tatlım yemek yaparken degıll (gercı ocaga dokuyorum hep dun gece esım guluyor cnm bırsey ıstedı onu yapyorum esım glyrr ben olsam elımle alırım dıye)
yemegı yerken dokuyorum ustume halıyaaazaten egılemedıgım ıcnde bayagı zor oluyorhalı dan toplamak sılmekk pöfffff:26:
ayy aynı yaaa ne ka sakarız bizz neden blıyonmu bu bebekler bıızm dengemızı bozuyorlarrr karın one agırlık verdıkce denge sıstemımız bosuluyor ondannn
ben yatsıyı kılıp gelıyorum ınsllll
bir bilgi daha buldum o da şu şekilde...
gebelik toplamda 280 gün sürer...
yani 9 ay 10 gün...
9*30=270+10
ne ishal mııı ben ne ka cok dogum belırtısı yasıyorum yaffbak benim gebelik takvimimde yazan şu şekilde...
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 13 gün kaldı.
Popüler anlayışın aksine, insan gebelik süresi aslında dokuz ay değil dokuz buçuk ay (ay takvimi ayı) sürer. Bu son iki hafta ek süre parçasıdır. Gerçek doğum kasılmalarına bazen ishal eşlik eder.
yaa ben sakar olmak ıstemıyorummmsen önlüğünü üniforma haline getir bence
allah kabul etsin cnm
annem markete sormaya gitti şimdi yarında bim e sorucaz yoksa yenisini talep edicizz
işte ben bu ayları hep 4 hafta=28 günden hesaplanıyor sanıyordum.demekki bu ay değil hafta hafta takip yapma metoduymuş :26:
acıkır gıbı olduk gıdıp tv karsıısnda ınsl bır dızı bulursak bırseyler atıstıralım babamzı donus yolunda gece 2 gıbı yanımızda olur ınsl dua ıleee
allah kavuştursun canımgunaydınlar erkencıyız bgn sbh 07:45 de esımle kalktık bgn ankaraya nısana gıdecekler kahvaltı yaptıkk 9 gelıyordu st gıtıler bende evı toparladım ısleırmı yaptımm sıze bakımm dedım sonrad auykuya yatarız paşazadem leeeeeee
kocısımm benım sımıden ozledım ayrı sehırde olmak benı ne bılımm duygusal yapıyorr yaa bır st yol da olsa bılee
hayırlısı kazasız belasız gelırler ınsallahhhh
kızlar paşam dunden berı cok geergın ya kasm kasım kasılıyor bır an gelıyor acayıp cosuyorrr yoksa sem sert karnım yafffffffff:44:
bence atletsiz olmaz.o kadar terleyeceksin atlet emer.ben hastaneye çarşaf falan götürmem heralde.bir de hasta bezi alsan iyi olur kanaman çok olursa.Hastane için hazırladığınız bavulunuzun içine kendiniz ve bebeğiniz için kişisel ihtiyaç olarak, olmazsa olmaz diye düşünerek neler koydunuz güzel annişler?
Mesela doğum sonrası hemen duş alabiliyor muyuz bu konuda benim hiç bir fikrim yok. kendimize havlu, şampuan vs. almamız gerekli mi acaba?
Kendiniz için nevresim ve pike takımı filan aldınız mı, ilk fotoğraflarda görünecek malum ya hani ben o yüzden koymalı mı diye düşündüm.
Mesela benim normalde de atlet giyme alışkanlığım olmadığı için bavula da koymadım ama gerekli olur mu bilemiyorum da tecrübesizlikten
Pijama ,gecelik,iç çamaşırı, ped, makyaj bakım mlz.,terlik, vb. bunlar dışında neler koymamız gerekli?
Bebek için de havlu koymamıza gerek var mı yoksa hastane hallediyor mu bir şekilde silme temizleme işini?
Bavul içi eşyaları konusunda konusunda benim gibi endişelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
beklemek sakıncalı değilse biraz daha bekleyebilirsin.slm kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla..28 hazirana epidural sezaryen olcam çok heyecanlandım ya.allahtan korkum yok.38+1 oluyo.sizce erken değilmi sezryen için.hem biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime hemde beklesin kilo alsın diorum 3 kilo 3.100 anca olur dio doktor.napsam bilemedim.allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
bebek göbek bağı düşmeden yıkanmıyor canım.kızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim
4-5 kilo olsa ne yapacaksın canım.fazla kilolu çocuk iyi olmaz.ben şahsen bebeğimin 4 kilodan fazla olmasını istemezdim.hadi büyüyünce de kilolu olursa diye korkarım.sağlıklı olsun da kiloya takılma bence.meraba kızlar ramazandan önce doğrmak istiom doktorm 12 snden sonra alalım dedi. şeker şüphesi var biraz bende de... normalde 5 tmmzda alıncaktı. 38+6 ii değilmi szcee... ya bn çok daraldım yabancı dilöğrenmeye gidiom evde duramıom çıksam bi türlü. nefes darlığıda arttı. ayrıca iştahım hiç yok . keçiboynuzu içiodum braktım . bebeğin kilo alması için napmalıyım? gece yemek daha mı iyi? ne de olsa sezeryan olcam şöyle 4 yada 5 kg olsn istiom ama daha 2 kg flandı
çok güzel hem fiyatı uygunmuş güle güle kullanın.kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam
8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
tam da göremedim ama güzel birşeye benziyor.
