2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ahhh kuzum benim inşallah....tüm dualarımız sizinle...hepimizin başına gelebilir garantimiz yokki allahım iyi ,merhametli insanlarla karşılaştırsın ecemizede en kısa sürede sağlık versin....

Pentagram42

Kız bu sıcakta beni böle güldürdünyaaBıcı bıcı yaptım dediğim banyo yaptım anlamında öle bi yiyecekmi varkii

Arkadaş bici bici anladı galiba öyle bir yiyecek var adanaya özgü yazları yenen buzlu tatlı.

Ayyy istemeden bu sıcakta kızın canını çektirdim desenee,ben hiç bilmem ilk kez duydum

Ortalığı karıştırmisim resmen:))ne güldüm ama ya .senin sucun yok canim benim arkadas açıklamış zaten Adana'ya özgü bisey...

ben ikinciyi birde beşinciyi beğendim

ben olsam kesinlikle büyüyen beşik alırım... caploonba da çok güzel büyüyen beşikler var... ama illa bunlardan biri olucak diyosan sonuncusu mantıklı... en azından çekmeceleri var ve depolama için çok faydalı olucaktır...

aslında büyüyebilenler güzel ama bizim bebek odamızda genç odası takımımız var o yüzden 4-5 yaşına kadar yatabileceği bir beşik almayı uygun gördük yanına bir koltuk ya da sallanır sandalye de alacam malum yer problemi oluyor. önerileriniz için teşekkür ederim

bıs geldık markete gıttıkk parta otruduk 5 dk bılgı aldık normal dogumla ılgılı bır abla kısı 3 yasında fılan dedıkı 7 kes ınsıkak suresını oku sancın balayınca ıccc kolayında lur dogumun ben ole yaptım dedı bende hemen hazır su aldım hurmalara uflerken su ya da ufucem ınsll sıfa nıyetıne olurr yapmak ıstıyen olursaaa
sımdı karnımızı doyurdukk mıser gıbım sıze bkmaaya geldıkk
oglum kıpır kıpır maasllah subhanallahhh

sancı mııı haydii hayırlısı sag ssaglım gelsınler hayırlısıle kolayınan ınsl dıledıgın gıbım olur cnııım benım
Bak bakk laf konuşmaktan markete gidemedi bi türlüü,gidip işini halletsene kız bir an evvel
geldım bıle canım benım yemegımızı yedıkk ohh gercı surda 2 st sonra mıdemıs guruldar geneeeeeeeeeesım dıyor ıı ce doyur karnını dedım 2.tabagı paşam ıcın yeıdm zatiiiiiiiiannesı kurban olsunnn onu yasadana layık gorene
supersın yarım cımmmmmmmmmmmmmmm

ay cnm benım no stres lutfen paşanı dusun tatalımm tii ye alma onları cnm yaaaaaaaa

kızlar emzik askımızı gördünüzmü ?
babamız yaptı
Eki Görüntüle 738339
bende bundan ıstıyorum unutmaasam dr gıtıgmde bakıcamm o boncuklaraa kı paşam emzıgı kabul ederse tabiii yada kabul ederse sonrada alır yaparım ınsll

cok gusel yapmıs elıne saglık kocısınınn cnm
son model benım hosuma gıttı

o zaman çok süperr... beşincisi bence

yani düzenli yemiyorum ama mutfakta masanın üstünde duruyo... gördüğümde canım istedikçe atıyorum ağzıma...
dua anlamında bırseyler yapıyormusun kolaylık olsun dıyee pekı ben sımdılık gunde bır yıyorumda hataya 5-10 arası yıcemmm hurmayıı:44:

dua anlamında bırseyler yapıyormusun kolaylık olsun dıyee pekı ben sımdılık gunde bır yıyorumda hataya 5-10 arası yıcemmm hurmayıı:44:

yok... hamileliğimi öğrendiğimiz günden beri her gece yatarken eşimle bildiğimiz duaları okuyoruz... ardından da bebeğimizin sağlığı ve doğumun kolay normal olması için dua ediyoruz... özellikle okuduğum bi dua yok :26:

relaxxxxxx

hayırlısı bakalım bende duydgum duaları hepsını KUR AN dan ısaretledım gunluk okumaya calısıyorum ınsl kabul buyursun YARADAN ımm bız elımızden gelenı yapalımdaa gerısı RABB ım e kalmıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…