Eki Görüntüle 738957 Eki Görüntüle 738959 Eki Görüntüle 738962 Eki Görüntüle 738965 Eki Görüntüle 738964 Eki Görüntüle 738966 Eki Görüntüle 738967 Eki Görüntüle 738968 Eki Görüntüle 738971
Kızçelerrrr kızçemin odasıııııııUfak tefek eksikler var ama
kısmet artıkkkkkk
ben de yeni çıktım canım darısı başına inşallah
benim eşim de öyle ya.bana diyorki ne güzel ben de rapor alsam keşke..
çok tatlı ben de düşünmüştüm bunu da andy wawa da görmüştüm sanırım sen de ordan mı aldın bilmiyorum da.ben sanki bir aylıkken şort kısa kollu falan giydirememzmiyim acaba diye düşündüm.konyadayım ben burası da sıcak oluyor da yine de aqşırı değil akşamları falan.
çok güzel güle güle kullansın inşallah.
kızlar ben de dün gece bir rüya gördüm.içim bir tuhaf oldu ya.genel anesteziyle sezaryen oluyordum.hemşireler vardı ameliyat odası karanlıktı baya.bayılmak üzereydim tam ,o kadar korkuyorum ki birazdan uyancam acı mı çekicem uyanınca falan diyorum tam o sırada uyandım içim nasıl sıkılmış anlatamam.uyanınca dedimki ben ne yapcam epidural de yapamam çok korkarım.sonra uyumuşum da sabah o kadar kötü değildim.
daha önce genel anesteziyle sezaryen olmuştum hiç korkum yoktu o zaman şimdi bi korku var içimde.bir de karar veremiyorum genel mi epidural mi diye.
ciddi misin cnm yaa . çok iiyiymiş sevindim senin adına. benim hiç haberim olmadı deniz hastanesinden. şimdi gitsem beni alırlar mı doğum ücretleri düüşük diosun
Teşekkür ederim canım...Rabbim hepimizinkilere nasip etsinnnnnn
Bu odada geçecek hayatım belliCam önüne perde kumaşıyla
kaplanmış tekli bir koltuk(berjer)yaptıracağız artık onun üstünden inmeyiz
ben de yeni çıktım canım darısı başına inşallah
benim eşim de öyle ya.bana diyorki ne güzel ben de rapor alsam keşke..
çok tatlı ben de düşünmüştüm bunu da andy wawa da görmüştüm sanırım sen de ordan mı aldın bilmiyorum da.ben sanki bir aylıkken şort kısa kollu falan giydirememzmiyim acaba diye düşündüm.konyadayım ben burası da sıcak oluyor da yine de aqşırı değil akşamları falan.
çok güzel güle güle kullansın inşallah.
kızlar ben de dün gece bir rüya gördüm.içim bir tuhaf oldu ya.genel anesteziyle sezaryen oluyordum.hemşireler vardı ameliyat odası karanlıktı baya.bayılmak üzereydim tam ,o kadar korkuyorum ki birazdan uyancam acı mı çekicem uyanınca falan diyorum tam o sırada uyandım içim nasıl sıkılmış anlatamam.uyanınca dedimki ben ne yapcam epidural de yapamam çok korkarım.sonra uyumuşum da sabah o kadar kötü değildim.
daha önce genel anesteziyle sezaryen olmuştum hiç korkum yoktu o zaman şimdi bi korku var içimde.bir de karar veremiyorum genel mi epidural mi diye.
sıkıldık yineeeee:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hersey cok guzel olmus canım gule gule kullanın ınsallah. perde ve fona bayıdlım fonun kumasından bı koltuk cok sık durur gercekden
hayır olsun cnm ruyan ben olursam epıdural tercıh ederm doguggu anda gormem lazım onu ya karısırsa
sen daha nekdr calıscan kız otur garı evnde
hayır olsun cnm ruyan ben olursam epıdural tercıh ederm doguggu anda gormem lazım onu ya karısırsa
Kuzum yeni girip geçmişi okudum geç olacak cevabım ama bana 2 adet yazmıştı krem
ben de bunu seçtim:SOLANTE PREGNA 50 faktörlü.Gebelere özelmiş.80 ya da 85 tlydi
hatırladığım kadarıyla ya da daha ucuz bilemiyorum başka birşey aldık mı o gün eczaneden bilemiyorum
3 temmuz son 4 temmuz evde yatışş tabi o zamana kadar burda dogurmazsam
nasıl karışsın kız
seri üretimmi var gittiğin hastanede...
