2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
suzancım ben daha şimdiye kadar hiç görmedim rüyamda nasıl hep aynı bebeğimi görüyosun anlatsana biraz
klavyedekı h harfı fılan tam ıı basılmıyor bende hıslı yasıp onaylıyorum eltımın bebelerı pc de oyun oynadıgı ıcn bozulmus lar sanırm hep harf hatası yapıyorum yaa affolaaaaaaaaaaa

kuzum alıştık biz sorun değil önceleri ben zorlanıyordum okurken ama şimdi alıştım

ayyyy
demekki tek ben değilmişim anlamayan... deli oluyorum bazen 3-5 kez tekrar tekrar okuyorum yine de anlamıyorum

ayyyy
demekki tek ben değilmişim anlamayan... deli oluyorum bazen 3-5 kez tekrar tekrar okuyorum yine de anlamıyorum

bende bende dün st ne d,e düşündüm sonra çözdüm saat

kızlar banka kartımı kaybetmişim

evet genelde aynı bebek goruyorum sıyah sacları var az da kası gozu sıyah aynı babasına bensetıyorum hafıf cekık goslu ılk gorduumde eve gelmısm emzırıyorum onu ızlıyorum o aklımda en cok zatennn sonrakılerde emışıyoruz paşamlaaa yanı ultrasondakı bebege bensıyorr gecende dr da sıradayken bır anne ve oglu vardıı oglan cok hosuma gıttı anlattımya burdada;
kadın ogluna alperen dıye seslendı gıbı duydum bır daha baktım bebege cunku ultrasondakı bebegıme bensıyorduu annesıne sordum ısmı alperen dedıı anemmmmmmm anemmmmmmm dedım
ayalımdekı paşama bensıyor bebenın fotosunu cekecektım esıme gostermek ıcın ama o sıra asıstanı cagırdıı unuttumm

ayyyy

bende bende dün st ne d,e düşündüm sonra çözdüm saat

kızlar banka kartımı kaybetmişim
:83::83::83:affola yaf daha onceden yazsam ıyıydı ama unutuyorum hepp:111:

bu arada bugunlerde o kadar skarımkı herseyı dokuyorumm gobegıme dusuruyorum fılan sızdede varmı bu durum ustumdekı badıyı sabah gıydım daa ama her tarafıı dokuntu seylerle kaplıııısakar oldum ıcee yaaaaaaaaa:111::111::97::97:

ben ara ara göbüşümü çarpıyorum saf ben

kızlar merhabalar
babamız geldi hamdolsun,bugün kontroldeydik.tabi o giremedi malum devlet,bende yüzünü görmüyorum bebeğiömin
nstye girdim sancı çıkmadı,tansiyon 11/7 fl 69 mm dedi,sanırım 49 cm :) 35+4üz. maşaallah kızıma

paradoks dua ediyorum cnm sana yarın güzel haberlerle gel inş..

kızlar bu arada 40 hafta 9 ay 10 gün mü oluyor? yani 30 günden mi hesaplıyorlar ayları?e 37-38 haftada doğanlar kaç ay kaç günlük doğmuş oluyor o zaman?
kafam karıştı.
4er haftadan hesaplarsam kızım ayın 1inde 9 ay 10 günlük oluyor ama ay bazında ayın 20siini buluyor,daha çooooooooooook var ama yaaa :26:

Son düzenleme:
annem markete sormaya gitti şimdi yarında bim e sorucaz yoksa yenisini talep edicizz
canım sen vakit kaybetmeden ara iptal ettir..çünkü şifre girmedende parayı çekebiliyorlar aman diyim ...

ayyy aynı bennn daha bu sabah anneme dedim ben çok sakar oldum diye..dün tencerenin kapağı, sürahi,bardak ,çanak çömlek ne geçerse elime küttt yerde..birde yemek yerken üzerime dökmelerimde çok oluyo nolcak böle yaa

gözün aydın cnm benim bildiğim 42 hafta 9 ay10 gün oluyor

önlük kullansana bebişim (mutfak önlüğü)
tatlım yemek yaparken degıll (gercı ocaga dokuyorum hep dun gece esım guluyor cnm bırsey ıstedı onu yapyorum esım glyrr ben olsam elımle alırım dıye)
yemegı yerken dokuyorum ustume halıyaaa zaten egılemedıgım ıcnde bayagı zor oluyorhalı dan toplamak sılmekk pöfffff:26:

ayy aynı yaaa ne ka sakarız bizz neden blıyonmu bu bebekler bıızm dengemızı bozuyorlarrr karın one agırlık verdıkce denge sıstemımız bosuluyor ondannn

ben yatsıyı kılıp gelıyorum ınsllll

bak benim gebelik takvimimde yazan şu şekilde...

Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 13 gün kaldı.
Popüler anlayışın aksine, insan gebelik süresi aslında dokuz ay değil dokuz buçuk ay (ay takvimi ayı) sürer. Bu son iki hafta ek süre parçasıdır. Gerçek doğum kasılmalarına bazen ishal eşlik eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…