cnm bende gökalpteyim neden memnnun kalmadın merak ettim. deniz hst doğum fiyatları nasılmış yenidoğan ünitesi var mı?
Acenu iş yerinde doğum yapacak :)
bu gidişle öyle görünüyıo : ))
hastanem buraya 70-80 km oluyo
Allahtan burda dr varöle bişi olursa
Altta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?
ben yaptırmadım sanırım... duymadım öle bişi... :26:
Altta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?
Ben de yaptırmadım canım haftaya doktora gittiğimde sorayım bir hatta
ilk defa duydummm
Eki Görüntüle 738957 Eki Görüntüle 738959 Eki Görüntüle 738962 Eki Görüntüle 738965 Eki Görüntüle 738964 Eki Görüntüle 738966 Eki Görüntüle 738967 Eki Görüntüle 738968 Eki Görüntüle 738971
Kızçelerrrr kızçemin odasıııııııUfak tefek eksikler var ama
kısmet artıkkkkkk
kızlar aranızda hala çalışan varmı:18:
ben de yeni çıktım canım darısı başına inşallahbende tatil istiyorummmmmmmmmmm imdattttt 3 temmuzda cikicam iznee(( bugunu ve tatilleri saymazsam 10 günüm kaldi bende haftasonlari 7 de dikiliyorum ayaga , cok uyumak sagliksiz yapiyo insani , erken kalkinca daha zinde hissediyo insan ama evdeyken :)) işe gelirken sürünerek uyanıyorum resmen ya , nolcak benim bu halim
bu kol bacak cıkarmalari cok fenaaa bazen kitlenip kalıyorum yediğim tekmeden
benim eşim de öyle ya.bana diyorki ne güzel ben de rapor alsam keşke..benimde pazartesi başlattılar iznimi ama bugun evde ılk gunum pazartesi hastane salı gunude belge işlerıyle ugrastım:)) evde olmak dınlenmek stres olmamak güzelmiş iyikı hamıle oluyoruzda bole ızın haklarımız varbugun sabah eşim bende doğum iznine ayrılmak ıstıyorum uyumak ıstıyorum diye diye işe gitti
tekmeden cok kayma ıtme hareketlerı basladı karnımı felaket ittiriyo canımı acıtıyo kerata hatta bıraz once bilgisayar kucagımda yastıgın üzerinde bi tekmeledi koca bılgısayarı sallandırdı
çok tatlı ben de düşünmüştüm bunu da andy wawa da görmüştüm sanırım sen de ordan mı aldın bilmiyorum da.ben sanki bir aylıkken şort kısa kollu falan giydirememzmiyim acaba diye düşündüm.konyadayım ben burası da sıcak oluyor da yine de aqşırı değil akşamları falan.Benim hiç akmıyor ya.Bu arada oğlumun bayramlığınıda almış bulunmaktayım.Teyzeleriyle paylaşalım.
Eki Görüntüle 738933
Eki Görüntüle 738957 Eki Görüntüle 738959 Eki Görüntüle 738962 Eki Görüntüle 738965 Eki Görüntüle 738964 Eki Görüntüle 738966 Eki Görüntüle 738967 Eki Görüntüle 738968 Eki Görüntüle 738971
kısmet artıkkkkkk
kısmet artıkkkkkk
sıkıldık yineeeee:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Canım gök alp bey çok yoğun olduğundan hastalarını geçiştiriyor artık. Sormak istediğim soruları bile acelesinden soramıyorum.
7 ayımda rahatsızlandım doktora ulaşamıyorum. Sekreteriyle muhattap oluyorsun. Egepolde randevu alıyorsun üzerine saatlerce bekliyorsun muayene ücretleride yüksek üstelik doğumu konuştunuz mu bilmiyorum. Doğumda ücretleride yüksek aynı zamanda doktorun mesai saati dışında doğum gerçekleşirse hangi doktor nöbetteyse doğumu o gerçekleştiriyormuş. kendi doktorunu isterrsen ekstra ücret ödüyorsun mennun kalmadım ben canım.
Denizde sinan beye gidiyorum. yeni doğan ünütesi var. doğum ücretleri egepolün yarısı muayene ücreti 12 ödüyorsun. her muayenede renkli utrasonda bebeği gösteriyor sinan bey cep numarasını veriyor hastalarına gece gündüz ne zaman şikayetin olursa yardımcı oluyor doğuma kendisi giriyor hangi saatte olursa olsun bu şekilde konuştuk canım. Ben 7 yıllık evliyim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım o yüzden biraz daha fazla araştırıyorum heralde:))))
farkediyor gerçekten arada bende unutuyorum.biraz benim hatam galiba aslında var içiyorum da 3-4 gündür içmedim hemen farkediyor o zaman yaaa bu sabah iyice yürüyemeyince kalkar kakmaz içtimm artık canım
kızım ve beeeeeennnnnkızlar aranızda hala çalışan varmı:18:
amanin gülegüle kullansın sağlıkla büyüsün durucuk pek sevimli herşeyiEki Görüntüle 738957 Eki Görüntüle 738959 Eki Görüntüle 738962 Eki Görüntüle 738965 Eki Görüntüle 738964 Eki Görüntüle 738966 Eki Görüntüle 738967 Eki Görüntüle 738968 Eki Görüntüle 738971
kısmet artıkkkkkk
usgler tam ölçmeyebiliyor ondan kaynaklıdır bencemerhaba kızlar ben çatı muyenesi oldum korkacak bi şey yok bu arada kızım 2500 kilo boyu 47 dedi ama geçen hafta boy 47idi bu hafta 7 ile çarpınca 45 çıkıyo doktor ay ı dedi ben anlamadım
hayırdır inşallah. çok takmışın demekki hayırlısı olur hakkında inşallahben de yeni çıktım canım darısı başına inşallah
benim eşim de öyle ya.bana diyorki ne güzel ben de rapor alsam keşke..
çok tatlı ben de düşünmüştüm bunu da andy wawa da görmüştüm sanırım sen de ordan mı aldın bilmiyorum da.ben sanki bir aylıkken şort kısa kollu falan giydirememzmiyim acaba diye düşündüm.konyadayım ben burası da sıcak oluyor da yine de aqşırı değil akşamları falan.
çok güzel güle güle kullansın inşallah.
kızlar ben de dün gece bir rüya gördüm.içim bir tuhaf oldu ya.genel anesteziyle sezaryen oluyordum.hemşireler vardı ameliyat odası karanlıktı baya.bayılmak üzereydim tam ,o kadar korkuyorum ki birazdan uyancam acı mı çekicem uyanınca falan diyorum tam o sırada uyandım içim nasıl sıkılmış anlatamam.uyanınca dedimki ben ne yapcam epidural de yapamam çok korkarım.sonra uyumuşum da sabah o kadar kötü değildim.
daha önce genel anesteziyle sezaryen olmuştum hiç korkum yoktu o zaman şimdi bi korku var içimde.bir de karar veremiyorum genel mi epidural mi diye.
Canım benim tercihim devlet hast.yada araştırma hast işte.
Çok sık hast giden biri olarak Ne zaman özele gittiysem gördüğüm muameleden hiçbir zaman memnun kalmadım mesele para değil ama özel hastaneleri ticarethane olarak görüyorum ve bebeğimizde perişan edeceklerini düşünüyorum devlette deneyim daha fazla oluyo Dr larda.
Ve kızımın ameliyatıda çocuk cerrahının el becerisiyle çok alakalıymış o yüzden yani başka özel bir sebebi yok canım inşallah kızım kısa zamanda iyileşir çünkü dün iki üç ay kalır hast.de fon dediler bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?