2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

28.hfta den sonra kız dedi ama ben hala inanmıom. erkek derkende çok emindi. alşverşe yaptm arabasını bile ç. pembe aldm . oyy hast. çkışını görsen çok şeker mor çicekli flan. diğerleri ortak ama çok gzel kız kıyafetleri aldm. nevresmi vs bile kız. aman hayrlısı ...

Nasılsınız kızlar...
haftasonu annem geldi.. Tüm bebek çamaşırları toplanıp yıkanıp ütülendi. Port bebe ana kucağı vs kumaşları söküp yıkandı . Lohusa terliğine kadar halledildi. Bebek kolonyalarımız ve ismimiz de hazır....
son 30 gün....
artık heyecanlı bekleyiş başladııııııııııı

doktor teyzemiz ameliyattaymış... hastaneye gittik nst mizi çektirdik... fırlama kızım kıpır kıpırdı çooookk özledim meleğimi yaaaa sonra doktorumuz geldi nst mize baktı "süper"" dedi... geçen geceki nst yi de gösterdik... e bu kadar sancı olucak, bunları bekliyoruz zaten yoksa bizim bebişimiz biraz zor gelir dedi ağrın sızın varmı dedi... bugün nedense kuş gibiyim dedim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kadıncağız şaşırdı gülmeye başladı... hadi bide suyuna solunumuna bakalım yürü ultrasona dedi gittik ultrasona bekliyoruz doktorumuz gelsin diye, yan odaya da bi bayan girmişti bizden önce (38 haftalık hamileymiş-bir de kızı var yanında normal doğum olmuş)... kadın nasıl bağırıyo nasıl çığlık atıyo... aha dedim m.....ıçtık abla doğuruyo galiba... beni bi korku aldı... eşimin yanında bişi de demiyorum... doktora da soramadım o sırada... acaba dedim değişik bişi mi yapılıyo bana yapılandan farklı... ne biliyim yani bana da mı ona yapılan herneyse yapılıp bağırtılıcam diye aklımdan milyon tane şey geçti...:18::18::18::18::18::18:
neyse tansiyon kilo baktırıp yanıma gel dedi... kocama dedim sen girme dr odasına... neyse gittim dr yanına... 400 gr vermişim... demekki ödemin biraz azaldı dedi... çok fazla su içiyorum dedim bravo dedi... tansiyonum da 12/7 gayet normal çok şükür bebeğimizin suyu solunumu çok şükür güzel fakat bugünlerde gelmeye niyeti yok bu ufaklığın dedi teyzesi bende diyorum ki sıkıldım artık gelsin bir an önce bekle zamanını dedi neyse merakımdan ölmeden sordum doktorumuza bizden önce giren bayan neden bağırdı dedim... başka doktorun hastasıymış kadın... tanımıyorum ben hastayı ama 38. haftasında, doğuruyorum telaşıyla gelmiş dedi... e peki dedim sancısımı vardı ondan mı bağırıyodu... yok hayır sancı da çıkmadı muayene ettim alttan dedi... nası yani dedim? seni nasıl muayene ettiysem onu da ettim ondan bağırdı dedi... e peki dedim ilkini normal doğum nasıl yapmış? ne biliyim bende anlamadım dedi... neyse dedim şükür bana bugüne kadar yapılandan farklı bişey yapılmamış kadına... boşuna korkmuşum canım yanıcak bi gün diye... sonra ağda mevzusunu sordum dedim ki hocam son günlerde ağda yaptırsam sakıncası olurmu bebek için dedim... yok hayır istediğin zaman gidebilirsin dedi... bu arada kızımızın bugünlerde gelmeye niyeti yokmuş - haftaya tekrar görüşelim dedi ayrıldık hastaneden... asıl dipnotu iletiyorum kızlar... kızım 38+1 de kilomuz 3200 gr ve boyumuz 49 cm olmuş

Son düzenleme:
selamlar..buzluğa patatesli ve peynirli börekler yaptık geldik..
ayy ben siparişi verdim ama.senin kini de tekrar gönderceklermiş gerçi ama inşallah bizimki düzgün gelir acenunun dediği gibi kk da rezi ederiz onları

bıcı bıcı yaptım geldim,o bile yorarmı adamı yaff Az sonra balkonu yıkıycam güç topluyorum oturdumda
ay bici bici miiiiolsada yesek..evde buzu nasıl buldun canım ..ben hiç evde yapmadım bende mi yapsam acaba..