çok tatlılar.bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
ismine karar vermişsin sanırım güzel uymuş.Yaaaa bende istiyorum Ahu Fİliz imeeeeeee....
yine maşallah iyi haberlerle gelmişsin gözünaydın canım.doktor teyzemiz ameliyattaymış... hastaneye gittik nst mizi çektirdik... fırlama kızım kıpır kıpırdıçooookk özledim meleğimi yaaaa sonra doktorumuz geldi nst mize baktı "süper"" dedi... geçen geceki nst yi de gösterdik... e bu kadar sancı olucak, bunları bekliyoruz zaten yoksa bizim bebişimiz biraz zor gelir dedi ağrın sızın varmı dedi... bugün nedense kuş gibiyim dedim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kadıncağız şaşırdı gülmeye başladı... hadi bide suyuna solunumuna bakalım yürü ultrasona dedi gittik ultrasona bekliyoruz doktorumuz gelsin diye, yan odaya da bi bayan girmişti bizden önce (38 haftalık hamileymiş-bir de kızı var yanında normal doğum olmuş)... kadın nasıl bağırıyo nasıl çığlık atıyo... aha dedim m.....ıçtık abla doğuruyo galiba... beni bi korku aldı... eşimin yanında bişi de demiyorum... doktora da soramadım o sırada... acaba dedim değişik bişi mi yapılıyo bana yapılandan farklı... ne biliyim yani bana da mı ona yapılan herneyse yapılıp bağırtılıcam diye aklımdan milyon tane şey geçti...:18::18::18::18::18::18:
neyse tansiyon kilo baktırıp yanıma gel dedi... kocama dedim sen girme dr odasına...neyse gittim dr yanına... 400 gr vermişim... demekki ödemin biraz azaldı dedi... çok fazla su içiyorum dedim bravo dedi... tansiyonum da 12/7 gayet normal çok şükür bebeğimizin suyu solunumu çok şükür güzel fakat bugünlerde gelmeye niyeti yok bu ufaklığın dedi teyzesi bende diyorum ki sıkıldım artık gelsin bir an önce bekle zamanını dedi neyse merakımdan ölmeden sordum doktorumuza bizden önce giren bayan neden bağırdı dedim... başka doktorun hastasıymış kadın... tanımıyorum ben hastayı ama 38. haftasında, doğuruyorum telaşıyla gelmiş dedi... e peki dedim sancısımı vardı ondan mı bağırıyodu... yok hayır sancı da çıkmadı muayene ettim alttan dedi... nası yani dedim? seni nasıl muayene ettiysem onu da ettim ondan bağırdı dedi... e peki dedim ilkini normal doğum nasıl yapmış? ne biliyim bende anlamadım dedi... neyse dedim şükür bana bugüne kadar yapılandan farklı bişey yapılmamış kadına... boşuna korkmuşum canım yanıcak bi gün diye... sonra ağda mevzusunu sordum dedim ki hocam son günlerde ağda yaptırsam sakıncası olurmu bebek için dedim... yok hayır istediğin zaman gidebilirsin dedi... bu arada kızımızın bugünlerde gelmeye niyeti yokmuş - haftaya tekrar görüşelim dedi ayrıldık hastaneden... asıl dipnotu iletiyorum kızlar... kızım 38+1 de kilomuz 3200 gr ve boyumuz 49 cm olmuş
niye iyi bakamamışım diye bir düşünceye kapıldın ki.böyle düşünme kilo önemli değil sağlığı yerinde olsun.kızlar nasılsınız bakalım.dün kontrolüm vardı.bebeğin kilosu iki hafta önce (35.haftanın içindeyken) 2644gr.dı dün 2719 gr olmuş.nerdeyse hiç kilo almamış.karın genişliği 1 hafta geride dedi.boyunun önünden kordon geçiyormuş,tam dolanmamış da sanki atkıyı sağdan soldan atmış gibi duruyormuş.genel anlamda bebeğin gelişimine iyi dedi ama kordon bebeğin aşağı inmesini engelleyebilirmiş.bu da normal doğumu engelliyor.bunlara canım sıkıldı.bebeğim fazla kilo alamamış iyi bakamamışım(
nst'de hep sancı çıkıyor.dün 2 kere ntsye girdim.vajinal muayene yaptı.açıklık yok ama rahim ağzında yumuşama varmış.erken doğum olabilirmiş.hayırlısıyla temmuzu görsem....
