Etraf baskısına nasıl dayandınız :) Bizim ikinci senemizde oldu bebeğimiz ama o kadar çok etraftan hadi niye duruyosunuz lafını duydum ki fenalık gelmişti bana :)
inşallah hepimizin doğumları kolay, hikayeleri de bir o kadar keyifli olur...
benim ruh halim gün gün değişiyor... bazen çok korkuyorum... nasıl doğum yapıcam acaba diyorum... bazen de diyorum ki hadi kızım çık gel çok kolay olucak herşey çok güzel olucak diyorum ama... :18:
mesela bu sabah çok acayip uyandım... rüyamda nasıl oluyosa doğum için hastaneye gidiyorum ama sancım varmı yokmu bilmiyorum... suni sancı vericez diyo... yok diyorum istemem... ben ona dayanamam diyorum... o zaman direkt sezeryana alın beni diyorum... e peki epiduralmi yoksa genel mi hiç konuşmadık bunu diyorum... vaktimiz yok bunu konuşucak diyo... kötü uyandım... ilk dr gittiğimde hani olur da zorunlu sezeryana alınıcak olursam epiduralmi olmalıyım genel anestezimi hangisini önerdiğini sorucam...
MERHABA herkese. bizim ufaklık daha fazla dayanamdı galiba 12.06.2013 saat 23.00 civarında sezeryanla dünyaya geldi.çok şükür çpk rahatsız eden bir durum yok. bende diğer arkadaş gibi tedbir amaçlı bebeği küvez de tutuyorlar onu sadece oksijen takviyesi iin. her hangi bi sıkı tısı yok şükürler olsun. ben oğlumu ümraniye çamlıca medicana da dünyaya getirdim. şimdi oarad 1 haftanın ve bebeiğimin dış dünyaya alışnasını bekliyorum. sonrada inş. eşimle birlilte evimize geelecek.bebiş bekleyen herkese hayılrlı doğumlar ve hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.
canım nice güzel günler geçirin inşallah eşinle bebişinleeeGünaydııınn anneler ve bebişleriii
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz,bir beklentim yok çünkü haftalardır ev bakıyoruz, ev düşünüyoruz sanmıorum bişi alıcaanı yada bi sürpriz yapcaanı aşkımın. Bende bişi yapamıycam ama bi çiçek aliim diorum çıkıp hep o bana alıo sürpriz olur ufacık:):):)
Bir de yarın biri bizi kahvaltıya çağırdı ona bi hediye almam lasım ,o bana güsel bi çerçeve almıştı öle sıradan bişe almıycam.Sahildeki çay bahçelerinde oturmayı düşünüyorum azcıkta bakıcam durumuma göre.
çok sevimliymiş canımm çok yakışıklı olur oğlun bunun içindeeBenim hiç akmıyor ya.Bu arada oğlumun bayramlığınıda almış bulunmaktayım.Teyzeleriyle paylaşalım.
Eki Görüntüle 738933
çok güzel olmuş tatlım kızçenin odasııı
Kızçelerrrr kızçemin odasıııııııUfak tefek eksikler var ama
kısmet artıkkkkkk
heheeheh ilahi çok güldüm yaaa.ay canım dıkkat et bellmi olur bu oglanlara
yok serı uretım degilde ne blym alcaklar gotrcekler nolur nolmaz yerıne baska cocuk fılan koymasınlar
bıde kardesım dogdukdan sonra hemen goturmusler ama benı dıreka anneme vermısler annm hep esprı yapar sen karstnmıkı ben senı gormedmde dogdugnda fılan dıye
gormem lazım canlı canlı
maşallah tatlım paşanaaakızlar biz geldik paşam 2963gr 49cm olmuş çatı muayenesinde açılma yoktu dahaa günnde gelicek heraldedoktor bebiş iri olmazsa normal doğum dedi hayırlısı artık bizden bu kadar çok yorgunum uyuyacam hepinizi
heheeheh çok fenasın kızzz.ben biraz sert mizaçliyim bana fazla soran olmadi , sordularsa eşime . olmuyomu diye sormustu birisi , en son bilmiyorum denemedik hiç diye bozmuştum soranlarisonra vazgectiler sormaktan ,
sonra süpris
ben bu akşam yemekte kardeşimle başbaşayım. çok bi hazırlık yapmıycaz o yüzdenne yapimmbaktım ıyıce cosuyor klavye cıgım kızlara deyım dedım bariiii
yemeklerım pıstıı ezan okunsun bana musadee KUR AN Imız okuyayımmm namazımı kılayım market ıcın hazırlanıyım derkenn sonrada koçışim gelir ınslll alıs verıs yapar donerızz ınsl kı ahanda ezan okunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
tek düşüncemiz doğum olduğu için böyle bi rüya görmüş olmalısın canım hayır olsun inşallah.inşallah hepimizin doğumları kolay, hikayeleri de bir o kadar keyifli olur...
