gordum doktorun verıyor zannedersem onun süresinni mesela ben 32+5 de almıstım 32 hafta raporumu
güselmişş.güle güle kullan ben daha hastaneden çıkarken kullanacağım anakucağını almadım pöfffkızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam
8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam
8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
doğum yakınlaştığı zaman iştahsızlık olurmus
hmm ama 37 den sonrasını aktaramıyorsun ki. istersen 38 de al 1 haftan boşa gitmiş olur o zaman
güselmişş.güle güle kullan ben daha hastaneden çıkarken kullanacağım anakucağını almadım pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?