nası bişi bu bacımm söle bakambu seferki kaçti bi dahakine inş , yaştan kaybetmezsem giricem
casus prog var aslinda :) face acabilirsin
gııııız anaaam okuya okuya bitiremiyom yawww
accık az gonuşun gari :)))) gözlerim şaşı oldu :)))))
1 hafta ilerde veya geride çıkabiliyo usglerde hep karşılaşıyoruz üzülme annesimerhaba güzel anneler nasılsınız ben dün doktordaydım canım çok sıkıldı kızımın şu ana kadar gelişimi haftasına uyumlu hatta önde gidiyodu ama dün 1 hafta gerilemişti kilosu 2.450 gr az az alıp yaklaşk 3 oursa razıyım ama kafama takılan acaba gelişimimi durdu artık kilo almıyacak mı oldu haftaya bidaha gitcez bi öneriniz var mı kızlar ne yesem ne içsem iştahım da pek yok ama bu hafta kendimi zorlıyacam yemek için inş. bebişim kilo alır kucağıma alırım bu haftalara çok zor geldim
bende acenunun paylaştığı siteden bi tanesini kopyalayıp yapışştırdım ve içine temmuz 2013 hoşgeldin sare'miz yazdımKızlar yokmu etiket taslağı verecek olan???:26:
bugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
canım ben ılk aylarda ıctım 5.ayda felanda fıtıl gıbı kullandım o bıle mahvettı benı servikal yetersızliğim vardı dusuk tehlıkesi baya toparladı ama sukur bugune geldım
canım bence takılma bu haftalardakı olcumlere ben hamıleliğimin basından berı oğlumun gelşşimi hep 1.5 hafta onde gıttı ama en son pazartesı kontrolunde AC veFL değeri gününde cıktı ben 36.5 dicek derken 35 cıktı sordum suyu azalıyo bebek buyuyor cok anlamlı değil dedi haftaya tekrar çağırdı gene bakacak ayrıca bebeğim zayıf mı kılo almıyomu diye düşünme çncelikli olan onun sağlıklı olması ayrıca artık düşük kilolu bebek değil yavrun 2500 u geçmiş normal sınırlara gelmıs(2500-4000 normal ağırlıklı bebektir)
nası bişi bu bacımm söle bakambakanlıkla sıkıntı olmasın sınradan
1 hafta ilerde veya geride çıkabiliyo usglerde hep karşılaşıyoruz üzülme annesi
bende acenunun paylaştığı siteden bi tanesini kopyalayıp yapışştırdım ve içine temmuz 2013 hoşgeldin sare'miz yazdım
canım bence takılma bu haftalardakı olcumlere ben hamıleliğimin basından berı oğlumun gelşşimi hep 1.5 hafta onde gıttı ama en son pazartesı kontrolunde AC veFL değeri gününde cıktı ben 36.5 dicek derken 35 cıktı sordum suyu azalıyo bebek buyuyor cok anlamlı değil dedi haftaya tekrar çağırdı gene bakacak ayrıca bebeğim zayıf mı kılo almıyomu diye düşünme çncelikli olan onun sağlıklı olması ayrıca artık düşük kilolu bebek değil yavrun 2500 u geçmiş normal sınırlara gelmıs(2500-4000 normal ağırlıklı bebektir)
bugun oğlum için hazırlandım
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
içim ürperdi.... nasıl tarifsiz bi duygudur bu annelik... Allah'm kolaylıkla kucağına almayı - hayırlısıyla 2 kişi çıktığınız yuvanıza 3 kişi olarak dönmenizi nasip etsin... ağzınızın tadı hiç bozulmasın... en kötü gününüz böyle olsun grafım... inan heyecanını paylaşıyorum şu an... bende Ayliz'imize kavuşmak istiyorum artık... nolurrr Allah'ım herşey çok güzel olsun...bugun oğlum için hazırlandım
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
bilmem sorun olurmu :))
hangi bakanliktasin canim ??
link asagida
UltraSurf İndir - Erişimi Engellenmiş Sitelere Güvenle Girme Programı - Tamindir
merhaba güzel anneler nasılsınız ben dün doktordaydım canım çok sıkıldı kızımın şu ana kadar gelişimi haftasına uyumlu hatta önde gidiyodu ama dün 1 hafta gerilemişti kilosu 2.450 gr az az alıp yaklaşk 3 oursa razıyım ama kafama takılan acaba gelişimimi durdu artık kilo almıyacak mı oldu haftaya bidaha gitcez bi öneriniz var mı kızlar ne yesem ne içsem iştahım da pek yok ama bu hafta kendimi zorlıyacam yemek için inş. bebişim kilo alır kucağıma alırım bu haftalara çok zor geldim
sen otur datlummmm totonu buyuttttttttttttttt yapma hazırlıklarııı sakın
kızlar sız tecrubelı annelerden yorum ıstıyorum bebegımın cınsıyetı ıle ılgılı lutfen bılenler yorum yaparsanız cok sevınırım sımdıden cok tskler..sanırım usttekı kordonu alttakı nubu yada usttekı nubu ben hıc anlayamadım lutfen yardım..
bu arada bang bang nerelerde sanki epeydir görmüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?