benim ruh halim gün gün değişiyor... bazen çok korkuyorum... nasıl doğum yapıcam acaba diyorum... bazen de diyorum ki hadi kızım çık gel çok kolay olucak herşey çok güzel olucak diyorum ama... :18:
mesela bu sabah çok acayip uyandım... rüyamda nasıl oluyosa doğum için hastaneye gidiyorum ama sancım varmı yokmu bilmiyorum... suni sancı vericez diyo... yok diyorum istemem... ben ona dayanamam diyorum... o zaman direkt sezeryana alın beni diyorum... e peki epiduralmi yoksa genel mi hiç konuşmadık bunu diyorum... vaktimiz yok bunu konuşucak diyo... kötü uyandım... ilk dr gittiğimde hani olur da zorunlu sezeryana alınıcak olursam epiduralmi olmalıyım genel anestezimi hangisini önerdiğini sorucam...
canım paradokssa yazmak istedin sanırım:44:Yazdıkların için çok üzüldüm. En başından beri okuyorum yazdıkları. İlk bebeğimde sorun var, alacaklar dediğin dün gibi, ama sonra sımsıkı tutundu bırakmadı... Bir sürü şey atlattınız. Bunu da atlatacaksınız. Yanlış hatırlamıyorsam sen detaylı ultrasona girmiştin. Hem de yakın zamanda bunlara bakılmamışmıydı? Belki bu gittiğin doktor hatalı gördü. Ne bilim şimdi birden bire bu kadar sorun garip geldiİnşallah sağlıklıdır senin adına çok ama çok üzüldüm
MERHABA herkese. bizim ufaklık daha fazla dayanamdı galiba 12.06.2013 saat 23.00 civarında sezeryanla dünyaya geldi.çok şükür çpk rahatsız eden bir durum yok. bende diğer arkadaş gibi tedbir amaçlı bebeği küvez de tutuyorlar onu sadece oksijen takviyesi iin. her hangi bi sıkı tısı yok şükürler olsun. ben oğlumu ümraniye çamlıca medicana da dünyaya getirdim. şimdi oarad 1 haftanın ve bebeiğimin dış dünyaya alışnasını bekliyorum. sonrada inş. eşimle birlilte evimize geelecek.bebiş bekleyen herkese hayılrlı doğumlar ve hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.
anamm bi aceleci temmuz bebişi dahamı... allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahhhMERHABA herkese. bizim ufaklık daha fazla dayanamdı galiba 12.06.2013 saat 23.00 civarında sezeryanla dünyaya geldi.çok şükür çpk rahatsız eden bir durum yok. bende diğer arkadaş gibi tedbir amaçlı bebeği küvez de tutuyorlar onu sadece oksijen takviyesi iin. her hangi bi sıkı tısı yok şükürler olsun. ben oğlumu ümraniye çamlıca medicana da dünyaya getirdim. şimdi oarad 1 haftanın ve bebeiğimin dış dünyaya alışnasını bekliyorum. sonrada inş. eşimle birlilte evimize geelecek.bebiş bekleyen herkese hayılrlı doğumlar ve hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.
