kızlar ben yarın oğlumun beşik siparişini verecem ama hala biraz kararsızım bana yardımcı olun lütfen! beşiklerin resimlerini yayınlıcam bana fikir verin hangisini tercih etmeliyim sizce?
http://caploonba.com/photo/caploonba/e1fdjyxoa9.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/dpim6g9dmm.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/dpil0j2sct.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/e1fdoh1ho2.jpg
http://caploonba.com/photo/caploonba/dpikh7gswg.jpg
dua anlamında bırseyler yapıyormusun kolaylık olsun dıyee pekı ben sımdılık gunde bır yıyorumda hataya 5-10 arası yıcemmm hurmayıı:44:
Canlar hamileliğinin başından beri bugüne kadar hep yanımda oldunuz derdimi sevincimi paylaştınız birbirimize dua ettik akıl verdik akıl aldık ben hepinizden razıyım Rabb'imde sizden razı olsun
Yarın sabah Kanuni'de konseye çıkıcaz oradan çıkacak karara göre ya beni kabul edecekler yada başka yere git diecekler
Kendim ve ECE'm için hepinizin dualarını bekliyorum biliyorum benim için hep güzel dileklerde bulundunuz sonuçtabirbirimizi tanımadan karşılık beklemeden hep yardımcı olmaya çalışıyoruz
Hamilenin duası kabul olur dediler bende hep size dua ettim bugüne kadar. İnş hepiniz sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz
Bana dün iki üç aydan fln bahsettiler yıkıldım resmen. Aklımda o kadar uzun bİ süre yoktu hep iyi şeyler düşündüm ama şimdi kızımı yatıracak yer bulmakta bile sıkıntı yaşıyorum ne hissedeceğini bile şaşırdım inanın.
Rabbim banada kızımada kuvvet versin inş yarın bizi geri çevirmezler eğer tamam derlerse Perşembe cuma gibi sezeryana alınma ihtimalimde yüksek
Allah Hepimizin hakkında hayırlısını versin diyorum yine
Fazilet...
Hepinize çok teşk. kızlar... yarın muayenem var bakalım bu sefer keçibynuzu pekmez ve süt içtm tabi farklı zamnlarda... ne kadar işe yaramş görürz inş. ya 3 kiloyu geçmştr inş. eltm sabah doğum yaptı 4.500 kg dogmş bebek ... şaka gibi ... msllh
Suzan cım karbonhdrat kzartma yemezsen kg almazsn ama gece yatmadan cevz vs kryş ye gece de uyandkca süt iç dediler uygladm bu yöntem sadece bebeğe aldırıomş kg yu... eğer bnm bbk 3 kg geçtyse yarn sorcam.. o zamn haklılar bu yöntemde. çnki son aym ve hiç kg almadm bu ay daha
suzan ya kg vermek kolaymı hadi verdn dyelm ne kzamana yahut da yırtk selült nolcak... valla kızım erkkler demiyorki bana evlat verdi... yinede fiziğine görnşüne bakıyorlar hep... şahsn şakasına bile olsn derse dayanamam ..
10 TABLET KULLANDIM ILAC 5 GUN SURE ILE DR yok dedı bakım dedı sımdı yok dedım:)
EVET O KREM BENDENDE GELIYOR BAYAGIII fakat bu ayrı bır sekılde gelıyor afedersın sumuk gıbıcok hafıf yesılımsı yanıı o ka dıl ama az andırıyorrr:44:
anlatabıldımmı
ovvvv e o zaman 37 haftada doğanlar 8,5 aylık doğuyor,hani 8 aylık bebekler doğunca sıkıntılı olurdu sağlık anlamında :26::26:
Tatile ihtiyacimiz Oluyormus Onu anladimherkese günaydın hamişler
güya artık işe gitmiyorum ama sabah 7de ayaktayım
herkese bol tepikli günler
Tatile ihtiyacimiz Oluyormus Onu anladim
Yeni mi ciktin İzne ? Benim 34. De cikmstim ilk zamanlar Bende is saatimde Uyaniyordum Sonra.cok Uyumaya basladim hic guzel olmuyo cok uyumak heryerim sisiyo ve agriyo simdi yine erken kalkiyorum.nedense Ama hic bi yerim agrimiyo erken kalkinca cok garip
Bugunler cok guzel bol bol tadini cikar sende
Artik tekmiklerden.cok.icerde donmeler Bacak Cikarmalar Filan oluyoo tekmeler cok kvvetli dimi
Halbuki dogduklarinda ne kadarda.gucsuzler rabbimin .mucizesi =)
herkese günaydın hamişler
güya artık işe gitmiyorum ama sabah 7de ayaktayım
herkese bol tepikli günler
Kizlar Bu hamilelik takvimindeki Kilo dogru mu tam olarak?
Cunku benim oglum 34. Haftada 2900gr di!!
Pazartesi.gunu gidicem insallah.kontrole bakalim en.cok kilosunu Merak ediyorumiyi bakabiliyormuyum diye
Acenu gunaydin
Nasilsin bayagidir giremedim bizim.evde.net.pek iyi cekmiyorda
Ne var ne yok ???
bu arada 39.haftadayız ve sat'a göre doğum 1 temmuz... 12 gün var...
günaydın kızlar nasılsınız? valla pazar gününden beri yorgunluğu atamadım.. uykuyu açamıyorum bi türlü toparlayamıyorum kendimi...
pazar günü çok canımız sıkıldı, eşim de apar topar kalktı pikniğe gidelim diye :) annem,eşim ve ben gittik,yemek yedik çay içtik,akşamın karanlığında döndük eve,iyi de oldu aslında ama en ufak şeyler yoruyor..
pzt annem temizlik falan yaptı, ben makinaya çamaşır attım,kek börek falan yapıp attım dolaba karşı komşuyu çağırmak niyetiyle, o sırada alt komşu çağırdı,ikizleri var,onların doğum günüymüş, gelin oturalım falan dedi. annemle oraya indik.
dün de sabah hastaneye kontrole gittik, herşey normal çok şükür, normal doğum kesin gibi görünüyor, hala çatı muayenemiz yapılmadı bu arada, dr ağrın olmadığı için bakmaya gerek yok şu anda dedi. öğleden sonra da karşı komşuyu çağırdık. ikindi vakti yağmur yağdı hava çok güzel oldu mis gibi derken bi de akşam yürüyüşe çıktık markete uğradık derken zaten boş olan pilim eksiye düştü :)) gelir gelmez dayanamadım uyudum :)) 1 saat sonra falan kalktım annem dondurma getirdi onu yedik tekrar yattım :))
iyi ki annem yanımda... çok şükür :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?