çekmecelilerden birini tercih et bence.kızlar ben yarın oğlumun beşik siparişini verecem ama hala biraz kararsızım bana yardımcı olun lütfen! beşiklerin resimlerini yayınlıcam bana fikir verin hangisini tercih etmeliyim sizce?
http://caploonba.com/photo/caploonba/e1fdjyxoa9.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/dpim6g9dmm.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/dpil0j2sct.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/e1fdoh1ho2.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/dpikh7gswg.jpg
hep aklımızdasın canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girecekCanlar hamileliğinin başından beri bugüne kadar hep yanımda oldunuz derdimi sevincimi paylaştınız birbirimize dua ettik akıl verdik akıl aldık ben hepinizden razıyım Rabb'imde sizden razı olsun
Yarın sabah Kanuni'de konseye çıkıcaz oradan çıkacak karara göre ya beni kabul edecekler yada başka yere git diecekler
Kendim ve ECE'm için hepinizin dualarını bekliyorum biliyorum benim için hep güzel dileklerde bulundunuz sonuçtabirbirimizi tanımadan karşılık beklemeden hep yardımcı olmaya çalışıyoruz
Hamilenin duası kabul olur dediler bende hep size dua ettim bugüne kadar. İnş hepiniz sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz
Bana dün iki üç aydan fln bahsettiler yıkıldım resmen. Aklımda o kadar uzun bİ süre yoktu hep iyi şeyler düşündüm ama şimdi kızımı yatıracak yer bulmakta bile sıkıntı yaşıyorum ne hissedeceğini bile şaşırdım inanın.
Rabbim banada kızımada kuvvet versin inş yarın bizi geri çevirmezler eğer tamam derlerse Perşembe cuma gibi sezeryana alınma ihtimalimde yüksek
Allah Hepimizin hakkında hayırlısını versin diyorum yine
Fazilet...
bende bende dün st ne d,e düşündüm sonra çözdüm saat
kızlar banka kartımı kaybetmişim
allah kavuştursun cnm
aminn cok sagolun kızlarrrrrrrrrrrallah kavuştursun canım
bence atletsiz olmaz.o kadar terleyeceksin atlet emer.ben hastaneye çarşaf falan götürmem heralde.bir de hasta bezi alsan iyi olur kanaman çok olursa.
beklemek sakıncalı değilse biraz daha bekleyebilirsin.
bebek göbek bağı düşmeden yıkanmıyor canım.
4-5 kilo olsa ne yapacaksın canım.fazla kilolu çocuk iyi olmaz.ben şahsen bebeğimin 4 kilodan fazla olmasını istemezdim.hadi büyüyünce de kilolu olursa diye korkarım.sağlıklı olsun da kiloya takılma bence.
çok güzel hem fiyatı uygunmuş güle güle kullanın.
çok tatlılar.
ismine karar vermişsin sanırım güzel uymuş.
yine maşallah iyi haberlerle gelmişsin gözünaydın canım.
niye iyi bakamamışım diye bir düşünceye kapıldın ki.böyle düşünme kilo önemli değil sağlığı yerinde olsun.
çekmecelilerden birini tercih et bence.
hep aklımızdasın canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girecek
geçmiş olsun canım.inşallah bulunur ama bulamazsan vakitte kaybetmeden iptal ettir valla tehlikeli böyle şeyler
allah kavuştursun canım
bence atletsiz olmaz.o kadar terleyeceksin atlet emer.ben hastaneye çarşaf falan götürmem heralde.bir de hasta bezi alsan iyi olur kanaman çok olursa.
beklemek sakıncalı değilse biraz daha bekleyebilirsin.
bebek göbek bağı düşmeden yıkanmıyor canım.
4-5 kilo olsa ne yapacaksın canım.fazla kilolu çocuk iyi olmaz.ben şahsen bebeğimin 4 kilodan fazla olmasını istemezdim.hadi büyüyünce de kilolu olursa diye korkarım.sağlıklı olsun da kiloya takılma bence.
çok güzel hem fiyatı uygunmuş güle güle kullanın.
çok tatlılar.
ismine karar vermişsin sanırım güzel uymuş.
yine maşallah iyi haberlerle gelmişsin gözünaydın canım.
niye iyi bakamamışım diye bir düşünceye kapıldın ki.böyle düşünme kilo önemli değil sağlığı yerinde olsun.
