2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah aagız tadıyla kullanmak nasip etsin cnm:)) bu arada kapı suslerımızde aynı bende dayanamayıp onun mavılı olanından astım hemen :))bızımde odamız bembeyaz gunde 100 defa girip kokluorum bende :)))

Evet canım andy wawa.Ben izmirdeyim.Çok sıcak burası.Giyebilir.Özellıkle bayram zamanı iyice sıcak olacak.Daha öncede konya da yasıyordum.Orasıda sıcak olur ama buranın sıcağı cok korkunç.

ciddi misin cnm yaa . çok iiyiymiş sevindim senin adına. benim hiç haberim olmadı deniz hastanesinden. şimdi gitsem beni alırlar mı doğum ücretleri düüşük diosun

deniz hastanesi (eski kocaman hastanesi); yeniişehirde.. biz odalarını hastaneyi hastanenin konumunu hiç beğenmemiştik... egepol konusunda yuks'e ayneeen katılıyorum...

Teşekkür ederim canım...Rabbim hepimizinkilere nasip etsinnnnnn
Bu odada geçecek hayatım belliCam önüne perde kumaşıyla
kaplanmış tekli bir koltuk(berjer)yaptıracağız artık onun üstünden inmeyiz

hersey cok guzel olmus canım gule gule kullanın ınsallah. perde ve fona bayıdlım fonun kumasından bı koltuk cok sık durur gercekden

hayır olsun cnm ruyan ben olursam epıdural tercıh ederm doguggu anda gormem lazım onu ya karısırsa

sıkıldık yineeeee :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

sen daha nekdr calıscan kız otur garı evnde

3 temmuz son 4 temmuz evde yatışş tabi o zamana kadar burda dogurmazsam

Saol tatlımm. Bakıcam eczeneye bende bu 2 gundur kayınpeder rahatsızlandı o yuzden daha bısey yapamadım bende

3 temmuz son 4 temmuz evde yatışş tabi o zamana kadar burda dogurmazsam

ay canım dıkkat et bellmi olur bu oglanlara

nasıl karışsın kız
seri üretimmi var gittiğin hastanede...

yok serı uretım degilde ne blym alcaklar gotrcekler nolur nolmaz yerıne baska cocuk fılan koymasınlar

bıde kardesım dogdukdan sonra hemen goturmusler ama benı dıreka anneme vermısler annm hep esprı yapar sen karstnmıkı ben senı gormedmde dogdugnda fılan dıye

gormem lazım canlı canlı

Pazar günü e bebek sitesinin günlük indirimi vardı.20 parça set 169 tlden 49 tlye düşmüş.Aldım bir tane.Çok uygun gelmişti.Şimdi geldi kargodan.Malı çok iyiymiş.Neredeyse 2 lira parça başı.Önceden olsaydı daha çok alırdım valla.Hem markalı hem ucuz.

güle güle kullan canım guzelmıs

sıkıldık yineeeee :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ben de hergün aynıyım.
amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun doğumu inşallah.
Evet canım andy wawa.Ben izmirdeyim.Çok sıcak burası.Giyebilir.Özellıkle bayram zamanı iyice sıcak olacak.Daha öncede konya da yasıyordum.Orasıda sıcak olur ama buranın sıcağı cok korkunç.
evet sıcak nemle birleşince çekilmiyor

merak etme canım doğar doğmaz ikinizin de bileğine bileklik takıyorlar karışmaz.ama benim de aklıma hep gelen birşeydir

saol cnm ınsallah gorurumde soru kalmaz

nasılsınız bakalım gece 2,5 ta uyuduk ama babamız gec geldı 4,5 da geldı taa
özlemıs bısı aklı bısde kalmıs ıcıne sınmemıs tek basına nişana gitmesi ama mecburuyet (bır amca oglusu)derken geldı bıttı kavustuk coksukru dua edenlerden ALLA ım azı olsun ınsll sb 9 da uyandık kavaltımısı yaptık babamızı gecıkmelı olarak ıse gondderdık sonra evımızı temısledıkk oh miss sonra
ark.ile pazara gıttık ben yuruyus olsun dıye gıttım alısverıs yapmadım kım tasıcakk?
tam 2 st full yurudum daa gıderken karnıma gaz sancısı gıbı sancı gırdıı sevındım aslındaa ama korktum da suyum fılan gelırse dıyee:18:ama gelmedı eve geldım 5 dk uzandım gectiii ama kasıklarımd ave gobısımde az az gelyr yalancı sancılar

bu arada k.v gelıyor buyuk ıtımal aksamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeltım annesıne gıttı okul kaandıgı ıcın burda kımse kalmadı gorumcem var oda yaz okulund aer dk evınde degıl o yusdne aklı bısdemıs gelıcem dedii bende sen bılırısn dedım yanımda olması su durumda ıyı olurr yemekler hazırlar bıs yerım paşamlaaa ve sancı geldıgnde gercek mı yalancımı anlr 7 normal dogum yapmıs cunkuutek sıkntısı bana bıraz dagınık bır yapısının olması yanı pesınden toplamam gerekecek o kadar yoksa ALLA razı olsun brı gun bıle kv yapmaz sagolsun ıc kımseyı kırmak ıstemes kendı kırılsın daa ıı der yaradan bılsın der ve gecero yusden cok sevıyorum kv ınsl kı dagınıklıgıda bu sefer cok olmaz(ytk dası -mutfak derken dopla dur:)olsun o ka ama dımı sivri dıllı olaısnda ıyıdır
o yusdne netede cok gıremem ona göree