randevuyu kaptım bu arada kızlar yarın 10 30 oglumu gorcez baabsıyla ınsallah guzel haberler donerız:)
hadi gözünaydın tatlımrandevuyu kaptım bu arada kızlar yarın 10 30 oglumu gorcez baabsıyla ınsallah guzel haberler donerız:)
canım bebiş için iç zıbında koy istersen.göbek bağından dolayı ihtiyaç oluyormuş o iç zıbına. gerçi hastane çıkış setlerinde oluyor ama yine söyliyim dedim.Selam hanimlar,
Nasiliz bakalim,bn artik en ufak birseyde çok ama çok yoruluyorum yaa,ayaklarım özellikle çok ağrıyor,bide şu kasılmalar tabi , oğlum topak gbi toplanıyor bıyere)) iş yapmak artık bir zulüm,hayırlısıyla vakit geçsede alsak bebişlerimizi kucağımıza ,
Ben bugün hastane çantamızıda hazırladım kızlar,ne olur ne olmaz acil durum koydum kapımın yanına)
Bebişim için koyduklarım;
2tane penye battaniye
1 takım hastane çıkışı (10 parça; 2takım mamaönlüğü ağız silme bezi şapkası eldiveni zıbını çıtçıtlıbadisi içinde )
Ekstradan bi tulum,bi mama önlüğü,2çorap,bi çıtçıtlı badi daha
Bebe şampuanı
125ml bibeberon
Bir emzik
25 tane bez
Islak mendil
Tırnak makası
Kendim için;
2takım pijama,bir tane gecelik
2çift çorap,şal
2tane orta boy havlu,
Emzirme atleti,emzirme sütyeni
4 tane iççamaşırı
Ped, göğüs pedi
Diş fırçası ,kolonya ,saç fırçası,saç düzleştirici
Evlilik cüzdanı,iş göremezlik raporunun bi kopyası
Fotograf makinesi
Terlik
Düşünüyorum düşünüyorum bakıyorum başka eksiğim varmı diye ,yada koyupta yazmayı unuttuğum :))) yok galibaaa
Varsa bi eksiğim söyleyin kızlar))))
Ohh bu işte bitti sayılır ...
Selam hanimlar,
Nasiliz bakalim,bn artik en ufak birseyde çok ama çok yoruluyorum yaa,ayaklarım özellikle çok ağrıyor,bide şu kasılmalar tabi , oğlum topak gbi toplanıyor bıyere)) iş yapmak artık bir zulüm,hayırlısıyla vakit geçsede alsak bebişlerimizi kucağımıza ,
Ben bugün hastane çantamızıda hazırladım kızlar,ne olur ne olmaz acil durum koydum kapımın yanına)
Bebişim için koyduklarım;
2tane penye battaniye
1 takım hastane çıkışı (10 parça; 2takım mamaönlüğü ağız silme bezi şapkası eldiveni zıbını çıtçıtlıbadisi içinde )
Ekstradan bi tulum,bi mama önlüğü,2çorap,bi çıtçıtlı badi daha
Bebe şampuanı
125ml bibeberon
Bir emzik
25 tane bez
Islak mendil
Tırnak makası
Kendim için;
2takım pijama,bir tane gecelik
2çift çorap,şal
2tane orta boy havlu,
Emzirme atleti,emzirme sütyeni
4 tane iççamaşırı
Ped, göğüs pedi
Diş fırçası ,kolonya ,saç fırçası,saç düzleştirici
Evlilik cüzdanı,iş göremezlik raporunun bi kopyası
Fotograf makinesi
Terlik
Düşünüyorum düşünüyorum bakıyorum başka eksiğim varmı diye ,yada koyupta yazmayı unuttuğum :))) yok galibaaa
Varsa bi eksiğim söyleyin kızlar))))
Ohh bu işte bitti sayılır ...
Selamm kızlaarr
geçmişi bitirip geldim nihayet
dün oğluşumu kontrol günümüzdü.
sabah erkende kalktık kahvaltımızı yaptık.heyecanla gittik hastaneye.
doktor çok yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık.
sonra girdik doktorumuzla biraz sohbet birazda sıkıntı var mı onlardan konuştuktan sonra oğlumu görmeye ultrasona geçtik.
şımarık oğlumm hiç yüzünü göstermedi bize. heryeriyle sakladı yüzünü
ama olsuunn benim minik oğluşum 2900 olmuş doktorumuzda çok beğendi kilosunu gelişimini. bir sıkıntısı gözükmüyormuş oğlumun. suyu yeterli seviyedeymiş.başı aşağıdaydı sağ kasığımda ama doğum kanalına girmemiş henüz. aman girmesinn çünküü
doktorumuz haftaya amerikaya gidiyormuuşş :18: ondan sonraki haftaya cuma görüşebilicez doktorumuzla.
haftayada nst ye giricekmişiz başka bir doktora yönlendirdi bizi. inşallah bi sıkıntı yaşamayız doktorumuz gelene kadar.
doktorumuz geldiğinde de çatı muayenesi olucam doğum şekline ona göre karar vericekmişiz.
artık iyice sona yaklaştık. çok heyecanlıyım çookkk.
bu arada dün epey bi gezdik.
eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı ptesi onu görmeye gittik.
