2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
annen gelemiyor mu canım?ben o durumda annemden başkasını istemem de.bu arada eltin de gerçekten çok iyiymiş herkes yapmaz.
a ıyımıs ozaman..
esımı ıkna edersem bende taktrrım ozamn. korkyorm ılk bebısden sonra hmen bdaha hamle kalrsam dıye
ya ben de bu korunma işine çok taktım bi arada burda onu konuşsak iyi olur aslında önemli konu.
ay cok fena bsı o ya
benım kv bıle yaptı benden once 4 yıllık evlym 3 yıl krundum yapmadım 1yılda ugrasdık anca ısde benm kaynım 2 yasnda hah
o da ilginçmiş.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.bu arada eşin de inşallah unutmaz ben çok sinir olurum da.
ay benim de bir öğrencimin annesi vardı takmıştı bana.o zaman 2 yıllık evliyim.biz de hiç çocuk istemiyorduk kadın bir iki sordu çocuk düşünmüyor musun diye.yok henüz düşünmüyorum dedim.baktım ikide bir gelip şöyle yap böyle yap çocuk için formüller veriyor.en sonunda kadınla muhattap oldum zaten ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum ki dedim.hala pes etmedi,sürekli bana formül buldu.ben zaten hap kullanırken nasıl işe yarayacak bunlar, bile dedim.sanki o lafı söyleyen ben değilim kesinlikle bıkmıyor hala aynı şeyleri söylüyor.sonra ben artık 1 sene sonra çocuk istedim hamile kaldım.çocuğu da artık benim öğrencim değil kadın gelmiş sınıfıma nasıl seviniyor tebrik ediyor.niye bana taktı anlamamıştım.
işte ben de gece böyle bir rüya gördüm yaklaştıkça sıkıntısı da arttı.hayırlara gelsin.
yaşı uzun olsun canım allah analı babalı büyütsün.
iyi işte böyle olmak.moral ve cesaret çok önemli bence doğumda.

kızlar ben de biraz önce bir ağda yapmaya kalkışayım dedim.mahvoldum.ağdayı yapıştırdım sonra çekemdim orda kaldı.yıkarım yıkarım çıkmaz.kolonyayla biraz uğraştım.o biraz çıkarsa da tam olmuyor.ne yapcam ben ya bilen var mı çıkarmanın yolunu.

bugün de bitti son iki iş günüm..

yarın doktor kontrolümüz var inş. bebeğim kilo almıştır iki hafta önce 2040gr dı

Canım bebek yağıyla çıkar.

sir ise bebe yağıyla çıkar diye biliyorum.

koca adam olmuş annesiihayrılısıyla kucağına alırsın inşallah tüm eşyalarınızıda güle güle kullanın.
gözünüz aydın bundan sonrada herşey gönlünüzce olur inşallahh...
ya bende gemçken yapmıştım öle bişi çıkaramamıştım jiletle falan kazımıştım normal çamsakızıydı benimki. seninki sir ağda falansa yağları oluoya onları dene bakalım yağlı kremde çıkarıo sir ağdayı

maşallah Ali Kaan'a...

ağda yagı , bebe yagi yada sıvı yag ile ( sir agda ise )

normal agda ise buz yada sogus bişiler koyy , donucak o zaman cıkarırsın .

Evt cnm ic zibin setin icinde birtane var, annemde zibin ve bebegi silmek i in tulbent kumasindan ince birseyler hazirladi,yeter heralde diye dusundum ) canim hastanede olur heralde pamuk ekstradan koysammiki acaba ))

bebek için fazladan citcitli body al canim

Haklisin 2tane daha koyiyim ) gobekten leke falan olursa degstrrrm ...

sir ağdaysa eğer çıkarmaya çalıştığın, tek çözümü yağ... ağda yağı yoksa evde ayçicek yağıyla masaj yaparak çıkarabilirsin...

hastaneden de verirler mutlaka ama ben yinede koydum her ihtimale karşı

mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum

kızlar bugün tv de bi programda bizlerle ilgili bilgiler veriyordu hemen not aldım siznlede paylaşayım..
gaz olmaması ve göğüs ucu için tahin ve mahlep karıştırılıp göğüs ucuna sürülürse bebekte gaz olmazmış....
göğüs ucu yara olmasın diyede, 1 tatlı kaşığı vazelin,1 tatlı kaşığı ozon yağı,1 tatlı kaşığı gliselin,1 tatlı kaşığı susam yağı bunlar karıştırılıp her emzirmeden sonra göğüs uçlarına sürülürse çok rahatlatıyormuş....

ben bu yara olayından çok tırsıyorum yaaa....ve bunun içinde herşeyi denicem galiba...daha şimdiden göğüs ucum ve çevresi çok ağrıyo lansinoh krem kullanmaya başladım ama ağrısı geçmiyor((

mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum

bende var canım bazen de kusuyorum ne yesem bulanıyorum

kızlar bulantı bendede vardı... demir ilacı yapıyodu benim bulantılarımı... doktorum gece içmemi önerdi... aklınızda bulunsun... ama tembel öğrenci ben içmiyorum artık demir ilacını

canım göğüs ucuna o karışımı sürdükten sonra bebişi emzirirken silmek gerekiyormuymuş?

kızlar bulantı bendede vardı... demir ilacı yapıyodu benim bulantılarımı... doktorum gece içmemi önerdi... aklınızda bulunsun... ama tembel öğrenci ben içmiyorum artık demir ilacını
bende unutuyorum son günlerde hep demir ilacını
birde ben geceleri ağzıma acı su gelerek uyanıyorum çok fena bişey yaa
midem o kadar fena oluyorki geceleri kalkıp bi kaşık surup alıp oturuyorum yatakta biraz hafiflemesini bekliyorum gece uykuları iyice zorlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…