2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

temmuzun 5 ınde isten ayrılmayı dusunuyorum 37 haftalıkken gelıcem ıns. ama ben epıdural yapılabılen bı hastane istiyorum en ıyısı hastaneleri aramam heralde... hangısınde varsa onerdıgın doktorlardan bırıne gıderım canım cok tsk

yasmnden bnde cok memnndum hcbı yan etksnı gormdm.
sadce bnde korudu kndnı nsıp meslsı senn kızda hemn gelmıs hepsı hosglmıs:)

yok kız korkma derin nefes al ve bitti ben hiiiç zorlanmadım iğne ile kan vermek ondan kat kat daha beter

tekden-03522323333
dünya- 352 207 77 77
erciyes -352 222 41 42

buyur canım ara sor buyk ehtımal ercıyes de vardır daha sosyetık ve paradar bır hast.çunkumm

şaanne bişeymiş yaaaa
Yarim cimmm maşallah tatlı kızımızaaa
ne güzelde büyümüş. anneciğine de sımsıkı sarılmış gelmek istemiyor daha içerden alabileceği herşeyi alıp öyle gelsin inşallah.
herşeyinde güzelmiş çok sevindim tatlım. inşallah doğumu hikayende böyle güzel neşeli ve kolllaaaayca oluurrr

ayyyy
demekki tek ben değilmişim anlamayan... deli oluyorum bazen 3-5 kez tekrar tekrar okuyorum yine de anlamıyorum
bende bende dün st ne d,e düşündüm sonra çözdüm saat

kızlar banka kartımı kaybetmişim
heheeheh ilahi kızlar çok güldüm yaaaa. bende valla aynı durumdaydım ama tahmin etmiştim klavyede bi sorun olduğunu. suzancımda açıklama ihtiyacı duymuş kıyamam

heheeheh ilahi kızlar çok güldüm yaaaa. bende valla aynı durumdaydım ama tahmin etmiştim klavyede bi sorun olduğunu. suzancımda açıklama ihtiyacı duymuş kıyamam
ne yapimm baktım ıyıce cosuyor klavye cıgım kızlara deyım dedım bariiii

yemeklerım pıstıı ezan okunsun bana musadee KUR AN Imız okuyayımmm namazımı kılayım market ıcın hazırlanıyım derkenn sonrada koçışim gelir ınslll alıs verıs yapar donerızz ınsl kı ahanda ezan okunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

KIzçemin odasını beğenen anneciklerimizin ellerinden öperiz
Ellerinden mi?Ayyyyy ALLAH'ım kısmet ederse
artık bayramlarda bizim de elimizi öpen bir evladımız olacak
ayyyyyy başlarım ben yine ağlamayaaaaa
Bugün nasılsım?ne ediyorum?ne yapıyorum?ben de bilmiyorum
Bu kadar ağlağım ama enerjim çok yine.Ev işlerinden sonra
çamaşır katladık,şeker hamurlu kurabiyelerimizin kurabiyelerini
pişirdik yarın süslemeleye başlayacağız,havuza indik(yüzmedik
gölgede konu komşu ile sohbet ettik)yemekleri yaptık,eşimin ofise
gittik offfff yorulmadımmmmm hala biri beni durdursun
Bu arada odanın duvarları beyaz gibi çıkmış aslında pamuk şekeri

Annemmmm çok güzel olmuş ellerine sağlık...Çok hızlısın
jetgillerde misin kısss sen?

inşallah hepimizin doğumları kolay, hikayeleri de bir o kadar keyifli olur...
benim ruh halim gün gün değişiyor... bazen çok korkuyorum... nasıl doğum yapıcam acaba diyorum... bazen de diyorum ki hadi kızım çık gel çok kolay olucak herşey çok güzel olucak diyorum ama... :18:
mesela bu sabah çok acayip uyandım... rüyamda nasıl oluyosa doğum için hastaneye gidiyorum ama sancım varmı yokmu bilmiyorum... suni sancı vericez diyo... yok diyorum istemem... ben ona dayanamam diyorum... o zaman direkt sezeryana alın beni diyorum... e peki epiduralmi yoksa genel mi hiç konuşmadık bunu diyorum... vaktimiz yok bunu konuşucak diyo... kötü uyandım... ilk dr gittiğimde hani olur da zorunlu sezeryana alınıcak olursam epiduralmi olmalıyım genel anestezimi hangisini önerdiğini sorucam...

Yazdıkların için çok üzüldüm. En başından beri okuyorum yazdıkları. İlk bebeğimde sorun var, alacaklar dediğin dün gibi, ama sonra sımsıkı tutundu bırakmadı... Bir sürü şey atlattınız. Bunu da atlatacaksınız. Yanlış hatırlamıyorsam sen detaylı ultrasona girmiştin. Hem de yakın zamanda bunlara bakılmamışmıydı? Belki bu gittiğin doktor hatalı gördü. Ne bilim şimdi birden bire bu kadar sorun garip geldi İnşallah sağlıklıdır senin adına çok ama çok üzüldüm

MERHABA herkese. bizim ufaklık daha fazla dayanamdı galiba 12.06.2013 saat 23.00 civarında sezeryanla dünyaya geldi.çok şükür çpk rahatsız eden bir durum yok. bende diğer arkadaş gibi tedbir amaçlı bebeği küvez de tutuyorlar onu sadece oksijen takviyesi iin. her hangi bi sıkı tısı yok şükürler olsun. ben oğlumu ümraniye çamlıca medicana da dünyaya getirdim. şimdi oarad 1 haftanın ve bebeiğimin dış dünyaya alışnasını bekliyorum. sonrada inş. eşimle birlilte evimize geelecek.bebiş bekleyen herkese hayılrlı doğumlar ve hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.

aaa evet duru cugumun odası hakkında sölemeyı unuttum cok seker olmus ee annesı full tıme ona calısıyor canımmmmcok sukur kı yaradan ıma amdı senalar olsunkı bagısladıı bıse bır umud bır sevınc bır duygu selı verdı kı onun ıcın cabalaıyoruz hazırlık yapıyoruzz elınıze saglık canım benım

hayırlırlısı canım benımm yasayıp gorecegız ınsll

ALLAH bagıslasın cnaım benım ınsl kısa zamanda dıs dunyaya alısır ve koynuna doner tebrıklerrr darısı sıra ıle bıse ınsllllllllll

Tatlım Duru kızçenin odası harika olmuş. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bizim odamızla benzerlikler var hatta english home hasır tavşanlı sepetimiz bile aynı benimki mavili büyük küçük boy aldım
Bu arada bir hatırlatma yapayım ahşap sepet beşiğinin cibinliğini sabitlemek için bir aparatı olması lazım onu takıp cibinliği üstüne yerleştiriyorsun ,o aparatı vermedilerse iste mutlaka

maşallah ,
,nş biran önce sagliklica kucaginzia alirsiniz

hayırlı olsun canım alah analı bbaı büyütsün

Gözün aydın canımmmmm maşallah diyelimmmm
Ve hemencik evine gelsinnn oğluşunnnnn,mis kokulunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…