2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben cok erken cikim.İzne arada bi pisman oluyorum Ama xok da.iyi geldi
Olsum.canim. 10 gun cabuk gecer Ama evde de xok cabuk geciyor zaman hic canim skilmadi.nedense
Aevdim ev hanumligini Gerci bebis beklemesek canimiz Sikilirdi.heralde :26:

Ya evet arabadada fena oluyo Dogurcam diye korkuyorum resmen İcerde parti Veriyolar resmen surekli kipir kipir ayyy elini kolunu yerim ben onun

Gunaydin kizlar.dunden beri nefes alamiyorum.kaburgam agriyor.sanki kirilmis gibi nefes aldikca batiyor sizde de oyle mi??

Gunaydin kizlar.dunden beri nefes alamiyorum.kaburgam agriyor.sanki kirilmis gibi nefes aldikca batiyor sizde de oyle mi??

bebiş ittiriyo annesi buyudukce yukarı dogru , ondan oluyo bizlerdede var canim , ben biraz vuruyorum karnıma hafiften yer değiştiriyo o zaman rahatlıyorum

bebiş ittiriyo annesi buyudukce yukarı dogru , ondan oluyo bizlerdede var canim , ben biraz vuruyorum karnıma hafiften yer değiştiriyo o zaman rahatlıyorum

Ay dunden beri ivaliyom ittiriyom yalvariyom degistirmiyor yerini.babasina cekmis bu kiz 5 saatte kaldiriyor totosunu

benimde pazartesi başlattılar iznimi ama bugun evde ılk gunum pazartesi hastane salı gunude belge işlerıyle ugrastım:)) evde olmak dınlenmek stres olmamak güzelmiş iyikı hamıle oluyoruzda bole ızın haklarımız var bugun sabah eşim bende doğum iznine ayrılmak ıstıyorum uyumak ıstıyorum diye diye işe gitti
tekmeden cok kayma ıtme hareketlerı basladı karnımı felaket ittiriyo canımı acıtıyo kerata hatta bıraz once bilgisayar kucagımda yastıgın üzerinde bi tekmeledi koca bılgısayarı sallandırdı

az kaldı acune dayan benım suyum azalmasa bende ıse devamdım

,

bu ttnette bizdede var sıkıntı sürekli internet düşüyor zaten musteri hizmetlerine ulaşılamıyo

yaa dün akşam bırakıp gittim ne yapmışınız yaaaa geldiğimden beri geçmiş okuyorum
nasılsınız bakalımm...
doktora giden annişler gözünüz aydın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahh...
paradoks canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle.

offf bugünde çoksıcak yaaaa dün rüzgar vardı hafif bugün fıssss yokkk

hamileliğimizin son -zor ayının sona gelmesi kotu oldu lohusalığı düşünemiyorum artık

,

bu ttnette bizdede var sıkıntı sürekli internet düşüyor zaten musteri hizmetlerine ulaşılamıyo

yaa bide zam gelmiş 69 ödüyorum ben aylık sınırsız , ekime kadar taahhutumuz var, yoksa hemen kapattırcam , bıktım her dakka kopuyo modemın yanında wıreless cekmıyo yaaa

:) eee 2 bayan bi araya gelince dünya yıkılır , burda kaç tane bayan var ve hamiş konuşcak çok şeyleri var

Buraya gel ben açtim klımayı oturuyorum mısss buz gıbı

Günaydınlarrrrrrr biz geldik kızçemle
Dün giremedik anneannemize gittik.Yeğenim ve 5 aylık
oğluyla çok güzel vakit geçirdik.Ben daha doğurmadım
Rüyamda bebişler görüyorum sürekli
Geçmişi okuyayım ben çok birikti çooookkkkk

Kuzum yeni girip geçmişi okudum geç olacak cevabım ama bana 2 adet yazmıştı krem
ben de bunu seçtim:SOLANTE PREGNA 50 faktörlü.Gebelere özelmiş.80 ya da 85 tlydi
hatırladığım kadarıyla ya da daha ucuz bilemiyorum başka birşey aldık mı o gün eczaneden bilemiyorum

hamileliğimizin son -zor ayının sona gelmesi kotu oldu lohusalığı düşünemiyorum artık
pöfffffff evde olsam yarı çıplak dolanıyorum zaten işte olunca mecbuuurrr.. hayırlısı artıkın
yaa bide zam gelmiş 69 ödüyorum ben aylık sınırsız , ekime kadar taahhutumuz var, yoksa hemen kapattırcam , bıktım her dakka kopuyo modemın yanında wıreless cekmıyo yaaa
skandallll....
ohhh aç klimayı otur ne güzel sonra birde hasta olda görelim

hmmmmm...değişik güsel şirin..

teşekkür ederiz.

AAAA cok değişikmiş.Hic gormedım nette.Nerden sipariş verdin?Cok hos ama güle güle kullanın.Son hazırlıklar.Dogana kadar bıtmıcek hazırlanma sanırım

ayy sorma hep bişiler eksik çok teşekkür ederiz tayzesi.. dm atarım

degişik olmuşlar çok tatli , güle güle dagit cnm

tşekkür ederim

evet bu bitmiş hali.. teşekkür ederim

çok teşekkür ederim

harika görünyolar... bayılıyorum farklı şeylereee
huzurla dağıtılsın inşallah...

Amin Teşekkürler

kızlar emzik askımızı gördünüzmü ?
babamız yaptı
Eki Görüntüle 738339

Bayıldım :) bende bizimkinin eline boncuk tutuşturayım oda yapsın

Ayyyyyy grafımmmm çok ama çok heyecanlandımmmm:26::26::26::18::18::18: Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına ve kucağımza almayı almayı nasip etsin(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…