çekmecelilerden birini tercih et bence.
hep aklımızdasın canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girecek
geçmiş olsun canım.inşallah bulunur ama bulamazsan vakitte kaybetmeden iptal ettir valla tehlikeli böyle şeyler
aminn cok sagolun kızlarrrrrrrrrrr
lyre cım dogum bılgılerıne bakarmısın bebek kasılmaları ne durumda mıs benım paşa sureklı kasılıyor suandada kas katı olduu:44:
ben de bir ev hanımıyım artık kızlar.3 ngün raporluyum.perşembe de doğum iznim başlıycak.gerçi sona geldik de neyse.bugünden beri de bavul topluyorum.perşembe ya da cuma annemlere gidicez.topla topla bitmiyor ya.bir de bu kadar eşyayı nereye sığdırcam bilmem.eşim öbür hafta gelicek.onun da bazı şeylerini bavuluna koyuyorum.unutur kesin bazı şeyleri o.şu toplanma işini bir bitirsem artık.cuma da kontrol var heyecanlıyım.bakalım o gün hem doğum tarihini falan belirleriz.hem odaları gezicem.hayırlısı artık
10 TABLET KULLANDIM ILAC 5 GUN SURE ILE DR yok dedı bakım dedı sımdı yok dedım:)
EVET O KREM BENDENDE GELIYOR BAYAGIII fakat bu ayrı bır sekılde gelıyor afedersın sumuk gıbıcok hafıf yesılımsı yanıı o ka dıl ama az andırıyorrr:44:
anlatabıldımmı
annem markete sormaya gitti şimdi yarında bim e sorucaz yoksa yenisini talep edicizz
yarını niye bekliyorsun ki .bu devirde iyi insan sayısı çok az.sen vakit kaybetme.ben olsam rahatsız olurum kartıma ne oldu diye yani.cnm internetten şifresiz alışveriş kartla yapabilirler.hemen müşteri hizmetlerini ara kartını iptal ettir.yeni kart iste.
haydı hayırlı olsun ev hanımlılıgın cnm benımm ınsl kolayca bıter toplama ısınben de bir ev hanımıyım artık kızlar.3 ngün raporluyum.perşembe de doğum iznim başlıycak.gerçi sona geldik de neyse.bugünden beri de bavul topluyorum.perşembe ya da cuma annemlere gidicez.topla topla bitmiyor ya.bir de bu kadar eşyayı nereye sığdırcam bilmem.eşim öbür hafta gelicek.onun da bazı şeylerini bavuluna koyuyorum.unutur kesin bazı şeyleri o.şu toplanma işini bir bitirsem artık.cuma da kontrol var heyecanlıyım.bakalım o gün hem doğum tarihini falan belirleriz.hem odaları gezicem.hayırlısı artık
sertlesıyor evet onu dmek ıstedım dogum belırtısı dıyor nette dee yaa bebek kendını asagı ıtmek ıcın hazırlık yapıyor dıyorrr:18:cnm bebek kasılması ile ne demek istediğini anlamadım ama karın sertleşmesi çok ayakta durunca yorgunluktan oluyormuş genelde sol yanımıza uzanıp altta kalan ayağı uzatıp araya karnımızın altına gelicek şekilde yastık koyup üstte kalan ayağıda kendimize çekersek düzeliyor
oh oh hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
gelmıyormuu demek bana ozel bucanım benden de yeşilimsi gelmiyo
ii geceler cnm uykum geldı bnmde ama kocısım de gelmedne uyumak ıstmyrm oda 2-3 arası gelır heraldeeeeeeeeeeeiçi boş ondan bu rahatlığım
iyi geceler kızlar
haydı hayırlı olsun ev hanımlılıgın cnm benımm ınsl kolayca bıter toplama ısın
sertlesıyor evet onu dmek ıstedım dogum belırtısı dıyor nette dee yaa bebek kendını asagı ıtmek ıcın hazırlık yapıyor dıyorrr:18:
gelmıyormuu demek bana ozel buhayırlısı dr sorayım gene ben yaaaaaa :26:
ii geceler cnm uykum geldı bnmde ama kocısım de gelmedne uyumak ıstmyrm oda 2-3 arası gelır heraldeeeeeeeeeee[/QUO
ooo çok geçmiş sen uyu en iyisi
ama uyuyamamkıııhaydı hayırlı olsun ev hanımlılıgın cnm benımm ınsl kolayca bıter toplama ısın
sertlesıyor evet onu dmek ıstedım dogum belırtısı dıyor nette dee yaa bebek kendını asagı ıtmek ıcın hazırlık yapıyor dıyorrr:18:
gelmıyormuu demek bana ozel buhayırlısı dr sorayım gene ben yaaaaaa :26:
ii geceler cnm uykum geldı bnmde ama kocısım de gelmedne uyumak ıstmyrm oda 2-3 arası gelır heraldeeeeeeeeeee[/QUO
ooo çok geçmiş sen uyu en iyisiuykum var ama uyuyamammm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?