Pazar günü e bebek sitesinin günlük indirimi vardı.20 parça set 169 tlden 49 tlye düşmüş.Aldım bir tane.Çok uygun gelmişti.Şimdi geldi kargodan.Malı çok iyiymiş.Neredeyse 2 lira parça başı.Önceden olsaydı daha çok alırdım valla.Hem markalı hem ucuz.
Eki Görüntüle 739085
ben de hergün aynıyım.sıkıldık yineeeee:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun doğumu inşallah.farkediyor gerçekten arada bende unutuyorum.
kızım ve beeeeeennnnn
amanin gülegüle kullansın sağlıkla büyüsün durucuk pek sevimli herşeyi
usgler tam ölçmeyebiliyor ondan kaynaklıdır bence
hayırdır inşallah. çok takmışın demekki hayırlısı olur hakkında inşallah
evet sıcak nemle birleşince çekilmiyorEvet canım andy wawa.Ben izmirdeyim.Çok sıcak burası.Giyebilir.Özellıkle bayram zamanı iyice sıcak olacak.Daha öncede konya da yasıyordum.Orasıda sıcak olur ama buranın sıcağı cok korkunç.
hersey cok guzel olmus canım gule gule kullanın ınsallah. perde ve fona bayıdlım fonun kumasından bı koltuk cok sık durur gercekden
sen daha nekdr calıscan kız otur garı evnde
Eki Görüntüle 739084 arkadaşımızdan çaldım fikri hemen yaptımçok mu hırsızım ne
ben de hergün aynıyım.
amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun doğumu inşallah.
evet sıcak nemle birleşince çekilmiyor
merak etme canım doğar doğmaz ikinizin de bileğine bileklik takıyorlar karışmaz.ama benim de aklıma hep gelen birşeydir
Eki Görüntüle 739084 arkadaşımızdan çaldım fikri hemen yaptımçok mu hırsızım ne
bende haftaya artıracagım canımmmbence 5 inci çok güzel daha kullanışlı görünüyor...
bende başladım hurma yemeğe şimdilik günde 2 tane yiyorum. haftaya daha çok yerim artık..
Allah yardımcın olsun canım.Dualarımız seninle.. inş herşey isteğin gibi olur..
o ne ki ya acıklarmısın lutfennn korkmaya basladımm paşam ıcın sorun teskıl edermıkııı:44:suzancım yeşilimsi akıntı genellikle bi parazitin sebeb olduğu akıntıdır
canım benımm hakkında ayırlısı ınsl....ıı olmus pıknık ısın ama neden bu cok uyuyorsunkıı normaldogum dıyorsun hareket berekettır bok ca hareket etmemn gerek tmm uykuda enerjın ıcn ıı ama yurumen hareket etmen gerekk kı kolay dogumun olsun ınslll catı muaynesını bnm dr haftaya yapıcak sanırım:18:ama korkmuyorum aslında mantıklı dusunursem rahım fılmı cekındımm sunı sancı eslıgnde(ona degermı yanı drd edı yarı dogum yapmıs oldun dıye)tmm o an cok cnn yandı ama gectiiigünaydın kızlar nasılsınız? valla pazar gününden beri yorgunluğu atamadım.. uykuyu açamıyorum bi türlü toparlayamıyorum kendimi...
pazar günü çok canımız sıkıldı, eşim de apar topar kalktı pikniğe gidelim diye :) annem,eşim ve ben gittik,yemek yedik çay içtik,akşamın karanlığında döndük eve,iyi de oldu aslında ama en ufak şeyler yoruyor..
pzt annem temizlik falan yaptı, ben makinaya çamaşır attım,kek börek falan yapıp attım dolaba karşı komşuyu çağırmak niyetiyle, o sırada alt komşu çağırdı,ikizleri var,onların doğum günüymüş, gelin oturalım falan dedi. annemle oraya indik.
