2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bende izmirdeyim.. sıcak cidden. işteki son haftam neyseki evde yayılacağım günler geliyor. izmirde hangi doktora hastaneye vs gidiyorsun

Canım egepol gökalp beye gidiyordum memnun kalmadım. Şimdi deniz hst. gidiyorum eski kocaman şimdiki adıyla deniz gayet memnunum:)))

Bende izmirdeyim kızlar.Merkezde misiniz?Gaziemirdeyim ben.Gercekten cok sıcak.Ben ege tıp fakültesine Prof Mert Kazandıya gidiyorum.Dogumda tıpta olacak.Siz?[/QUOTE]

Bende bozyaka dayım:)))

ben bornovadayım egepol gökalp e gidiyorum. doğum hakkında hiç konuşmadı yarın randevum var soracağım artık normal mi olur nasıl olur.

Ben çalışıyorum. Son haftam. Çok ama çok zormuş 34. haftadan sonra inanılmaz zorladı beni. Hem de çok rahat bir ortamda olduğum halde.

bende çalısıyorum yaa evet cok zor bu haftadan sonra 1 haftam daha var. raporunuzu aldınız mı siz?
aldıysanız kaçıncı haftada

bennnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen bende :44:

Canım egepol gökalp beye gidiyordum memnun kalmadım. Şimdi deniz hst. gidiyorum eski kocaman şimdiki adıyla deniz gayet memnunum:)))

cnm bende gökalpteyim neden memnnun kalmadın merak ettim. deniz hst doğum fiyatları nasılmış yenidoğan ünitesi var mı?

boşa gitmez canım bende daha hıç bişi yok bazen goğus ucunun içinde beyz katı bişi oluyo o kadar

bende çalısıyorum yaa evet cok zor bu haftadan sonra 1 haftam daha var. raporunuzu aldınız mı siz?
aldıysanız kaçıncı haftada

aynen bende :44:

32+0 da calişabilir aldim , 37. haftaya kadar ,
3 temmuzda bitiyo calısabilir raporum , p.tesi kontrolum var o zaman sorucam doktora ikinci raporu ne zaman almam gerektigini.

DURUUUUUUUU...
odan çok güzel olmuş... hadi sağlıkla gel artıkk

Gelsin hepimizinki yarimimmmmmm....Ben bugün çok duygusalım nedense
her daim gözüm yaşlı,çok heyecanlıyım,korkmuyorum ama
Dolabını açıp açıp kokluyorum bağımlılık yaptı bu kızçe bana....Aşkların
en safı,en aptalı,en görmeden aşık olunanı,en miniği.....

Çok güsel bembeyaz tertemiz bi oda olmuş,tam kızçene layık olmuş,güle güle uyut,altını değiştir,sev,oyna.. odasında

Teşekkür ederim canım...Rabbim hepimizinkilere nasip etsinnnnnn
Bu odada geçecek hayatım belliCam önüne perde kumaşıyla
kaplanmış tekli bir koltuk(berjer)yaptıracağız artık onun üstünden inmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…