2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cok sukur merakım gıttı sevındım senn adına gusel seyler duymana cnm benımm sancı cıkmadı demekk kg nısde yeırnızde ohh mısssssssss
Canım çok teşekkür ederim.. Her gün girip yazmasam da okuyorum burda sizi dogumu yaklaşanları ... Hepimiz için en iyileri olsun inşallah .. Cok heyecanlıyım .. Mini mini bir kızım olucak oğlumdan sonra ...
bende oglumdan sonra kıs dıyorum ama koskuyorumdaaa kız cocogu yetısrımek su zmnda zor hemde cok dısarda goruyorum da hayırlısı tabıkıı ve bımz sulalaede hıc kız yok yanı eısmın aılesınde 11 torun var 1 kıs benımkını cok bekledıler ama paşam 12 haftalıkkne ben erkekım dedii
e bende haftada bır hamur ısı bır kızartm ayıyorum ole yemıs fılan yemıyorum sut ıcmıyorum bol sebze meyve tukatyrm paşamın gelısmı 2 hafta onde gıdıyor cok sukur bebeıgm kg alıyor heppp sut fılanda hıcc ıcmedım ıcemedım ancak ayran yogurt peynır akıma geldıkce odaa yok sa ögggg hayırlsıı paam kg sı yerınde olsunda ben verırım ALLA ın ıznı ıleeeeeeeeeeeeeee:13:

KIskandım seniii

kıskanmak değilde imrenmek diyelim... eeeee gurbette özllkle doğma 2/3 hafta bile kalmamş ama kmseckler yok yalnzm. çabk çevre edinen biriym . ders verdğm grblar bile var ama aile gibi olmuo ki... kıymetini bilin vallah ailenzn. benkiler dğmdan 1 gn önce nde gelck uzaktalar

hmm semız otu aklıma geld bak gene kv tazecı gondermıs akamsa salataısnı yapım yogurtlaa gercı sbh kavaltıdada yedım ama

kızlar namazımı kılıp markete gıdeyım sonra aksam yemegımı yapm kendıme hass sonra gorusmek uzereeeeeeeeeeeee

suzan ya kg vermek kolaymı hadi verdn dyelm ne kzamana yahut da yırtk selült nolcak... valla kızım erkkler demiyorki bana evlat verdi... yinede fiziğine görnşüne bakıyorlar hep... şahsn şakasına bile olsn derse dayanamam ..

Vallaha benim annem pek yardım etmez nırmalde içinden geldi herhalde ben de şaşırdım

sen kendin kilo almaktan mı endişe ediyosun.... ?
7. aydan sonra alınan kilolar direkt olarak bebeğe gidiyormuş ve annede kalıcı olmuyormuş... en kolay verilicek kilolar yani bu son gnlerde alıcağın kilolar...

yogurtla yemeyinnnn
yogurt tum vitaminini aliyo sebzelerinn ,
ıspanak ve semizotundaki demirin hepsi yogurtla gidiooo

cok sevindim canim , güle güle dagit inş :))))
çift daha dolu daha tok duruyo ,zaten minik patikler :))
maceralarimizin devami dilegi ileee

eh be kardeşim.... biri doğurucam derrrr... öbürü şeker şeker derr... bi diğeri derki kavanoooooozzzzzzzzzzz....
nolucaz biz böyle bilemedimki

yahu 4500 de bebek mi olur tosun gibi... nasıl doğar o nasıl çıkar ordan... sonra nasıl taşınır...
şaka bi tarafa maşallah

sen kendin kilo almaktan mı endişe ediyosun.... ?
7. aydan sonra alınan kilolar direkt olarak bebeğe gidiyormuş ve annede kalıcı olmuyormuş... en kolay verilicek kilolar yani bu son gnlerde alıcağın kilolar...
yarım ebrar cım bayagı endıselı bu konudaa bızım dıetle verıdklerımz tmm zor ırade meselesı ama suanda bebeın kanırmda ve bır daa yenıden dogmyayacak karnımda bır dah aonu besleyemıcem esım kendıne baksın hem hehe suan bıle arkadasları suzan degıl sen hamılesındıyorlar ben suan 84 dum esım 94 hehe kı ben 69,5 la agebe kaldım pöff
tabı ebrar cım herkesın kendı gorusu esı ıle ılıskısı cok sukur bısde o problem hıc olmasıı sukurler olsun

neyse ben kactımm ekmek kalmıcak sonraaaa
aksama gorurusurzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yogurtla yemeyinnnn
yogurt tum vitaminini aliyo sebzelerinn ,
ıspanak ve semizotundaki demirin hepsi yogurtla gidiooo
yaa ama yogurtdu bole yıroudum ben ama ya yoksa öle bos yıyememkııııııııı

hepinize ii eğlenceler kızlarrrrrrrrrrrrr .......bb

Eklentiler

• $426219_322978277758384_570791507_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 50

çok güzel canım yarın da sıra bana geldi bakalım ne olcek çatı muayenem var 38 artı 0 voluyo yarın

:44::44::44:Sen başlamadın mı hazırlıklara
I ı,henüz başlamadım.Bizim bi ev işi vardı belki okumuşsundur,ya taşıncas ya da oturduğumuz evi alcas belirsilikten dolayı elim kolum kalkmıo,
Bi de annenin gelmesinide kıskandım,ne güsel beraber yapmışsınız:) benimki uzakta bi iki gün önce gelcek doğumdan,burda çevremizde yok herşeyi tek başıma yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…