- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
sağol tatlımm.ndd cim tekrar eviniz hayırlı uğurlu olsun ve dediğin gibi inşaallah oğluşunu güle güle koştura koştura buyütmek nasip olsun bu evdeve tabii ki de inşallah komşularin iyi çıkar ve güzel kaynaşırsınız (bu çok önemli) boşuna demamışlar ev alma komşu al diye
evimizi çok sevdim komşularımızla henüz tanışamadım. komşuluk ilişkileri zayıf bi apartman sanırım
canım yakında seninde doğum haberini alıcaz gibi sankimerhabalar bis geldik... geçmişi oku oku anca bitti..ilk nst deneyimimiz güzel geçti.. sorun yok sancımız cıkmadı.. haftaya perşembe kontrolümüz var. bundan sonra bi hafta muayne bi hafta nst çekilcek dedi.. kanım düşmemiş ne hikmettir ki aynı duruyo.. tabi kan alıcaz ama doğuma yakın daha iyi olur boşuna almamış oluruz düşme ihtimalini göze alaraktan dedi.. gece gündüz süpriz olursa da haberleşicez.. bizden haberler böyle... bu arada yat dinlen demişti bebek eski konumuna gelir mi dedim kanala girmeye basladıktan sonra gelmez sadece geciktiririz dinlenerek dedi 20 gün daha içeride kalırsa çok iyi olurmuş...
aayyy kuzuumm çok heyecanlandımm şimdii.canım teyzelerımm sımdı doktordan geldık 36 hafta 4 gunlukuz,3 kılo 429 gram olmusuz
bayagı asağı ınmısım doktor abla artık benı alacak buradan
annneme ve babama kavusmama sadece 3 gun kaldı
persembe gunu saat 12.30 da doğacağım ınsallah
annem cok heyecanlı bırazcıkta tırsıyor galıba oyle hıssettım :)
butun gelısımımı tamamladım hıcbır sıkıntım yok bende artık cıkmak ıstıyorum o yuzden baskı yapıyorum anneme :)
ya kızlar ıste boyle ruzgarım gelıyor
dua edın bana
günün belli artık demek. maşallah paşamızz kocaman olmuuuşş
gelsin anneciğinin kucağına artık miss kokusuylaaa
bak yaaa bizim temmuz bebişleri beklemiyolar hiç haziran bitmeden gelmek istiyorlaarrraa bu perşembe miiiii... Bende heyecanlandım şimdi grafcım. hadi hayırlı doğumlar olsun sağlıkla sıhhatle geldin rüzgarcık. kilosuda gayet iyi şimdiden biz geçen perşembe gittiğimizde 3013gr dık.
senle bdtlerimiz aynı bizimde son kontrolümüz bu perşembe yapılacak. öbür hafta pazartesi perşembe arası birgüne gün verilecek artık. belkide kordon kiraçlenmesi ilerlemiş diyip hemen ogün veya diğer gün alacak oğluşu. eğer diğer haftaya gün verirsede uygunsa çarşamba istiyoruz dicez. eşim ogün izine ayrılırsa haftasonuyla birleştirsin diye.. yani bizede en fazlaaa 8 gün var
aahh canım yaaa inşallah sıkıntısız atlatırsın doğumunu. son anda böyle bişey olması çok can sıkıcı.Kızlar yeni geldik hastaneden daha
Bende haberler kötü maalesef.cerrahpaşada Dr muayeneden sonra yeni doğan yoğunbakımda yer olmadığını söyledi. Doğumu yaptırırız ama bebeğin transferi riskli olur dedi -ki bende istemem bunu- siz kanuni Sultan Süleyman'a gidin orda perinatolojide Ali bey var selamımı söyleyin dedi benim Prof.
Basımızdan aşağı kaynar sular indi. 6aydır çocuğum cerrahpaşada bakılacak die tüm eziyetini çektim dosyamızı elimize verip gidin dedilerşaka gibi ne bi telf açmak ne bi yer ayarlamak
Biz oradan çapaya gittik çocuk cerrahı tanıdığımız die oda ameliyatı yaparım tabiki ama Burda da yenidoğanda yer yok dedil Geri c.paşaya gidip eşim orda tüm sinirini boşalttı biguzel sonra oradan Kanuni'ye gittik rica ettik böle böle ben doğurmak uzereyim ortada kaldım hiçbirlerde yer yok diyorlar napıcaz dedik perinatolojide Doç. Adam demesinmi gelmişsiniz ama burasında dolu die.
Neyse gel bimuayene edelim dedi muayenede kesenin içine karaciğerde inmiş dediayrı bi şok kalbinde delik var dedi ayrı bir şok daha.
Cerrahpaşada bunların hiçbirini söylemediler bize biliyorsunuz
Dosya açtılar bana Çarşamba sabahı konseyde görüşelim dedi. Ağlaya ağlayaeve geldim işte
Bebeğimin durumu gelişimi normal başı dönmüş aşağı ama sezeryan olucağımda kesinleşti 3.800 olmuş boyuda 52cm.
Kime söveyim kime patlayım ? Resmen baştan savdılar doğru dürüst ilgilenmemişler meerse.
Son dört kontrolümde hep keseyi sordum bakmadı bile içine nasıl olsa Doğunca belli olacak önemli olan gelişimi dedi hep. Bügünde şok şok üstüne şimdi eşim yoğuntelf trafiğinde Çarşamba kadar doğurmamam lazım kısaca akibetimiz belli değil
Dualarınızı eksik etmeyin canlar durumumböle Rabb'ime isyan etmiyorum hayırlısı böylreymiş diyorum
çok gıcık oldum o prof bozmasına