bende haftaya artıracagım canımmm
suzancım yeşilimsi akıntı genellikle bi parazitin sebeb olduğu akıntıdır
o ne ki ya acıklarmısın lutfennn korkmaya basladımm paşam ıcın sorun teskıl edermıkııı:44:
canım benımm hakkında ayırlısı ınsl....ıı olmus pıknık ısın ama neden bu cok uyuyorsunkıı normaldogum dıyorsun hareket berekettır bok ca hareket etmemn gerek tmm uykuda enerjın ıcn ıı ama yurumen hareket etmen gerekk kı kolay dogumun olsun ınslll catı muaynesını bnm dr haftaya yapıcak sanırım:18:ama korkmuyorum aslında mantıklı dusunursem rahım fılmı cekındımm sunı sancı eslıgnde(ona degermı yanı drd edı yarı dogum yapmıs oldun dıye)tmm o an cok cnn yandı ama gectiii
vee asılama alt muayene cok oldum catımuayenesı de neymıs ve paşam ıcın katlanrım zaten bunca sene onun ıcın o ka muayne olmadımmııııııııııı

oku oku bıtmes senn ısın

kaçırdım gene kıssss gezmekten tozmaktanYapmadım ama alışveriş
tuttum kendimi
ıı barı yoksa kenardakı paran mı bıttı kısssssss o yusden mı yapmadınn

aboww ayaklarıı mıı yerım ben ya sabah eısm yakaladı ılk defa topugunuu nasıl mutlu edıyor sıpacanlar bısı ya sımdıennnnnnn

bnm gelen gıden yok daha ama ucu sutsü yanı bem beyaz olmussssssss:44:

ya deme ölee canın cektıyse yolardım cnm benım cok faydalımıs omega 3 nıyeıtnde oldguu ıcın ben 3 ogun yıyorum valllaaaaaaaaaaaaaa
afıyet sıfa olsun cnm benım
Altta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?
yoooooooooo
merhaba kızlar ben çatı muyenesi oldum korkacak bi şey yok bu arada kızım 2500 kilo boyu 47 dedi ama geçen hafta boy 47idi bu hafta 7 ile çarpınca 45 çıkıyo doktor ay ı dedi ben anlamadım
gecmıs olsun cnm benımm svındım sennde acımadıgına oyksa negatıf enerjı veren o ka cok ınsan varkiiiiiiiiiii
ben annelik sanatını okudum cnaım cok faydalı burc fm dende dınlıyorum adme beyii
evet ben varım canım tekdende de yapıyorum epıdural yapılıyormu bılmıyorum bızm hast..dusunmedıgım ıcın sormadım ama tavsıye edecegım bay-bayan dr var hastene var ıstersen ozelden meaj att cvp larım ok

Son düzenleme:
kızlar biz geldik paşam 2963gr 49cm olmuş çatı muayenesinde açılma yoktu dahaa günnde gelicek heralde doktor bebiş iri olmazsa normal doğum dedi hayırlısı artık bizden bu kadar çok yorgunum uyuyacam hepinizi

Nasıl Daha Zeki Bir Bebek Yetiştirebiliriz?

İnsan hayatının ilk yılları beyin gelişimi için çok önemlidir. Bu dönemde bebeğinizi desteklemek, zeki bir bebek yetiştirmek anne baba olarak sizin elinizdedir. Bunun için ihtiyacınız olan biraz sabır, bebeğinize ayıracağınız biraz zamandır. Bebeğin gelişimi için en gerekli şey insanlarla iletişime girmektir. Gelişimini desteklemek için yapabileceklerinize örnekler şunlardır:

Yenidoğan bebeğinizle göz teması kurun, gözlerinin açık olduğu o değerli anları kaçırmayın.

Bebekle konuşun, ona bir şeyler anlatın.

Bebeğinizi emzirin. Anne sütünün yararları yanında, beslenme seansları bebekle göz göze gelme, konuşma, şarkı söyleme fırsatı yaratacaktır.

Bazı mimikler yapın, yüzünüzü komik şekillere sokun. 1-2 günlük yenidoğan bebekler bile yüz hareketlerini taklit edebilirler.

Aynada kendisini görmesini sağlayın.

Onu gıdıklayın, gülmesini sağlayın.

Birlikte yürüyüşlere çıkın. Etrafta gördüklerinizi, duyduklarınızı ona anlatın. Onu markete, alışverişe, parka götürün.

Ona şarkılar söyleyin. Bu, sizin uydurduğunuz bir şarkı da olabilir.

Ona müzik dinletin. Bazı çalışmalarda, müzik ritmlerini öğrenmenin ileride matematik öğrenmeyi kolaylaştırıldığı gösterilmiş.

Bir şey yapmadan önce, ona ne yapacağınızı söyleyin ( Şimdi ışığı kapatıyorum…gibi ) Böylece, neden-sonuç ilişkisi kurmaya başlayacaktır.

Ona kitap okuyun, resimleri gösterin, her şeyin adını söyleyin.

Değişik dokulu kumaşları, giysileri ellemesini sağlayın, onları cildine değdirin.

Yiyecekleri ellemesine, kendini beslemeye çalışmasına izin verin.

Hareketlenip emeklemeye başladığında, yerde yastıklar, oyuncaklarla engelli bir parkur oluşturun.

Ona masal anlatın.

Televizyonu kapatın.

Banyo sırasında, plastik kaplara su doldurup boşaltmasına, suyla oynamasına izin verin.

hadi gözünaydın canım. eltin seninle doğuma gelecek olan eltinmi. kötü olmuş ama kaygana geliyorsa herşey kontrol altındaevdede yardım eder dediğin gibi seninkide dağınık desene benimki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…