2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın kıslar of ya evde net hala bağlanmadı bende işyerine geliyorum ama fırsat bulamıyorum şu sıralar neyse az kalmış banada tatile girmeme 14 gün kalmış 5 temmuzda çıkıcam.
Grafcım yarın doğurucan he ne güzel ya acaba uyuyabilcekmisin bugün heyecandan :) bende cumartesi kontorle gidicem bebişim biraz zayıf ama sıcaktanda bişey yiyemiyorum nasıl kilo alcak bilmiyorum en son geçen hafta 34.haftada 2400 falandı bakalım ne durumda

yaa bide zam gelmiş 69 ödüyorum ben aylık sınırsız , ekime kadar taahhutumuz var, yoksa hemen kapattırcam , bıktım her dakka kopuyo modemın yanında wıreless cekmıyo yaaa

aybı sıkıntıda bizdede var canım modeminizden kaynaklanıyor dediler yeni modem alacaz

aybı sıkıntıda bizdede var canım modeminizden kaynaklanıyor dediler yeni modem alacaz

hı sızedemı ole dedıler ,

ben onların dandık modemını kullandım , ole dedıler phılıps modem aldım gıttım , yıne oldu aynısı , sımdı yıne baska modem taktım yıne aynısı varr

o zaman boşuna modem almayayım barı bu 69luk pakette sıkıntı var herhalde annemgıl kotalı hiç problem yasamıyorlar

Zayıf degıl kız.Benımkı 2000 idi.Doktor gelişimi haftasıyla uyumlu dedi.Bakalım cuma kontrol var.Ne kadar oldu?

Hhahahaha burdayız teyzesi biz anneannemizde mamacıkalr,hamur işleri
götürmekle meşguldük...Gebelik boyunca almadığım kiloları son ayda alacağım galiba
Çok güzel bir babet bayıdım yavrummmmm....Kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
İçerisi çok iyi geldi galibaÇok hıçkırıklı ve sürekli kayıyor,ayaklarını da kaburgama dayıyor
tam tutacam kaçırıyor sıpammmm benimmmmHaftaya görcem daha çok özledim çoookk

o zaman boşuna modem almayayım barı Bu 69luk pakette sıkıntı var herhalde annemgıl kotalı hiç problem yasamıyorlar

bosa alma modem ya
Gunduz evde olursam hıc sorun yok , akşam oluyo hep , yogunluktan heralde
Ben ekimi bekliyorum canım ,

baska sırkete gecıcem , superonlune d smart vs ,

kızlar yaa sütü akan varmı bugün göğüs pedi koydum işe gelirken. önceden 2 3 günde bir az akardı sütyene falan dün çok akmış sütyenden atlete geçmişnette normal dio kızımın sütüsü boşa gitmiyordur inşallahh:18::18::18:

Meleğimle bizde geldik aranıza çok sıcak kızlar izmir yanıyorum:)) sizleri yakından takipteyim:)

Günaydııınn anneler ve bebişleriii
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz,bir beklentim yok çünkü haftalardır ev bakıyoruz, ev düşünüyoruz sanmıorum bişi alıcaanı yada bi sürpriz yapcaanı aşkımın. Bende bişi yapamıycam ama bi çiçek aliim diorum çıkıp hep o bana alıo sürpriz olur ufacık:):):)
Bir de yarın biri bizi kahvaltıya çağırdı ona bi hediye almam lasım ,o bana güsel bi çerçeve almıştı öle sıradan bişe almıycam.Sahildeki çay bahçelerinde oturmayı düşünüyorum azcıkta bakıcam durumuma göre.

günaydınn canlar gerçi biz 7 de uyandık yine babamızı yolladık işe 2 gündür aramız limoniydi ondan hiç yazasım gelmedi okudum ama bugün iyiyiz şükür ..

anneme kahvaltıya gittim semizotundan süreli bahseden suzancıma selamlar gece 11 de kayınvalidemlerin komşusunun bahçesinden semizotu toplamaya gittik sabah sabah yoğurtlayıp yedik :)

yaa bi de ben artık hiç yürüüyemez hala geldim bacaklarımın arası öyle çok acıyor ki yatakta sağdan sola bile dönerken rahatsız ediyor sizde de oluyor mu

Benim hiç akmıyor ya.Bu arada oğlumun bayramlığınıda almış bulunmaktayım.Teyzeleriyle paylaşalım.

Kuzum benim dualarım seninle ve kızçenleeeeeee
Her işte bir hayır vardır diyelim ve bol bol dua edelim
RAbbime....Çok öpüyorum seni kuzum benimmmmm
üzme kendiniiiiiii sakınnnn

ağrılar için magnezyum verio doktorlar içiyormusun sen belki faydası olur
Benim hiç akmıyor ya.Bu arada oğlumun bayramlığınıda almış bulunmaktayım.Teyzeleriyle paylaşalım.
Eki Görüntüle 738933
amanin çok tatlıymış güle güle giysin bayramda biyere giidemeyizz gibi gelio bana günün beklerse 25 temmuzda olacak bayram 2 haftasonra çıkamayız evden galiba. zaten memleketimizdede değilizartık 40ı çıkınca gezmeye gideriz bizde napalım

biraz benim hatam galiba aslında var içiyorum da 3-4 gündür içmedim hemen farkediyor o zaman yaaa bu sabah iyice yürüyemeyince kalkar kakmaz içtimm artık canım

Meleğimle bizde geldik aranıza çok sıcak kızlar izmir yanıyorum:)) sizleri yakından takipteyim:)

Bende izmirdeyim.. sıcak cidden. işteki son haftam neyseki evde yayılacağım günler geliyor. izmirde hangi doktora hastaneye vs gidiyorsun

Zamanında doğarsa bizimde 40 mız cıkmamıs olacak ama olsun.Teyzesi kuzenleri gelecek bayramda bize.Onların karsısına yakışıklı çıkalım dedik.İzimrideyiz zaten ağustos sıcağında en güzeli evde oturmak.

Bende izmirdeyim.. sıcak cidden. işteki son haftam neyseki evde yayılacağım günler geliyor. izmirde hangi doktora hastaneye vs gidiyorsun

Bende izmirdeyim kızlar.Merkezde misiniz?Gaziemirdeyim ben.Gercekten cok sıcak.Ben ege tıp fakültesine Prof Mert Kazandıya gidiyorum.Dogumda tıpta olacak.Siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…