Arkadaş bici bici anladı galibaöyle bir yiyecek var adanaya özgü yazları yenen buzlu tatlı.
Allah yardımcın olsun canım. Benim annemler de uzakta ama 19 aylık mimik oğlumun hasretine dayanamayıp haftasonu onu sevmeye mıncıklamaya geliyorlar hepI ı,henüz başlamadım.Bizim bi ev işi vardı belki okumuşsundur,ya taşıncas ya da oturduğumuz evi alcas belirsilikten dolayı elim kolum kalkmıo,
Bi de annenin gelmesinide kıskandım,ne güsel beraber yapmışsınız:) benimki uzakta bi iki gün önce gelcek doğumdan,burda çevremizde yok herşeyi tek başıma yapıcam
Senle ne alakası var.. Hem daha 37 haftalık 3 haftaya kimbilir kaç kilo alır ya..kızlar nasılsınız bakalım.dün kontrolüm vardı.bebeğin kilosu iki hafta önce (35.haftanın içindeyken) 2644gr.dı dün 2719 gr olmuş.nerdeyse hiç kilo almamış.karın genişliği 1 hafta geride dedi.boyunun önünden kordon geçiyormuş,tam dolanmamış da sanki atkıyı sağdan soldan atmış gibi duruyormuş.genel anlamda bebeğin gelişimine iyi dedi ama kordon bebeğin aşağı inmesini engelleyebilirmiş.bu da normal doğumu engelliyor.bunlara canım sıkıldı.bebeğim fazla kilo alamamış iyi bakamamışım(
yaa ama yogurtdu bole yıroudum ben ama ya yoksa öle bos yıyememkııııııııı
kızlar nasılsınız bakalım.dün kontrolüm vardı.bebeğin kilosu iki hafta önce (35.haftanın içindeyken) 2644gr.dı dün 2719 gr olmuş.nerdeyse hiç kilo almamış.karın genişliği 1 hafta geride dedi.boyunun önünden kordon geçiyormuş,tam dolanmamış da sanki atkıyı sağdan soldan atmış gibi duruyormuş.genel anlamda bebeğin gelişimine iyi dedi ama kordon bebeğin aşağı inmesini engelleyebilirmiş.bu da normal doğumu engelliyor.bunlara canım sıkıldı.bebeğim fazla kilo alamamış iyi bakamamışım(
kızlar nasılsınız bakalım.dün kontrolüm vardı.bebeğin kilosu iki hafta önce (35.haftanın içindeyken) 2644gr.dı dün 2719 gr olmuş.nerdeyse hiç kilo almamış.karın genişliği 1 hafta geride dedi.boyunun önünden kordon geçiyormuş,tam dolanmamış da sanki atkıyı sağdan soldan atmış gibi duruyormuş.genel anlamda bebeğin gelişimine iyi dedi ama kordon bebeğin aşağı inmesini engelleyebilirmiş.bu da normal doğumu engelliyor.bunlara canım sıkıldı.bebeğim fazla kilo alamamış iyi bakamamışım(
nst'de hep sancı çıkıyor.dün 2 kere ntsye girdim.vajinal muayene yaptı.açıklık yok ama rahim ağzında yumuşama varmış.erken doğum olabilirmiş.hayırlısıyla temmuzu görsem....
Yarimm
Maşallah size,oğluşla ben mutlu olduk haberlerine ,bütün haberler iiymiş
cok sukur merakım gıttısevındım senn adına gusel seyler duymana cnm benımm sancı cıkmadı demekk kg nısde yeırnızde ohh mısssssssss
suzan ya kg vermek kolaymı hadi verdn dyelm ne kzamana yahut da yırtk selült nolcak... valla kızım erkkler demiyorki bana evlat verdi... yinede fiziğine görnşüne bakıyorlar hep... şahsn şakasına bile olsn derse dayanamam ..
çok teşekkür ederiz teyzeleriiii....yarım ebrar cım bayagı endıselı bu konudaa bızım dıetle verıdklerımz tmm zor ırade meselesı ama suanda bebeın kanırmda ve bır daa yenıden dogmyayacak karnımda bır dah aonu besleyemıcem esım kendıne baksın hem hehe suan bıle arkadasları suzan degıl sen hamılesındıyorlar ben suan 84 dum esım 94 hehe kı ben 69,5 la agebe kaldım pöff
tabı ebrar cım herkesın kendı gorusu esı ıle ılıskısı cok sukur bısde o problem hıc olmasıı sukurler olsun
neyse ben kactımm ekmek kalmıcak sonraaaa
aksama gorurusurzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nst'de hep sancı çıkıyor.dün 2 kere ntsye girdim.vajinal muayene yaptı.açıklık yok ama rahim ağzında yumuşama varmış.erken doğum olabilirmiş.hayırlısıyla temmuzu görsem....
Hazırlandım,eşimi bekliyorum pazara gidices bi, evde hiçbişe kalmadı,artık hiç dışarı çıkasım yok aynı şeyleri giymekten kusucam yeni bişeyde alasım yok az kaldı zaten..
napiyon bakim öle köşede sessiz sessizzz heeeee
Slm canım ..işe geldiğimden beri hem çok yoğundu hemde sinir hastası oldum resmen yaa..tüm deliler beni buldu bu halimle krize soktu yolcular...tüm geçmişi okudum alıntı yaptım ama yazamadım silindi hepsi...
anlıcan çok gergin ve sinirliyim hala...
