2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

o kadar detaylı bilmiyorum canım ama37+5 gunde alanlarıda gordum doktorun verıyor zannedersem onun süresinni mesela ben 32+5 de almıstım 32 hafta raporumu

Totosunu yediğim ..o elin mi ayağınmı olduğunu kestiremediğim uzantının taaa oralarda ne işi var acaba,,,az kaldı sırtıma kadar uzancan heeee Tutucam bırakmıycam onu yerimmmmmmm

canım boyle yapmalarına cok üzüldüm vede kızdım yenıdoğan yoğun bakımı olan yakın hastanelere 112 ıle transfer edıyorlar normal sartlarda ben ameliyat masasından alınıp 112 de doktorlu ekıple sevk edılen bırsuru hasta gordum neden oyle soylemıs kı cerrahpasadakı,zaten o hastaneyı sevmıyorum

dün bende böleydim cnm bşraz yürüdüm hop çöp oldum sol yanıma yattımda 2 saat falan kendime geldim

T.d.t 25 ine dusmustu de ben guncellemedim canim.bi de sez olacak evet.o yuzden 29 kaldi.zaman gecmiyor yaaa

:18:

iyiz canım bizimde yarın kontrol var

iyi haberlerini bekliyoruz cnm

tşkler cnm

Happy milkin tişörtünü almıştım unnadodan.Size de göstereyim dedim.
Eki Görüntüle 737978 Eki Görüntüle 737979

çok güzelmişşşş bayıldımmm benim olsun muu

cnm ben sancım başlayınca yani bebek bir işaret verince sezeryan olmayı düşünüyorum dr na bu şekilde olamazmıyım diye bir sor bakalım

kızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim

cnm hast.ler pek bebek yıkamıyorlar artık bence dr na bir sor ve yıkanması 24 saat sonra falan öneriliyor ben öyle yapıcam bebek doğunca cildinde olan maddeler cok faydalıymış bebek için bebeği şöyle bir silip yanına getiriyorlar

ben beğendim cnm :13:

bıcı bıcı yaptım geldim,o bile yorarmı adamı yaff Az sonra balkonu yıkıycam güç topluyorum oturdumda

süpürme silme toz beni bekliyor

birmaksı aradım tüllerinizin kenarı çok kötü çıktı dedim hemen bir paket daha yolluyoruz dediler çok şaşırdım

:13:

KIZLAR BİRDE BİRMAX FACEBOOK SAYFASINI BEGENDIGINDE INDIRIM KODU GONDERIYOR.
"Facebook üyelerimize Kupon kodu ile indirim uygulaması vardır.Kupon kodunuzu Facebook sayfamızdan alabilirsiniz

Totosunu yediğim ..o elin mi ayağınmı olduğunu kestiremediğim uzantının taaa oralarda ne işi var acaba,,,az kaldı sırtıma kadar uzancan heeee Tutucam bırakmıycam onu yerimmmmmmm

benim isimsiz bebem sağ göğsümü top gibi sektiriyor ne işi varsa orda artık yerim onları ben yaaa

zaten gıcık oluyorum oranın kadındoğumuna sımdı 3-5 e katladı

canım vakıf gureba yanı bezmı alem hastanesıne bı baksan yenı doğan ypğun bakımı buyuk dıye bılıyorum ayrıca hemen karsısında özel 29 mayıs hastanesı var yenı doğan yoğun bakımı var

cok sevindim canım:))) Allahım insallh evlatlarımızla sınamasın bizleri hayırlısını versın

