2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cnm bende gökalpteyim neden memnnun kalmadın merak ettim. deniz hst doğum fiyatları nasılmış yenidoğan ünitesi var mı?

Canım gök alp bey çok yoğun olduğundan hastalarını geçiştiriyor artık. Sormak istediğim soruları bile acelesinden soramıyorum.
7 ayımda rahatsızlandım doktora ulaşamıyorum. Sekreteriyle muhattap oluyorsun. Egepolde randevu alıyorsun üzerine saatlerce bekliyorsun muayene ücretleride yüksek üstelik doğumu konuştunuz mu bilmiyorum. Doğumda ücretleride yüksek aynı zamanda doktorun mesai saati dışında doğum gerçekleşirse hangi doktor nöbetteyse doğumu o gerçekleştiriyormuş. kendi doktorunu isterrsen ekstra ücret ödüyorsun mennun kalmadım ben canım.

Denizde sinan beye gidiyorum. yeni doğan ünütesi var. doğum ücretleri egepolün yarısı muayene ücreti 12 ödüyorsun. her muayenede renkli utrasonda bebeği gösteriyor sinan bey cep numarasını veriyor hastalarına gece gündüz ne zaman şikayetin olursa yardımcı oluyor doğuma kendisi giriyor hangi saatte olursa olsun bu şekilde konuştuk canım. Ben 7 yıllık evliyim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım o yüzden biraz daha fazla araştırıyorum heralde:))))

Altta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?

merhaba kızlar ben çatı muyenesi oldum korkacak bi şey yok bu arada kızım 2500 kilo boyu 47 dedi ama geçen hafta boy 47idi bu hafta 7 ile çarpınca 45 çıkıyo doktor ay ı dedi ben anlamadım

Sevgili anneler pedagog Adem güneşin radyo programlarını takip ediyorum sizlere de tavsiye ederim bilgisine güvendiğim bir insan olduğu için ilk zamanlar için kitap tavsiyesi istemiştim bana 3 tane kitap önerdi size de söyleyim benim elime dün geçti kitaplarım idefix den sipariş etmiştim çok beğendim ben.

1.harika çocuk nasıl yetiştirilir? Tim seldin

2. Bebeğinizle birlikte uyumak. Dr james mckenna

3. Annelik sanatı . Adem güneş

Faydalanmanız dileğimle.. :)

Ben de yaptırmadım canım haftaya doktora gittiğimde sorayım bir hatta
ilk defa duydummm

yapilmasi gereken bi test ama tr de cok aktif yapilmiyor sanirim , bakteri testi , bebek dogarken dogum kanali ve vajina cikisinda anneden kapma riskinin yuksek oldugu bi bakteri ile ilgili bi yerde okumustum ben , sormak lazim 36 . haftadan sonra vs yapılıyo , tam hatırlamıyorum.

ben de yeni çıktım canım darısı başına inşallah

benim eşim de öyle ya.bana diyorki ne güzel ben de rapor alsam keşke..
Benim hiç akmıyor ya.Bu arada oğlumun bayramlığınıda almış bulunmaktayım.Teyzeleriyle paylaşalım.
Eki Görüntüle 738933
çok tatlı ben de düşünmüştüm bunu da andy wawa da görmüştüm sanırım sen de ordan mı aldın bilmiyorum da.ben sanki bir aylıkken şort kısa kollu falan giydirememzmiyim acaba diye düşündüm.konyadayım ben burası da sıcak oluyor da yine de aqşırı değil akşamları falan.

çok güzel güle güle kullansın inşallah.

kızlar ben de dün gece bir rüya gördüm.içim bir tuhaf oldu ya.genel anesteziyle sezaryen oluyordum.hemşireler vardı ameliyat odası karanlıktı baya.bayılmak üzereydim tam ,o kadar korkuyorum ki birazdan uyancam acı mı çekicem uyanınca falan diyorum tam o sırada uyandım içim nasıl sıkılmış anlatamam.uyanınca dedimki ben ne yapcam epidural de yapamam çok korkarım.sonra uyumuşum da sabah o kadar kötü değildim.
daha önce genel anesteziyle sezaryen olmuştum hiç korkum yoktu o zaman şimdi bi korku var içimde.bir de karar veremiyorum genel mi epidural mi diye.

ciddi misin cnm yaa . çok iiyiymiş sevindim senin adına. benim hiç haberim olmadı deniz hastanesinden. şimdi gitsem beni alırlar mı doğum ücretleri düüşük diosun

biraz benim hatam galiba aslında var içiyorum da 3-4 gündür içmedim hemen farkediyor o zaman yaaa bu sabah iyice yürüyemeyince kalkar kakmaz içtimm artık canım
farkediyor gerçekten arada bende unutuyorum.
kızlar aranızda hala çalışan varmı :18:
kızım ve beeeeeennnnn
amanin gülegüle kullansın sağlıkla büyüsün durucuk pek sevimli herşeyi
merhaba kızlar ben çatı muyenesi oldum korkacak bi şey yok bu arada kızım 2500 kilo boyu 47 dedi ama geçen hafta boy 47idi bu hafta 7 ile çarpınca 45 çıkıyo doktor ay ı dedi ben anlamadım
usgler tam ölçmeyebiliyor ondan kaynaklıdır bence
hayırdır inşallah. çok takmışın demekki hayırlısı olur hakkında inşallah

kızlar kayseride dogum yapacak var mı ben 37. haftamda memlekete gidicem orda dogum yapıcam...kayseride dogum yapacaklar vardı sanırım hangı hastane hangı doktoru oneririsiniz... ben epıdural normal istiyorum.. epıdural hangı hastanelerde var bilginiz var mı..yardımcı olursanız cok sevinirim... cok endiseliyim doktorumu ayarlayamadım daha

cerrahpaşanın hastane yönetimiyle görüştünüz mü? tvlere gazetelere vericen bunları... off aklım almıyor aylardır gidiyorsun yer yok nasıl otel mi orası.. nerde verdiğimiz vergiler.. canımmm arkadaşım ve güzeller güzeli ece; pozitif düşünelim umutsuzluğa kapılmayalım, kimse 2-3 ay hastanede kalır diye garanti veremez nerden biliyolar en basiti 2.5 kilo diyolar 3.5 kilo doğuyor daha kilosunu boyunu bile kesin bilemiyorlarken... Allah dermansız dert, tedavisi olmayan hastalık vermesin... inşallah aşacaksınız bunu da... sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…