2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar nasılsınız bakalım.dün kontrolüm vardı.bebeğin kilosu iki hafta önce (35.haftanın içindeyken) 2644gr.dı dün 2719 gr olmuş.nerdeyse hiç kilo almamış.karın genişliği 1 hafta geride dedi.boyunun önünden kordon geçiyormuş,tam dolanmamış da sanki atkıyı sağdan soldan atmış gibi duruyormuş.genel anlamda bebeğin gelişimine iyi dedi ama kordon bebeğin aşağı inmesini engelleyebilirmiş.bu da normal doğumu engelliyor.bunlara canım sıkıldı.bebeğim fazla kilo alamamış iyi bakamamışım (

nst'de hep sancı çıkıyor.dün 2 kere ntsye girdim.vajinal muayene yaptı.açıklık yok ama rahim ağzında yumuşama varmış.erken doğum olabilirmiş.hayırlısıyla temmuzu görsem....

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım. Benim annemler de uzakta ama 19 aylık mimik oğlumun hasretine dayanamayıp haftasonu onu sevmeye mıncıklamaya geliyorlar hep

Senle ne alakası var.. Hem daha 37 haftalık 3 haftaya kimbilir kaç kilo alır ya..

yok canım o senin bakmanla alakalı değil ben de iyi beslendiğim hafta 100 gr almıştı zar zor beslenemediğim hafta 300 aldı benim ki de zor alıyo doktor dikkat et diyo ama beslenmeyle de çok alakalı değil diyo doğana kadar 3 kiloyu geçer duruyo duruyo atak yapıyo bebeişler

İnşallah görürsün canım ,doktorların her dediği de doğru çıkmıyo biliosun,hiçbişe belli olmas sıkma canını sakın

Yarimm

Maşallah size,oğluşla ben mutlu olduk haberlerine ,bütün haberler iiymiş

cok sukur merakım gıttı sevındım senn adına gusel seyler duymana cnm benımm sancı cıkmadı demekk kg nısde yeırnızde ohh mısssssssss

çok teşekkür ederiz teyzeleriiii.... darısı sizlere olsun inşallah.... dilerim her birimiz güzel haberlerle döneriz kontrollerden...

ebrarcım valla senin durum biraz zor... ben 19-20 kilo verdim evlenmeden önce diyetle... 67 kiloya indim ve hemen hamile kaldım... belki sana komik gelicek ama şu an 96 kiloyum... nerdeyse 30 kilo almışım... bi düya paralar verip kremler aldım kullandım çatlamıyım diye... son 1 ayda çatladım... ama şu an hayatımın en mükemmel zamanını yaşıyorum... içimde bi can taşıyorum... bunlar bizlere Allah'ın birer lütfu... 40 kilo da alıcak olsam korkmam... istediği kadar vücut deformasyonu oluşsun ben kadınım ve ANNE olmak istiyorum ve en önemlisi bütün bunları bilere düşünerek hamile kaldım... bebeğin beslenememesi yada zayıf kalması annede ciddi bir vicdan azabı yaşatıyor (en azından ben yaşadım) 2 ay önce bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyodu kilosu çok düşüktü... ben günde 8 öğün yemek yedim... geceleri alarm kurdum kalktım tost yaptım süt içtim... bebeğim artık haftasıyla uyumlu çok şükür... benim için şu an önemli olan tek şey CANIMIN CANI... kiloymuş oymuş buymuş hepsi verilir... sadece kendim için 20 kilo veren ben bebeğim için 30 kilo da veririm 40 kilo da veririm... herşey irade meselesi... he unutmadan erkeklere de gelince... benim kocam da bi erkek... ama karnımda oluşan o bikaç çatlaktan ben rahatsız oluyorum o olmuyo... her seferinde diyo ki; "Allah bize evlat sahibi olmayı nasip ediyor, bırak çatlasın, kremler var dünya kadar kullanırsın geçer"... ANNE kimseye kendini beğendirmek zorunda değil... ortada bir CAN varsa bu ortak bir kararla oluşmuştur... ve tüm sonuçlarına sadece ANNE değil... ANNE-BABA ortak paylaşmak zorundadır... ben bunu bilir bunu söylerim...
ayrıca kendini düşünüyosan aman kilo almıyım vücudum deformasyona uğramasın diye... bebeğinin zayıflığından şikayetçi olma lütfen... zayıf bebek sağlıksız bebek değildir... bırak gelişimi yolunda olsun... sağlıklı - eli ayağı düzgn olsun... gerisi boş... Allah sana ANNE olmayı lütfetmiş... biraz da böyle düşün...

daha küçük annesi... vakti de var... umutsuzluk yok... güzel şeyler düşün... bak ben 3 kilo bile doğuramam bu kızı diye korkuyodum... bugn 3200 olduğunu öğrendim... lütfen pozitif enerji sağlıklı olsun yeterli...