canım benim inan okurken yaşadıklarını yerimde duramadım bu nasıl bir sorumsuzluktur yaa koskoca devler hastanesinin yaptığına bak..son anda gitsen yerlerinin olmamasını anlarım ama 6 aydır bu kadın size geliyor akıl edip yer ayıramıyorlarmı bu nasıl bi iştir yaaa...hemde operasyon gerekli olacak bi hastaya bu nasıl yapılır...ne gerekiyorsa yap gerekirse mail at sağlık bakanlığına tweet at bak orası çok etkili hemen dönüyolar diye duymuştum...seni bu halinle ortada bırakamazlar..allah korusun bişey olursa kim verecek bunun hesabını..
sen üzülme artık zaten yaşadıkların çok ağır...allahım hakkaında ne hayırlısıysa onu nasip etsin güzel anne...herşey ii olacak allahın izniyle..
birde bişey sorcam özel hastanelerin bebek yoğun bakım ünitesi var oralara neden bakmıyorsun..illa devletmi olmak zorunda..biz hastanemizi seçerken bu bölümün olmasını özellikle istediğimzden evime baya bi uzak hastanede var diye oraya gidiyorum..
şimdi toplanıp basmayalım o havaalanını...
ama işte operasyonun yapılacağı hastanede yoğun bakım ünitesi olmalı ya teyzesi... demekki her hastanede bu operasyon yapılmıyo
slm kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla..28 hazirana epidural sezaryen olcam çok heyecanlandım ya.allahtan korkum yok.38+1 oluyo.sizce erken değilmi sezryen için.hem biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime hemde beklesin kilo alsın diorum 3 kilo 3.100 anca olur dio doktor.napsam bilemedim.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam
8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
doktor teyzemiz ameliyattaymış... hastaneye gittik nst mizi çektirdik... fırlama kızım kıpır kıpırdıçooookk özledim meleğimi yaaaa sonra doktorumuz geldi nst mize baktı "süper"" dedi... geçen geceki nst yi de gösterdik... e bu kadar sancı olucak, bunları bekliyoruz zaten yoksa bizim bebişimiz biraz zor gelir dedi ağrın sızın varmı dedi... bugün nedense kuş gibiyim dedim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kadıncağız şaşırdı gülmeye başladı... hadi bide suyuna solunumuna bakalım yürü ultrasona dedi gittik ultrasona bekliyoruz doktorumuz gelsin diye, yan odaya da bi bayan girmişti bizden önce (38 haftalık hamileymiş-bir de kızı var yanında normal doğum olmuş)... kadın nasıl bağırıyo nasıl çığlık atıyo... aha dedim m.....ıçtık abla doğuruyo galiba... beni bi korku aldı... eşimin yanında bişi de demiyorum... doktora da soramadım o sırada... acaba dedim değişik bişi mi yapılıyo bana yapılandan farklı... ne biliyim yani bana da mı ona yapılan herneyse yapılıp bağırtılıcam diye aklımdan milyon tane şey geçti...:18::18::18::18::18::18:
neyse tansiyon kilo baktırıp yanıma gel dedi... kocama dedim sen girme dr odasına...neyse gittim dr yanına... 400 gr vermişim... demekki ödemin biraz azaldı dedi... çok fazla su içiyorum dedim bravo dedi... tansiyonum da 12/7 gayet normal çok şükür bebeğimizin suyu solunumu çok şükür güzel fakat bugünlerde gelmeye niyeti yok bu ufaklığın dedi teyzesi bende diyorum ki sıkıldım artık gelsin bir an önce bekle zamanını dedi neyse merakımdan ölmeden sordum doktorumuza bizden önce giren bayan neden bağırdı dedim... başka doktorun hastasıymış kadın... tanımıyorum ben hastayı ama 38. haftasında, doğuruyorum telaşıyla gelmiş dedi... e peki dedim sancısımı vardı ondan mı bağırıyodu... yok hayır sancı da çıkmadı muayene ettim alttan dedi... nası yani dedim? seni nasıl muayene ettiysem onu da ettim ondan bağırdı dedi... e peki dedim ilkini normal doğum nasıl yapmış? ne biliyim bende anlamadım dedi... neyse dedim şükür bana bugüne kadar yapılandan farklı bişey yapılmamış kadına... boşuna korkmuşum canım yanıcak bi gün diye... sonra ağda mevzusunu sordum dedim ki hocam son günlerde ağda yaptırsam sakıncası olurmu bebek için dedim... yok hayır istediğin zaman gidebilirsin dedi... bu arada kızımızın bugünlerde gelmeye niyeti yokmuş - haftaya tekrar görüşelim dedi ayrıldık hastaneden... asıl dipnotu iletiyorum kızlar... kızım 38+1 de kilomuz 3200 gr ve boyumuz 49 cm olmuş
canım benim inan okurken yaşadıklarını yerimde duramadım bu nasıl bir sorumsuzluktur yaa koskoca devler hastanesinin yaptığına bak..son anda gitsen yerlerinin olmamasını anlarım ama 6 aydır bu kadın size geliyor akıl edip yer ayıramıyorlarmı bu nasıl bi iştir yaaa...hemde operasyon gerekli olacak bi hastaya bu nasıl yapılır...ne gerekiyorsa yap gerekirse mail at sağlık bakanlığına tweet at bak orası çok etkili hemen dönüyolar diye duymuştum...seni bu halinle ortada bırakamazlar..allah korusun bişey olursa kim verecek bunun hesabını..
sen üzülme artık zaten yaşadıkların çok ağır...allahım hakkaında ne hayırlısıysa onu nasip etsin güzel anne...herşey ii olacak allahın izniyle..
birde bişey sorcam özel hastanelerin bebek yoğun bakım ünitesi var oralara neden bakmıyorsun..illa devletmi olmak zorunda..biz hastanemizi seçerken bu bölümün olmasını özellikle istediğimzden evime baya bi uzak hastanede var diye oraya gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?