Ben cok erken cikim.İzne arada bi pisman oluyorum Ama xok da.iyi geldibende tatil istiyorummmmmmmmmmm imdattttt 3 temmuzda cikicam iznee(( bugunu ve tatilleri saymazsam 10 günüm kaldi bende haftasonlari 7 de dikiliyorum ayaga , cok uyumak sagliksiz yapiyo insani , erken kalkinca daha zinde hissediyo insan ama evdeyken :)) işe gelirken sürünerek uyanıyorum resmen ya , nolcak benim bu halim
bu kol bacak cıkarmalari cok fenaaa bazen kitlenip kalıyorum yediğim tekmeden
oh ne güzel , anne dondurma dogum tarihi eş hepsi bi arada :))))
hayirlisi ile kucagina alirsin inş. canim ,
Gunaydin kizlar.dunden beri nefes alamiyorum.kaburgam agriyor.sanki kirilmis gibi nefes aldikca batiyorsizde de oyle mi??
bebiş ittiriyo annesi buyudukce yukarı dogru , ondan oluyo bizlerdede var canim , ben biraz vuruyorum karnıma hafiften yer değiştiriyo o zaman rahatlıyorum
Ay dunden beri ivaliyom ittiriyom yalvariyom degistirmiyor yerini.babasina cekmis bu kiz 5 saatte kaldiriyor totosunu
Tatile ihtiyacimiz Oluyormus Onu anladim
Yeni mi ciktin İzne ? Benim 34. De cikmstim ilk zamanlar Bende is saatimde Uyaniyordum Sonra.cok Uyumaya basladim hic guzel olmuyo cok uyumak heryerim sisiyo ve agriyo simdi yine erken kalkiyorum.nedense Ama hic bi yerim agrimiyo erken kalkinca cok garip
Bugunler cok guzel bol bol tadini cikar sende
Artik tekmiklerden.cok.icerde donmeler Bacak Cikarmalar Filan oluyoo tekmeler cok kvvetli dimi
Halbuki dogduklarinda ne kadarda.gucsuzler rabbimin .mucizesi =)
Kizlar Bu hamilelik takvimindeki Kilo dogru mu tam olarak?
Cunku benim oglum 34. Haftada 2900gr di!!
Pazartesi.gunu gidicem insallah.kontrole bakalim en.cok kilosunu Merak ediyorumiyi bakabiliyormuyum diye
bende tatil istiyorummmmmmmmmmm imdattttt 3 temmuzda cikicam iznee(( bugunu ve tatilleri saymazsam 10 günüm kaldi bende haftasonlari 7 de dikiliyorum ayaga , cok uyumak sagliksiz yapiyo insani , erken kalkinca daha zinde hissediyo insan ama evdeyken :)) işe gelirken sürünerek uyanıyorum resmen ya , nolcak benim bu halim
bu kol bacak cıkarmalari cok fenaaa bazen kitlenip kalıyorum yediğim tekmeden
,günaydin canim ,
biz iyiyiz sen nasilsin ??
bizde degişiklik yok ayni top gibi yuvarlaniyorum :) kilolar , göbüş bebiş derken şafak sayıyorum işte :)))
int nie cekmiyo , ttnetmi ???
ttnetse bendede var bi sıkıntı bombaliycam artık orayi
Gunaydin kizlar.dunden beri nefes alamiyorum.kaburgam agriyor.sanki kirilmis gibi nefes aldikca batiyorsizde de oyle mi??
yaa dün akşam bırakıp gittim ne yapmışınız yaaaageldiğimden beri geçmiş okuyorum
nasılsınız bakalımm...
doktora giden annişler gözünüz aydın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahh...
paradoks canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle.
offf bugünde çoksıcak yaaaa dün rüzgar vardı hafif bugün fıssss yokkk
,
bu ttnette bizdede var sıkıntı sürekli internet düşüyor zaten musteri hizmetlerine ulaşılamıyo
yaa dün akşam bırakıp gittim ne yapmışınız yaaaaGeldiğimden beri geçmiş okuyorum
nasılsınız bakalımm...
Doktora giden annişler gözünüz aydın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahh...
Paradoks canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle.
Offf bugünde çoksıcak yaaaa dün rüzgar vardı hafif bugün fıssss yokkk
Evasudecimm güneslenirken hangı koruyucuyu kullanıorsun. Ben doktoruma sordum bı marka soylemedı sadece yçuksek faktor olsun yeterlı dedı. Havuza cıkmaya korkuorum gercı sıcaktan bısey olur dıe doktorumda ya sabah yada oğlenden sonra cık dedı ...ınsallah korkumu yenıp oğlenden sonra yuzucem
pöfffffff evde olsam yarı çıplak dolanıyorum zaten işte olunca mecbuuurrr.. hayırlısı artıkınhamileliğimizin son -zor ayının sona gelmesi kotu oldu lohusalığı düşünemiyorum artık
skandallll....yaa bide zam gelmiş 69 ödüyorum ben aylık sınırsız , ekime kadar taahhutumuz var, yoksa hemen kapattırcam , bıktım her dakka kopuyo modemın yanında wıreless cekmıyo yaaa
hmmmmm...değişik güsel şirin..
AAAA cok değişikmiş.Hic gormedım nette.Nerden sipariş verdin?Cok hos ama güle güle kullanın.Son hazırlıklar.Dogana kadar bıtmıcek hazırlanma sanırım
degişik olmuşlar çok tatli , güle güle dagit cnm
ama 32+o da gittik mesela bana 4 temmuza kadar çalışabilir dedi 37+0 4 temmuza geliyor 2. kez çalışamaz raporu aldığımda bence 4 temmuz yazmalı farklı olursa karışıklık olabilir die düşünüyorum en azından 4 den sonrasını aktaramam
bitmiş hali elindekilermi şekermi biblo mu çok anlayamadım ama sevimli duruolar
selamlar..buzluğa patatesli ve peynirli börekler yaptık geldik..
ayy ben siparişi verdim ama.senin kini de tekrar gönderceklermiş gerçi ama inşallah bizimki düzgün gelir acenunun dediği gibi kk da rezi ederiz onları
ay bici bici miiiiolsada yesek..evde buzu nasıl buldun canım ..ben hiç evde yapmadım bende mi yapsam acaba..
çok teşekkür ederim bende 50 kavanoz için 40 metre sipariş ettim yeter o zaman
ilgin ve önerilerin için çokk teşekkür ederimsiparişler verdim ..puantiyeye karşı bi zaafım var sanki benim. bebişimin hastane çıkışı bile puantiyeli..ama çiçek işini düşüneyim..hem facede indirim kuponu da varmış bi inceleyim BAKALIM..
çok beğendimm..çok değişikmiş güzel günlerde dağıtın inşallah
harika görünyolar... bayılıyorum farklı şeylereee
huzurla dağıtılsın inşallah...
kızlar emzik askımızı gördünüzmü ?
babamız yaptı
Eki Görüntüle 738339
canım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)
ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?