:44::44::44:Sen başlamadın mı hazırlıklaraKIskandım seniii
Pentagram42
Kız bu sıcakta beni böle güldürdünyaaBıcı bıcı yaptım dediğim banyo yaptım anlamında öle bi yiyecekmi varkii
cok sukur merakım gıttıdoktor teyzemiz ameliyattaymış... hastaneye gittik nst mizi çektirdik... fırlama kızım kıpır kıpırdıçooookk özledim meleğimi yaaaa sonra doktorumuz geldi nst mize baktı "süper"" dedi... geçen geceki nst yi de gösterdik... e bu kadar sancı olucak, bunları bekliyoruz zaten yoksa bizim bebişimiz biraz zor gelir dedi ağrın sızın varmı dedi... bugün nedense kuş gibiyim dedim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kadıncağız şaşırdı gülmeye başladı... hadi bide suyuna solunumuna bakalım yürü ultrasona dedi gittik ultrasona bekliyoruz doktorumuz gelsin diye, yan odaya da bi bayan girmişti bizden önce (38 haftalık hamileymiş-bir de kızı var yanında normal doğum olmuş)... kadın nasıl bağırıyo nasıl çığlık atıyo... aha dedim m.....ıçtık abla doğuruyo galiba... beni bi korku aldı... eşimin yanında bişi de demiyorum... doktora da soramadım o sırada... acaba dedim değişik bişi mi yapılıyo bana yapılandan farklı... ne biliyim yani bana da mı ona yapılan herneyse yapılıp bağırtılıcam diye aklımdan milyon tane şey geçti...:18::18::18::18::18::18:
neyse tansiyon kilo baktırıp yanıma gel dedi... kocama dedim sen girme dr odasına...neyse gittim dr yanına... 400 gr vermişim... demekki ödemin biraz azaldı dedi... çok fazla su içiyorum dedim bravo dedi... tansiyonum da 12/7 gayet normal çok şükür bebeğimizin suyu solunumu çok şükür güzel fakat bugünlerde gelmeye niyeti yok bu ufaklığın dedi teyzesi bende diyorum ki sıkıldım artık gelsin bir an önce bekle zamanını dedi neyse merakımdan ölmeden sordum doktorumuza bizden önce giren bayan neden bağırdı dedim... başka doktorun hastasıymış kadın... tanımıyorum ben hastayı ama 38. haftasında, doğuruyorum telaşıyla gelmiş dedi... e peki dedim sancısımı vardı ondan mı bağırıyodu... yok hayır sancı da çıkmadı muayene ettim alttan dedi... nası yani dedim? seni nasıl muayene ettiysem onu da ettim ondan bağırdı dedi... e peki dedim ilkini normal doğum nasıl yapmış? ne biliyim bende anlamadım dedi... neyse dedim şükür bana bugüne kadar yapılandan farklı bişey yapılmamış kadına... boşuna korkmuşum canım yanıcak bi gün diye... sonra ağda mevzusunu sordum dedim ki hocam son günlerde ağda yaptırsam sakıncası olurmu bebek için dedim... yok hayır istediğin zaman gidebilirsin dedi... bu arada kızımızın bugünlerde gelmeye niyeti yokmuş - haftaya tekrar görüşelim dedi ayrıldık hastaneden... asıl dipnotu iletiyorum kızlar... kızım 38+1 de kilomuz 3200 gr ve boyumuz 49 cm olmuş
bende oglumdan sonra kıs dıyorum ama koskuyorumdaaa kız cocogu yetısrımek su zmnda zor hemde cok dısarda goruyorum da hayırlısı tabıkıı ve bımz sulalaede hıc kız yok yanı eısmın aılesınde 11 torun var 1 kıs benımkını cok bekledıler ama paşam 12 haftalıkkne ben erkekım dediiCanım çok teşekkür ederim.. Her gün girip yazmasam da okuyorum burda sizi dogumu yaklaşanları ... Hepimiz için en iyileri olsun inşallah .. Cok heyecanlıyım .. Mini mini bir kızım olucak oğlumdan sonra ...
