2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah canim ,

muayne nasildi zor oldumu (

gözunuz aydın cnm benım tebrıkler muayneden bır basarılı sonuc dhaa
kıs daha erken degılmıydıkı muayene ıcın:26::44:

hadi gözünaydın canım. eltin seninle doğuma gelecek olan eltinmi. kötü olmuş ama kaygana geliyorsa herşey kontrol altındaevdede yardım eder dediğin gibi seninkide dağınık desene benimki gibi
canım benım eltım bacım gıbı gecen geldı evımı pırıl pırıl yaptık anlattım burdada onun bacısı yok sagolsun benı bacı gıbı goruyor hast.eltım gelıcekk onu ıstıyorum ben kv utanırımm
kayın annem dogum a gelmes erade yanı hastaneye eltımın bebelere bakar yada o k.babaya devır eder dogumdan sonra gelır:44:nasıl o lursa o zaman sartlarında benım durumum fılann:44:hayırlısı ama eltm kalıcak yanımdaaa ay sorma kv tek sorunu dagınık olmasıııı yoksa cok sukru hıc bır problemımız yokkk:26::44:

Son düzenleme:
zeynep1617 burdamıısn sorunu cvp ladım ama gerı donmedın bana:44::44:vaktım varken cvp layım gerısınıı cnm

ben hamileligime kadar 2 defa jinekologa gittim ,

1 tanesi spiral taktirmaya 2. ciside o spirali cıkarttırmaya :))))

tırs tırssss yanii
hele ondan canım benım bu tırsmannn bana sorsann sayısını bılmıoyrummmm takı gebe kalana kdr hep catala cıktımmmsımdı her muayeneye gıttıgımde catal degıldee masaya yattıgımda hamdı senalar edıyorum YARADAN ımaaaaaaaaaaaa

tırs tırssss yanii

cnm sprali cıkarttıkdan nkdr zaman snra hamile kaldın bıde bebısler dogdukdan sonrada sprallemı koruncan ben napsam dye dusnyorm

ben dogum kontrol hapı kullanmısdım 2 yıl 1 yıl cocgumun olmasını bekledm hatta hamle kalmadn 1 ay once doktora gttm cocgum olmyor dıye adam bıdahakı kontrolde sen hamle gelrsn dedı olede oldu hah

ciddi misin cnm yaa . çok iiyiymiş sevindim senin adına. benim hiç haberim olmadı deniz hastanesinden. şimdi gitsem beni alırlar mı doğum ücretleri düüşük diosun

Alırlar sanırım ben memnunum egepole çok para ödedim burası ilaç gibi geldi bana:))

deniz hastanesi (eski kocaman hastanesi); yeniişehirde.. biz odalarını hastaneyi hastanenin konumunu hiç beğenmemiştik... egepol konusunda yuks'e ayneeen katılıyorum...

Canım hastane eski olduğundan basık bir yer odalarını bende pek beyenmedim açıkçası egepol daha güzel odaları felan zaten kalacağım 1 yada 2 gün onun içinde çok yüksek ücretler ödememe gerek yok diye düşündüm doktorumdan memnunum ada bana yetiyor açıkçası
şu an 15 günde bir gidiyorum. Egepolde saatlerce beklee muayne olcam diyeee muayneye girince nasıl çıktığımı anlamıyorum.:)))))))

tırs tırssss yanii

pehh... ben hiç gitmedim bile... bi işte geçen günkü muayene... ilk ve sondu... ama ben bile korkmadım kız

masallah cnm hersey ylundaymıs. uyu bakalm bende bıgun erken kalksam sersem gıbı olyorm oglene uykya dalıyorm

ayy cok zor işte o çatal mevzusu (( Allah yardimcimiz olsun.

canim 8 sene kullandim , suresi doldu diye cikarttirdim eylül 2012 de aralik 1 6 haftalık hamileydim
hiç düşünerek olmadi bizim bebiş yani , hemen hamile kaldim

tabi cnmmmm ben de egepole gideceğime denize giderdim.

a ıyımıs ozaman..
esımı ıkna edersem bende taktrrım ozamn. korkyorm ılk bebısden sonra hmen bdaha hamle kalrsam dıye

benım yarın kontrolum vardı saat 10 30 mu 11 mı tam emın olmadgmdan sekreterı aradım kesn ogrenym saatı dıye. 2 haftadr beklyorm bebısmı ock ozledm. bana demesınmı randevunuz gozukmuyo dıye. smdi donmelerını beklyorm ben yarn o doktra gorncem arkds anlamam cok heveslenmsdım ınsallah randevu verrler

pehh... ben hiç gitmedim bile... bi işte geçen günkü muayene... ilk ve sondu... ama ben bile korkmadım kız
sen cunku cok pozıtıf sın canımm o yusden cok da kolay dogumun olucak ınsallahpozıtıf dusunce beyını pozıtıf haller goturuyor ınsll kı olede olucakkk

ne kadarda sanslısınız ben 2-3 ay korundum sonrada bekle bekle jınekolog jınekolog dolan dur ama cok sukrukı gec oldu guc olmadııı RABBAIM nasıp eyledii bısedeeeeeeeeee

Etraf baskısına nasıl dayandınız :) Bizim ikinci senemizde oldu bebeğimiz ama o kadar çok etraftan hadi niye duruyosunuz lafını duydum ki fenalık gelmişti bana :)

ısnan bazen ınanamıyor ben snaırım hala kucagma almadan ınanamıcam sukurler olsun benımde bır bebegım olcak her an aklma geldkce sukur edyorm.

Etraf baskısına nasıl dayandınız :) Bizim ikinci senemizde oldu bebeğimiz ama o kadar çok etraftan hadi niye duruyosunuz lafını duydum ki fenalık gelmişti bana :)

ay cok fena bsı o ya
benım kv bıle yaptı benden once 4 yıllık evlym 3 yıl krundum yapmadım 1yılda ugrasdık anca ısde benm kaynım 2 yasnda hah

çatı muanesinden korkmuyorumben boş gebeliğim olmuştu ilaçla düştü falan bolbol çıktım çatala doktor elinide soktu düşük başlamışmı falan die ilaç falanda koydular derine derine ucundan bi muayenedir eminim diğer yaşadıklarımın yanında
eltim annesine gitti deince ondan sordum canım yanlış anladım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…