2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bu seferki kaçti bi dahakine inş , yaştan kaybetmezsem giricem

casus prog var aslinda :) face acabilirsin
nası bişi bu bacımm söle bakambakanlıkla sıkıntı olmasın sınradan
gııııız anaaam okuya okuya bitiremiyom yawww
accık az gonuşun gari :)))) gözlerim şaşı oldu :)))))

1 hafta ilerde veya geride çıkabiliyo usglerde hep karşılaşıyoruz üzülme annesi
Kızlar yokmu etiket taslağı verecek olan???:26:
bende acenunun paylaştığı siteden bi tanesini kopyalayıp yapışştırdım ve içine temmuz 2013 hoşgeldin sare'miz yazdım

ay canım çok heyacanlandım kolay olsun inşallah hr şey senin yerinde olmak istedim duamı da gönderiyorum allah kabul etsin

canım ben ılk aylarda ıctım 5.ayda felanda fıtıl gıbı kullandım o bıle mahvettı benı servikal yetersızliğim vardı dusuk tehlıkesi baya toparladı ama sukur bugune geldım

aynen yaaa , ha düştü düşecek diye diye bitirdik çok şükür az kaldi maşallahh bizeee

canım çok sorunlu bi hamilelik geçirdim şu an iğnelerle devam ettiriyorum malum kan pıhtılaşması sorunum var o yüzden çok korktum bu niye geriledi diye acaba bi sıkıntımı var yoksa kilosu böyle doğsada razıyım sadece kafama takılan şu ana kadar iyi iken gelişimi birden bir hafta gerilemesi inş. kilo alır ve herşey yolunda gider

canım günlerimz aynı senin ptesi bebişin kaç kiloydu

Ayy ağlatıosunuz beni durup durup yaaHadi Allah yardımcın olsun,darısı bizee...

içim ürperdi.... nasıl tarifsiz bi duygudur bu annelik... Allah'm kolaylıkla kucağına almayı - hayırlısıyla 2 kişi çıktığınız yuvanıza 3 kişi olarak dönmenizi nasip etsin... ağzınızın tadı hiç bozulmasın... en kötü gününüz böyle olsun grafım... inan heyecanını paylaşıyorum şu an... bende Ayliz'imize kavuşmak istiyorum artık... nolurrr Allah'ım herşey çok güzel olsun...

Etiket arayanlar
Google a baby shower sticker yazıp görselleri tıklarsanız çok güzel etiketler çıkıyor.Oradan bilgisayarınıza kaydedip kendinize paint programı kullanarak uyarlayabilirsiniz.Ben o şekilde yapacağım.

canım 38e kadar hızlı k,lo alıyorlar 3ü rahayt geçers,in telaş etme bu bebişlerin işi belli olmuyo bi atak yapıyolar bazen de duruyorlar alah sağık versin yeter

Yaf bu sabah sanki bebişim yer değiştirmişti,e bu saatten sonra nasıl değişti benim bıdığım,hep solumda olurdu sabah sağımı ittiriodu..
Bi de sanki göğsümün altı boşalmış gibi ,iki büklüm oturabiliorum şu an,oturamazdım kaburgam acırdı.Bu aşağı indi mi demek oluo ???Korkuorummm

kızlar sız tecrubelı annelerden yorum ıstıyorum bebegımın cınsıyetı ıle ılgılı lutfen bılenler yorum yaparsanız cok sevınırım sımdıden cok tskler..sanırım usttekı kordonu alttakı nubu yada usttekı nubu ben hıc anlayamadım lutfen yardım..

Canım bende ne sorduğunu anlayamadım??

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dün geceden beri sağ bacağımda bi çekilme var... tam sağ kalçamla sağ dizim arasında sızlama şeklinde bi ağrı... hani böyle romatizma ağrısı gibi... adetlerim öncesinde de yaşardım ben bu ağrıyı... sizce bu ne ola ki?

benim bebeiş geçen hafta 47 cm idi bu hafta 45 odu :) aynı kalsa daha iyiydi geriledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…