çok teşekkür ederim bende 50 kavanoz için 40 metre sipariş ettim yeter o zaman

Birde kurdeleyı bagladıgın yere bır mınık gul ekleyebılırsın.Eki Görüntüle 738138
ilgin ve önerilerin için çokk teşekkür ederimsiparişler verdim ..puantiyeye karşı bi zaafım var sanki benim. bebişimin hastane çıkışı bile puantiyeli..ama çiçek işini düşüneyim..hem facede indirim kuponu da varmış bi inceleyim BAKALIM..

ben beğendim cnm :13:

teşekkür ederim canımm

Eki Görüntüle 738226

kızlar bunlarda bizim şekerlerimiz bakalım teyzeleri ne dicek

çok beğendimm..çok değişikmiş güzel günlerde dağıtın inşallah

:44:sizin cınslere sorun var o zmn baksana babalra cekmıslerkı ıkınısınde sonradan cınsıyet degsmıs
ama sen hem bebeıgm kg alsın dıyorsunn hemde ben kg almayımdıyorsun ben suanda 14 kg aldım paşam gecen hafta 3100 kg dı canım cok sukru kg hıc takmyrm ben de dıetle hamsılık oncesı tam 14 kg verdım suan oncekı kg deyım ama paşam kg lı dogsunkı hayat sartlarına uysun gelsımı gusel olsun ama sn bebegım kg alsın ben almayım dıyorsunnn ben anlamadım o yusdenn senıı:44:
Yaaaa bende istiyorum Ahu Fİliz imeeeeeee....
ısmınız cok guselll hayırla konsun ınsll cnm

benim de hiç iştahım yok artık son bi haftadır
demekkı lyre dedıgı gıbı dogum belırtısı bunlar ''dogum kokan hareketler bunlar ağa''

erkek olsa yumurtalarından anlasılır cunku haftyaı hatırlamyrm ama bım zdr haftası gelınce ozellıkle ınceledıdı ınmesı gerekıyor ınmsmı dıye ve cok suru ınmısdı o zmn senn dr ne gordu acaba merak dayım oz mnlar sonrasındada neyı gormeedıı kııı:44:

ohh missler gıbı gıyının sımdıkkkkkkkkkk

yarimm nereye gıtıt yaaa ıce merak ettım en ıyısı namazı gecıktırmeyeyım ben daha markete ekmek almaya gıdecegım kocısı gece gelıcek yanlısımm zati bugunnnnnnnnnnnn

ya boyle olumsuzlıuklara kapılmayın hemen , benimde iştahim azaliyo gün gğn degişiyo durum , havalar sıcak sıvı tuketimimiz arttı eskisi gibi yemek yiyememek çok normalll

ya bnm elti 4.500 kg doğrduya bgn bir azme geldm limonata yapıp içine bir pekmez doldrmuşum afiyet olsn bebişime . onn içn katlancam artk.. yoksa urfa gbi bi yerde scakdan baygnlk gelio uyuşp kalıosn..

KIskandım seniii

Canım çok teşekkür ederim.. Her gün girip yazmasam da okuyorum burda sizi dogumu yaklaşanları ... Hepimiz için en iyileri olsun inşallah .. Cok heyecanlıyım .. Mini mini bir kızım olucak oğlumdan sonra ...

Suzan cım karbonhdrat kzartma yemezsen kg almazsn ama gece yatmadan cevz vs kryş ye gece de uyandkca süt iç dediler uygladm bu yöntem sadece bebeğe aldırıomş kg yu... eğer bnm bbk 3 kg geçtyse yarn sorcam.. o zamn haklılar bu yöntemde. çnki son aym ve hiç kg almadm bu ay daha

Pentagram42

Kız bu sıcakta beni böle güldürdünyaaBıcı bıcı yaptım dediğim banyo yaptım anlamında öle bi yiyecekmi varkii

ya bnm elti 4.500 kg doğrduya bgn bir azme geldm limonata yapıp içine bir pekmez doldrmuşum afiyet olsn bebişime . onn içn katlancam artk.. yoksa urfa gbi bi yerde scakdan baygnlk gelio uyuşp kalıosn..

canim ,
benim doktorum kırmızı et , yeşil yaprakli sebze tüketmemi tavsiye etmişti , semizotu ıspanak, bol salata düzenli olarak tüketiyorum , birde zayıf bebek sagliksiz diye birşey yok , minyondur , dogdugunda sen sutunle buyutursun annesi , takma fazla kafana bunlari.

protein ağırlıklı beslenirsen bebeğin daha hızlı kilo alır... özellikle kaşar peyniri en fazla kilo aldıran şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…