e bende haftada bır hamur ısı bır kızartm ayıyorum ole yemıs fılan yemıyorum sut ıcmıyorum bol sebze meyve tukatyrm paşamın gelısmı 2 hafta onde gıdıyor cok sukur bebeıgm kg alıyor heppp sut fılanda hıcc ıcmedım ıcemedım ancak ayran yogurt peynır akıma geldıkce odaa yok sa ögggg hayırlsıı paam kg sı yerınde olsunda ben verırım ALLA ın ıznı ıleeeeeeeeeeeeeee:13:Suzan cım karbonhdrat kzartma yemezsen kg almazsn ama gece yatmadan cevz vs kryş ye gece de uyandkca süt iç dediler uygladm bu yöntem sadece bebeğe aldırıomş kg yu... eğer bnm bbk 3 kg geçtyse yarn sorcam.. o zamn haklılar bu yöntemde. çnki son aym ve hiç kg almadm bu ay daha
KIskandım seniii
hmm semız otu aklıma geld bak gene kv tazecı gondermıs akamsa salataısnı yapım yogurtlaa gercı sbh kavaltıdada yedım amacanim ,
benim doktorum kırmızı et , yeşil yaprakli sebze tüketmemi tavsiye etmişti , semizotu ıspanak, bol salata düzenli olarak tüketiyorum , birde zayıf bebek sagliksiz diye birşey yok , minyondur , dogdugunda sen sutunle buyutursun annesi , takma fazla kafana bunlari.
kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam
8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
Vallaha benim annem pek yardım etmez nırmalde içinden geldi herhalde ben de şaşırdımkıskanmak değilde imrenmek diyelim... eeeee gurbette özllkle doğma 2/3 hafta bile kalmamş ama kmseckler yok yalnzm. çabk çevre edinen biriym . ders verdğm grblar bile var ama aile gibi olmuo ki... kıymetini bilin vallah ailenzn. benkiler dğmdan 1 gn önce nde gelck uzaktalar
evet zaten kırsal bölgedeyim bal yoğurt peynir vs hep doğal... yoğurdu kendm yapıom gnlde... eşim hekim arısütü içirmşti ilk zzamanlr idrr enfksyonunu bile onnla atlattm şimdi gvenlr biri blmak lazm arısütü için... ya süt ile pekmezi hangi zamnlarda almalıym? misal kahvaltı sonrası süt içtm 2, 3 bardak ... şimdi su limon ve pekmez karışımı içiyorm.. birde gece süt içmek anneye kilo yapmaz deniyor doğrumu?
hmm semız otu aklıma geld bak gene kv tazecı gondermıs akamsa salataısnı yapım yogurtlaa gercı sbh kavaltıdada yedım ama
kızlar namazımı kılıp markete gıdeyım sonra aksam yemegımı yapm kendıme hasssonra gorusmek uzereeeeeeeeeeeee
cok sevindim canim , güle güle dagit inş :))))
çift daha dolu daha tok duruyo ,zaten minik patikler :))
maceralarimizin devami dilegi ileee
Hepinize çok teşk. kızlar... yarın muayenem var bakalım bu sefer keçibynuzu pekmez ve süt içtm tabi farklı zamnlarda... ne kadar işe yaramş görürz inş. ya 3 kiloyu geçmştr inş. eltm sabah doğum yaptı 4.500 kg dogmş bebek ... şaka gibi ... msllh
suzan ya kg vermek kolaymı hadi verdn dyelm ne kzamana yahut da yırtk selült nolcak... valla kızım erkkler demiyorki bana evlat verdi... yinede fiziğine görnşüne bakıyorlar hep... şahsn şakasına bile olsn derse dayanamam ..
yarım ebrar cım bayagı endıselı bu konudaa bızım dıetle verıdklerımz tmm zor ırade meselesı ama suanda bebeın kanırmda ve bır daa yenıden dogmyayacak karnımda bır dah aonu besleyemıcem esım kendıne baksın hem hehe suan bıle arkadasları suzan degıl sen hamılesındıyorlar ben suan 84 dum esım 94 hehe kı ben 69,5 la agebe kaldım pöffsen kendin kilo almaktan mı endişe ediyosun.... ?