OLUR BİRLİKTE GİYERİZ:) çOKTA KULLANIŞLI DOGUM ONCESİ VE SONRASINDA RESMİDE TAM BİZİ ANLATIYOR ANNENIN UYKUSU VAR BEBEK CANAVAR GİBİ:)hASTANE CIKIS KIYAFETI YAPICAM BU TİŞÖRTÜ:):):)

canım bol proteinli ye bebek iyi kilo alıyor,senın nıye ıstahın kacmıs ole :44::44::44::44::44:

merhabalr kızlar nbr sınız gusl ce uyudk paşamla ezan okunuyordu uyandıgımdaa

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sizin ıcnde uyudk amaaa

günaydınn annişler ve minisler on gün aradan sonra bugün ise geldik isin yolunu unutmusuz insallah bugün son is günü biz iyiyiz herkesler de iyi olsun
olsun son ıs gunun musyaaaaaa
gusel habelerlee gel sızlık bendede c.tesıden berı var snaırım bbek kanal ındıgınde oluyormus orda bır kemıge baskı yaparmıs ondan olurmussssssssss gene sen dr sorunc ayazz cnm
hayırlısı olsun cnm benımmm saglıcakla kavuc yavrunaaaaaa
,
kızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim
dgunca yıkanmıyor artık saglık bakalnlıgı amınıyo sıvısının faydalı oldugu kanısında olsudu ıcn hastç.yıkamyr bebegıı ama bıs ark..eve geldkk gobegını su gelemsın duye sardık ole yıkadıkk yoksa ast yıkamyr ozelde olsa artıkkk

ben o yusdn ılk elbısesını hats.cıkısımı koymadım hemsıre ısteyıncee sevmedıgmı vercemm sonra eltımle sılıcek bebıgmı gusel ce sonra gusel gusel gıydırecekler amınıyo sıvısı nı yoksam cıkmas fılan lekesıı paşam gusel ce gıysınnn

bulgur pılavı cok gusel kg yapıyormus cnm
ayy sorma ya ele yatınca ayagının topsunu bazende omzunu getırıyor ama babası elını kyunca hıc ypmyr nazını bana yapıyorr annesı yeısn onun her yerınııııııııııııııkurban olurum yaradanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evasude gene senı anıyorum bak 600 leri de kacırıyon kız nerdesn duru ıl egene nerelerde alısverıs yapıyorsun:44::44:

Doğum yaklaşınca mı iştah kaçıomuşşşBenim de yok hiç bir haftadır falan ,ne iştahım var ne yemek yapasım ne de yiyesimmmm

dosya hazırlasalar ne olacakki canım sezeryan endikasyonu koymak zor bişi değil sebeb yazıverirler bi tane mesela bas asağı olabılır ama alın gelişşe sezercik,yada omus geliş ... vs

o kadar detaylı bilmiyorum canım ama37+5 gunde alanlarıda gordum doktorun verıyor zannedersem onun süresinni mesela ben 32+5 de almıstım 32 hafta raporumu
hmm ama 37 den sonrasını aktaramıyorsun ki. istersen 38 de al 1 haftan boşa gitmiş olur o zaman
kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam

8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
güselmişş.güle güle kullan ben daha hastaneden çıkarken kullanacağım anakucağını almadım pöfff

hmm ama 37 den sonrasını aktaramıyorsun ki. istersen 38 de al 1 haftan boşa gitmiş olur o zaman

güselmişş.güle güle kullan ben daha hastaneden çıkarken kullanacağım anakucağını almadım pöfff

37+5 günlük ama 37+0 gibi gösteriyorlar mesela ben 34+5 gunlüğüm ama sekreter rapora 34 haftalık yazmıs zannedersem bole bişi ,doğum yapınca kurumumuza tekrar belge gonderıyormusuz su gun doğum yaptım kullanmadıklarım doğum sonuna aktarılsın dıye

Sevgili acenu
Sana hitap ediyorum cunku seninle başladı seker maceramız.Sen yaptırdın bende az once sıparıs verdim.Onumuzdeki hafta gelecek inşallah.Modelide böyle.Senınkıne benziyor.Seni kıskandım bende cift yaptırıyorum.Aslında tek olacaktı ama senınkı cok hos olmuş aslında ben cıft ıstıyordumda eşim tek daha iyi demişti Sonra seninbkini görünce onunda kararı degıstı.Cıft yaptır dedi:):):)
Bakalım merakla bekliyoruz.Etiket yaptırmıyorum ama doğduktan sonra kendım yapıcam onu.gecen yıne senın paylaşımındı sanırım tam hatırlamıyorum etıket orneklerı onlardan bırını secıp kendım yapıcam bılgısayarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…