Hazırlandım,eşimi bekliyorum pazara gidices bi, evde hiçbişe kalmadı,artık hiç dışarı çıkasım yok aynı şeyleri giymekten kusucam yeni bişeyde alasım yok az kaldı zaten..

Hazırlandım,eşimi bekliyorum pazara gidices bi, evde hiçbişe kalmadı,artık hiç dışarı çıkasım yok aynı şeyleri giymekten kusucam yeni bişeyde alasım yok az kaldı zaten..

ayy sormaa...
bu giyecek sendromu bende de var... nolucak böyle bilmem... bi tane pantalonum var keten... bi tek totoma olan o... yapıştı nerdeyse üstüme... bikaç da tişört işte... üniforma gibi yıkayıp ütüleyip giyiyorum...

napiyon bakim öle köşede sessiz sessizzz heeeee

Slm canım ..işe geldiğimden beri hem çok yoğundu hemde sinir hastası oldum resmen yaa..tüm deliler beni buldu bu halimle krize soktu yolcular...tüm geçmişi okudum alıntı yaptım ama yazamadım silindi hepsi...
anlıcan çok gergin ve sinirliyim hala...

canım benim inan okurken yaşadıklarını yerimde duramadım bu nasıl bir sorumsuzluktur yaa koskoca devler hastanesinin yaptığına bak..son anda gitsen yerlerinin olmamasını anlarım ama 6 aydır bu kadın size geliyor akıl edip yer ayıramıyorlarmı bu nasıl bi iştir yaaa...hemde operasyon gerekli olacak bi hastaya bu nasıl yapılır...ne gerekiyorsa yap gerekirse mail at sağlık bakanlığına tweet at bak orası çok etkili hemen dönüyolar diye duymuştum...seni bu halinle ortada bırakamazlar..allah korusun bişey olursa kim verecek bunun hesabını..
sen üzülme artık zaten yaşadıkların çok ağır...allahım hakkaında ne hayırlısıysa onu nasip etsin güzel anne...herşey ii olacak allahın izniyle..
birde bişey sorcam özel hastanelerin bebek yoğun bakım ünitesi var oralara neden bakmıyorsun..illa devletmi olmak zorunda..biz hastanemizi seçerken bu bölümün olmasını özellikle istediğimzden evime baya bi uzak hastanede var diye oraya gidiyorum..

canım gözün aydın tarih belli olmuş.inşallah herşey güzel giderde rüzgarını alırsın kollarına...allah yardımcın olsun...
bize haber vermeyi unutma hemi

şimdi toplanıp basmayalım o havaalanını...

ama işte operasyonun yapılacağı hastanede yoğun bakım ünitesi olmalı ya teyzesi... demekki her hastanede bu operasyon yapılmıyo

şimdi toplanıp basmayalım o havaalanını...

yarimmm gelin valla gösterelim günlerini...karnı burnunda bi hamişi nasıl böle yıpratırlar hesabını soralım

canım maşallah yine bize güzel haberler getirmişsin ayliz bebekten...zaman yaklaşıyo ve biz sabırsızlıkla sizlerin doğum haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla

yok canım erken değil.. normal dogum sancıların gelmeden seni sezeyana alıyor işte daha ne istiyosn :)onun için yani 38 hafta da yapılıyor genede... inş sorunuz bir şekilde bebeğini kucagına alırsın...

kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam

8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri

bende aldım aynısından(sarı) çok hoşuma gitti...kullanışlı bi şeye benziyor...sizde güle güle kullanın..

hayırlısıyla vaktinde gelsin inş. maşşallh bebeğine

Canım benim tercihim devlet hast.yada araştırma hast işte.
Çok sık hast giden biri olarak Ne zaman özele gittiysem gördüğüm muameleden hiçbir zaman memnun kalmadım mesele para değil ama özel hastaneleri ticarethane olarak görüyorum ve bebeğimizde perişan edeceklerini düşünüyorum devlette deneyim daha fazla oluyo Dr larda.
Ve kızımın ameliyatıda çocuk cerrahının el becerisiyle çok alakalıymış o yüzden yani başka özel bir sebebi yok canım inşallah kızım kısa zamanda iyileşir çünkü dün iki üç ay kalır hast.de fon dediler bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…