7. aydan sonra alınan kilolar direkt olarak bebeğe gidiyormuş ve annede kalıcı olmuyormuş... en kolay verilicek kilolar yani bu son gnlerde alıcağın kilolar...
yaa ama yogurtdu bole yıroudum ben ama ya yoksa öle bos yıyememkıııııııııyogurtla yemeyinnnn
yogurt tum vitaminini aliyo sebzelerinn ,
ıspanak ve semizotundaki demirin hepsi yogurtla gidiooo
doktor teyzemiz ameliyattaymış... hastaneye gittik nst mizi çektirdik... fırlama kızım kıpır kıpırdıçooookk özledim meleğimi yaaaa sonra doktorumuz geldi nst mize baktı "süper"" dedi... geçen geceki nst yi de gösterdik... e bu kadar sancı olucak, bunları bekliyoruz zaten yoksa bizim bebişimiz biraz zor gelir dedi ağrın sızın varmı dedi... bugün nedense kuş gibiyim dedim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kadıncağız şaşırdı gülmeye başladı... hadi bide suyuna solunumuna bakalım yürü ultrasona dedi gittik ultrasona bekliyoruz doktorumuz gelsin diye, yan odaya da bi bayan girmişti bizden önce (38 haftalık hamileymiş-bir de kızı var yanında normal doğum olmuş)... kadın nasıl bağırıyo nasıl çığlık atıyo... aha dedim m.....ıçtık abla doğuruyo galiba... beni bi korku aldı... eşimin yanında bişi de demiyorum... doktora da soramadım o sırada... acaba dedim değişik bişi mi yapılıyo bana yapılandan farklı... ne biliyim yani bana da mı ona yapılan herneyse yapılıp bağırtılıcam diye aklımdan milyon tane şey geçti...:18::18::18::18::18::18:
neyse tansiyon kilo baktırıp yanıma gel dedi... kocama dedim sen girme dr odasına...neyse gittim dr yanına... 400 gr vermişim... demekki ödemin biraz azaldı dedi... çok fazla su içiyorum dedim bravo dedi... tansiyonum da 12/7 gayet normal çok şükür bebeğimizin suyu solunumu çok şükür güzel fakat bugünlerde gelmeye niyeti yok bu ufaklığın dedi teyzesi bende diyorum ki sıkıldım artık gelsin bir an önce bekle zamanını dedi neyse merakımdan ölmeden sordum doktorumuza bizden önce giren bayan neden bağırdı dedim... başka doktorun hastasıymış kadın... tanımıyorum ben hastayı ama 38. haftasında, doğuruyorum telaşıyla gelmiş dedi... e peki dedim sancısımı vardı ondan mı bağırıyodu... yok hayır sancı da çıkmadı muayene ettim alttan dedi... nası yani dedim? seni nasıl muayene ettiysem onu da ettim ondan bağırdı dedi... e peki dedim ilkini normal doğum nasıl yapmış? ne biliyim bende anlamadım dedi... neyse dedim şükür bana bugüne kadar yapılandan farklı bişey yapılmamış kadına... boşuna korkmuşum canım yanıcak bi gün diye... sonra ağda mevzusunu sordum dedim ki hocam son günlerde ağda yaptırsam sakıncası olurmu bebek için dedim... yok hayır istediğin zaman gidebilirsin dedi... bu arada kızımızın bugünlerde gelmeye niyeti yokmuş - haftaya tekrar görüşelim dedi ayrıldık hastaneden... asıl dipnotu iletiyorum kızlar... kızım 38+1 de kilomuz 3200 gr ve boyumuz 49 cm olmuş
I ı,henüz başlamadım.Bizim bi ev işi vardı belki okumuşsundur,ya taşıncas ya da oturduğumuz evi alcas belirsilikten dolayı elim kolum kalkmıo,:44::44::44:Sen başlamadın mı hazırlıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?