pöfffffff evde olsam yarı çıplak dolanıyorum zaten işte olunca mecbuuurrr.. hayırlısı artıkın
skandallll....
ohhh aç klimayı otur ne güzel sonra birde hasta olda görelim
evasude gene senı anıyorum bak 600 leri de kacırıyon kız nerdesn duru ıl egene nerelerde alısverıs yapıyorsun:44::44:
yaa bide zam gelmiş 69 ödüyorum ben aylık sınırsız , ekime kadar taahhutumuz var, yoksa hemen kapattırcam , bıktım her dakka kopuyo modemın yanında wıreless cekmıyo yaaa
aybı sıkıntıda bizdede var canım modeminizden kaynaklanıyor dediler yeni modem alacaz
hı sızedemı ole dedıler ,
ben onların dandık modemını kullandım , ole dedıler phılıps modem aldım gıttım , yıne oldu aynısı , sımdı yıne baska modem taktım yıne aynısı varr
günaydın kıslar of ya evde net hala bağlanmadı bende işyerine geliyorum ama fırsat bulamıyorum şu sıralarneyse az kalmış banada tatile girmeme 14 gün kalmış 5 temmuzda çıkıcam.
Grafcım yarın doğurucan hene güzel ya acaba uyuyabilcekmisin bugün heyecandan :) bende cumartesi kontorle gidicem bebişim biraz zayıf ama sıcaktanda bişey yiyemiyorum nasıl kilo alcak bilmiyorum en son geçen hafta 34.haftada 2400 falandı bakalım ne durumda
canım bugun gelemdın merak dayım eee
bak senn ııcn kk da ne buldum bırıınin albumunde kıscen durun ıcınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30851&attachmentid=730755
super mıs ınsl sorun yoktur gelmedıgın ıcn merakdayaım cnm benım
o zaman boşuna modem almayayım barıBu 69luk pakette sıkıntı var herhalde annemgıl kotalı hiç problem yasamıyorlar
kızlar yaa sütü akan varmı bugün göğüs pedi koydum işe gelirken. önceden 2 3 günde bir az akardı sütyene falan dün çok akmış sütyenden atlete geçmişnette normal dio kızımın sütüsü boşa gitmiyordur inşallahh:18::18::18:
ağrılar için magnezyum verio doktorlar içiyormusun sen belki faydası olurgünaydınn canlar gerçi biz 7 de uyandık yine babamızı yolladık işe 2 gündür aramız limoniydi ondan hiç yazasım gelmedi okudum ama bugün iyiyiz şükür ..
anneme kahvaltıya gittim semizotundan süreli bahseden suzancıma selamlar gece 11 de kayınvalidemlerin komşusunun bahçesinden semizotu toplamaya gittik sabah sabah yoğurtlayıp yedik :)
yaa bi de ben artık hiç yürüüyemez hala geldim bacaklarımın arası öyle çok acıyor ki yatakta sağdan sola bile dönerken rahatsız ediyor sizde de oluyor mu
amanin çok tatlıymış güle güle giysin bayramda biyere giidemeyizz gibi gelio bana günün beklerse 25 temmuzda olacak bayram 2 haftasonra çıkamayız evden galiba. zaten memleketimizdede değilizartık 40ı çıkınca gezmeye gideriz bizde napalımBenim hiç akmıyor ya.Bu arada oğlumun bayramlığınıda almış bulunmaktayım.Teyzeleriyle paylaşalım.
Eki Görüntüle 738933
Meleğimle bizde geldik aranıza çok sıcak kızlar izmir yanıyorum:)) sizleri yakından takipteyim:)
ağrılar için magnezyum verio doktorlar içiyormusun sen belki faydası olur
amanin çok tatlıymış güle güle giysin bayramda biyere giidemeyizz gibi gelio bana günün beklerse 25 temmuzda olacak bayram 2 haftasonra çıkamayız evden galiba. zaten memleketimizdede değilizartık 40ı çıkınca gezmeye gideriz bizde napalım
Bende izmirdeyim.. sıcak cidden. işteki son haftam neyseki evde yayılacağım günler geliyor. izmirde hangi doktora hastaneye vs gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?