çookk tatlıydı anne babanın heyecanını görünce bende biran önce oğluşumu kucağıma almak istedim
dün nihayet oğlumun odasına perde beğendim. dolabınıda seçtik. oğlumun amcası gidip alıcak bugün dolabımızı.
bende oğlumun son!! süslerini aldım. dolabına cicili kulplar aldım. butikbebeden aldığım kıyafetleride işyerime gelmiş gittik onlarıda aldık. iyiki almışım çok güzeller aldıklarım
çok çok çookk heyecanlıyım kızlarrr. doğuma iyice yaklaştık. artık görmek istiyorum oğluşumuuuu.
Allah mutluluğunu daim etsin canım.selam kızlar yazamıyorum kac gundur ama cok guzel seyler oldu.ev bulamadık esım ıs degstremedı falan demıstım ya ev bulduk boyandı bazı esyalrı yenıledık,kızımın odasını yaptık tum eksıklerını aldık boyle bunlarla ugrasırken kocişim dedı ıs degıstırebılırım bırde buna sevndık kendıme nazar degdırcem masllah dıyelım halımıze.bugunlerımıze sukurler olsun.kızımda cok cok ıyı ay ben cok mutluyum :)
selam kızlar yazamıyorum kac gundur ama cok guzel seyler oldu.ev bulamadık esım ıs degstremedı falan demıstım ya ev bulduk boyandı bazı esyalrı yenıledık,kızımın odasını yaptık tum eksıklerını aldık boyle bunlarla ugrasırken kocişim dedı ıs degıstırebılırım bırde buna sevndık kendıme nazar degdırcem masllah dıyelım halımıze.bugunlerımıze sukurler olsun.kızımda cok cok ıyı ay ben cok mutluyum :)
selam kızlar yazamıyorum kac gundur ama cok guzel seyler oldu.ev bulamadık esım ıs degstremedı falan demıstım ya ev bulduk boyandı bazı esyalrı yenıledık,kızımın odasını yaptık tum eksıklerını aldık boyle bunlarla ugrasırken kocişim dedı ıs degıstırebılırım bırde buna sevndık kendıme nazar degdırcem masllah dıyelım halımıze.bugunlerımıze sukurler olsun.kızımda cok cok ıyı ay ben cok mutluyum :)
ne güzel canım oğlunu görmişsün çok şükür iyiymişte maşallah diyelim...Selamm kızlaarr
geçmişi bitirip geldim nihayet
dün oğluşumu kontrol günümüzdü.
sabah erkende kalktık kahvaltımızı yaptık.heyecanla gittik hastaneye.
doktor çok yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık.
sonra girdik doktorumuzla biraz sohbet birazda sıkıntı var mı onlardan konuştuktan sonra oğlumu görmeye ultrasona geçtik.
şımarık oğlumm hiç yüzünü göstermedi bize. heryeriyle sakladı yüzünü
ama olsuunn benim minik oğluşum 2900 olmuş doktorumuzda çok beğendi kilosunu gelişimini. bir sıkıntısı gözükmüyormuş oğlumun. suyu yeterli seviyedeymiş.başı aşağıdaydı sağ kasığımda ama doğum kanalına girmemiş henüz. aman girmesinn çünküü
doktorumuz haftaya amerikaya gidiyormuuşş :18: ondan sonraki haftaya cuma görüşebilicez doktorumuzla.
haftayada nst ye giricekmişiz başka bir doktora yönlendirdi bizi. inşallah bi sıkıntı yaşamayız doktorumuz gelene kadar.
doktorumuz geldiğinde de çatı muayenesi olucam doğum şekline ona göre karar vericekmişiz.
artık iyice sona yaklaştık. çok heyecanlıyım çookkk.
bu arada dün epey bi gezdik.
eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı ptesi onu görmeye gittik.
çookk tatlıydı anne babanın heyecanını görünce bende biran önce oğluşumu kucağıma almak istedim
dün nihayet oğlumun odasına perde beğendim. dolabınıda seçtik. oğlumun amcası gidip alıcak bugün dolabımızı.
bende oğlumun son!! süslerini aldım. dolabına cicili kulplar aldım. butikbebeden aldığım kıyafetleride işyerime gelmiş gittik onlarıda aldık. iyiki almışım çok güzeller aldıklarım
çok çok çookk heyecanlıyım kızlarrr. doğuma iyice yaklaştık. artık görmek istiyorum oğluşumuuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?