Doğum yaklaşınca mı iştah kaçıomuşşşBenim de yok hiç bir haftadır falan ,ne iştahım var ne yemek yapasım ne de yiyesimmmm
Sevgili acenu
Sana hitap ediyorum cunku seninle başladı seker maceramız.Sen yaptırdın bende az once sıparıs verdim.Onumuzdeki hafta gelecek inşallah.Modelide böyle.Senınkıne benziyor.Seni kıskandım bende cift yaptırıyorum.Aslında tek olacaktı ama senınkı cok hos olmuş aslında ben cıft ıstıyordumda eşim tek daha iyi demişti Sonra seninbkini görünce onunda kararı degıstı.Cıft yaptır dedi:):):)
Bakalım merakla bekliyoruz.Etiket yaptırmıyorum ama doğduktan sonra kendım yapıcam onu.gecen yıne senın paylaşımındı sanırım tam hatırlamıyorum etıket orneklerı onlardan bırını secıp kendım yapıcam bılgısayarda.
Eki Görüntüle 738222
o zaman son haftalarda kılo almayacazbenım istahımın hııc kapanacagını sanmıyorum ama herseyı ayrı tadı var hepsi cok güzel geliyo makarna bile coook güzel
cook tatlıymıs buu
mektup yazar gibi yazmışsınşaka bir yana cift daha güzel olmuş cnm :13:
bende bende
tşkler cnmaslında başka bir model istiyordum fiyatı uygun diye tercih ettim masraflar aldı başını gidiyor
doğum hemşiresi öyle dedi :18:
mektup yazar gibi yazmışsınşaka bir yana cift daha güzel olmuş cnm :13:
bende bende
tşkler cnmaslında başka bir model istiyordum fiyatı uygun diye tercih ettim masraflar aldı başını gidiyor
evet zaten kırsal bölgedeyim bal yoğurt peynir vs hep doğal... yoğurdu kendm yapıom gnlde... eşim hekim arısütü içirmşti ilk zzamanlr idrr enfksyonunu bile onnla atlattm şimdi gvenlr biri blmak lazm arısütü için... ya süt ile pekmezi hangi zamnlarda almalıym? misal kahvaltı sonrası süt içtm 2, 3 bardak ... şimdi su limon ve pekmez karışımı içiyorm.. birde gece süt içmek anneye kilo yapmaz deniyor doğrumu?canım siyah et ye. kavurma haşlama olarak bol bol ye. ev yogurdu yemeye calış imkanın varsa.
Sevgili acenu
Sana hitap ediyorum cunku seninle başladı seker maceramız.Sen yaptırdın bende az once sıparıs verdim.Onumuzdeki hafta gelecek inşallah.Modelide böyle.Senınkıne benziyor.Seni kıskandım bende cift yaptırıyorum.Aslında tek olacaktı ama senınkı cok hos olmuş aslında ben cıft ıstıyordumda eşim tek daha iyi demişti Sonra seninbkini görünce onunda kararı degıstı.Cıft yaptır dedi:):):)
Bakalım merakla bekliyoruz.Etiket yaptırmıyorum ama doğduktan sonra kendım yapıcam onu.gecen yıne senın paylaşımındı sanırım tam hatırlamıyorum etıket orneklerı onlardan bırını secıp kendım yapıcam bılgısayarda.
Eki Görüntüle 738222
benım 3 aftadır yok ıstahım ama aaaadoğum hemşiresi öyle dedi :18:
massaalh cnm yaaa kıs dırek eltınden alsana tuyolarıııHepinize çok teşk. kızlar... yarın muayenem var bakalım bu sefer keçibynuzu pekmez ve süt içtm tabi farklı zamnlarda... ne kadar işe yaramş görürz inş. ya 3 kiloyu geçmştr inş. eltm sabah doğum yaptı 4.500 kg dogmş bebek ... şaka gibi ... msllh
ama 32+o da gittik mesela bana 4 temmuza kadar çalışabilir dedi 37+0 4 temmuza geliyor 2. kez çalışamaz raporu aldığımda bence 4 temmuz yazmalı farklı olursa karışıklık olabilir die düşünüyorum en azından 4 den sonrasını aktaramam37+5 günlük ama 37+0 gibi gösteriyorlar mesela ben 34+5 gunlüğüm ama sekreter rapora 34 haftalık yazmıs zannedersem bole bişi ,doğum yapınca kurumumuza tekrar belge gonderıyormusuz su gun doğum yaptım kullanmadıklarım doğum sonuna aktarılsın dıye
bitmiş hali elindekilermi şekermi biblo mu çok anlayamadım ama sevimli duruolar
bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
kız olursa derkenn belırsızlıkmı var ı halenbebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
...dd koç gibi değil çnki kız olmuş.. cinsyetide sprz oldu... ya hem kız kolay kolay iri olmaz hmde karbonhdrat fazla alıo onlar yani ben ekmeği bile kepekli yiyorm. açkcası ben kilo almak istemiom 11 kg aldm . çabk kilo alan biriym. oglu 2.500 kg doğmştu. böbrek sorunu vardı onda o zamn . anlycan idrar enf. flan gelişmi etkilio . ben çok ilaç kllnmak zornda kaldm :/massaalh cnm yaaa kıs dırek eltınden alsana tuyolarıııbaksana koc gıbı dogurmussssssssssssssssss:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?