2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

mektup yazar gibi yazmışsın şaka bir yana cift daha güzel olmuş cnm :13:

o zaman son haftalarda kılo almayacaz benım istahımın hııc kapanacagını sanmıyorum ama herseyı ayrı tadı var hepsi cok güzel geliyo makarna bile coook güzel

bende bende

cook tatlıymıs buu

tşkler cnm aslında başka bir model istiyordum fiyatı uygun diye tercih ettim masraflar aldı başını gidiyor

bende bende

tşkler cnm aslında başka bir model istiyordum fiyatı uygun diye tercih ettim masraflar aldı başını gidiyor

bu bebekler doğmadan bu kadar masraflılar bence cok güzel görünüyor insallh memnun kalırsın canım zaten kaç ay kullanılacakkı pahalıya gerek yok bence

doğum hemşiresi öyle dedi :18:

bendede öyle şu 3 gündür hiç iştahım yok acaba hastamı olucam diyodum yada sıcaklardanmı acaba diyodum demekki yaklaştıkça böle oluyor zaten zayıf bebişim iyice rejim yapıcak karnımda :)

bende bende

Evet mektup yazmayalı yıllar oldu onun ozlemıyle acenuya yazdım bende

canım siyah et ye. kavurma haşlama olarak bol bol ye. ev yogurdu yemeye calış imkanın varsa.
evet zaten kırsal bölgedeyim bal yoğurt peynir vs hep doğal... yoğurdu kendm yapıom gnlde... eşim hekim arısütü içirmşti ilk zzamanlr idrr enfksyonunu bile onnla atlattm şimdi gvenlr biri blmak lazm arısütü için... ya süt ile pekmezi hangi zamnlarda almalıym? misal kahvaltı sonrası süt içtm 2, 3 bardak ... şimdi su limon ve pekmez karışımı içiyorm.. birde gece süt içmek anneye kilo yapmaz deniyor doğrumu?

cok sevindim canim , güle güle dagit inş :))))
çift daha dolu daha tok duruyo ,zaten minik patikler :))
maceralarimizin devami dilegi ileee

Hepinize çok teşk. kızlar... yarın muayenem var bakalım bu sefer keçibynuzu pekmez ve süt içtm tabi farklı zamnlarda... ne kadar işe yaramş görürz inş. ya 3 kiloyu geçmştr inş. eltm sabah doğum yaptı 4.500 kg dogmş bebek ... şaka gibi ... msllh

massaalh cnm yaaa kıs dırek eltınden alsana tuyolarıııbaksana koc gıbı dogurmussssssssssssssssss:26:

ama 32+o da gittik mesela bana 4 temmuza kadar çalışabilir dedi 37+0 4 temmuza geliyor 2. kez çalışamaz raporu aldığımda bence 4 temmuz yazmalı farklı olursa karışıklık olabilir die düşünüyorum en azından 4 den sonrasını aktaramam
Eki Görüntüle 738226

kızlar bunlarda bizim şekerlerimiz bakalım teyzeleri ne dicek
bitmiş hali elindekilermi şekermi biblo mu çok anlayamadım ama sevimli duruolar

bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d

Eklentiler

• $Fotoğraf1702.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 29
bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
kız olursa derkenn belırsızlıkmı var ı halen
cok sıırnler tebrıkler elıne saglıkk

yarım nerdsın senın yazmanı beklıyorum merkadayım cunku dr ne dedı sıslıge ne dedı cm acıklık varmııı

namaza kalkacagım ama okuyup gıdeyım dyorum akımdasın hadı yaz sanaaaaaaaaaaaaaaaa

massaalh cnm yaaa kıs dırek eltınden alsana tuyolarıııbaksana koc gıbı dogurmussssssssssssssssss:26:
...dd koç gibi değil çnki kız olmuş.. cinsyetide sprz oldu... ya hem kız kolay kolay iri olmaz hmde karbonhdrat fazla alıo onlar yani ben ekmeği bile kepekli yiyorm. açkcası ben kilo almak istemiom 11 kg aldm . çabk kilo alan biriym. oglu 2.500 kg doğmştu. böbrek sorunu vardı onda o zamn . anlycan idrar enf. flan gelişmi etkilio . ben çok ilaç kllnmak zornda kaldm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…