2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bir bilgi daha buldum o da şu şekilde...
gebelik toplamda 280 gün sürer...
yani 9 ay 10 gün...
9*30=270+10

sen önlüğünü üniforma haline getir bence

allah kabul etsin cnm

yarim bak benimkinde de ne diyor denk gelmiş soruma

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Şu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı.

bir bilgi daha buldum o da şu şekilde...
gebelik toplamda 280 gün sürer...
yani 9 ay 10 gün...
9*30=270+10

işte ben bu ayları hep 4 hafta=28 günden hesaplanıyor sanıyordum.demekki bu ay değil hafta hafta takip yapma metoduymuş :26:

ne ishal mııı ben ne ka cok dogum belırtısı yasıyorum yaff
oncekı gun af edersınız wc ye cıkamadım gun ıcınde ıkı erık yedım sadecee
dun ıse 3 kez wc ye cıktım bu sefer deıshal modu karın agrısı derken patates hasladım emenn bır dengesızlık oldu 2-3 gundur bende yada artık dogum belırtısi arıyorum kendımdeee ondann mı acaba cok acık oldu ama kusura bakmayın yaa aklım takılıyorr dogum belırtısı denınceeee
sen önlüğünü üniforma haline getir bence

allah kabul etsin cnm
yaa ben sakar olmak ıstemıyorummmama paaşaam ıcın degerrr
sagolasın cnaım benım cumlemızınkınııııı

annem markete sormaya gitti şimdi yarında bim e sorucaz yoksa yenisini talep edicizz

canım yaaa hemen müşteri hiz.arayıp kartı bloke ettirsen daha iyi olur.

ben cüzdanımı kaybetmiştim dünya kadar kart vardı.hepsini anında bloke ettirmiştim

acıkır gıbı olduk gıdıp tv karsıısnda ınsl bır dızı bulursak bırseyler atıstıralım babamzı donus yolunda gece 2 gıbı yanımızda olur ınsl dua ıleee

allah kavuştursun canım
bence atletsiz olmaz.o kadar terleyeceksin atlet emer.ben hastaneye çarşaf falan götürmem heralde.bir de hasta bezi alsan iyi olur kanaman çok olursa.
beklemek sakıncalı değilse biraz daha bekleyebilirsin.
kızlar bebek için şampuan ve havlu koymadım sezaryen olcam gereklimi sizce hastanem özel yıkarlarmı bebeği bilemedim
bebek göbek bağı düşmeden yıkanmıyor canım.

4-5 kilo olsa ne yapacaksın canım.fazla kilolu çocuk iyi olmaz.ben şahsen bebeğimin 4 kilodan fazla olmasını istemezdim.hadi büyüyünce de kilolu olursa diye korkarım.sağlıklı olsun da kiloya takılma bence.
kızlar ana kucağı siparişi verdim dün indirime girmiş bir kaç şey daha aldım kargom gelince resimlerini koyucam

8953 Baby 2 Go Oyuncaklı Ana Dizi - Ürün Kategorileri
çok güzel hem fiyatı uygunmuş güle güle kullanın.

Eki Görüntüle 738226

kızlar bunlarda bizim şekerlerimiz bakalım teyzeleri ne dicek
tam da göremedim ama güzel birşeye benziyor.
bebeğimin patiği nasıl yeni ördüm diğerlerini görseniz çok tatlı oldu... tabi kız olrsa gyeblck.d
çok tatlılar.
Yaaaa bende istiyorum Ahu Fİliz imeeeeeee....
ismine karar vermişsin sanırım güzel uymuş.
yine maşallah iyi haberlerle gelmişsin gözünaydın canım.

niye iyi bakamamışım diye bir düşünceye kapıldın ki.böyle düşünme kilo önemli değil sağlığı yerinde olsun.
çekmecelilerden birini tercih et bence.
hep aklımızdasın canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girecek

bende bende dün st ne d,e düşündüm sonra çözdüm saat

kızlar banka kartımı kaybetmişim

geçmiş olsun canım.inşallah bulunur ama bulamazsan vakitte kaybetmeden iptal ettir valla tehlikeli böyle şeyler

allah kavuştursun cnm

aminn cok sagolun kızlarrrrrrrrrrr
lyre cım dogum bılgılerıne bakarmısın bebek kasılmaları ne durumda mıs benım paşa sureklı kasılıyor suandada kas katı olduu:44:

ben de bir ev hanımıyım artık kızlar.3 ngün raporluyum.perşembe de doğum iznim başlıycak.gerçi sona geldik de neyse.bugünden beri de bavul topluyorum.perşembe ya da cuma annemlere gidicez.topla topla bitmiyor ya.bir de bu kadar eşyayı nereye sığdırcam bilmem.eşim öbür hafta gelicek.onun da bazı şeylerini bavuluna koyuyorum.unutur kesin bazı şeyleri o.şu toplanma işini bir bitirsem artık.cuma da kontrol var heyecanlıyım.bakalım o gün hem doğum tarihini falan belirleriz.hem odaları gezicem.hayırlısı artık

sağol cnm evet ya durduk yerde iş açtım başıma allahtan hesabı boşaltmıştım

aminn cok sagolun kızlarrrrrrrrrrr
lyre cım dogum bılgılerıne bakarmısın bebek kasılmaları ne durumda mıs benım paşa sureklı kasılıyor suandada kas katı olduu:44:

cnm bebek kasılması ile ne demek istediğini anlamadım ama karın sertleşmesi çok ayakta durunca yorgunluktan oluyormuş genelde sol yanımıza uzanıp altta kalan ayağı uzatıp araya karnımızın altına gelicek şekilde yastık koyup üstte kalan ayağıda kendimize çekersek düzeliyor

oh oh hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

canım benden de yeşilimsi gelmiyo

annem markete sormaya gitti şimdi yarında bim e sorucaz yoksa yenisini talep edicizz

yarını niye bekliyorsun ki .bu devirde iyi insan sayısı çok az.sen vakit kaybetme.ben olsam rahatsız olurum kartıma ne oldu diye yani.cnm internetten şifresiz alışveriş kartla yapabilirler.hemen müşteri hizmetlerini ara kartını iptal ettir.yeni kart iste.

Son düzenleme:

içi boş ondan bu rahatlığım

iyi geceler kızlar

haydı hayırlı olsun ev hanımlılıgın cnm benımm ınsl kolayca bıter toplama ısın
sertlesıyor evet onu dmek ıstedım dogum belırtısı dıyor nette dee yaa bebek kendını asagı ıtmek ıcın hazırlık yapıyor dıyorrr:18:
canım benden de yeşilimsi gelmiyo
gelmıyormuu demek bana ozel buhayırlısı dr sorayım gene ben yaaaaaa:26:

içi boş ondan bu rahatlığım

iyi geceler kızlar
ii geceler cnm uykum geldı bnmde ama kocısım de gelmedne uyumak ıstmyrm oda 2-3 arası gelır heraldeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…