dün de sabah hastaneye kontrole gittik, herşey normal çok şükür, normal doğum kesin gibi görünüyor, hala çatı muayenemiz yapılmadı bu arada, dr ağrın olmadığı için bakmaya gerek yok şu anda dedi. öğleden sonra da karşı komşuyu çağırdık. ikindi vakti yağmur yağdı hava çok güzel oldu mis gibi derken bi de akşam yürüyüşe çıktık markete uğradık derken zaten boş olan pilim eksiye düştü :)) gelir gelmez dayanamadım uyudum :)) 1 saat sonra falan kalktım annem dondurma getirdi onu yedik tekrar yattım :))
iyi ki annem yanımda... çok şükür :)))))
oku oku bıtmes senn ısınGünaydınlarrrrrrr biz geldik kızçemle
Dün giremedik anneannemize gittik.Yeğenim ve 5 aylık
oğluyla çok güzel vakit geçirdik.Ben daha doğurmadım
Rüyamda bebişler görüyorum sürekli
Geçmişi okuyayım ben çok birikti çooookkkkk
ıı barı yoksa kenardakı paran mı bıttı kıssssssskaçırdım gene kıssss gezmekten tozmaktanYapmadım ama alışveriş
tuttum kendimi
aboww ayaklarıı mıı yerım ben ya sabah eısm yakaladı ılk defa topugunuu nasıl mutlu edıyor sıpacanlar bısı ya sımdıennnnnnn
Hhahahaha burdayız teyzesi biz anneannemizde mamacıkalr,hamur işleri
götürmekle meşguldük...Gebelik boyunca almadığım kiloları son ayda alacağım galiba
Çok güzel bir babet bayıdım yavrummmmm....Kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
İçerisi çok iyi geldi galibaÇok hıçkırıklı ve sürekli kayıyor,ayaklarını da kaburgama dayıyor
tam tutacam kaçırıyor sıpammmm benimmmmHaftaya görcem daha çok özledim çoookk
bnm gelen gıden yok daha ama ucu sutsü yanı bem beyaz olmussssssss:44:kızlar yaa sütü akan varmı bugün göğüs pedi koydum işe gelirken. önceden 2 3 günde bir az akardı sütyene falan dün çok akmış sütyenden atlete geçmişnette normal dio kızımın sütüsü boşa gitmiyordur inşallahh:18::18::18:
ya deme ölee canın cektıyse yolardım cnm benım cok faydalımıs omega 3 nıyeıtnde oldguu ıcın ben 3 ogun yıyorum valllaaaaaaaaaaaaaagünaydınn canlar gerçi biz 7 de uyandık yine babamızı yolladık işe 2 gündür aramız limoniydi ondan hiç yazasım gelmedi okudum ama bugün iyiyiz şükür ..
anneme kahvaltıya gittim semizotundan süreli bahseden suzancıma selamlar gece 11 de kayınvalidemlerin komşusunun bahçesinden semizotu toplamaya gittik sabah sabah yoğurtlayıp yedik :)
yaa bi de ben artık hiç yürüüyemez hala geldim bacaklarımın arası öyle çok acıyor ki yatakta sağdan sola bile dönerken rahatsız ediyor sizde de oluyor mu
yooooooooooAltta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?
gecmıs olsun cnm benımm svındım sennde acımadıgına oyksa negatıf enerjı veren o ka cok ınsan varkiiiiiiiiiiimerhaba kızlar ben çatı muyenesi oldum korkacak bi şey yok bu arada kızım 2500 kilo boyu 47 dedi ama geçen hafta boy 47idi bu hafta 7 ile çarpınca 45 çıkıyo doktor ay ı dedi ben anlamadım
ben annelik sanatını okudum cnaım cok faydalı burc fm dende dınlıyorum adme beyiiSevgili anneler pedagog Adem güneşin radyo programlarını takip ediyorum sizlere de tavsiye ederim bilgisine güvendiğim bir insan olduğu için ilk zamanlar için kitap tavsiyesi istemiştim bana 3 tane kitap önerdi size de söyleyim benim elime dün geçti kitaplarım idefix den sipariş etmiştim çok beğendim ben.
