Yaaaa bende istiyorum Ahu Fİliz imeeeeeee....bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
benım 3 aftadır yok ıstahım ama aaaa
yarım anlat cabukk meraklardayımmmmmmmmmmmmmm
kız olursa derkenn belırsızlıkmı var ı halen
cok sıırnler tebrıkler elıne saglıkk
yarım nerdsın senın yazmanı beklıyorum merkadayım cunku dr ne dedı sıslıge ne dedı cm acıklık varmııı
namaza kalkacagım ama okuyup gıdeyım dyorum akımdasın hadı yaz sanaaaaaaaaaaaaaaaa
bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
Yaaaa bende istiyorum Ahu Fİliz imeeeeeee....
benim de hiç iştahım yok artık son bi haftadır
ayy ben siparişi verdim ama.senin kini de tekrar gönderceklermiş gerçi ama inşallah bizimki düzgün gelir acenunun dediği gibi kk da rezi ederiz onlarıyaaa bişi dicem ben birmaksdan sipariş vermiştim cumratrsi geldi karlı simli pembe 22 cm tül iğrenççççç çıktı heryeri kesilmiş teli kaçmış gibi kenarlarının kesimleri hiç düzgün değil mail atayım diyordum unutuyorum hep aklınızda olsun diğer siparişler çok ii geldi ama tüllerin kenarları resmen yamuk
ay bici bici miiiibıcı bıcı yaptım geldim,o bile yorarmı adamı yaffAz sonra balkonu yıkıycam güç topluyorum oturdumda
çok teşekkür ederim bende 50 kavanoz için 40 metre sipariş ettim yeter o zamanCanım ben 38i bile doldurmadan doğum yapıcam mecburen. Sezaryende zaten 38+0 da alıyorlar genelde. Doktorunagüven bence. Riskli görse almaz bebişi o tarihte.
Gerçi acenu cevap vermiş ama ben de yazaym 22 cm iyi. Kurdele de 0,6 yada 0,3 cm daha iyi. Ben 100 kavanoza 70 metre falan kurdele harcadım cnm
hoşgeldin bebek yazan kurdeleden alsaydın ben onları çok seviyorum.sonucta her zaman dıger kurdeleyi kullananbılırsın ama hosgeldın mesajı olan sadece ılk dogdugunda.benım fıkrım
evet canım sorun oldugunda yenısını hemen gonderıyorlar.iyi bir calısma dısıplınlerı var.
ilgin ve önerilerin için çokk teşekkür ederimBirde kurdeleyı bagladıgın yere bır mınık gul ekleyebılırsın.Eki Görüntüle 738138
ben beğendim cnm :13:
teşekkür ederim canımm
Canım bi ay sonra dogum.. Kız benimki .. Ahu mmmm benim... Cok beğendim eline emeğine sağlıkcinsiyet çok geç ögrndm o yzden doğmadan inamıom ... erkek olrsa hepsni gönderiym sana .d ne kadarlık ki snn ki?
:44:sizin cınslere sorun var o zmn baksana babalra cekmıslerkı ıkınısınde sonradan cınsıyet degsmıs...dd koç gibi değil çnki kız olmuş.. cinsyetide sprz oldu... ya hem kız kolay kolay iri olmaz hmde karbonhdrat fazla alıo onlar yani ben ekmeği bile kepekli yiyorm. açkcası ben kilo almak istemiom 11 kg aldm . çabk kilo alan biriym. oglu 2.500 kg doğmştu. böbrek sorunu vardı onda o zamn . anlycan idrar enf. flan gelişmi etkilio . ben çok ilaç kllnmak zornda kaldm :/
ısmınız cok guselll hayırla konsun ınsll cnmYaaaa bende istiyorum Ahu Fİliz imeeeeeee....
