2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tşk ederim canlarım iyi bari aramızda kullanıp memnun olanlar varmış dandik birşey çıkıcak diye korkuyordum bende :18:

yaa ama yogurtdu bole yıroudum ben ama ya yoksa öle bos yıyememkııııııııı

cnm afiyet olsun yemişsindir salatanı ama semizotu salatasını elma ile yaparsan çok daha lezzetli bence yoğurtluya göre şimdi tarifi yazmaya halim yok bakim int ten bulabilirsem koyim buraya ne de olsa mevsimi

bak bu da değişik bir tarif
Malzemeler:
- Yarım demet semizotu
- 2 adet salatalık
- 3 adet domates
- 3-4 sap yeşil soğan yada piyazlık doğranmış küçük bir kuru soğan
- Zeytinyağı
- Tuz
- Arzuya göre limon ( ben semizotu ekşi olduğu için eklemedim)

Hazırlanışı:
Semizotu ayıklanıp yıkanır, doğranır. Domates, salatalık, soğan doğranır ve eklenir. Üzerine tuz ve zeytinyağı eklenerek karıştırılıp servis yapılır.

kendi tarifimi bulamadım ama kısaca ayıklanmış semiz otu küp küp doğranmış yeşil elma mısır közlenmiş kırmızı biber ile karıştılır sosu elma sirkesi yağ tuz pulbiber ile karıştırılır bu şekilde hatırlıyorum

senin suçun ne cnm ult.sonuçları hep doğru değilki belki kilo almıştır hakkınızda hayırlısı olsun cnm

sağol cnm

kızlar emzik askımızı gördünüzmü ?
babamız yaptı
Eki Görüntüle 738339

ne kaa hoşş

1 ve 5 diyorum

yarım hurma yemeye basladınmı cnm senn

bende başlamadım zaten sevmemde yicem ama :18: ananas ta aynı etkiyi gösteriyor :18:

Allah hepimize kolay doğumlar nasib eylesin inşallah... sağlıkla dolsun kucaklarımız inşallah...

sizin haberlerinizi bekliyoruz biz dogurmuycaz çünkiiiii

2 ve 4 şık geldi gözümeee

Rabbim yardimciniz olsun , dualarimiz sizinle canim.

tarif ıcn cok tesekkurler lyre cımm
hurmaya gelıncee rahım kaslarını gevsetıgıı ıcın mubarek bır meyve(meyve dım bu arda)
ananas da son haftaalrda gunde 7 dılım ıle yenılebılıyor ben 40 .haftaları gorurusem yıcemmm ananasıı yoksam gerek yok

ahahhahaha hoşafıma bak sen yaa...
kızımmm tosunum daha ne kadar durabilirki avuç kadar yerde... kendini kandır sen

nanikkkk

bu arada canim meryem suresi çok makbul deniyo ben ezbere bilmiyorum ama şntte var musait bi zamanda bak oku istersen canim

bunlari okudukca annelerimize üzülüyorummmm

ne ananaslar ne hurmalar yediler bizi dogurmak için :26::26::26::26::26::26:

şartlandirmayin kendinizi bu kadar bence ?

teşekkür ederiz teyzesi...
sayılı mı okuycaz peki?
ne ıcn neyii ben kacırdım daa

bunlari okudukca annelerimize üzülüyorummmm

ne ananaslar ne hurmalar yediler bizi dogurmak için :26::26::26::26::26::26:

şartlandirmayin kendinizi bu kadar bence ?

bilmiyorum sayilimi ,sayiliysada ben inanmiyorum sayi mevzusuna ,

niyet önemli , 1 okursun kabul görür 5 okursun kabul görmez , dualarimiz kabul olur inş.
canım sartlandırmak degıll dedıgım gıbı ben elımden geelneı yapayımda gerısı RABBIME kalmıs ınsl kolayında olur dua ıle ınsll baska umıdım yok dr da bos bencee kısmet den gelmedıkcee ben aklıma yatanları yapayımdaa

kızlar ozellılle
yarım
paradoks
(gunu yakın olanlar)
akıntınız rengı hanı sekılde benım 3 haftadır yesılımsı gelıyor krem degılde acaba dogum yakın ondanmı dıye merak dayım dr sordum bılemedıı bebekde bırsey yokk dedı gectıı bır ark.dgum yakın gelır dedı marek ettım sızdede varmı aynı durummm

başından beri olduğu gibi... çoookk açık sarı beyaza yakın.... ama ilk zamanlardakinden daha fazla...
yşilimsiyse enfeksiyon olabilir belki...

ben beşinciyi sevdim canım

başından beri olduğu gibi... çoookk açık sarı beyaza yakın.... ama ilk zamanlardakinden daha fazla...
yşilimsiyse enfeksiyon olabilir belki...
10 TABLET KULLANDIM ILAC 5 GUN SURE ILE DR yok dedı bakım dedı sımdı yok dedım:)

EVET O KREM BENDENDE GELIYOR BAYAGIII fakat bu ayrı bır sekılde gelıyor afedersın sumuk gıbıcok hafıf yesılımsı yanıı o ka dıl ama az andırıyorrr:44:
anlatabıldımmı

Canlar hamileliğinin başından beri bugüne kadar hep yanımda oldunuz derdimi sevincimi paylaştınız birbirimize dua ettik akıl verdik akıl aldık ben hepinizden razıyım Rabb'imde sizden razı olsun
Yarın sabah Kanuni'de konseye çıkıcaz oradan çıkacak karara göre ya beni kabul edecekler yada başka yere git diecekler
Kendim ve ECE'm için hepinizin dualarını bekliyorum biliyorum benim için hep güzel dileklerde bulundunuz sonuçtabirbirimizi tanımadan karşılık beklemeden hep yardımcı olmaya çalışıyoruz
Hamilenin duası kabul olur dediler bende hep size dua ettim bugüne kadar. İnş hepiniz sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz
Bana dün iki üç aydan fln bahsettiler yıkıldım resmen. Aklımda o kadar uzun bİ süre yoktu hep iyi şeyler düşündüm ama şimdi kızımı yatıracak yer bulmakta bile sıkıntı yaşıyorum ne hissedeceğini bile şaşırdım inanın.
Rabbim banada kızımada kuvvet versin inş yarın bizi geri çevirmezler eğer tamam derlerse Perşembe cuma gibi sezeryana alınma ihtimalimde yüksek
Allah Hepimizin hakkında hayırlısını versin diyorum yine
Fazilet...

Son düzenleme:

müracaat doktora :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…