2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hayırlı haberlerle dön annesi dularımız sizine allah yar ve yardımcınız olsun dermansız dert vermesin önmli olan bu bu yüzden içini ferah tut

evet öleymiş test ettim onayladım bakalım gelen nasıl çıkacak

Sipariş değişikliği yapabilirsin eger henüz kargoya verilmediyse.

3 ya da 5 canım.Cekmecelıler hem sık hem kullanışlı eşyalarını koyarsın.

Rabb'm yardımcın olsun... dualarım sen ve minik meleğin ECE'yle... inanıyorum herşey çok güzel olucak... her darlığın bi bolluğunu verir yaradan... hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah... güzel haberlerle dön aramıza

pöf tv dede bırsey yok kocısım zaten yokkk tel ettım musıkden duymadı heraldee canım skıldı surklı bırseyler yemek ıstıyorum o yusden gel gıt yeeee pöffffffffffffffff

bunlari okudukca annelerimize üzülüyorummmm

ne ananaslar ne hurmalar yediler bizi dogurmak için :26::26::26::26::26::26:

şartlandirmayin kendinizi bu kadar bence ?

ananası çok seviyom çekirge doğum bahane ananas şahane

hemen kurs notlarıma bakıom bu arada doğurmaya kalkma

canim ben inaniyorum yarin kabul edilicek, dua ediyoruz bol bol hayirli haberler inş. canim.

cnm notlarım arasında böyle bir not düşmüşüm dr na tekarar bir danış istersen

37.haftada doğum belirtileri başlar
sık sık idrara çıkma
karın üst kısmında baskı azalması
iştah azalması
nişan gelmesi(bölüm bölüm kanlı)
suyun gelmesi(normal şeffaf ve sarımtırak olması tehlikeli olanı yeşilimtırak olanı-bebek kaka yapmış demek oluyor o zaman)
bebeğin hareketlerine devam etmesi iyi olan bir durumdur.

sizin haberlerinizi bekliyoruz biz dogurmuycaz çünkiiiii
sen zaten bu gidişle doğurmıcan haaa...bişeyi 40 kez sölersen olur derler inşallah 40 olmamıştır

canım dularımız seninle ve eceyle...gör bak herşey güzel olacak...ece hayata sana tutunsunda varsın biraz ayrı kalsın...sağlığı düzelince bir ömür yanında olacak inşallah...sen yine karamsar olma güzel şeyler düşünmeye devam....allaha emanet olun kuzum

cnm hakkınızda hayırlısı olsun allah seni be bebişini korusun

seansr tşk ederim cnm

hemen kurs notlarıma bakıom bu arada doğurmaya kalkma

cok tesekkurler paşamın teyzesiii evet dr dedıydım kaka olayı fılanmıdır dıye muayene ettı yok dedı yanı normal dmee gelıyor ıcımden cunku ark..erkek bebıse amısken onunda dogum yakın gelmısss hayırlısı bakalım ben cum agene dr solerım ınslll yoksa bıızmde aklımaza gelen ılk kotu sey kaka olayıydı kı cok sukru dr öle olmaz o dedıı

yaaaaaaaaa ben uzun zamandır paşazademi ruyamda gormuyorum yaa ruya gormuyorum yanı artık c ok sık uyandıgımdnmıdır?acabakıı sabah kalktıgımda gozlerım kanıcnde ve şiş oluyorlar sızdede o:79::79::86:luyormu cunku gece en az 2-3 kez wc ye uyanıyorummm sonrada 06:45 de kocısı ıse gondermeye uyanıyorummmm

klavyedekı h harfı fılan tam ıı basılmıyor bende hıslı yasıp onaylıyorum eltımın bebelerı pc de oyun oynadıgı ıcn bozulmus lar sanırm hep harf hatası yapıyorum yaa affolaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…