demekkı lyre dedıgı gıbı dogum belırtısı bunlar ''dogum kokan hareketler bunlar ağa''benim de hiç iştahım yok artık son bi haftadır
erkek olsa yumurtalarından anlasılır cunku haftyaı hatırlamyrm ama bım zdr haftası gelınce ozellıkle ınceledıdı ınmesı gerekıyor ınmsmı dıye ve cok suru ınmısdı o zmn senn dr ne gordu acaba merak dayım oz mnlar sonrasındada neyı gormeedıı kııı:44:28.hfta den sonra kız dedi ama ben hala inanmıom. erkek derkende çok emindi. alşverşe yaptm arabasını bile ç. pembe aldm . oyy hast. çkışını görsen çok şeker mor çicekli flan. diğerleri ortak ama çok gzel kız kıyafetleri aldm. nevresmi vs bile kız. aman hayrlısı ...
ohh missler gıbı gıyının sımdıkkkkkkkkkkNasılsınız kızlar...
haftasonu annem geldi.. Tüm bebek çamaşırları toplanıp yıkanıp ütülendi. Port bebe ana kucağı vs kumaşları söküp yıkandı . Lohusa terliğine kadar halledildi. Bebek kolonyalarımız ve ismimiz de hazır....
son 30 gün....
artık heyecanlı bekleyiş başladııııııııııı
ya boyle olumsuzlıuklara kapılmayın hemen , benimde iştahim azaliyo gün gğn degişiyo durum , havalar sıcak sıvı tuketimimiz arttı eskisi gibi yemek yiyememek çok normalll
Nasılsınız kızlar...
haftasonu annem geldi.. Tüm bebek çamaşırları toplanıp yıkanıp ütülendi. Port bebe ana kucağı vs kumaşları söküp yıkandı . Lohusa terliğine kadar halledildi. Bebek kolonyalarımız ve ismimiz de hazır....
son 30 gün....
artık heyecanlı bekleyiş başladııııııııııı
Canım çok teşekkür ederim.. Her gün girip yazmasam da okuyorum burda sizi dogumu yaklaşanları ... Hepimiz için en iyileri olsun inşallah .. Cok heyecanlıyım .. Mini mini bir kızım olucak oğlumdan sonra ...:44:sizin cınslere sorun var o zmn baksana babalra cekmıslerkı ıkınısınde sonradan cınsıyet degsmıs
ama sen hem bebeıgm kg alsın dıyorsunn hemde ben kg almayımdıyorsun ben suanda 14 kg aldım paşam gecen hafta 3100 kg dı canım cok sukru kg hıc takmyrm ben de dıetle hamsılık oncesı tam 14 kg verdım suan oncekı kg deyım ama paşam kg lı dogsunkı hayat sartlarına uysun gelsımı gusel olsun ama sn bebegım kg alsın ben almayım dıyorsunnn ben anlamadım o yusdenn senıı:44:
ısmınız cok guselll hayırla konsun ınsll cnm
demekkı lyre dedıgı gıbı dogum belırtısı bunlar ''dogum kokan hareketler bunlar ağa''
erkek olsa yumurtalarından anlasılır cunku haftyaı hatırlamyrm ama bım zdr haftası gelınce ozellıkle ınceledıdı ınmesı gerekıyor ınmsmı dıye ve cok suru ınmısdı o zmn senn dr ne gordu acaba merak dayım oz mnlar sonrasındada neyı gormeedıı kııı:44:
ohh missler gıbı gıyının sımdıkkkkkkkkkk
yarimm nereye gıtıt yaaa ıce merak ettım en ıyısı namazı gecıktırmeyeyım ben daha markete ekmek almaya gıdecegım kocısı gece gelıcek yanlısımm zati bugunnnnnnnnnnnn
ya bnm elti 4.500 kg doğrduya bgn bir azme geldm limonata yapıp içine bir pekmez doldrmuşum afiyet olsn bebişime . onn içn katlancam artk.. yoksa urfa gbi bi yerde scakdan baygnlk gelio uyuşp kalıosn..
kızlaaaarrrrrrrrrrrr bana bişey yazın ne yesem de bebeğim kilo alsa.. ben drse gidiyorum haberlerinizi bekliyorum ... ayrıca bu sıralar kahvaltıda yapamıom süt ve karpuz dşnda pek yiyemiom akşam yada gece yemek daha mı iyi ya kuruyeşde braktm ufgg.. nese öptm hepinizi bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?