1.harika çocuk nasıl yetiştirilir? Tim seldin
2. Bebeğinizle birlikte uyumak. Dr james mckenna
3. Annelik sanatı . Adem güneş
Faydalanmanız dileğimle.. :)
evet ben varım canım tekdende de yapıyorum epıdural yapılıyormu bılmıyorum bızm hast..dusunmedıgım ıcın sormadım ama tavsıye edecegım bay-bayan dr var hastene var ıstersen ozelden meaj att cvp larım okkızlar kayseride dogum yapacak var mı ben 37. haftamda memlekete gidicem orda dogum yapıcam...kayseride dogum yapacaklar vardı sanırım hangı hastane hangı doktoru oneririsiniz... ben epıdural normal istiyorum.. epıdural hangı hastanelerde var bilginiz var mı..yardımcı olursanız cok sevinirim... cok endiseliyim doktorumu ayarlayamadım daha
nasılsınız bakalım gece 2,5 ta uyuduk ama babamız gec geldı 4,5 da geldı taa
özlemıs bısı aklı bısde kalmıs ıcıne sınmemıs tek basına nişana gitmesi ama mecburuyet (bır amca oglusu)derken geldı bıttı kavustuk coksukru dua edenlerden ALLA ım azı olsun ınsll sb 9 da uyandık kavaltımısı yaptık babamızı gecıkmelı olarak ıse gondderdıksonra evımızı temısledıkk oh miss sonra
ark.ile pazara gıttık ben yuruyus olsun dıye gıttım alısverıs yapmadım kım tasıcakk?
tam 2 st full yurudum daa gıderken karnıma gaz sancısı gıbı sancı gırdıı sevındım aslındaa ama korktum da suyum fılan gelırse dıyee:18:ama gelmedı eve geldım 5 dk uzandım gectiii ama kasıklarımd ave gobısımde az az gelyr yalancı sancılar
bu arada k.v gelıyor buyuk ıtımal aksamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeltım annesıne gıttı okul kaandıgı ıcın burda kımse kalmadı gorumcem var oda yaz okulund aer dk evınde degıl o yusdne aklı bısdemıs gelıcem dedii bende sen bılırısn dedım yanımda olması su durumda ıyı olurr yemekler hazırlar bıs yerım paşamlaaa ve sancı geldıgnde gercek mı yalancımı anlr 7 normal dogum yapmıs cunkuu tek sıkntısı bana bıraz dagınık bır yapısının olması yanı pesınden toplamam gerekecek o kadar yoksa ALLA razı olsun brı gun bıle kv yapmaz sagolsun ıc kımseyı kırmak ıstemes kendı kırılsın daa ıı der yaradan bılsın der ve gecer o yusden cok sevıyorum kv ınsl kı dagınıklıgıda bu sefer cok olmaz(ytk dası -mutfak derken dopla dur:)olsun o ka ama dımı sivri dıllı olaısnda ıyıdır
o yusdne netede cok gıremem ona göree
bende haftaya artıracagım canımmm
o ne ki ya acıklarmısın lutfennn korkmaya basladımm paşam ıcın sorun teskıl edermıkııı:44:
canım benımm hakkında ayırlısı ınsl....ıı olmus pıknık ısın ama neden bu cok uyuyorsunkıı normaldogum dıyorsun hareket berekettır bok ca hareket etmemn gerek tmm uykuda enerjın ıcn ıı ama yurumen hareket etmen gerekk kı kolay dogumun olsun ınslll catı muaynesını bnm dr haftaya yapıcak sanırım:18:ama korkmuyorum aslında mantıklı dusunursem rahım fılmı cekındımm sunı sancı eslıgnde(ona degermı yanı drd edı yarı dogum yapmıs oldun dıye)tmm o an cok cnn yandı ama gectiii
vee asılama alt muayene cok oldum catımuayenesı de neymıs ve paşam ıcın katlanrım zaten bunca sene onun ıcın o ka muayne olmadımmııııııııııı
oku oku bıtmes senn ısın
ıı barı yoksa kenardakı paran mı bıttı kıssssssso yusden mı yapmadınn
aboww ayaklarıı mıı yerım ben ya sabah eısm yakaladı ılk defa topugunuu nasıl mutlu edıyor sıpacanlar bısı ya sımdıennnnnnn
bnm gelen gıden yok daha ama ucu sutsü yanı bem beyaz olmussssssss:44:
ya deme ölee canın cektıyse yolardım cnm benım cok faydalımıs omega 3 nıyeıtnde oldguu ıcın ben 3 ogun yıyorum valllaaaaaaaaaaaaaa
afıyet sıfa olsun cnm benım
yoooooooooo
gecmıs olsun cnm benımm svındım sennde acımadıgına oyksa negatıf enerjı veren o ka cok ınsan varkiiiiiiiiiii
ben annelik sanatını okudum cnaım cok faydalı burc fm dende dınlıyorum adme beyii
evet ben varım canım tekdende de yapıyorum epıdural yapılıyormu bılmıyorum bızm hast..dusunmedıgım ıcın sormadım ama tavsıye edecegım bay-bayan dr var hastene var ıstersen ozelden meaj att cvp larım ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?