2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bence 5 inci çok güzel daha kullanışlı görünüyor...

dua anlamında bırseyler yapıyormusun kolaylık olsun dıyee pekı ben sımdılık gunde bır yıyorumda hataya 5-10 arası yıcemmm hurmayıı:44:

bende başladım hurma yemeğe şimdilik günde 2 tane yiyorum. haftaya daha çok yerim artık..

Allah yardımcın olsun canım.Dualarımız seninle.. inş herşey isteğin gibi olur..

maslllh bebeğede annesinede normal mı olmus

uff ne güzelmiş kılo almamak ben 2haftada gene1.8kılo almısım hatta bu kılonun 1.6 sı aksam yattım sabah kalktım tartıldım 1.6kılo almısım dedım odemdır gıder ama gıtmedı kaldı

onlar kendilerine baksın canım hıhh o zaman evladımız olsun demeyecekler valla eşim bana tombulum tombulum diyip duruyo artık hiiiç umrumda olmuyo

suzancım yeşilimsi akıntı genellikle bi parazitin sebeb olduğu akıntıdır

gunaydin kızlarr ,

biz geldik oglusumla ,

sersem gibiyim basim agriyor (((
kahvalti yapalim belki kendime gelirim ..

sizler nasilsiniz cücükleriniz nasil

dün sormuştu birisi raginda idi sanirim :)))

akşam net gitti yazamadim , bu TTNET'i öpücem az kaldi

gebelik haftalari bu sekilde heaplaniyormus canim ,

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

herkese günaydın hamişler
güya artık işe gitmiyorum ama sabah 7de ayaktayım
herkese bol tepikli günler
Tatile ihtiyacimiz Oluyormus Onu anladim
Yeni mi ciktin İzne ? Benim 34. De cikmstim ilk zamanlar Bende is saatimde Uyaniyordum Sonra.cok Uyumaya basladim hic guzel olmuyo cok uyumak heryerim sisiyo ve agriyo simdi yine erken kalkiyorum.nedense Ama hic bi yerim agrimiyo erken kalkinca cok garip

Bugunler cok guzel bol bol tadini cikar sende
Artik tekmiklerden.cok.icerde donmeler Bacak Cikarmalar Filan oluyoo tekmeler cok kvvetli dimi
Halbuki dogduklarinda ne kadarda.gucsuzler rabbimin .mucizesi =)

Kizlar Bu hamilelik takvimindeki Kilo dogru mu tam olarak?
Cunku benim oglum 34. Haftada 2900gr di!!
Pazartesi.gunu gidicem insallah.kontrole bakalim en.cok kilosunu Merak ediyorumiyi bakabiliyormuyum diye

bende tatil istiyorummmmmmmmmmm imdattttt 3 temmuzda cikicam iznee (( bugunu ve tatilleri saymazsam 10 günüm kaldi bende haftasonlari 7 de dikiliyorum ayaga , cok uyumak sagliksiz yapiyo insani , erken kalkinca daha zinde hissediyo insan ama evdeyken :)) işe gelirken sürünerek uyanıyorum resmen ya , nolcak benim bu halim

bu kol bacak cıkarmalari cok fenaaa bazen kitlenip kalıyorum yediğim tekmeden

Acenu gunaydin
Nasilsin bayagidir giremedim bizim.evde.net.pek iyi cekmiyorda
Ne var ne yok ???

Kizlar Bu hamilelik takvimindeki Kilo dogru mu tam olarak?
Cunku benim oglum 34. Haftada 2900gr di!!
Pazartesi.gunu gidicem insallah.kontrole bakalim en.cok kilosunu Merak ediyorumiyi bakabiliyormuyum diye

bence yanlış ,

bi çok int sitesinde farkli farkli yazıyo , çok takima bence buraya.

Acenu gunaydin
Nasilsin bayagidir giremedim bizim.evde.net.pek iyi cekmiyorda
Ne var ne yok ???

günaydin canim ,

biz iyiyiz sen nasilsin ??

bizde degişiklik yok ayni top gibi yuvarlaniyorum :) kilolar , göbüş bebiş derken şafak sayıyorum işte :)))

int nie cekmiyo , ttnetmi ???

ttnetse bendede var bi sıkıntı bombaliycam artık orayi

günaydın kızlar nasılsınız? valla pazar gününden beri yorgunluğu atamadım.. uykuyu açamıyorum bi türlü toparlayamıyorum kendimi...
pazar günü çok canımız sıkıldı, eşim de apar topar kalktı pikniğe gidelim diye :) annem,eşim ve ben gittik,yemek yedik çay içtik,akşamın karanlığında döndük eve,iyi de oldu aslında ama en ufak şeyler yoruyor..
pzt annem temizlik falan yaptı, ben makinaya çamaşır attım,kek börek falan yapıp attım dolaba karşı komşuyu çağırmak niyetiyle, o sırada alt komşu çağırdı,ikizleri var,onların doğum günüymüş, gelin oturalım falan dedi. annemle oraya indik.
dün de sabah hastaneye kontrole gittik, herşey normal çok şükür, normal doğum kesin gibi görünüyor, hala çatı muayenemiz yapılmadı bu arada, dr ağrın olmadığı için bakmaya gerek yok şu anda dedi. öğleden sonra da karşı komşuyu çağırdık. ikindi vakti yağmur yağdı hava çok güzel oldu mis gibi derken bi de akşam yürüyüşe çıktık markete uğradık derken zaten boş olan pilim eksiye düştü :)) gelir gelmez dayanamadım uyudum :)) 1 saat sonra falan kalktım annem dondurma getirdi onu yedik tekrar yattım :))
iyi ki annem yanımda... çok şükür :)))))

bu arada 39.haftadayız ve sat'a göre doğum 1 temmuz... 12 gün var...

oh ne güzel , anne dondurma dogum tarihi eş hepsi bi arada :))))

hayirlisi ile kucagina alirsin inş. canim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…